A WHO vezérigazgatója elszólta magát?

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezérigazgatója , Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus nyilatkozik a videóban.

https://rumble.com/v232j8s-a-who-vezrigazgatja-elszlta-magt.html


Forrás:

Szőke Mária Magdolna

https://szmm.substack.com/

8 thoughts on “A WHO vezérigazgatója elszólta magát?

 1. Ez már régebbi történés. nem mintha ezzel vesztett volna az aktualitásából és enyhítene a bűnösségből.

 2. Még egyszer meghallgattam Dr. Bardócz Zsuzsanna decemberi előadását. A 22 és 34 percek között a grafén gyilkos hatásáról mindent bemutat. Számomra az összes többi ‘hatás ‘, hogy majd manipulálva lesz az ember, mese-előbb halunk bele a grafén mérgezésbe. (Robot még nem látott gyereket, hogyan gondolhatja, hogy olvasni tanítja. Ez csakis fordítva lehet, de úgy minek. Az előadás egyébként a robotok nulla értelmi képességét érthetően mutatja be.)
  A következő lezárás, amire készülnek, szerintem az 5G magasabb fokozatra kapcsolása. Amivel az élővilág eddig (főleg az utóbbi 3 évben halt ki szerintem több, mint a fele) ki nem írtott 30-40,%-át célozzák meg, beleértve a teljes emberi populációt. Ezért is lenne fontos Dr. Lanka és Dr.Cowan, és társaik fekete tudományt leleplező bizonyításait beépíteni a videók mondandójába, hogy a grafén és fém mérgezés útján történő gyilkosság a sallangok kiszűrésével egyértelmű legyen.
  Én azt látom, hogy a gépi robotoknak kell az önvezető autó, az ember tud vezetni.
  És azt látom, hogy a WHO általi kivégzés olyan, mint a harapófogó. Gyerekek ne szülessenek, ezt a szülők grafén mérgezése, és a grafén gyerek egyéb oltások, amiket születéskor beadnak ‘hivatalosan’, megoldja. A még élő 60 év felettiek pedig ‘méltányosságból’ kapják meg a halálos grafén mérget, minél előbb. A köztes generációk pedig egyenek naponta grafént minden élelmiszerben. A célközönség az élővilág. A tervezett jövő pedig a gépi robotok világa, ami önmagában bu(k)ta.
  Az NWO politikusok pedig mind, kivétel nélkül a saját rövid időn belül bekövetkező végükhöz asszisztálnak, bután, világszerte.

 3. Emlékeim szerint legalább FÉL ÉVES ez a videó, de lehet, hogy 1 éve történt.
  Sajnos még aktuális.
  Ma is feltűnik néha egy egy ‘példa’ amikor a szülő az utcán maszkkal ‘kínozza’ a csemetéjét.
  Vajon mit tud egy ilyen ember?
  Mit tud a fertőzésről? A betegségekről?
  Emlékezetes eset amit pár éve mesélt a kollégám, akinek akkor még csak “mászott” a csemetéje, mivel még nem tudott járni.
  A csöppség kimászott (négykézláb) a kutyaházig amelyben a kutya bent volt. Aztán beleevett a kutyatányérba. (huhh!)
  És a kutya meg csak nézte 🙂

  Mi lett?
  A gyermeknek SEMMI baja sem lett utána!
  IMMUNRENDSZER!

 4. Ez a figura Kill Bill csicskása, szintén nem orvos, és a szüőhazájában, Etiópiában népirtással és több kolerajárvány eltussolásával vádolják. A WHO-ban nemlétező globális kamu-járványokat menedzsel.
  Amint látható, hetet-havat összehord, és időnként, amikor kizökken a szerepéből, freudi elszólás lesz belőle.
  Az ilyen alakokat minél többször ki kellene zökkenteni a szerepükből, hogy legalább olyankor kimondják, miben sántikálnak. Még akkor is, ha profi, gátlástalan, patológiás hazudozók, ami a parazita kaszt túlnyomó többségére jellemző.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük