Dr. Lenkei Gábor: Koronavírus terror, az okok őszinte feltárása – 10. rész

Dr. Lenkei Gábor Koronavírus-terror – Az okok őszinte feltárása – Miként tették a saját nyakukra a kést? sorozatának 10. része.

Mario felébred

https://www.jogazegeszseghez.hu/koronavirus-terror-az-okok-oszinte-feltarasa-10-resz/

5 thoughts on “Dr. Lenkei Gábor: Koronavírus terror, az okok őszinte feltárása – 10. rész

  1. Francia Filozófus Jacques Derrida szövegelemzéssel kapcsolatos egyik írásában arról értekezik, hogy amikor egy szöveget (szöveg Derrida értelmezésében minden társadalmi, kulturális esemény nem csak a szűken vett iromány) elemzünk az ujjunkat mindig azokra a pontokra kell tenni ahol a szöveg vagy túl erős – túl jó – vagy túl gyönge, más szóval az extrém pontokra. Minden társadalmi formáció, esemény ezeken a pontokon bukik el.
    Lenkei doktor remekül meglátta hogy, a covid “szöveg” is azért fog elbukni mert túl tolták. Napi szinten folyik az emberek intelligenciájának az inzultálása olyan nevetséges badarságokkal amiket még a higanyú állampolgárok is jobb pillanataikban kétségbe vonnak.

  2. Köszönjük Lenkei doktor. Őszinte feltárása a helyzetnek.Mosolyogva nyerjük meg ezt a háborut.EGYRE többen ébrednek fel.Csak békés uton nyerjük meg ezt a háborut.

  3. A helyzet annyival bonyolultabb, hogy a hipnotizőr és a hipnotizált sokszor egybe esik, hiszen sokan vannak egyszere ebben a két bőrben…és ez már sajnos a megerősítési torzítás. Ezen változtatni szinte lehetetlen, mert itt saját magunkkal kell szembeszállnunk és véleményt változtatnunk; azaz másként kell gondolkodnunk, mint azelőtt, bocsánatot kell kérnünk a hibáinkért, ahol máris közbe lép a hiba-racionalizálási állapot és így lassan a kognitív torzítások teljes arzenálja működésbe lép. Ha valaki márciustól-márciusig folyamatosan azt mondja stay the fuck at home annak szembe kell néznie ezzel …Nem könnyű. Ráadásul nem 100% hogy akkor van igaza, amikor vált…ez meg a tulajdonítási torzítás. Folytassam? ?
    Nem vagyok orvos és pszichológus sem, de olvasmányaimból ezt a következtetést mertem levonni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük