Üzenet a 2022-es globális COVID-csúcstalálkozóról

“A tudás az első védelmi vonalunk.”

Globális felhívás a cselekvésre:

„Mi, a világ emberei követeljük az orvos-beteg kapcsolat helyreállítását azáltal, hogy minden egészségügyi szakember büntetéstől való félelem nélkül praktizálhat.

Mi, a világ emberei szabadságot követelünk, hogy saját gyógykezeléseinket cenzúrázatlan és átlátható tudományos adatok és kutatások alapján válasszuk ki, amelyek mentesek a kényszertől, büntetéstől vagy fenyegetéstől.

Mi, a világ emberei követeljük az egészségügyi, lelkiismereti vagy vallási meggyőződésen alapuló orvosi kezelések megtagadásának jogát, és követeljük, hogy a testi autonómiához fűződő megsértett jogainkat azonnal térítsék vissza.

Mi, a világ népe követeljük, hogy minden olyan munkaviszonyt, amely egy kísérleti gyógyszer szedésének megtagadása miatt szűnt meg, azonnal állítsák vissza.

Mi, a világ népe követeljük az orvosi és tudományos adatok és statisztikák azonnali közzétételét minden olyan vakcináról és gyógyszerről, amelyet a kihirdetett világjárvány idején kötelezővé tettek.

Mi, a világ emberei érvényesítjük a Nürnbergi Kódex 6. cikkének 3. szakaszát, amely kimondja, hogy: Semmi esetre sem helyettesítheti az egyén tájékozott beleegyezését a kollektív közösségi szerződés vagy a közösség vezetőjének vagy más hatóságnak a beleegyezése.

Mi, a világ emberei követeljük, hogy minden felelősséget a gyógyszergyártókra hárítsanak, és ők legyenek felelősek a gyógyszer okozta összes halálesetért és sérülésért.

Mi, a világ népei követeljük a kihirdetett világjárvány körüli összes korrupció és összeférhetetlenség alapos kivizsgálását, és azt, hogy minden bűnös felet megbüntessenek és ítéljenek el minden halálesetért és/vagy sérülésért, amelyet a megbízások vagy kényszer okoztak, beleértve az összes öngyilkosok.

Mi, a világ emberei kijelentjük, hogy elidegeníthetetlen jogunk és kötelességünk, hogy azonnal követeljük szabadságaink, igazságunk, szabadságaink és a boldogságra való jogunk visszaadását.”

Forrás: Organic Consumers Association

4 thoughts on “Üzenet a 2022-es globális COVID-csúcstalálkozóról

 1. Teljes körü támogatásra érdemesült minden tiszta elméjü,értelmes gondolkodó ember részéről.

 2. Most már “hivatalos” (legalább is Japánban), hogy a jelenlegi “védőoltások” semmit sem érnek az Omikron ellen.
  Kár, hogy a kutatás nem terjedt ki a korábbi vírusvariánsokra is. (Elképzelhető, hogy az előző variánsoknál is hasonló eredmények születtek volna?)

  “Az omikron esetében a termelődő vírusok mennyisége független a beadott oltások számától egy japán kutatás szerint…”
  https://www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/fertozo-betegsegek/omikron-az-oltatlanok-es-a-3-oltast-kapok-virusterhelese-szinte-ugyanolyan/bynb9k3

 3. “Mi, a világ emberei követeljük, hogy minden felelősséget a gyógyszergyártókra hárítsanak, és ők legyenek felelősek a gyógyszer okozta összes halálesetért és sérülésért.”
  Nem! Ebben a politikusok, a gyógyszerfelügyeletek, az “operatív törzsek” tagjai, a médiamunkások, az orvosok és az ápolók is benne vannak! Ezek nélkül se a WHO, se a gyógyszergyártók nem értek volna célt sehol! A politikusokat megvették és azok hazudozásra kényszerítették a média munkásokat! Az orvosoknak hivatalból kellett volna utánajárni, hogy miről van szó! Van-e izolált és tesztelt vírus? Van-e valóban pandémia? Miért tiltották meg a boncolásokat, ha egy valódi, ismeretlen vírusról és az azáltal okozott betegségről van szó és amivel megállapíthatók lettek volna, hogy mit okoznak a szervezetben? Mire valók a PCR tesztek és mennyire lehet azok eredményei által diagnosztizálni? Honnan tudott mindezek mellett a WHO kötelező terápiát előírni rövid időn belül, ha semmilyen kutatás nem állt a rendelkezésükre? Miért tiltottak meg más kezeléseket, ha nem tudták, hogy tulajdonképpen milyen tűnetekkel és szövődményekkel jár az általuk kihirdetett járványbéli betegség? Miért ajánlottak olyan gyógyszereket, amelyeket előtte már betiltottak a súlyos mellékhatásaik miatt? ( Nálunk pedig, hogy miért írattak velük alá titoktartási nyilatkozatot? Stb! A nővérek pedig emberségből léphettek volna nyilvánosság elé, amikor látták már az elején, hogy gyakorlatilag megölik és megbetegítik az embereket az “oltásokkal”! De nem, nem tette mindezek közül egy se! Ők is teljes felelősséggel tartoznak minden életért!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük