Pedagógusok ébresztő!

Üzenet pedagógusoknak gyerekeinkért.

https://www.bitchute.com/video/sYYvlCRGyg3P/

https://rumble.com/v11syuv-pedaggusok-breszt.html


Videóban említett linkek:

https://szkitaegyesulet.hu

https://orvosokatisztanlatasert.hu/mit-akar-az-ellenseg-mi-az-az-uj-vilagrend/


26 thoughts on “Pedagógusok ébresztő!

 1. Köszönet az újabb kitűnő összefoglalóért. Végtelen tiszteletem a kitartásáért és az áldozatos munkáért.

  Az ember csak tátott szájjal ámul, hogy a szemünk előtt álló tényeket még mindig magyarázni kell, egyáltalán valakinek. Mikor lesz ennek vége? Meddig képesek folytatni a szemérmetlen hazudozást, egyenesen a szemünkbe?

  A Covid-csalás léptékét tekintve, újra idehozom azon tudósok nézeteit akik a vírus mint patogén biorészecske létét is tagadják.

  Az alábbi egy aránylag friss podcast, Dr. Thomas Cowan MD és Dr. Mark Bailey közti beszélgetés.
  Hozzáteszem, hogy én mint laikus és eme “oltások” által célzott valaki, amikor először hallottam arról hogy miként is működik ez az mRNS “oltás”, hasonló következtetés volt az első gondolatom: nonszensz, az mRNS nem képes visszafordítani a genetikai információt a DNS-be, ugyanakkor még a gondolat is elborzasztott, hogy egyáltalán ez az amit egyes “tudósok” tenni próbálnak, hogy eme szintetikus RNS által az emberi szervezet kellene legyártsa azt a fehérjét aminek tulajdonítják a halálos betegséget, és erre nem egy egyöntetű kiborulás a reakció.
  Hogy lehet az hogy egyáltalán valaki fejében megfoganhat egy ilyen szer rákényszerítése bárkire is? Mi történt a nagy többséggel hogy nem üvölt oroszlánként éjt nappallá téve ez ellen?

  Ugyanakkor érdekesség, hogy a főáram “tudósai” nem tudtak produkálni olyan tudományos anyagot amely bizonyítaná hogy a “vakcinájuk” valóban úgy működik ahogy azt ők tervezték és állatják. Ez akár jó hír is lehet a beoltottak számára, mert ép ésszel senki nem akarhatja hogy a szervezete tüskefehérjét gyártson, akár egy pillanatig is, azt pedig kiváltképpen nem, hogy a bevitt mRNS gént is módosítson.
  Ami nem jó hír, a tény hogy a Dr. Bailey által megvizsgált “oltások” valóban tartalmaznak kétes és veszélyes anyagokat és entitásokat, amelyekről már más forrásokból is hallottunk.

  Íme a podcast linkje:
  https://drtomcowan.com/blogs/podcasts/45-dr-mark-bailey

  Dr. Cowan bevezetője (gépi fordítás):

  “Az mRNS injekciók: Az igazság és a felhajtás szétválasztása

  Üdvözlök mindenkit. E heti podcast vendégünk az új-zélandi orvos, Dr. Mark Bailey. Mark briliáns cikkeket írt, amelyekben a vírus-átverést boncolgatja, és világosan és tömören elmagyarázza a modern virológia alapjául szolgáló csalárd tudományt.

  Ebben az epizódban megpróbáljuk megérteni, mit tudunk a géntechnológiáról, és hogy valóban lehetséges-e, hogy az mRNS-injekciók a genomunk állandó részévé váljanak. Mark részletesen tanulmányozta ezt a témát, és mindannyiunknak segíthet elválasztani az igazságot a felhajtástól.

  Emellett Mark élen járt annak vizsgálatában, hogy mit is tartalmaznak valójában a Covid-injekciók. Néhány dolog, amit feltárt, nem lesz meglepő a hallgatóim számára, de mégis megdöbbentő. Végezetül megvizsgáljuk a baktériumelméletet, az emberekbe egyszerűen beadott “cuccok” történetét és még sok minden mást. Tartsanak velem ebben a lenyűgöző interjúban a “Covid” történet egyik igazi hősével.”

  1. Én is egyetértek a doktor úrral, csak ezt a mindenféle vírusok létezését kéne átgon dolnia és utánanézni. Amíg nem jut el ebben paradigmaváltásba, addig sajnos a másik oldal szekerét is tolja tudattalanul. Tom Cowan videói nagyon jók, van olyan is, ahol logikusan megcáfolja, amit a sejtszerkezetről tanítanak részletezett ábrácskákkal, mind baromság, ezek így nem működhetnek. Az ember meg azt hiszi, majd megfejti a teremtés működését….

   1. Tisztelt Hölgyem !

    Nem áll szándékomban vitatkozni tudományos állításával.

    Ön folyamatosan figyelmen kívül hagyja, hogy ez a video (is !), nem tudományos, komoly előképzettséget igénylő szakmai állításokat boncolgat, illetve kritizál, hanem a tudományosnak hazudott hétköznapi állításokat, ami tényként hirdeti a nem létezőt.
    Ami gyógyításnak állítja be a szándékos egészségi károkozást, magyarul előre megfontoltan öl.

    Ehhez nem kell orvosbiológusnak, meg nem tudom milyen szalmai specialistának lenni, ehhez csupán némi intelligenciára lenne szükség, hangsúlyozom, némi és lenne !!! Arra szolgál, hogy a “kedves” megszólított vegye már észre, hogy át van verve, hogy hazudnak neki, és hogy hazudtak neki !!!

    Senki nem vitatja itt az Ön igazát, (én a legkevésbé, mert nem is értek hozzá), de ameddig azt kell hathatósan magyarázni, sulykolni, egy állítólag értelmes, jól képzett, egyetemet végzett lénynek, akit hivatalosan “pedagógusnak” neveznek, hogy vegye már észre, hogy mennyire hülye, és hülyeségének, pitiáner emberi mivoltának következtében még aljassá is válik ( nem oltott társak, és a gyerekek egrecirozása, félelemben és lelki terrorban tartása !!!), addig az Ön tudományos igazsága ezredrangú kérdés ! Sajnálom, be kellene látnia !

    Majd amikor ennek a pedagógus társadalomnak nevezett biomasszának nő némi agya, és gerince, ( valós szakmai tudással kiegészülve !!!), na akkor következhetnek a “paradigmaváltások”, addig csak álmodozni tetszik( tetszünk) bármiről.

    Még egyszer hangsúlyozom, nem értek hozzá szakmailag, elhiszem, hogy Önnek, és a fent említetteknek igaza van, csak amikor tömegeknek kell elmagyarázni, hogy két alma, meg két körte, az négy gyümölcs, de továbbra is csak két alma, és két körte, akkor igen komoly gondok vannak az alapvető gondolkodásban.

    Továbbá tényleg figyelembe kell venni, hogy az emberi természet örök ! Ez itt hatványozottan érvényes. Aki eddig hülye volt, az ezután is hülye marad, aki eddig aljas volt, az ezután is aljas marad.

    Az Ön által óhajtott “paradigmaváltás” ténylegesen kizárólag a tudománynak hazudott pszilógiában, a regényekben, és a filmeken lehetséges. Ez az a bizonyos “mindent lehet, csak akarni kell ” !!! Igen ? Akkor miért halsz meg ??? Nem szeretsz élni ??? Ennyit a “mindent lehet”-ről.

    Addig is marad a falra hányt borsó, meg az “ébresztés”, meg a talán, meg az esetleg.

    Tisztelettel,: G.I.

    1. Valóban, ebben is van sok igazság.
     Én csupán azt szerettem volna kifejezésre juttani, hogy amíg nem az alapokra visszamenőleg történik a rendezés, hazugságok felülbírálata, addig nem lehet sok változásra számítani. Eleve mire hivatkozva történik az ” ébresztgetés”? Ami alapvető lenne, azt el se lehet várni az emberek többségétől, hogy ne féljen semmitől, és mindenkit hagyjon élni, és a döntéseit hagyni meghozni kényszerek nélkül. Ez meg elég messzinek tűnik. Ezzel szemben van a logikára és ésszerűsegre hatni akaró meggyőzés, higy lássák be, nem is volt veszély, nem úgy haltak meg, az ellenszernek beállított valami is veszélyes. Én erre mondom, hogy értelmetlen, amíg az alap téveszme létezik, hogy valami részecske, ami másokból kijön, az megfertőzhet. Ezt bármikor fel tudják úgy használni, hogy embertömegek ettől rettegve bármire rávehetők legyenek, és másokat is kényszerítsenek bármire. Ha majd tényleg rengetegen halnak meg valamitől, és azt is vírusnaknak állitják be, mivel fog itt bárki érvelni, hogy nincs is akkora baj, nem is kell semmilyen “gyógyszer”? Semmivel….

     1. Kedves Halmos Szilvia !

      Mire jutott Stefan Lanka a maga igazával, és a hozzá hasonlók ??? A 8 milliárd embert ki-és mikor fogja meggyőzni, hogy Önnek, Önöknek van igaza ???
      Ön felemlíti a logikát, hogy értelmetlen. Ezt nem értem ! Az átlagembert az átlag tudása felől kell megközelíteni, nem egy sokak számára megfoghatatlan, érthetetlen “magas tudomány” felől ! Ezt bizony én logikusnak tartom. Nem értek mindenben mindennel egyet, de azt, hogy az emberekkel legelőbb azt kell elhitetni, azt kell tudatosítani bennük, hogy a halálosnak mondott vírus nem halálos, legfeljebb egy influenza ! Azt kell tudatosítani az átlagemberben, hogy amit mondanak neki erről a “halálos vírusról”, az nem igaz !
      Amikor majd valóban tudatosul benne, hogy hazudtak és hazudnak neki, onnantól jöhet a főfogás, hogy nincsenek vírusok, feltéve, hogy Önnek, Önöknek valóban igazuk van !?
      Valaminek lennie kell, mert a semmiből nem lesz valami ! A kódnak be kell jutni, hogy a szervezet dekódolja !
      De akkor mi a kód ? Mert az van !!!

      Tisztelettel,: G.I.

   2. Nagyszerű meglátások, kedves Szilvia. Teljesen egyetértek!

    Ön érti hogy mily óriási a tét , de kibontom részletesen is azok számára akik még nem látják át e téma súlyát.

    Addig amíg az emberek túlnyomó többsége “tudományos igazságnak” képzeli a mesét, hogy mi egymásnak potenciálisan halált okozó fertőző “vírusokat” adunk, vagy adhatnunk át, addig teljesen mindegy hogy az oltásokat és intézkedéseket ellenző tábor mit tesz vagy mit mond.
    Mindegy hogy valaki, akár szakértőként akár laikusként, miféle érvek mentén ágál az “oltások”, maszkok és minden egyéb intézkedés ellen, hisz mind a WHO, a Gates-Fauci-féle lobbi, a globális pharmaffia és az egyes kormányok, mindezeket egy feltételezett horror-jelenségére megoldásként kínálják. Ezért állnak nyerésre (sajnos).

    Meggyőződésem az is, hogy a jelen magyar Kormány NEM a Covid-intézkedései ellenére kapott újra bizalmat a választóktól, hanem éppen a Covid-intézkedések miatt, illetve azok miatt is.

    Talán az alábbi gondolatmenet egyesek segítségére lehet abban hogy átlássák miért. Az emberek többségére, még a pedagógusokra is igaz, hogy önmaguk nem néznek utána semminek ami saját szakterületükön kívül esik (idő és energia híján is). Többségük kiváltképpen vak bizalommal fogadja mindazt amit a publikus szférában hitelesnek tartott és köztiszteletet élvező szakértők állítanak. Ugyanezen laikusok saját háziorvosaiknak és specialistáknak is hisznek, nekik hisznek mindenekelőtt – naná, hisz e hit nélkül az emberek élete egyenesen értelmetlen és kilátástalan lenne.

    Namármost, ezen óriási szakértői tábor véleménye egybecseng. Nemcsak a főáramba de még az alternativ táborba tartozók többsége is, hisz abban mind egyetértenek, hogy léteznek halált okozó és egymástól elkapható vírusok.

    Ami az egész pro és kontra vita-masszából nettó megmarad az a tény, hogy a vírushívő orvosaiknak vakon hitelt adó laikus tömegek a potenciálisan halálos fertőző vírus rémmeséjének is hitelt adnak. Ehhez képest csupán fehér zaj számukra hogy van itt egy alternativ orvoscsoport, akik valami mást mondanak, hisz még ez a Csoport sem tagadja hogy potenciálisan agonizáló halált osztó virusok ugrálnak le rólunk másokra.
    Amióta ebből a tévhitből Mr Globálék egy planéta-szélességű pánikot kovácsoltak, az emberek úgy érzik hogy embertársaik puszta közelsége is egyfajta orosz rulett. Ez az ász a Mr Globálék kezében amit ki kellene üssünk.
    Egyébként a zsebre tett főmédiáik újra megindítják, BÁRMIKOR a következő halálos vírusról szóló szöveget, és annyiszor amennyiszer óhajtják.

    Tehát igaza van. Amióta ezt végiggondoltam, azóta tudom, hogy még ez a Csoport is azok szekerét tolja, akaratlanul is, akik intézkedései ellen érvelnek.

    És azt is, hogy amíg nincs paradigmaváltás, amíg a halálos kórokozó mítoszát meg nem döntik lelkiismeretes alternativ orvosaink, és mindazt amit Cowan, Kaufman és társaik felfednek nem viszik át a köztudatba, addig vehetjük úgy hogy a WHO világuralma be van cementezve, az emberi szabadságnak mindörökre vége, és ezen Csoport munkája is értelmetlen és eredménytelen marad.

    Ami megmaradna a WHO általi sorozatos pánikoltatás és méregoltás-projektjei után, az a képben lévő de ravasz kiváltságos osztály, akik tagjai elintézik orvos-ismerőseikkel hogy placebót kapjanak vagy még azt sem az oltásigazolványért cserébe, eközben folyna tovább a tudatlan nagy tömegek kivégzése eme “oltások” és intézkedések által, beállna a globális oltáskényszer, és hullana mindenki vagy rögtön azután vagy egy-két év után rákban vagy valami egyéb halálos krónikus betegségben, vagy a WHO végül elérne oda hogy a felvilágosodott és a placebó-korrupcióra nem hajlandó kisebbséget halál táborokban végezné ki, mint “tünetmentes szuperfertőzőket” akik halálos veszélyt jelentenénk a placebózott kiváltságos rétegek számára.

    Röviden, egy efféle “szép új világ” várna az emberiségre, amennyiben az igazság e tekintetben továbbra is rejtve marad.

    1. Pontosan, így, ahogy mondja ?. Csak én nem tudom ilyen szépen, részletekbe menően összegezve átadni.
     Sajnos úgy érzem, hogy nagy változásra nem lehet számítani , mert egyrészt az emberek nagy része jelenleg a materializmus mélyén él, bár egyre több az alternatív tudás felé nyitó, de ha meg kell magyarázni, hogy mitől lesz ugyanolyan tünetet mutató a bárányhimlős gyermek közelében tartózkodó másik gyermek, nem sokan fogadnák el az indormációshullámok, rezgések, méregtelenítésben egymásra hangolódás elméletét. Márpedig magyarázatot mindenki akar.
     Az a kis morzsa a felfedezések között, hogy a nők közös térben tartózkodva összehangolják a menstruációjukat, legfeljebb pillanatnyi csodálkozásra vagy kétkedésre elég a többségnek, de ezt megérteni, megvizsgálni, a világképet ennek megfelelően átalakítani alig pár ember fogja.
     Meg sokkal egyszerűbb a betegségeket rossz elkerülendő dolognak értelmezni, hiszen fájdalmas, kellemetlen, nyilván el akarja mindenki kerülni. Ehelyett nagy nyitottság kellene ahhoz, hogy a saját lelki és egyéb mérgezéseinktöl természetesen akar megszabadulni a test, mert az nem egy önálló létező. Mert ekkor már el kene viselni a fájdalmakat, át kéne gondolni a belső dolgainkat, esetleg változtatni, nem pedig másokat hibáztatni és jó messzire elkerülni mert “fertőz.”.
     Mindezek ellenére ha most a Föld nagy tisztulása zajlik, sok eltávozással, annak valamilyen módon meg kell lenni. Ha menni kell, úgyis meg van már írva, majd jövünk újra. De a szenvedések után egy jobb kor jön, ezt mondják a hozzáértők, csak ki kell várni.

     1. Kedves G.I. !
      A gyermekbenuals “kódja” például permetezőszer volt… az influrnza általában a felhalmozódott mérgektől való időszakos megszabadulás. Vannak más magyarázatúak, de mindbe nem lehet itt belemenni. Ha Ön is utánanézne, és megbizonyosodna, hogy igaz , nem biztos hogy vitáznánk. Ez nem magastudomány, Tom Cowant ezrek ( sajnos csak ezrek) követik, átlagemberek, nagyon jól meg lehet érteni. És nem mind3nkit kell meggyőzni, hanem az orvosokat, akik elvileg értelmesek, ésbeláthatnák, hogy soha semmikor nem lett bizonyítva egy betegség víruseredete, és az, hogy ” virusokkal” adódik át. Viszont az igen,( csak ez nem kerul be a tévébe) hogy a ” virusoknak ” nevezett valamiket semmiben nem lehet megkülönböztetni az elhalt sejttörmeleéktől. És mivel ezzel soha senkit nem sikerült visszafertőzni, és ezt bizonyítani, így az ok-okozat felcserélődött. Ha Ön is ráébred, hogy amiket a gyermekeink, és amiket most már felnőttként is kapunk, csak a gyilkolásunkat szolgálja, akkor megértjük egymást.

 2. Kedves Tamasi doktor!

  Fogadja elismerésem, hogy az Önt (és bátor társait) ért zaklatások, meghurcoltatások után még mindig van türelme próbálkozni az alvók felébresztésével, alapvető tények elmagyarázásával, amikor mi, egyszerű laikusok már belefáradtunk az üres tekintetekbe, a bigott butaságba, a rigid magabiztosságba, a skizoid kognitív disszonanciába, a teljes tagadásban megnyilvánuló szellemi restségbe, amit a többségnél nap mint nap megtapasztalunk.
  Nem tudom, honnan van Ön(ök)ben ennyi hit és energia a folytatáshoz, amikor közülünk sokan jóformán már csak saját magunkban bízunk – néha még magunkban sem -, mert 2 évi kifárasztásos pszichológiai hadviselés bizony megtette a hatását. Nagyon köszönöm, hogy kiállt(ak) és kiáll(nak) mindannyiunkért, azokért is, akik képtelenek kiállni saját magukért.

  Kívánok Önnek és társainak nagyon sok erőt, kitartást és kiváló egészséget a további munkához!

 3. A Dr. Cowan-Dr. Bailey beszélgetés megemlít pár dolgot, amik általánosságban is alap biológiai ismeretek.
  Leírom, mert engem megdöbbentett, amikor néhány szülő anno rögtön komolyan vette, hogy ne találkozzunk a nagymamával, vagy csak maszkban, stb. Ha megemlítettem, hogy van immunrendszer, és a betegeknek pedig épp jó, gyorsabban gyógyulnak, ha törődnek velük, süket fülekre talált. Olyanokat is mondtam, hogy pont a betegeknek jó, ha otthon maradnak pihenni, akkor hamar erőre kapnak. A többiek pedig nem ártanak senkinek. -:)
  1. Elhangzik, hogy nagyon jó méregtelenítő /detox/ rendszerünk van, amely rendszer traumatizálása nem vezet jóra.
  Nekem ez úgy lesz érthető, hogy az emberi egészséges, normál élő állapotához szükséges az élettani egyensúly fenntartása, amihez kellő folyamatok a valaminek a bevitele- feldolgozása- kivezetése. Beteg (egyensúlyon kívüli) állapotban is ugyanezen folyamatok történnek, csak valamelyik folyamat erősebbé válik, vagy csökken, eltűnik, nem zajlik le, elakad. A kivezetésnél maradva, az izzadás, kilégzés, köhögés, tüsszögés, vizelet, ürülék, pattanás és egyéb gyulladásos váladékok a legnormálisabb és legegészségesebb reakciók, melyeknek gátlása esetén pont egyensúlytalanság lesz, vagyis mesterségesen előidézett betegség….
  2. Példaként lett megemlítve, hogy egy lepra kórház dolgozói nem lettek leprásak, pedig az egy valós baktérium. Nagyon sok szeretet volt az ápolókban. Hozzátenném, hogy valószínűleg a titokhoz tartozik, hogy nem voltak sérültek az ápolók, és nem okoztak sérülést se.
  Ide tartozik, hogy végeztek sejt kísérleteket úgy, hogy egyszer ép és máskor roncsolt sejtekhez adtak baktériumot. Az ép sejtekkel a baktérium nem csinált semmit. -:) -:)
  3. Szó esett arról, hogy 100 évvel ezelőtt például a higany és a cigaretta számított az általánosan promotált gyógymódnak. A sugárkezelés “terrible acne” estén volt a csodaszer, 10 év múlva pedig megjelent utána a rák. Az injekciókról megemlítik, hogy igazoltan csak nagyon kevés esetben hasznosak élettani beavatkozás esetén, mivel a szervezet nem tud megbirkózni idegen, szintetikus anyagokkal, nincs hozzá megfelelő fegyverzete.
  4. Felmerült, hogy a fehérjék, a DNS és az RNS mesterséges egymásba átalakítási kísérleteit és igazolását le kellene írni, közzétenni. Ez tudományos kérdés, és nincs ilyen igazolás. Az oltás működésről szóló állítások igazoláshoz ez alapvetően szükséges lenne.
  5. Van egy, természetesen alá nem támasztott, nem bizonyított elképzelés, ami a betegséget genetikai hibának, mint oknak tulajdonítja. Ebben az esetben próbálják a genetikai megoldást megoldásnak beállítani. A “vírus” genetikai kísérleteket egysejtű organizmusokon (baktérium, pl. E.coli) végzik. Egysejtű E.coli baktériumot szoktak használni a fehérjeszintézis folyamatának modellezésére, de ezt nem szabad általánosítani az emberre. Nem olyan egyszerű az emberi sejtműködés, hogy ha egy gént odateszel valahová, akkor fehérjévé fog alakulni. Az emberben rengeteg sejt van, amiknek se az egyedi, se az összehangolt működését (kölcsönhatását) nem lehet egyszerű szabállyal leírni.
  Nincs kimondva, de én úgy értem, hogy a vírus fedőnév maga a genetikai kísérletezést rejti magába.

  1. Hálám és gratulációm az említett anyag magyar nyelvű összefoglalóért.
   Akár múltkori kommentje e témában, ez is zseniálisan lényegre törő, és még egy laikus számára is érthető. Szenzációs.

  1. Ahol én élek, ott már sehol sem kötelező az értelmetlem szájmaszk viselése. És az összes korlátozásokat hatóság szinten
   eltörölték.

   De sajnos van egy megbutult és lekorrumpált intézmény és ezt úgy hívják, hogy egészségügy. Ahol minden meggyöző érv ellenére,
   még mindig megkérik a szájmaszk viselését.

   Mit lehet erre mondani ?

   Mennyi pénzt loptak össze az értelmetlen PCR-tesztekkel a gombanővési gyórsasággal létrejött tesztközpontok ?
   Ugyan ez vonatkozik a rossz hírü mRNS génterápis kezelésekre. De valahol van már változás. De ez egyenlőre nem Mo.

   A lengyelek ( Adam Niedzielski ) nem fogadnak több Pfizer oltást és nem is hajladók ezért fizetni.

   forrás: https://de.rt.com/europa/136656-polen-nutzt-hartefallklausel-und-stellt/

   Az indoklás vis Major ( előre nem látott kényszerítő körülmény ) , vagyis elég sok ukrán menekültet vettek be a lengyelek.
   A Pfizer meg nyomás alá helyezte a lengyeleket. Az Eu-s főnőkasszony meg békéteni akar a két fél között.

   Én magam ezt egy nagy próbának tartom, hogy fog ehhez a témához Mo. viszonyulni ?

   Sajnos az itt megadott link az orosz RT news lenne, ami Mo.-on nem érhető el. De az egész EU-ban sem elérhető, mert
   április 3.-tól betiltották. Nesze neked véleményszabadság !
   Az RT news-on én semmi rossz híranyagot nem látok. Csak az aktuális témákat hozza elfogulatlanul a kedves olvasónak.

 4. Tisztelt Tamasi Doktor Úr!

  Minden egyes szavával, gondolatával egyetértek!
  Ezt az ébresztőt az összes iskola igazgatójának, pedagógusának hallania kellene!
  Szégyen, ahogy a kollégák egymás közt viselkedtek és viselkednek, de főleg a gyermekek lettek elszenvedői ennek a tébolydának!
  Sajnos még mindig nagy a sötétség a fejekben.
  Köszönöm az igazságért és az emberekért való küzdelmét, sok erőt, egészséget, kitartást kívánok további munkájához!

 5. https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/tuskefeherje-kigyomereg-feherje-figyeld-a-vizet-1-2-resz

  A Szilvia hozzászólásában említett alapok azok a zavaró makacs tények, amiknek az el nem fogadása a gondokat okozza.

  A két kobra méreg beazonosításáról szóló két videóból csak a másodikat hallgattam meg. Ebben is meg van említve, hogy vírus, mint olyan, NEM LÉTEZIK. A tudományos élet egy része tökéletesen tisztában van vele.
  Különösen a pandemia kiagyalói.
  A gyógyítás tekintetében pedig a beigazolódott méregtelenítések hoznak megoldást, az elhangzott indoklások alapján.

 6. Pontosítok, az összes beigazolódott gyógymód jó. Ami a mérgezést semlegesíteni tudja. A maguk működési logikája szerint.

 7. Sajnos sok a hülye, elvakult, alul- vagy túllépett ember….vagy lelketlen orvos….
  1000 számra szaladgálnak jelenleg a dr.Faustok….

 8. A közoktatásban dolgozó pedagógusok, különösen az alapfokúban működők a Rákosi rendszer óta eléggé eltiport emberek, egy rendszeresen megalázott társadalmi csoport, akikben mindig bele lehetett rúgni. Az óvodában dolgozók majdnem 100 %-a nő, az általános iskolában lévők száma is 90% felett van. Belementek az oltásba, mert nagy részük naiv, és hisznek az orvosoknak, mint azok a több diplomás emberek, akik eddig minden oltást felvettek, és a családjukkal felvetettek. A pedagógusok jó részének egyáltalán nem olyan jó a helyzete, hogy csak felálljanak és elköszönjenek. Az életük rövid idő alatt kilátástalanná vált volna. Ismervén a Pannon provincia jóléti hozzáállását, nem kockáztattak. Jelentős részének nincs lehetősége magán vállalkozásba menekülni, amiket amúgy is rombolnak le.
  Ennyire csak negatív hozzászólásokat még olyan csoportokra sem olvastam itt, amelyek részesei az emberek legyilkolásának. A pedagógus nem oltat, azt a szülő teszi.
  Ez rendeleti szabályozás, az iskolák kötelesek biztosítani a helyet az oltakozásra.
  Vannak olyan középiskolások, akik a szülő tudta nélkül veszik fel a méreginjekciót.

  Ha a provincia helytartó tanácsa nem vállalta volna fel a népirtásban való részvételt, és nem lennének olyanok, akik felvállalják a Mengelék szerepét, talán jobb lenne a helyzet. Az orvosok sem mind vállalták fel, sok gyermekorvos is elhatárolódott. De én már úgy látom, hogy ezt a tervet ha nem így, másképp, de végrehajtották volna. Ha valaki végig szemléli csak a Rothschild család ámokfutását és annak hatását a világra, akkor abból az látszik, hogy mindenképp megtörténne a dolog. Nincsenek nemzetek, csak kevert sok nemzetiségű társadalmak.
  És ne feledjük, száz és százmilliók szolgálják a hatalmat, sokszor csak bagóért.
  Annak idején azt mondtam a fiamnak, bármi lehet, csak pedagógus ne legyen, mert akkor lábtörlő lesz.
  Még Orbánra is mondták itt, hogy tett jó dolgokat is, és most is állítják egyesek, ha nem Ő lenne hatalmon, akkor rosszabb lenne.
  Csak tudni kellene, hogy szavazni szavazhatnak az emberek, csak választani nem választhatnak, mint ahogy soha nem is választottak. De ha már azt lehetőséget, hogy a háttérhatalom ezt lejátszhatja, annak köszönheti, hogy sikerült elhárítania a kétpólusú világot. Bármilyen is volt a bolsevik függőség ( azt is a háttérhatalom szülte, mint a nácizmust), a megszűnése tette lehetővé az új világrend kialakítását. Az USA (NATO, FED) számára megszűnt az ellenfél.
  Putyin ( szabadkőműves -illuminátus) is amit tesz egy színjáték. Ez a háború lehetővé teszi a további rombolást a társadalmakban a végső győzelmükig. A háború összetett – biológiai, vegyi, elektronikai, pszichológiai, és fegyveres, és eldöntött.
  Azt hiszem a pedagógus réteg az, amelyen nem igazán múlik az állapot, csak az emberek megszokták, hogy nyugodtan beléjük lehet rúgni.

  UI.: az előző két írásom nem jelent meg, ha ennyire elfogadhatatlan amiket írok , akkor lehet innen végleg törölni, ezt túl fogom élni, ellentétben azzal ami a világban most zajlik.

  1. Tisztelt M G Miklós !

   Tudnék reagálni több részére a dolognak, de csak egyre reagálok . Tessék kedves pár mondatot váltani olyan pedagógussal, akit a többiek kinyírtak maguk közül ! Aki képes beoltatni magát, mert ostobán elhiszi, hogy ez kell neki, vagy kritika és ellenvetés nélkül megteszi amit neki mondanak, vagy vakon követi a hatalom “tekintélyeit”, akik ha azt mondják, hogy marha jó dolog a kútba ugrani, akkor a “jó pedagógus” kútba ugrik ?

   Ön keni ám a felelősséget, hogy “nem a pedagógus oltat, hanem a szülő” !? Aha, és nem az orbán kormány(nak nevezett Schwab csicskák), kényszeroltatták az egészségügyben maradottakat, hanem a “munkáltató” ! A többit tegye hozzá !

   Ne tessék már viccelni ! Azon kívül, ha a “pedagógusokat” csak távolról ismerném, nem lett volna belelátásom az elmúlt két év alatt a belső ügyeikbe, lehet hogy finomabb lett volna a véleményem, ez az egyik. A másik, hogy Önnek tetszik, vagy nem, aki ostobasága, vagy tájékozatlansága révén és hatalmánál fogva másokat egzisztenciális kényszerrel oltásra rávett, az gyilkos, ha akarja, ha nem !!! Lehet ám lovagolni szavakon, meg érzéseken, ettől még a presszió, az presszió, zsarolás ! Aki placebot kapott, mázlista.

   A végtelenül ostoba szülőket pont annyira bíráltam, és bírálták, mint bárki mást. Sajnálnom kéne őket ? Miért ?

   A pedagógusok nagy része meg egyszerűen alkalmatlan a feladata ellátására, ha már ennyire a szívén hordozza a sorsukat. Minden féle oltás nélkül is. Ezt sem én találom ki, és nagyon nem mai keletű, hogy a legnagyobb többség azért lesz “pedagógus”, mert semmire sem alkalmas, számára ez egzisztenciális menekülés. Mivel néhányszor kijártam a nyolc általánost, van róla fogalmam, milyen a jó pedagógus, igaz az eléggé régen volt, és ott sem az újdondászok vitték a prímet ! Azok csak “voltak”. Volt szerencsém fantasztikus tanárokhoz, és tanárnőkhöz, van mivel és kivel összehasonlítanom a felhozatalt.

   Legvégül létezik az a bizonyos józan ész, és szabad akarat. Természetesen van akinek egyik sincs.
   A politikai részéhez nem szólok hozzá, röviden lehetetlen.

   1. Tisztelt G. I.

    Nem az a probléma, hogy a pedagógus társadalom ilyen irányú megítélése negatív, hanem egyoldalú. Egy rétegről sem olvastam ennyire elmarasztaló hozzászólásokat itt.
    Úgy jön ki, mintha ők a felelősök mindazért a plandémiáért, ami lejátszódik.
    Már csak egy monolitot kell emelni, mint Ausztráliában, ahol rögzítik, hogy a Pannon provincia lakossága a pedagógusoknak köszönhetően halt ki.
    Nem tudok olyan rétegről, amelyik akár csak egy kicsit is nagyobb mértékben szembe szállt volna a diktatórikus intézkedésekkel.
    Tehát az ítélkezés egyensúlyával van gondom.
    Ha Orbán „annyi jót tett, aki levezényli az egészet” , az egészségügy dolgozói, akik elvégzik a hóhér munkát, nem csak az oltással ölnek, hanem a kezelések, műtétek elhanyagolásával is, mert gyűjtik az ebből származó jövedelmet. Természetesen nem mind, mint ahogy a tanítók tanárok sem mind.
    Azok a szervek, amelyek funkciója az állampolgárok szabadságának védelme lenne, pont a háttérhatalmat szolgálják ki.
    És bárki is elhiszi azt, ha az összes pedagógus felállt volna, akkor csoda történt volna?
    A globális hatalom nem így működik, megoldották volna másképp.
    Mint ahogy ezt számos helyen meg is tették.
    Valójában amúgy sem 2020-tól kellene keresni a felelősöket, hanem korábbi időkből.
    Ha a pedagógusok igazi felelősségét keresném, abban találnám meg, hogy 89-90-ben lelkesen segítették a rendszerváltásnak nevezett cionista hatalomátvételt, és a Rózsadombi paktum megvalósítását. Hogy elfogadták az oktatást leromboló, talán legliberálisabb NAT-ot, stb.
    Amikor az emberek az egypólusú világ mellett döntöttek, akkor ennek következményeire számítani kellett. Itt valójában egy több ezer éves folyamat játszódik le az emberiség folyamatos megvezetésével, aminek már nem lehet gátat vetni.
    Tehát valahol az igazságtalanság az aránytalanságban van, ezért keltem a védelmükre, hiszen a Rákosi rendszer óta ilyet úgy sem nagyon tettek.
    Most is állítom, hogy a többi társadalmi csoport és hatalom bírálatához képest ez túlzott volt.
    De az ország és a Föld népének a sorsát nem a magyar társadalom pedagógus rétege fogja eldönteni, ez már rég eldőlt.

    Üdvözlettel:
    MGM

 9. Néhány gondolat Tamasi doktor úrnak a pedagógusokhoz intézett szózatához.

  Tisztelt doktor úr!
  Előre bocsátom pedagógus vagyok, már nyugdíjasként tanítok. Ugyanakkor egészségügyi végzettségem is van – középfokú – amit egy természetgyógyász tanfolyammal szerettem volna kiegészíteni. Be is iratkoztam, de az első két előadás után kitört a COVID – láz, így a tanfolyam abbamaradt. Megvásároltam az Ön által írt természetgyógyászat tankönyvet, el is olvastam, igyekeztem épülni belőle, amennyire így magányosan lehet.
  De nem az én személyes dolgaim miatt írok.
  2020 március 16-án bezárt az ország. Bezártak az iskolák, pontosabban online üzemmódra váltottak, korlátozták az ember mozgási szabadságát soha nem látott módon, házi őrizetbe kényszerítve több százezer egészséges magyar gyereket. A bezáráskor iskolánk 570 tanulójából egy gyerek sem volt Covid – beteg. Pontosabban senki sem volt, akire a PCR tesztet rá lehetett volna sütni, vagy egyéb módon fertőzöttnek lett volna tekinthető. A tömegkommunikációban kizárólag politikusok szólaltak meg. Úgy került a kormány elé a döntés, hogy előtte orvosi véleményt – legalább is a közmédiában – nem lehetett hallani. Hozzáteszem azután sem. Időnként megszólaltattak egy- egy orvost, nyilván olyat, akit be tudtak szervezni, aki hajlandó volt úgy nyilatkozni, ami a bezárásokat alátámasztotta. De a „járvány”-ról a polgár a politikából értesült. Szakmai vélemény nem hangzott el, tömeges megmozdulás az egészségügyi dolgozók részéről nem volt. Összefoglalva: a szakma nem hallatta a hangját ebben a kérdésben.
  Nevetséges, hogy az első intézkedésként a járványra hivatkozva beszüntették a szombati újságkihordást. A többi napon zavartalanul kézbesítették, a szombati számot is a következő hétfőn megkaptuk, de a „súlyos járványhelyzetre való tekintettel” szombaton nem kaptunk napilapot.
  Egyértelmű, hogy a járványra hivatkozva az összes döntés politikai döntés volt. Egyetlen olyan orvosi konferencia, találkozó, szakmai megbeszélés nem volt, amikor a „szakma” adott volna támpontot, segítséget a politikának. Fordítva viszont igen: a politika elvárt olyan szakmai szervezetektől való állásfoglalást, amit semmilyen vizsgálat nem támasztott alá.
  Ebben a helyzetben az „orvosok a tisztánlátásért” néven álltak össze Önök néhányan, akik partvonalon kívülről igyekeztek befolyást gyakorolni részint a közvéleményre, részint a szakmára, részint a politikára. Ennek eredményességét nincs módom megítélni. A magam részéről köszönöm az Önök munkáját ebben a kérdésben, nekem személy szerint sokat segített.
  Pedagógusként, főleg egy pedagógus társadalom tagjaként azonban kénytelen vagyok kifogással élni. Az Ön nyilatkozatában, doktor úr, valószínűleg helyes egészségügyi szakmai alapokról kiindulva olyan kijelentésekkel marasztalja el a pedagógus társadalmat, ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Olyan szavakkal illeti a pedagógusokat – és köztük személyesen engem is – amire úgy érzem sok hibánk és kívánnivalót maga után hagyó tevékenységünk ellenére nem szolgáltunk rá. Nem idézem az Ön szavait. Tudja, hogy mire gondolok.
  Minden elismerésem az Öné, és munkatársaié, akik szuverén személyiségként megszólaltak ebben a járvány kérdésben, és képviseltek olyan álláspontot, ami szembe ment a hivatalos állásponttal. Kockáztatva ezzel karriert, elismertséget és mindent, amit idáig megszereztek az életben. Nagyon szép és becsületes dolog volt.
  Azonban az Önök helyzete sem társadalmilag sem személyesen nem hasonlítható össze a pedagógus társadalom tagjaival. Amíg Önöknek lehetőségük van saját praxisban folytani a munkájukat, addig erre a pedagógus társadalom tagjai nem képesek. Addig, amíg az orvos egyénileg tud karriert építeni, pacientúrát kiépíteni, saját rendelőben tevékenykedni, addig ez az oktatásügyben nem működik. Amíg az orvosnak lehetősége van szuverén módon végezni a munkáját, addig ez az oktatásban nem működik. Az oktatás csapatmunka. Iskola, melyhez az egyén csak hozzátenni tud, ha becsületesen akar dolgozni benne. És ebből a csapatból nem ildomos kilógni.
  Oktatási rendszerünk államilag erősen szabályozott. Határozott tanterv szerint folyik, ami csak igen korlátozott mértékű szabadságot biztosít. Természetesen szakmai és nevelési kérdésekben lehet egyéni véleménye egy tanárnak is, de hatékony csak akkor tud lenni, ha a csapatban marad. A történelem nagy tanár egyéniségei mind iskolákhoz köthetők tevékenységük kapcsán, magányos farkasként nem működtek.
  Egy másik vetülete a dolognak, ami sajnos modern társadalmunk sajátossága a kiszolgáltatottság. Önálló, szuverén egyén, gazdaság nincs, vagy csak igen ritka. A korábban olyan irígyelt paraszt gazdaságok, amik önálló független életmódot tettek lehetővé, nagyrészt eltűnő félben vannak. Az urbanizáció és a civilizáció egyéb termékei egyre inkább kiszolgáltatottá teszik az embert. És nem csak az emberek, de rendszerek is kiszolgáltatottá válnak. Az iskolarendszer és benne a pedagógusok ezek között is az egyik legkiszolgáltatottabb rétegnek tekinthetők. Egzisztenciálisan és morálisan egyaránt.
  Nem tudom, hogy képzeli ebben a kiszolgáltatottságban olyan vélemény megfogalmazását, interpretálását és hangoztatását akkor, amikor ráadásra nem is a pedagógus szakmába vágó kérdésről van szó. Olyan helyzetben várja el Ön a pedagógusok kiállását egy vélemény mellett, amiről még a szakma, az egészségügy sem foglalt állást. Egyénileg természetesen lehet véleményt alkotni. Lehet kiállni a járvány mellett, de lehet szkeptikusnak is lenni. Lehet csodát várni az oltástól, de lehet el is utasítani azt. Egyénileg. De testületi véleményt ezzel kapcsolatban elvárni olyan testülettől, amely nem kompetens a kérdésben, enyhén szólva badarság.
  Végül csak egy személyes megjegyzést. Nem jó, ha egymásnak esnek orvosok és pedagógusok. Nem jó egymást szapulni és beleszólni olyan kérdésekbe, amik nem a mi kompetenciánk. Itt most többről van szó. Egyértelműen kiderült, hogy ez a járvány kinek a számára hozott hasznot. Ki aratta le ennek a járványnak a gyümölcsét. Ebben a folyamatban – nem nevezem küzdelemnek – mindketten vesztesek vagyunk. Nem mi lettünk a járvány győztesei sem az orvosok, sem a pedagógusok. És még fel lehetne sorolni olyan társadalmi rétegeket, akik egyértelműen vesztesei ennek a pandémiának. Kár egymás torkának esnünk. Ezzel csak azt érjük el, hogy a legközelebbi alkalommal újra szemben találjuk magunkat egymással. Ez nem lehet célunk egyikünknek sem.
  Jobb, ha kezet nyújtunk egymásnak – nem öklöt, mint ezt a pandémia okozói megkívánták, megjegyzem az egész cécónak ez volt a legundorítóbb terméke – és okulva az eddigieken egymással összefogva megyünk tovább.
  Lehet, hogy többre jutunk.
  Tisztelettel:
  Mocsáry Dezső

  1. Kedves Uram! köszönöm, hogy vette a fáradtságot és végre szinte egyedül reagált a pedagógus társadalom nevében erre videomra. Jó tudni, hogy nem magamnak, vagy elveknek beszéltem. Természetes, hogy a “menteni a menthetőt”, az együttműködés és pedagógus társadalom megmentése a célom és nem az, hogy ellenséges viszony alakuljon ki. Nem szeretnék azonban úgy küzdeni egy ilyen videóval (aminek a munkám melletti elkészítése sokszor heteket és éjszakákat vesz igénybe, bármennyire egyszerű technikának tűnik), hogy udvarias köröket futok, és épp az érintettek nem értenek belőle semmit. Kiindulópontom az, hogy a cirkusznak nincs vége. Néhány hónap és kezdik előlről újabb hasonló megtévesztésekkel jönnek majd, amikor is szeretném, ha magam részéről érezhetném, hogy valamit legalább tettem, hogy a társadalom egyes rétegei ne ugyanazon birka üzemmódban igazodjanak a vágóhídra terelő jelszavakhoz, mint eddig. Ön jól felmenti magukat azzal, hogy nem lehetett mit tenni és nem lehet majd legközelebb sem, mert a tanárság egy csapat munka és nem jó kilógni a sorból. Szeretném emlékeztetni, hogy én sem abban a kényelmes pozícióban vagyok, hogy az orvoslásban bezzeg mindenki azt beszél és azt csinál, amit akar, itt nincs is csapatmunka. Még hogy nincs csapatmunka! Az orvoslás, az egészségügy jelenleg egy fél katonai szervezet és amíg ott bent van valaki, addig nem is várható más, mint a parancs teljesítése. A magánt pedig minden módon megpróbálják ráerőszakolni ugyanarra a rendre. Tudatosan törekedtem ki az egészségügyből évekkel ezelőtt, ha megnézi régi videóimat, 10 éve is csináltam már anyagokat a gyógyszergyári lobby megtévesztése ellen. …és ne higyje, hogy az én jelen pozícióm biztos pont. Jelenleg is van legalább 5 per ellenem folyamatban és mindig azt teszem, amire a Jóisten felhatalmaz és amire lehetőséget ad. Ha ez a pozícióm elvész, akkor teszem azt, amit tudok enélkül. Pócs doktornak nincs állása, egymást támgatjuk, hogy élni tudjunk. A tanárok sem csak a szervezeten belül tudnak létezni és nem nekem kell kitalálnom azt, hogy hogyan lehet magán oktatási intézményeket felállítani azon gyermekek számára, akik az ellenállás miatt esnek ki a rendszerből. Ön úgy gondolja, hogy könnyen beszélek én, …. bezzeg a pedagógus mennyire nehéz helyzetben van. Nos, szerintem ez egy hárítás, mindenkinek megvan a keresztje ebben a szép új világban és Ön sem mentheti fel magát és kollégáit semmivel. Majd ha Önök is kiállnak, vállalják arcukat és felszólalnak a terror ellen, szerveznek egy “pedagógusok a tisztánlátásért” vagy hasonló alakulatot, akkor komolyan tudom venni az érveit. Jelenleg még van esély védekezni, összefogni, – mert a választások miatt, majd talán a nyár miatt csend van, de ha a többség lapít, és mutogat, akkor az események továbbfutnak és aztán már nem lesz semmire mód. Én nem a pedagógusokkal kezdtem, hanem az orvoskkal https://orvosokatisztanlatasert.hu/vegveszelyben-az-orvosok-tekintelye/ Először nekik beszéltem, utána önöknek, majd jönnek az állami alkalmazottak a kövekezőkben. Sorra vehetjük a társadalom jelentős részét, hiszen mindenütt lapítottak és oltattak, csak mert mind azt hiszi, hogy nincs más választása, ami egyáltalán nem igaz. Ezt szeretnék tovább is? Ezzel kívánja indokolni a következő kényszerítéskori pedagógus viselkedést? Nos akkor nem sok esély van. Önöknek most kell kitalálni, hogy mi a továbblépés és nem megsértődni és visszamutogatni. Ha Ön érti, hogy mi folyik itt, akkor találja ki a helyes eljárást, gyűjtsön társakat és kezdjenek ellenállni, mert jönni fog a következő fokozat. Minden rétegnek megvan a lehetősége és meg kell találja azt és a videom célja pontosan ez volt. Ha ezt nem akarja tenni, akkor legalább legyen őszinte magához. Lehet, hogy elmélázhatunk azon, hogy kelleőn megfontolt, vagy udvarias voltam-e, nem kellett volna-e visszafognom magam a hibáztatással, de én most ezt így tudtam megtenni és a célom az volt, hogy ébredjenek. Talán Önt sikerült ébresztenem. Volt egy kolléganője, aki rám írt, hogy csináljam újra a bűnbaknak nyilvánítás nélkül, hogy továbbíthassa a kollégáknak. Megígértem, hogy újra veszem, de egyszerűen nem jutok hozzá. Túl sok az elvárás. Itt nem egészségügyi kérdésről van szó, hanem egy világméretű terrorról, amelynek része a háború, a pénz tönkretétele, a gyerekek elvétele, a mezőgazdaság kivégzése stb. Ha Ön most azt hiszi, hogy ehhez nem ért, mert egészségügy, akkor kicsit még tovább kell gondolja. Most épp a háborúval tévesztik meg a magyart, ugyanaz a média, ugyanazzal a céllal fújja a háborút (hmm? ) aztán azzal, hogy infláció van és természetes, hogy tönkre megy mindenki. Az oltás csupán egy a sok közül, aminek ugyanaz a célja, mindannyiunk rabszolgásítása és kivégzése. Sok ébredezőre van szükség, sokat kell lépjen előre az ébredező, mire eljut odáig, hogy hatékonyan tesz is valamit azért, hogy sokan álljunk ezen az oldalon. Sok sikert kívánok Önnek is, hogy tudjon tenni is az emberekért a szakmáján keresztül, a kiállásával. Kérem, hogy ne haragudjon rám, nem bántani, hanem ébreszteni akartam Önt és másokat. Igen nyújtok kezet, de nem azért, hogy veregessük egymás vállát, hanem hogy berántsam ide a hajóba és kérjem, hogy Ön is evezzen ezerrel. Köszönöm még egyszer levelét. üdvözli Tamasi dr.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük