Végveszélyben az orvosok tekintélye

Dr. Tamasi József belgyógyász és társadalomorvostan szakorvos.


La traducción al español está disponible aquí

Die deutsche Übersetzung ist hier verfügbar

English translation is available here

18 thoughts on “Végveszélyben az orvosok tekintélye

 1. Tisztelt Tamasi DOKTOR úr!

  Így írom és nem véletlenül! Ön és kollégái az elmúlt több,mint 2 évben sokszor bizonyították elhivatottságukat,hűségüket a gyógyításhoz, a tudományhoz, az emberekhez
  Ön, Önök valóban orvosok, doktorok, gyógyítók. Nem azért, mert tévedhetetlenek. Nem.
  Hanem azért, mert kellő alázattal a tudomány iránt, kellő alázattal a saját nem tudásuk iránt, mertek kérdéseket feltenni, mertek utána járni az önök számára nem érthető,nem egyértelmű egészségügyi protokolloknak, melyek rácáfoltak az önök által eddig ismert gyógyítási gyakorlatra, próbáltak minden olyan információt megszerezni – ebben a média által őrületig fokozott járványhisztériában – , melynek alapján valóban felelős orvosként, gyógyítóként tudják tájékoztatni, segíteni és gyógyítani az Önhöz, Önökhöz forduló embereket.
  Örömmel látom és hallom,hogy az eddigi megpróbáltatásai ellenére Ön, DOKTOR úr, ma éppúgy hitet tesz a tudomány, a gyógyítás mellett,mint azt eddig is tette. Köszönöm Önnek!
  Mindazon kérdések, válaszok, lehetőségek, útkeresés, melyek elhangzottak ebben a videóban újra és újra ott “dobolnak” a fejemben.
  Válaszokat akarok kapni!
  Miért? Miért és hogyan tudta ennyire elveszteni az orvostársadalom az önkontrollját? Miért lett hitehagyott?
  Miért hagyta a tudománytalanságot, a hazugságot eluralkodni, miközben emberek százai fordultak hozzájuk, bizalommal,hogy segítséget kérjenek és kapjanak.
  Miért hagyta az orvostársadalom többségét hidegen az emberek kétségbeesése, szenvedése?
  Hogyan tudták ennyire rideg szívvel elutasítani és cserben hagyni a hozzájuk forduló, segítséget kérő, teljes mértékben elbizonytalanított emberek százait?
  Hogyan tudnak minden reggel a tükörbe nézni,azzal a magabiztos mosollyal,hogy én mindent megtettem és segítettem a hozzám fordulóknak.

  Ma ott tartok – és gondolom nem csak én – hogy, ha meglátok egy egészségügyi intézményt, ha meghallom az orvos szót, ha meghallom a mentő szirénájának hangját, nem jó érzések töltenek el: végtelen félelmet, bizonytalanságot, bizalmatlanságot érzek, az első gondolataim: “Jajj, csak oda ne kerüljek!!”, “Jajj, csak orvost ne!” és a mentő sziréna hangja, ma nem a gyors és biztonságos segítség hangja, hanem annak a hangja,hogy mint a “halál angyalai” viszik a szerencsétlen kiszolgáltatott embereket a KÓR-nak a házaiba, ahol nem a gyógyulás, hanem sajnos sokszor az embertelen körülmények közötti fájdalmas elmúlás vár csak rájuk.
  Soha nem lett volna szabad ehhez asszisztálnia az orvos társadalom nagy többségének. Hiszen,ha ők, a meglévő tudásukkal, ilyen szinten elhiszik az – még laikusok számára is – egyre nyilvánvalóbb tudományos, egészségügyi képtelenségeket,akkor kihez fordulhatnak, forduljanak az emberek segítségért?
  Hogyan lesz ezután? Mikor ébrednek fel végre az európai középkort idéző, boszorkányüldözéses álmukból az orvostársadalom tagjai, tisztelet a kivételnek,akik soha nem hajlottak meg és nem térdeltek le az új covid-vallás előtt, elfelejtve mindazt amit tudtak és amiért az orvosi hivatást választották?
  Remélem ez a videó talán segít felébreszteni a lelkiismeretét a kollégáknak és végre újra saját kezükbe veszik,mind a magán,-mind a szakmai életüket, ezzel ismét kiállva a gyógyítás, a tudomány, az orvosi hivatás függetlensége mellett és persze nem utolsó sorban az emberek gyógyítása mellett.
  Kívánok Önnek DOKTOR úr és minden kollégájának egészséget és további kitartást ehhez az “ébresztés”-hez. Remélem mindannyiunk és a jövő nemzedékének érdekében,hogy sikerrel járnak, járunk.

  1. Egyetértek, és megértem P.Á. álláspontját. Részemről a mentő sziréna hangja “némi” bosszúságot vált ki, mivel tudom, hogy sok esetben ez csak a “színjáték része”, és akkor csodálkozom, ha egy mentő nem szirénázva megy.

   Máskülönben az is csoda, hogy pl. éjjel 01-04 óra között “mi a bánatnak?” szirénáznak, amikor a FŐÚTON egyetlen autó SEM akad a Mentőautón kívül?
   Szóval van egy pár dolog ami fura!
   (gondolom nem csak nekem)

 2. Ez igy igaz, Én is a legnagyobb fenntartással viselkedek és állok hozzá az ilyen orvosi társadalomhoz.

  Az etikátlanság a tiszta sportot is megfertőzte, a politikáról már nem is beszélve.
  Én csak azon csodálkozok, hogy az emberíség még mindig a mérges kígyó bűvöletében él. És a legtöbb beoltótt még mindig valami okot
  talál arra, hogy a dolog nem úgy van. Teszi ezt, még akkor is, ha az oltás következtében szenved. És ami jellemző, hogy az oltatlanoknak
  a társadalomból való kirekesztése sem hatja meg a szívét. Mert úgy gondolkozik, hogy aki nem oltatta magát az saját maga hibás az
  ellene foganatosított fasiszta íntézkedésekkel szemben.

  De néha sors, a jó Isten keze beszól a történésekbe és elvégzi a mega részéről a figyelmeztető büntetést. Persze, ez nem a végső büntetés,
  Most csak az Isten egy kicsit megsimogatja a bünős ember kis fejét és szól az embernek. Ember térj már észhez ! És a másik bünős
  embenek is, csak egy íntő jelet ad és igy szól: Ember térj meg !

  Most következzen egy kis hír, amit megint sok ember észre sem vesz.

  Ha ez igaz ? A beoltott Rafael Nadal szívbeteg lett.

  https://www.szilajcsiko.hu/single-post/mindennapi-szemezgetesunk-19-53-2022-03-22

  Megbízható hír ! Rafael Nadal rosszul lett a szívével. Myocarditis Szívizomgyulladás! Nadal anno nyíltan szidta Djukovicsot amiért nem
  oltatta be magát.

  Akkor úgy látszik, hogy a hír igaz, annak ellenére, hogy a google kereső is elhallgatja ezeket a híreket.
  https://www.visionnews.online/post/vaccine-watch-rafael-nadal-suffers-chest-pains-during-final-of-the-indian-wells-tournament

 3. T Uram!

  Az orvosok MÁR RÉGEN ELVESZTETTÉK TEKINTÉLYÜKET! Amikor én kell elmagyarázzam a saját körzeti orvosomnak egy a COVID-receptorra is ható vérnyomáscsökkentő hatásmechanizmusát… Amikor én kell mérjem a feleségem vércukorszintjét a szülés alatt az ország első szülészeti-nőgyógyászati klinikáján….!!! Amikor ÉN kell kérjek (mert elrendelni NEM rendelhetem el) az infúziót kóma-közeli állapotban 1,5 cukorszintnél.
  T. Uram ! Ajkkor ön ne beszéljen itt az orvosi tekintélyről, MERT ÖNMAGÁT BLAMÁLJA!!!

  Keresztényi üdvözlettel:
  Dr. Ádám Attila L. C.Sc., Ph.D. biological sciences

 4. Minden tiszteletem és köszönetem Tamasi doktor úr, a bátor kiállásáért és ezért a zseniális összefoglalóért is.
  Bárcsak végighallgatná minél több szakértő és laikus.

  Talán az alábbi levezetés, amit ma rögtönöztem, és amely olykor átfedésben áll a fenti beszédben elhangzottakkal, hasznos adalék lehet mindehhez, főleg azok számára akik azon a ponton akadnak el, hogy ők egy potenciálisan halálos fertőzés esetén nem bíznak meg csupán az ún “természetes immunitásukban”. Ezt kiváltképpen hangsúlyozzák amikor szóba kerül a feltételezés, hogy ez a Sars-Cov-2 vírus nem természetes hanem egy laborból elszabadított biofegyver. Ezt a feltételezést is gyakran hangoztatja mindkét tábor.

  E tekintetben amire a két tábor közti vita leforr, újra és újra, az a kérdés hogy létezik-e egyáltalán olyan hogy vírus – akár természetes vagy biofegyver – mint halálos és fertőző kórokozó, vagy nem? Avagy maga a járvány és a fertőzés mint halálos veszély fennáll-e?

  Talán az alábbi levezetés meggyőzheti őket arról hogy a veszély, sem természeteként sem biofegyverként, NEM egy vírus, hanem a vakcinázás. A levezetés egyúttal indirekt bizonyíték arra hogy a Covid-intézkedések révén nemcsak a Covid-narratíva bukik, de maga a fertőzéses kórokozó elmélet (germ theory) is. És ha bukik maga a kórokozó elmélet, az minden egyebet dönt magával.

  Premissza/Tények:

  1. A Covid-narrativát és -intézkedéseket egy olyan technokrata világelit irányítja, akikről bizonyosan tudható hogy NEM az emberiség javát akarják, sőt. Lásd WEF fasiszta/kommunista “great reset” terve, az elit által a tömegek ellen folytatott folyamatos gazdasági és pénzügyi háború, a folyamatos “migráns válság”, a zöld agendának álcázott szintén világuralmi törekvés, az Agenda 21/30, vagy éppen a jelen mondvacsinált orosz-ukrán háború – mind a világelit támadását képezik a nyugati és európai őslakosok ellen.

  2. E világelit céljai egyike a világ népének drasztikus csökkentése (erre ürügyként ott a klíma-témában előadott hazugságaik is), ezen belül is kiváltképpen a fő gazdasági versenytársaik, a Nyugat és Európa fehér őslakossága végletes legyengítése, hosszabb távon elpusztítása.

  3. Ez a világelit birtokolja és irányítja a világ pénzrendszerét, így önmaga végtelen pénzmennyisége révén végtelen a kapacitása van arra, hogy céljait elérje.

  4. A világelit eme Covid-járvány ürügyén tömeges méretekben halálos ill egyéb módon végzetes kimenetű vakcinákat kényszerít a tömegekre.

  5. A világelit “előre tudta és megjósolta” hogy jön majd egy ilyen nagy járvány és már most újabb hasonló járványok hírét vetíti előre.

  6. A PCR teszt nem fertőzést és nem egy vírus jelenlétét mutatja ki és diagnosztikai célokra alkalmatlan.

  7. Magát a Sars-Cov-2 vírust soha nem izolálták (amit izolálásnak neveznek, csupán számítógépes szimuláció, feltételezés).

  8. Általánosságban, soha nem lett igazolva a Koch posztulátumok szerinti eljárással, hogy az amit vírusként azonosítanak, egy betegség OKOZÓJA lenne. Az Occam borotva alkalmazásával is belátható, hogy amikor egy oltás után valaki egészsége megromlik illetve tünetei lesznek, annak oka maga az oltás, nem azért mert beoltottan hirtelen találkozik egy “vad vírussal”.

  Premissza/ Állítások, a technokrata világelit szerint:

  1.1 A fertőzéses kórokozó teóriája valóság, pandémia van, így az emberek, beleértve az egészségeseket is, potenciális halálos veszélyt jelentenek egymásra.
  1.2 A halálos fertőzéses kórokozók ellen való védekezés egyedül oltásokkal lehetséges.
  1.3 Az elit által forgalmazott és ajánlott oltások hatékonyak a védekezés céljára és biztonságosak.
  1.4 Az elit által forgalmazott és ajánlott oltások NEM állítják le az állítólagos fertőzést.

  Következtetések (a teljesség igénye nélkül):

  1. Ha 1.1 állítás igaz, akkor az 1, 2, 3 tényekből következik, hogy a világelit vagy engedné hogy egy “természetes kórokozót” szabadon elpusztítsa a célzott népesség nagy részét, vagy önmaga fabrikálna egy efféle kórokozót a célra.

  2. Ha 1.3 állítás igaz, akkor 1.4 nem lenne igaz, azaz ezen “vakcinák” leállítanák az állítólagos fertőzést, és ezzel a pandémia véget érne.

  3. Ha 1.1, 1.2 és 1.3 állítások igazak, akkor egy pandémia esetén eme oltásokat a világelit egyedül önmaga számára fejlesztene ki, és csak önmagának illetve köreiknek adatnák be.

  4. Mivel a világelit éppen a tőle várható viselkedés ellenkezőjét mutatja egy járvány idején, hisz nemcsak nem önmagának tartogatja, de drákói szigorral kényszeríti ezen oltásokat a tömegekre (azokra akiktől a tények szerint szabadulni próbál), így állítás 1.1 nem igaz, avagy nem létezik olyan hogy fertőzéses kórokozó és járvány, sem természetes, sem mesterséges. Bukik maga a germ theory, bukik a fertőzéses kórokozó elmélet, és bukik a “természetes immunitás” vs “vakcina-immunitás” teória is.

  5. Mivel az elit önmaga gyártja a világ vezető pénznemeit, arra nincs szükségük hogy egy maguk gyártotta kórokozóra maguk gyártotta vakcinákat adjanak el világszerte.

  6. Mivel állítás 1.1 azaz a járvány léte nem igaz, az adott nem létező problémára adott megoldás értelmetlen, ugyanakkor, miként a felsorolt tényekből és fenti következtetésből következik, a járványügyi intézkedések, a Covid- tömegvakcinázás, és általában az ún fertőzéses kórokozók elleni oltások azok amelyek biofegyverként a népesség csökkentésére használatosak.

  Összefoglalva, ha maga a germ theory igaz lenne, és azon belül e Covid-járvány valós lenne, a világelit teljesen másként viselkedne és viselkedett volna eme Covid-járvány ügyben: titokban tartotta volna a járvány létét, elzárkózott volna a külvilágtól, titokban kidolgozta volna a kórokozó ellenszerét, és megtartotta volna az ellenszert önmaga köreinek.

  De a világelit által “megjósolt” járvány, az arra bevezetett és erőltetett intézkedések révén nemcsak magát a Covid-sztori hitelességét ásta alá, de ezáltal bukik maga a fertőzéses kórokozó elmélet is. Ha nincs olyan hogy járvány, akkor minden médiakampány ún “pandémiáról” valamely hátsó céllal történő rémhírterjesztés és tömegmegtévesztés, ezáltal igazolt a vakcinázás rosszhiszemű célja is.

  További indirekt bizonyíték arra hogy már maga a fertőzéses terjedés is hamis állítás, hogy a kontrollált alternatív média hemzseg a feltételezésektől hogy egy labor-fabrikált járványról van szó, és hogy efféle járványokra lehet számítani a jövőben is.

  A mesterségesen kialakított orosz-ukrán konfliktus kapcsán felbukkanó biofegyver-gyárakról szóló hír is mesterséges tematizálás, az sem véletlenül került elő éppen most.
  Mint tudjuk, a főmédiák szerepe a tömegek megtévesztése direkt úton, az alternatív médiák nagy részének szerepe ugyanez, csupán indirekt úton.
  A cél, hogy mindenki féljen valamilyen vírustól, valamilyen “fertőzéstől”, hogy rohanjon a vakcinákért és féljen a vakcinát ellenzőktől.

  Sokan közülünk már a pandémia-hiszti kezdetén, már az első néhány tény ismeretében, ha intuitív módon is azonnal a végkövetkeztetésekre ugrottunk. Számunkra akik érzékeljük hogy a Covid-hiszti megbuktatta magát a fertőzés mint betegség- és halálozási ok teóriát, nincs mitől féljünk, “egyedül” a vakcináktól, de azoktól nagyon, hisz azok pusztító mivolta mind indirekt mind direkt módon bizonyított.

 5. Tisztelt Doktor Úr!
  Én is próbálok kezdeményezni párbeszédet, (itt már többször tettem fel a kérdést) de ugyanúgy válaszra sem méltatnak….. persze ki vagyok én?….
  Mi a véleményük a Stefan Lanka által bizonyított állításokkal kapcsolatban az úgynevezett “vírusok” létezéséről és mibenlétéről? Miért nem veszik ezeket figyelembe?

 6. Amióta kb.100 éve a nagytőke rátette a kezét az egészségügyre, azóta az orvosi tekintély folyamatosan csökken. Ennek oka, hogy a terápiás protokollokat jelentős részben a gyógyszeripar érdekeinek rendelik alá és betartásuk akkor is kötelező az orvosokra nézve, ha azok káros hatásúak. Ebbe a legtöbb orvos belenyugszik és nem tartja felelősnek magát, ha a beteg belehal a kezelésbe. A nyugati kultúrkörhöz tartozó országokban rendkívül elterjedtek a krónikus degeneratív betegségek, (cukorbetegség, rák, szív- és érrendszeri bajok, stb.), melyekre nem találtak ugyan gyógymódokat, de a gyógyszeripar hatalmas profitot termel ezekből, aminek egy része visszaosztható az orvosoknak is, főleg a vezető beosztásúaknak. A tb.-n alapuló egészségügyi rendszer lassan tönkre megy, az orvosok magánpraxist nyitnak, de a protokollokat betartják.
  Ha politikus vagy orvos covid ügyben tájékozódni kíván, akkor magyar nyelven dr. Kovács Mónika összeállítása, a „Covid – 1984 Fekete doboz” címmel, továbbá dr. Heiko Schöning-nek a „Game over” c. német nyelvű könyve adnak kimerítő ismereteket. A többséget azonban valószínűleg nem érdeklik a tények, diktatúrában mások szabályok.

 7. Tisztelt Tamasi Doktor Úr !

  Ahogy elnézem, itt szinte mindenki “kovidra” redukálja az orvos társadalom megítélését. Kevés, nagyon kevés az értékítélet ebből a szempontból. Is !
  Nézzük a tényeket ! Hány orvos rendel privátbanm, nagy pénzért (!!!), az állami intézményekben ??? Hogy létezik, hogy egy fizetett állásban lévő szülész, nőgyógyász, az állami intézményben lefolytatott szülés után nem, hogy pénzt fogad el, hanem kér, mert az “jár neki” !!!

  Egy másik igen húzós példa, megtörtént, István kórház, leukémia, a doktor úr “már kávéztam” megalázó kijelentéssel adja vissza a 200000.- forintot tartalmazó borítékot, “megalázóan kevésnek találta” ! Ez egy állami kórház, állami fizetéssel, állami státusban lévő orvos !!!

  Ez csak két kiragadott példa, a nagyon sokból ! Magam egy sportsérülés következtében szinte napi szinten voltam egy időben orvosnál, nem mellékesen két év, egy hónapig betegállományban . Elküldtek leszázalékolásra, mert képtelenek voltak újra egészségessé tenni. Ez még a régi OTI épületében volt, 1990.-ben. A nővérnek nevezett nőstény állat olyan hangon beszélt velem, mint egy rablógyilkossal, kevés híján pofán vágtam, a “doktor úr”, meg a vizsgálat után behívott egy másik szobába, és nézett mint egy varázsló, hogy hát ha kinyögöm a bűvös számot, 100 – 150 ezer, és akkor le leszek százalékolva !? Természetesen nem voltam hajlandó, egy másodpercig nem jutott az eszembe.
  Ami még ebben a lényeg, hogy olyan elképesztően egymásnak szögesen ellentmondó diagnózisokat állapítottak meg, ami elképesztő. Már csak éppen a gyereket várok hiányzott a listáról.
  Máshol megírtam, két természetgyógyász vakart vissza az életbe !!! A “drága jó doktor urak” Prednisolon tablettái, meg Diclofenac injekciói, ( elnézés ha rosszul írtam, fejből írom ), szétrohasztották a májam, akkora volt, mint egy idült alkoholistának, ez egyben a “tudás” és a gyógyszer ismeret eredménye . És az a járulékos, folytonos lekezelése az embernek, a hangnem, a kioktató stílus, az “itt én vagyok az úr” magatartás nagyon sok esetben undorítóvá tette már az orvoshoz menést is ! Ez van, ezek tények, és mások is bőven hozzá tudnának tenni, én is még tudnék pár dolgot mesélni, “nagyszerű orvosokról” .

  Természetesen nem minden orvos ilyen, találkoztam kiváló, és abszolut normálisan viselkedő orvosokkal is, csak nagyon sajnálatosan megcáfolhatatlan tény, hogy ebből van nagyon kevés.

  Nagyon sajnálom, első kézből tapasztalat. Részemről az orvostársadalom már régen, nagyon régen elvesztette a tekintélyét, és pontosan a jogász, ügyvéd társadalomhoz hasonló erkölcstelensége, és lépten-nyomon hangsúlyozott kivagyisága okán. Pénz, átverés, nagyzolás, nyegle nagyképűség.

  Ettől eltekintve, még vannak orvosok a közelmúltból, akikre nagyon hálás szívvel gondolok vissza, vagy akár évtizedek távlatából is, és a legjobbakat kívánom nekik, utóbbiak remélem, hogy élnek még !?

  Tisztelettel,: G.I.

 8. Kedves Doktor Úr !
  Csak egy kérdés fogalmazódik meg bennem a cím olvasása közben …………az orvosoknak MIJE ???!!! …………………..

 9. Sajnos kihalóban vannak azok a gyermekkori kedves “doktor bácsik”, akik szintetikus mérgek helyett egyszerű, de hatásos gyógymódokat, életmódváltoztatást ajánlottak és alkalmaztak a betegeiken, volt bennük emberség, empátia, nem derogált nekik házhoz menni, ha a beteg ágynak esett, és nem lesték sóvárogva a borítékot.
  Amióta a gyógyszermaffia eluralta az orvostudományt, és az egészségügyből profitorientált üzleti modellt – valójában betegségügyet – csinált, a cél a
  páciensek megbetegítése és betegen tartása lett, hogy egész életükben zsíros profitokat termeljenek a transznacionális parazita kasztnak. Az orvosok kontraszelekciója exponenciálissá vált: az egykori gyógyítókat felváltották a lélektelen technokraták, akik futószalagon írják a recepteket és végzik a műtéteket a “hatékonyság” jegyében, az “ismereteiket” pedig a gyógyszerügynököktől vagy a korrupt hatóságok által jóváhagyott protokollokból szerzik be. Nem csoda, hogy legtöbbjük mostanra a gyógyszerügynökök szintjére süllyedt le. Szitokszóvá váltak az alternatív gyógymódok, a vitaminok, az egészséges életmód, és minden egyéb, ami nem hajt profitot a gyógyszermaffiának.
  A mostani kamujárvány alatt vált nyilvánvalóvá, hová züllesztették le az orvostársadalmat. Már nemcsak nyíltan propagálják a mérgező, sok esetben halálos injekciókat, hanem maguk is beadják, és jó sok pénzt zsebelnek be érte, á la doktor Mengele! A még szórványosan létező valódi orvosok ellen valóságos boszorkányüldözést folytatnak.

  Ide vezet az, ha humán szolgáltatásokból (egészségügy, oktatás, stb.) profitorientált üzleti modellt csinálnak. Az emberekből “beteganyag”, kiaknázható nyersanyag (szervkereskedelem!), erőforrás és profit lesz, a humánum pedig végképp eltűnik.

  Remélhetőleg minél többen ábrándulnak ki ebből a velejéig romlott rendszerből ahhoz, hogy végre felelősséget vállaljanak a saját egészségükért, és ne pénzsóvár, könyörtelen technokratákra bízzák az életüket.
  A régi Kínában az orvosokat azért fizették, hogy egészségesen tartsák a pácienseiket. (Ha mondjuk a császár megbetegedett vagy meghalt, az orvos akár az életével is fizethetett érte…) Talán el kellene gondolkodni ezen!

  1. Egy kis kiegészítés .

   Valóban, kimaradt a “drága doktor urak és hölgyek” ( mert van ám az is szép számmal ), néven nevezett honoráriuma a méreg injekció beadásának ellenértékeként. Nevezzük már nevén a gyereket, pénzért csinálták, extra juttatásért !!! Oltáshívő orvosok !!! Hol itt a minimális szakmai tudás, és a gerinc, hogy nem állok be hóhérnak a politika “jólét” csapatába !? Aki orvos létére “vakcina hívő”, annak milyen alapon és ki mert diplomát adni ??? ( Költői kérdés !) Egy génmanipulációs szer, erőszakkal, lelki zsarolással, megtévesztő fulos hazugságokkal körítve !!!??? Meg “világjárvány”, amit némely korábbi influenza járvány kenterbe ver !

   Egyes állítások szerint 40000.- Ft., más állítások szerint 80000.- Ft., volt a honoráriuma, oltottanként, a bérgyilkosoknak, vagy ha úgy jobban tetszik, a hóhéroknak ! Ezek tények ám, csak nagyon nem dicsekednek vele, a “drága jó gyógyítók” ! Bizonyos körökben kellemetlen. Ezeket kellene tisztelnem ??? Miért ??? Az is nagyon lényeges kérdés, (lenne !), hogy ezeknek a véglényeknek van-e, és ha igen, mennyi, és milyen oltásuk !!!??? Mert erről is igen nagy a kuss, hogy a propagandisták, és végrehajtóik be vannak-e oltva, mivel, és hányszor !? Akinek érvei lennének, azt megsemmisíti az az intézkedés, hogy a parlamenti képviselők minden oltás alól fel vannak mentve !!!
   Na, vajon miért ???
   Ez a tény igen ritkán hangzik el, bár szerintem ez a legsúlyosabb, ami tökéletesen láthatóvá, és tapinthatóvá teszi az igazságot, pontosabban az orbitális hazugságot !!!
   Ők azok a sztálini kommunisták ( most éppen másképp nevezik őket), akiket “más anyagból gyúrtak” !!! És a drága “gyógyítók” ezen átsiklanak, mint kígyó a küszöb felett !???????????????????????????

   Mára valóban végzettségtől függetlenül, csak a nagyon hülyék nem látták, és látják át, hogy mi volt ez a covid hisztéria, miként a sajtó is ( a félrevezetés ipari standardja ), most ennek az elfedésére, tálalja a ukrajnai eseményeket, megint csak úgy, mint ha az égvilágon semmi nem lenne ennél fontosabb ! Hazudnak !!! Minden lélegzetvételük is hazugság !!! A szőnyeg alatt meg megy tovább az emberiség elleni szervezkedés.

   Ehhez úgy kapcsolódik az ukrán “háború”, hogy azt a Nagy Reszet előkészítésének, és az Európát elárasztó “menekültek” beözönlésének elfedésére használják.

   Summa summarum, undorodom az “orvostársadalomtól”, és PONT ! Megvetem őket, sokéves saját tapasztalataim alapján, aminek csak igen kis morzsáit ( de nagyon kis morzsáit), említettem fentebb ! Sokat tettek érte, elfelejthetetlenül, és kitörülhetetlenül sokat, hogy egy életre megundorodjam tőlük.

   A covid már csak hab a tortán, megkoronázása a “tudásuknak”, és a jellemtelenségüknek, pénzsóvárgásuknak.
   A kivételek sajnos csupán statisztikai hibaszázalék, rettentő kis létszám az egészhez képest.

   Annyi megjegyzést tennék még a végére, hogy ugyan nincs összehasonlítási alapom, a más országok viszonyaival, de amint látom, hallom, olvasom, ennek a “kasztnak” világszinten zuhant a nullára, a “tőzsdei értéke”, emberileg hulladékok csak.
   Csak a Contergant vegyük, 60-as évek, USA ! Mekkora koleszterin hisztik voltak, és vannak !?
   “Egyétek sok pénzért a koleszterin csökkentőt, meg a vérhígítót, kifizetitek a “jó doktor bácsiknak, néniknek” a saját, siettetett halálotokat, némi testi kínokkal megspékelve !” Tíz, tizenöt féle “gyógyszer”, amiből a négyötöde a “gyógyszer mellékhatásainak az elfedésére” szolgál !

   Mint látjuk, a Sátán köszöni jól van, és önkéntes csicskáiból sincs hiány, a fizetettjeiről meg már szót se ejtsünk !
   De tudnunk kell észben tartani őket, és soha nem felmenteni a felelősségük alól, semmi megbocsájtás, semmi könyörület !

   Aki ezeknek bármiért, bárhogyan szeretne megbocsájtani, azt azonnal kerékbe kell törni, és máglyán elégetni, legelőször,
   minden késlekedés nélkül !
   Ők a legfertőzőbb “vírus”, csak éppen két lábon járnak. Nincs náluk veszélyesebb, ami az emberiség létét veszélyeztetné !!!
   Persze leszámítva a végtelenül jóindulatú politikusokat, és a WHO vezérelte orvosokat.

 10. Köszönjük a tájékoztatást. Két dolgot szeretnék hozzátenni, az egyik az hogy a külföldi oldalakhoz a solari.com-ot (Catherine Austin Fitts honlapja) is legyenek szívesek ajánlani, mert a bölcsesség járja át a tanácsait és ezt képviseli valamennyi interúja, cikkei és ajánásai.
  A másik pedig amit szeretnék javasolni az az hogy legyenek szívesek a tájékoztatásban felhívni a figyelemet arra hogy néhány hónap múlva, hacsak a globál befektetői réteg nem tett szert mély bölcsességre és bűnbánatra addig, egy újabb szigorítási hullámot követelhet meg a befektetők ezen csoportja a kormányokon keresztül, és szerintem az sem áll tőle távol hogy ezúttal mégtöbb káros anyagot juttassanak el a lakossághoz. Ez lehet nem covid néven fut majd, mert az csődött mondott, hanem valami másféle megtevesztéssel próbálkoznak. Úgy gondolom, hogy ezt addig fogják megtenni, amíg az együttérzésüket teljesen leárnyékolja az arrogancia és az uralkodási hóbort. Mi annyit tehetünk hogy együttérzést érzünk/élünk meg, félelem helyett, miközben továbbra sem engedjük hogy az uralkodási hóbort miatt, a megélhetésünket és egészségünket veszélyeztessék. Azzal ha együttérzőek maradunk tudunk erre az arrogáns befektetői rétegre is hatni, tartani kell a teret, az együttérzés terét (ahogy a gyógyításnál is tapasztaljuk), hogy segítsen az arroganciát eloszlani/semlegesíteni (és remélhetőleg ez erőt tud adni nekik majd a bűnbánat elviseléséhez is). Ez persze nem zárja ki és helyettesíti a jogi felelősségre vonást, ha eljön az ideje, csak kiegészíti azt.

 11. Az orvos társadalom többségé nullára írta magát. Generációk kellenek majd a becsület ujjá születésére, de az már Új orvoslás kell hogy legyen. Új eljárások, elvek és mérgek nélkül. Ami lezajlott, és ahova jutott az orvoslás, az egy ejnye-bejnyével már nem lehet elintézni. Már 2020 nyarán kétely kellett volna lennije az orvosokban az egésszel szemben és a politikával szemben is. De elfajzottan a politika mellé álltak. Köszönjük, de nem felejtünk.

 12. Tisztelt Tamasi Doktor Úr!
  Sajnos, nem hiszem, hogy bármi eredménye is lesz ennek a videófelvételnek.
  Az orvosok többségének esetében ugyanis nem az a helyzet, hogy őket is félrevezették. Azért persze ilyen is akad közöttük.
  De leginkább arról van szó, hogy megvásárolták őket. Kifizetődő tolni a kormány szekerét, nagyon megéri a hivatalos narratíva szerint eljárni. És még kényelmes is.
  Aki pedig végzett orvos létére megvezethető volt, és elhitt minden átlátszó hazugságot, az nem áll túlságosan a helyzet magaslatán a saját szakterületén. Meg sem érdemli, hogy orvosként működjön tovább, másik munkát kellene keresnie. Mert az emberek gyógyítására alkalmatlan.
  Tanult emberként, orvosi diplomával a zsebében különösen át kellett volna látnia az anomáliákat, az egymásnak ellentmondó nyilatkozatok tarthatatlanságát és a protokoll által megkövetelt rossz gyógyítási eljárásokat stb. De ami a legfontosabb, a leghalványabb gyanú esetén azonnal önként utána kellett volna néznie a nemzetközi szakmai kutatásoknak és tanulmányoknak, amelyek tömegével jelentek meg sorban, egymás után. (Ezt még sok józanul gondolkodó laikus is megtette.) Ehelyett engedelmesen, minden ellenvetés és mérlegelés nélkül elfogadta a narratívát, ami szembement azzal, amit az orvosi egyetemen oktattak neki.
  Az előbbi társaság korrupt, és bár tudja, hogy gyalázatos, amit tesz, mégis megteszi. Ők egészen egyszerűen bűnözők, akik asszisztálnak egy népirtáshoz.
  Az utóbbiak pedig szakmailag gyengék. Ők ezért alkalmatlanok az orvosi hivatásra. Egy jó orvos képes önállóan dönteni, ahelyett, hogy mérlegelés nélkül engedelmeskedik másoknak.
  Az orvostársadalom eme két rétegére nincs szükségünk. Többet ártanak, mint használnak.
  Még soha nem volt ilyen rossz az orvosok megítélése, mint most.
  Minden tiszteletem azon keveseknek, akik Önhöz hasonlóan még megmaradtak valódi orvosnak. Nagyítóval kell keresni őket.
  Azonkívül úgy gondolom, hogy azért sem lesz eredménye a felvételen elhangzott igaz mondatoknak, mert az említett két csoport tagjai közül nem igazán olvassák ezt az oldalt. Talán célszerűbb lett volna nyílt levél formájában közzétenni.

 13. A videót letiltották, kérem tegyék fel egy alternatív szerverre és aktualizálják az elérhető címet. Nagyszerű videó. Gratulálok és kitartást.

 14. Az orvosi tekintély már visszaállíthatatlan! Ez a két év megmutatta mennyit érnek. Mondjuk nem is lesz szükség rá, hiszen őket is oltják kötelezően és hullani fognak. Ha nem, akkor viszont egyértelmű, hogy maguknak csak placebót adnak be, ami azt jelenti, hogy tudták, hogy veszélyesek a szerek, de az embereket szándékosan mégis oltották, ölték! Nem gondolom, hogy ezeknek vissza kellene állítani a tekintélyét…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük