Egy 2023. január 17-én megjelent interjúban Stefan Magnet Tom Lausen adatelemzővel beszélget

https://auf1.tv/stefan-magnet-auf1/vertuschung-luege-gesetzesbruch-tom-lausen-zeigt-beweise-zur-impf-kampagne/

Az első 15 percből kiderül, hogy a kovid-géninjekciókkal való oltások megkezdése előtt ki mindenki volt tisztában a veszélyekkel.

2020-ban a CDU/CSU volt a német kormányon ők hoztak egy törvényt (https://dserver.bundestag.de/btd/19/239/1923944.pdf), melynek értelmében az újfajta kovid-“oltások” következményeit fokozott megfigyelés alá kell vonni, mivel ilyen típusú “oltással” még semmiféle tapasztalat nincsen. A törvény értelmében minden orvosnak kötelessége bejelenteni az “oltás” után jelentkező komplikációkat, de a törvényhozó arra is rávilágított, hogy még így is a tényleges esetszámnál kevesebb eset fog eljutni a Paul Ehrlich Intézethez (PEI). (1. kép) Ezért a passzív bejelentés helyett egy aktív bejelentési rendszerre van szükség. A törvény szerint a PEI-nek rendszeresen meg kellett volna kapni a betegbiztosítóktól az adatokat, hogy meg tudják vizsgálni, befolyásolja-e a géninjekció a különböző megbetegedések alakulását. Az adatok az “Egészségbiztosítási Orvosok Egyesületénél” teljes egészében rendelkezésre állnak, de valahogy nem sikerül a PEI-nek továbbítani őket.

(1. kép)

Érdekesség, hogy a PEI két héttel az oltások megkezdése után, 2021. január 14-én kiadott egy sajtóközleményt (https://www.pei.de/SharedDocs/Downloads/DE/newsroom/veranstaltungen/2021/presse-briefing-sicherheit-covid-19-impfstoffe-praesentation-keller-stanislawski.pdf?__blob=publicationFile&v=9), melyben a kovid-géninjekcióval kapcsolatos kihívásokról írnak, konkrétan arról, hogy ezzel az újfajta “oltóanyaggal” alig van tapasztalat és a klinikai tanulmányok 1-3. fázisai nem igazán adtak lehetőséget a nemkívánatos mellékhatások, a hosszútávú következmények és a más gyógyszerekkel való kölcsönhatások felismerésére. (2. kép)
A PEI ilyen módon tudatta a német sajtóval, hogy az oltóanyagokról hiányosak az ismeretek, a média mégis elkezdte harsogni, hogy az “oltás” biztonságos és nincsenek hosszú távú mellékhatásai. Több millió euró ment el a médiakampányra. És nemcsak a média harsogta ezt. Nyilvánosan a PEI illetékesei és a politikusok is pontosan annak az ellentétét állították, amit a PEI leírt a sajtólevélben.

(2. kép)

Ugyancsak 2021. január 14-én a Robert Koch Intézet (RKI) Epidemiológiai Közlönyében (https://www.rki.de/DE/Content/Infekt/EpidBull/Archiv/2021/Ausgaben/02_21.pdf?__blob=publicationFile) az Állandó Oltási Bizottság (STIKO) sürgősen felszólított arra, hogy az újfajta kovid-oltóanyagokat egy bizonyos Smartphone App alkalmazásával, illetve kiegészítő elemzésekkel pl. a betegbiztosítók adatainak elemzésével kell megfigyelni. (3. kép) Ennek ellenére a STIKO sem rendelkezik a mai napig azokkal az adatokkal, melyeket 2021 januárban látszólagosan megkövetelt. A STIKO adatok nélkül rábólintott minden egyes géninjekció alkalmazására, minden egyes korosztály esetében.

(3. kép)

A beszélgetésben még elhangzik, hogy a német média több mint 295 millió eurót kapott az államtól az oltáskampányra 2021 október óta (4. kép). Nem csoda, hogy egyetlen közszolgálati adó sem kérdőjelezte meg a géninjekció szükségességét és biztonságosságát. Az egyetlen újságíró, aki akkoriban kritikus kérdéseket tett fel a szövetségi sajtótájékoztatókon, Boris Reitschuster volt. Tőle rövid úton megszabadultak, egyszerűen kitiltották a sajtókonferenciáról.

(4. kép)

A fent leírtak azt bizonyítják, hogy mind a törvényhozó, mind az illetékes hatóságok (PEI, RKI, STIKO) kezdetektől tisztában voltak azzal, hogy a géninjekció veszélyeket rejt és fokozott megfigyelést igényel. A rendelkezésre álló adatokat mégsem sikerült az elmúlt két év alatt megnézniük, mi több, mindent megtesznek azért, hogy még az adatok létezését is eltussolják.


Biró Éva

One thought on “Egy 2023. január 17-én megjelent interjúban Stefan Magnet Tom Lausen adatelemzővel beszélget

  1. Hát persze hogy tudták, és a fejük búbjáig benne vannak a népirtásban! Nem véletlenül próbálják eltörölni a bűnös múltjukat. De hiába, az végül előbb vagy utóbb utoléri őket, és el kell számolniuk a tetteikkel, vagy amit meg kellett volna tenniük, de nem tették.
    Nincs mentség, és nincs bocsánat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük