Kanadai demokráciából kanadai diktatúra

Kanada miniszterelnöke rendkívüli állapotot vezetett be a kamionos tüntetők miatt. Még mindig nem tárgyalt a kamionos konvoj vezetőivel hanem erővel próbálja megoldani a helyzetet, vagyis felfüggesztve a demokráciát; diktatórikus módszerekhez folyamodott.

Kanada blokkolja azoknak a bankszámláját akik a konvojt támogatják.

Forrás: https://huntv.info/video/es-erre-mondjak-azt-hogy-demokracia/

13 thoughts on “Kanadai demokráciából kanadai diktatúra

 1. Na ilyenkor kellene azoknak a kanadaiaknak, akiknek nincs befagyasztva a bankszámlájuk, szolidaritásból megrohanni a bankokat és kivenni az összes pénzüket. Kíváncsi lennék, mennyi idő alatt mennének csődbe a kollaboráns bankok, és meddig tartaná fenn magát Trudeau-Castro kovid-náci rezsimje a bankszterek pénzinjekciója nélkül.
  Egyébként már gyűjtik a kanadaiak az aláírásokat a bájgúnár Fidel Castro-ivadék elleni bizalmatlansági indítványhoz. Persze kérdés, hogy egy echte náci diktatúra gazságszolgáltatásában mire mennek vele (az “i” nem véletlenül maradt le). A polgári engedetlenség és a bojkott sokkal ütősebb, mert a pszichopaták legérzékenyebb pontját, azaz a zsebüket érinti. Pénz nélkül pedig oda a hatalom.

 2. Robot Trudi a világ előtt teszi nevetségessé magát. Szerintem mindenki, akihez eljut világszerte a tehetetlenségének, és amatőrségének a híre, rajta röhög. (Index, Meztelen a király! 2020.12.06.- amikor a kacaj pozitív)
  Ahelyett, hogy a problémával szembesülne, amit Ő tud leginkább azonnal és tartósan megoldani, ami közte és a választói között áll fenn, mindenki másra próbálja áthárítani. Az indokolja az intézkedését, hogy saját maga tehetetlen.
  Mint itt a kormány, amikor kitalálta, hogy a munkáltató rendelje el az oltakozást a halálinjekcióval. Vagy a pedagógusok sztrájk jogának ellehetetlenítési próbálkozása.
  Vészhelyzet soha nem volt, ezekre az oltásokra pedig végképp nincs szükség. Azért, mert a teljes parlament egyhangúlag megszavazta 2020 márciusban a vészhelyzetet (talán egy tartózkodással), az mindig is jogalap nélküli volt. Ekkor erről még néhány jogot értő jogász világosan, érthetően és egyértelműen értekezett.

 3. A konvoj szervezőnőjét letartoztatták már, túszul tartják majd a diktatúra felállításáig. Tehát nem sokáig. Jogállamiság, szólásszabadság,
  eddig volt. Eddig volt?

 4. Ezt ezek a mocskok előre látták és tervezték, vagyis hogy a tömeg ily fajta megmozdulást visz véghez, hogy a szemét törvénykezéseiket meghozhassák. És még ezt a Trudeau-t nevezik miniszterelnöknek??? Elég szomorú, hogy a történések után még mindig vannak olyan emberek akikre ezek a illuminátus sepredékek támaszkodhatnak, mert végre tudják hajtatni velük a beteges elképzeléseiket! Szerencsétlenek, ők is mennek a kátyúba pedig előbb vagy utóbb. 🙂

 5. Egyetértek az előttem szólókkal.
  Aki még mindig abban a hitben él,hogy az egészségét védik a kormányok ezekkel a diktatórikus intézkedésekkel, az sajnos hiányzott a történelem órákról. A legvadabb dél-amerikai, közép-és kelet-európai diktatúrákat idézik Trudeau intézkedései.
  Egyben “remek” precedens minden diktatórikus kormánynak,hogy hogyan próbálja meg elvenni az emberek pénzét a bankokon keresztül.
  Ettől kezdve egyik kormányban vagy bankban sem lehet megbízni,hiszen ki tudja mikor,milyen indokot találnak ki,hogy befagyasszák joggal vagy anélkül az emberek pénzét,ha nekik úgy tetszik.
  Igaza van Cassandra-nak, a kanadaiaknak meg kellene rohanni a bankokat és kivenni a pénzüket. Kb. fél perc alatt összeomlana a Trudeau-féle náci rezsim.
  És még Kanadába menekültek – a háború alatt,után és ’56-ban – többek között Magyarországról is az emberek: mint mondták: a szabadság és a lehetőségek földjére.
  Mostanáig.
  És ennek itt és most vége van.
  És elég egy őrületté fokozott alig veszélyes “járvány” harsogása, hogy a kormányok szerte a világon “kedvet” kapjanak a zsarnoki diktatúrák kiépítésére és a hatalmuk örökre történő bebetonozására.
  Ha ezt akarták sokan és a gyerekeiknek is ezt szánták, ha most nézhetik a kanadai kormány által előadott színjátékot!
  Gratulálok nekik! És az összes nem gondolkodó polgártársnak itthon és bárhol a világon.
  Elmondhatjuk,hogy nélkülük, nem sikerült volna nekik!

 6. Gyakorlatilag a konvoj felszámolása megkezdődött. A náci diktatúrát magasabb szinten a háttérhatalom sikerre viszi.
  Kanada népének többsége (más államoké sem) lapulni fog, mint nyuszi a fűben. Amióta van emberi társadalom, a tömeg mindig ilyen volt, különben hogyan lehetett volna milliókat háborúkba küldeni, és egymást mészároltatni.
  Ez a sátánista hatalom már az ókor óta készül a mostani állapotra, mert tisztában van régóta az emberi pszichikum (csorda, nyáj némi értelemmel) gyarlóságával.
  Valószínűleg nem ez lesz az első civilizáció, ami letörli önmagát a Föld színéről.
  Sajnos az ego és a technikai tudás gyorsabban fejlődik a tudatnál, és ezért a hatalom mindent el is követett és követ.
  Mindig rabszolga volt a nép, élő szerszám, de már ennek is vége lesz, ami marad utána, az már a por és a hamu.

  https://www.szilajcsiko.hu/single-post/agmand-apafarkas-hajts-le-fejed-szegyenedben-justintrudeau-es-minden-teged-tamogato-j-p

 7. Az előző hozzászólásokhoz hozzátéve:

  Teljesen mindegy hogy a kanadaiak (vagy bármely nemzetbeliek) kiveszik-e akár az összes pénzüket az egyes bankokból. Mivel a pénz digitális, lényegében nem ártanak az adott bankoknak. Ha az összes bankból mindenki kivenné az összes pénzét, és ártani akarnak, akkor készpénzben kellene kivegyék a pénzt, de mivel az lehetetlen, előbb-utóbb a bankok leállnának ezzel, és ezt is úgy tennék hogy a kliensek károsodjanak.

  Az egyéb óriási hazugságok közt az egyik az, hogy a nagybankok illetve azok tulajdonosai a klienseiktől függnének és hogy a betétes számlák és hitelfelvevők nélkül tönkremennének. Ez egyedül a kisebb bankokra igaz, mert azokat a nagybankok-kormányok szövetsége egyébként is úgy regulálja hogy versenyképtelenek legyenek.

  A bankok, a kereskedelmiek is, saját maguk gyártják a digitális pénzt a puszta levegőből, emiatt csak azok mehetnek csődbe amelyeket a gazdasági válság és a regulciók maguk csődbe visznek, ám a gazdasági válságokat a nagybankok-kormányok szövetsége generálja, nem pedig olyasmi mint a kapitalista rendszerek belső dinamikája. Akik csődbe mehetnek, és sokan mennek is mert a bankok csődbe viszik őket, azok a bankok kliensei. Amikor egyes nagybankokat látványosan csődbe mentnek nyilvánítottak, az is csak azért volt hogy azáltal azt a látszatot keltsék, hogy a nagyok” tönkremenetelét meg kell akadályozni, és meg kell ,őket menteni, még a kliensek számlái áldozatával is, egyébként a bankok kliensei buknak. Azaz azért buktatták a nagybankok klienseit hogy a kliensei ne bukjanak. A szokásos etetés. De eközben e “bukott” nagybankok tulajdonosait nem éri/érte kár, sőt busás jutalomban részesülnek.

  Más. Nem értem miért az áldozatokra mutogatás azzal hogy “gratulálunk” a szerencsétlen kanadaiknak.
  Hát nem kimentek az utcára, még milliók is, ráadásul kamionostól? Mi egyebet tehetnének még, így, fegyvertelenül?

  Újra csak az OV-ellenesek szemébe kell szegezzem a valóságot: csak az amnéziás nem látja és csak az aki hazudik, a párhuzamot a nálunk történt 2006 őszi visszarendeződés és a jelen kanadai átrendeződés közt. Ugyanaz a miniszerelnöki arrogancia, hasonló provokáció, és a rejtett diktatúra felszíni megvallása.

  És a kanadai helyzet sem valódi átrendeződés, sokkal inkább a felszín alatti diktatúra felszínre bukása, hisz az amit nyugati demokráciának neveztek, az sem volt igaz.
  Most mi itt elsiratjuk Kanada demokráciáját, de eközben senki nem beszél a franciákról, ahol már 2017 óta folyamatos forradalom zajlott, a sárga mellényeseké, és amiről a kezdetektől folyamatos hírzárlat van. Néhány éve még hallottam Nógrádit megszólalni erről, az is valami klisével elintézte a “híradást”, a Macron-féle diktatúra hazugságait pufogtatva, valami szélsőjobbos kisebbség rendbontásáról, miközben a valóságban naponta több százezres békés tömeg tolongott az utcákon, a szokásos provokátorokkal spékelve majd azokra terelve a témát.

  Vagy aki követte az eseményeket még 2007-9 lisszaboni szerződés (lsz) körül, ahogy az egyértelműen náci Schultz-tábor kiiktatta az EP-ből a demokráciát, ahogy az EU-t alapító négy tagállam által 2004-ben referendumok által elvetett EU-alkotmányt Merkel és csapata titokban, egy látszólag új szerződés (lsz) alatt visszahozták, ahogy a Schwab-nevelt, végtelenül arrogáns Barroso letarolta egész Európát azzal hogy kijelentette, magasról tesz arra az apróságra hogy Írország leszavazta azt a szerződést, ennek ellenére, egyenesen nemzetközi szerződést szegve mégis beiktatták azt az egységes uniót alapító alkotmányozó szerződést, azaz diktatórikus módon, az egyébként diktatórikus szövegű EU alkotmányt. (Azért lett többször is referendumok által leszavazva mert maga az alkotmány szövege nem Európa népét védi a vezetéstől, hanem épp fordítva)

  Másik példa, ahogy a görögök referendumain gázolt át a szintén EU-csicskás Sziriza, vagy ahogy az EU-ellenes ír Ahern-t távolították el koholt vádakkal az ir elnöki székből, és tettek be helyére egy vazallust.

  Lehetne itt folytatni a sort azzal hogy Trudeau már évekkel ezelőtt tett olyan provokatív nyilatkozatokat amelyekről kiderült hogy egy diktátorral van dolgunk, ugyanakkor az USA-ból is lehetne hozni példákat még Obama idejéből, illetve a jelenből. De ami a lényeg, aki a nyugatot ezidáig demokráciának képzelte, az nem figyelt oda.

  Nemcsak a kanadai, de a francia sm forradalom, (vagy éppen a jelenben elfojtott európai konvoj-kisérlet) is azt mutatja hogy Mr. Globál most már a végsőkig megpróbál menni a fehér országok őslakosai népirtása véghezvitelében. A kanadai helyzettel példát statuálni próbálnak az egész nyugati világnak, de ezzel nem fognak sokra menni, mert itt már mindenkinek elege van az egészből, az oltottak többségének is. Új, kreatív megoldások kellenének az ellenállásra.

  Az egyetlen helyszín ahol még békésen tömeg-demonstrálni lehetne, az Magyarország, de nálunk az a “baj” hogy nincs akkora baj mint nyugaton. Az igazi diktátorok mint Trudeau, Merkel és Macron et al, rendszeresen és szélsőségesen provokálják népüket, minden téren túlkapásokkal, és brutális rendőrállammal, és a tömegek csak az efféle provokációk után mozdulnak.

  Az OV-kormány Covid-politikája még így is teljesen más mint a kinti vezetésé. Elképzelhető, hogy OV sokáig hitt a tanácsadóinak, de az már az egyébként laikus OV-nak is túl sok volt hogy a Covid-nácik odáig fajulnak hogy potenciálisan halálos injekciókat akarnak gyerekeknek is beadni, ráadásul rendszeresen. A hazai tanácsadók, nemcsak Rusvai de a többiek is, úgy nyilatkoztak meg hogy ellenzik a kötelező oltást, és ez már önmagában is óriási különbség a nyugati és az otthoni helyzet közt.

  Az EU-nak csúfolt neonáci tömörülés kötelező Covid-náci-kártyát akar bevezetni július 1-től. Még az is lehet hogy OV kiviszi Hazánk az EU-ból, hisz erről már hallani hangokat, de nem tudom igaz-e a terv és ha igen, ezért tervezik-e a kilépést.

  1. Kedves Éva
   már többedszer lendül bele OV istenné avatásában, ami nem lenne baj, csakhogy nagyon leragada 12 év utolsó pillanatainál. És ott is egy kicsit féloldalasan. Ugyanis(távirati stilusban):
   -a 2006os Gyurcsányi, Trudeau-hoz hasonló népbelövetésért, 15, azaz tizenöt év szabad jogállamiság után maga szerint volt némi felelősségre vonás?

   -egy kis bemutatkozó OV: https://www.youtube.com/watch?v=4Zw4_fxdhoQ
   hozzátéve, hogy azóta 1993-ban elvégezte a schwab féle diktátorképzőt, és beszállt a Trilaterális társaságba.
   Az említett Alkotmány változtatás olyan jól sikerült, hogy az egész Alkotmány megszűnt, és helyette Alaptörvény van. ami nem mindegy.Hiszen jóval könnyebben lehet kormányrendeletekkel vezetni, módosítgatni, stb.

   -a világ legmagasabb Áfáját vezette be, a jövedelem adó rendszer is többet von el a német, osztrák, románnál(ezeket tudtam ellenőrizni)

   -2011-ben 3ezer Mrd forintot vett el a nyugdíj megtakarításainkból, az adósságunk, amire fordította most magasabb, mint akkor volt

   – bevezetett kisebb adókat

   – az utóbbi 5-6 évben a környék valutáihoz hasonlítva a Forint gyengült a leginkább.Igen, az albán lek, a bolgár leva, szerb dínár, horvát kuna, román lejre gondolok.

   -nemcsak a V4-ek húztak el a gazdasági fejlődésben, hanem Románia is megelőzött.

   – a CSOk, meg egyéb jól hangzó gyerekvállalási kedv serkentővel a lakás piacba sikerült beavatkozni, amivel olyan szépen fellendítette az eladósodottságot, hogy öröm nézni. Mármint a bankoknak. Helyette lehetne jobb adórendszer, erősebb és több Ft.

   -cOVid témában: már 2020 áprilisában tudta, hogy lélegeztetőgépekre van szükség. Honnan? a WHO utasításaiból. azonnal lezárta és elcseszte az eü rendszert. Jó tanuló volt, és májusban már mondta, hogy a pandémia után semmi sem lesz olyan, mint volt? Honnan tudta? Davosban tanult erről. Május végén már arról beszélt, hogy szeptember 4-én jön a második hullám. Honnan lehetett ezt tudni akkor????????
   Akkor vettem biztosra, hogy egy ordenáré nagy hazugság az egész vírusosdi.
   És már 2017-ben ,a többi szarházi politikushoz hasonlóan, OV is bevásárolt Covid tesztből, 1,7 tonnát a táblázat szerint:
   https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2017/tradeflow/Imports/partner/WLD/nomen/h5/product/382200
   kattintson rá a classified-re is.

   – Az igaz, hogy nincsenek olyan mérvű lezárások, mint máshol, de az oltások kötelezőek az EÜ-ben, és a munkáltatókra hárítva sok helyen. Kifinomult gazember, nem mint sok más tahó, ugye?

   -ne tessék Trudeau-hoz, Új Zélandhoz, ausztráliához hasonlítani, mivel egyrészt a kamion blokádokat sem lehet a hazai bejelentett tüntetésekhez arányítani. Viszont, ha szét néz Európában korábban megindultak a lazítások, nálunk, a választásokhoz közeledve lesznek enyhítések, akárcsak a PCR tesztet is megszüntetik, amiről másfél éve tudjuk ugyebár, hogy hamis, de azzal lehet fenntartani a járványt és a pánikot.

   – a gyerekek oltása elindult. Talán nem kötelező, de nyilván a gyerek közösségeket is sikerül megmérgezni a karikó féle méreginjekciókkal. A gyerekek esetére fokozottan igaz, hogy meghekkelik az élet szoftverét. a folytonos ismétlésekkel.

   -a covid passz Védettségi igazolványnak indult, aminek legalább a hangzásában volt egy kis logikai vonal, de a helyét az OLTÁSI IGAZOLVÁNY veszi át, ami viszont egyértelműsíti, hogy az oltások beadása a lényeg. Ebben viszont lassabban ugyan, de hozza OV is az elvárásokat. Igaz ide kell a média, és az végrehajtó EÜ rendszer, ami viszont szintén tőle függ.

   OVi okos valóban, úgy éri el a célját, hogy fű alatt erőlteti az oltást, a valós kép kialakításához kell egy kis emlékezet, és társító képesség.
   Még mielőtt legyurcsányozna (ezt szoktam kapni), emlékeztetem, hogy van kire szavazni, van olyan jelölt, aki nem vett részt az elmúlt 32 év aljasságaiban.
   Persze, ha még hiszünk a szavazások jogszerűségében.

   Meg egyébként már régóta herótom van a szüntelen öndícsérettől, ami ömlik úton, útfélen. Csak ne nézzen a szőnyeg alá az ember.

   1. Kedves Attila,

    Kérem, ne értsen még ön is félre. Nem istenné próbálom avatni OV-t, ezt egyszer sem tettem. A kommentjeim teljesen másról szólnak. Világszerte is elismert politikai, pénzügyi és gazdasági elemzők munkáira, és ezekkel egybevetve saját elemzéseimre, megfigyeléseimre és tapasztalataimra támaszkodom.

    Gondolja át: ha az OV-kormány diktatúra lenne, a magyar tömegek ugyanúgy az utcán tolonganának most, mint a nyugatiak, vagy ahogy mi tolongtunk anno a ballib rezsim ellen, még a gumilövedékek ellenére is. 2006 ősze óta a magyarok saját maguk is érzik a különbséget, ezért nem mennek ki most tüntetni.

    A Covid előtti időkben csak azok tüntetgettek otthon, és csak olykor, akiket Sorosék megszerveztek és lefizettek erre, és többnyire csak azok dőlnek be az OV-ellenes mantráknak, akik óvodások vagy álmodozó serdülők voltak 2006-ban.

    Amikor én alkotmányozó nemzetgyűlést “javasoltam”, arra céloztam hogy a technokrata háttérhatalom (Big Pharma, Big Tech) elleni alkotmányos pontokat kellene követelni. De nagy tömegeket otthon nem lehet mozgósítani a Covid-narrativa ellen, és azóta megértettem hogy miért. Ahhoz hogy a pánik keltő Covid-szöveg a süllyesztőbe kerüljön, az egész germ elméletet kellene elvetni, és ehhez orvosok tömegeit kellene megnyerni legelőször, ami lehetetlen, és a tömegekből kinevelni a fertőzéstől való félelmet, ami még inkább az. A hazug Big Pharma, a médiák és akadémiák segítségével a tömegek fejébe véste hogy egymásra halálos veszélyt jelentenek, és ez maga a világvége, hisz ezen az alapon irtják a kötelező vakcinákkal az ártatlanok millióit.

    De mint oly sokszor mondtam, sajnos lesz ez még így se. Az egész világot megszállni óhajtó iszlám tömegek és az azokkal szövetséges náci háttérhatalom most arra vár, hogy előbb-utóbb a 2006-ra még emlékező magyar generációk kihullanak a sorból és akkor nyitva áll az ország teljes letarolásra. A fiatal generációk média-nevelt, tudatlan, hasznos-idióta tömege a globalista háttérerők fő tömegfegyvere a nemzeti demokráciák ellen, és ez a fegyver Hazánkban is bevetésre került.

    Annak ellenére hogy én próbálkozom olykor – nem OV istenítésével, hanem a valós közelmúlt felelevenítésével a fentiek alapján – tudom hogy nem sokat érek el vele. Látom hogy ez a csoport sem érti, sem a tagjai, sem a támogatói, hogy mire megy ki a játék.

    Úgyhogy az ön véleménye áll nyerésre, sajnos, és ebben csak egyetlen öröme lesz, az hogy nagy eséllyel, miként Trumpot, OV-t is távozni fogja látni. Azután pedig végképp nem lesz érdemes még kislemezt sem venni. Az egyetlen amit érdemes lesz, és ez már most is igaz, a Rózsafüzért naponta végigmondani. Komolyan, mert itt már csak Isten segíthet.

 8. Kár, hogy a bankárok ezekkel vannak és nincs egy kis humorérzékük se! Milyen szép lenne látni, ha befagyasztanák a kormány tagjainak, a parlamenti képviselőknek és a sleppjüknek a bankszámláit! Lenne rikácsolás és méltatlankodás…!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük