Oltás, oltás, hol a végállomás?

Kire hallgathatunk, hogy biztonsággal el tudjuk dönteni, hogy mit tegyünk, illetve ne tegyünk ebben a helyzetben? A bizonytalanságot nagyon sokan kihasználják, nem csak kéretlen tanácsból van rengeteg, hanem sokan egyfajta kényszerítő erővel próbálnak nyomást gyakorolni és befolyásolni másokat a saját elképzelésüknek megfelelő cselekedetekre. A többiek tapasztalata azonban nem lehet mérvadó abban, hogy nekünk pontosan mire van szükségünk az egészségünk megőrzéséhez, vagy a betegségeinkből való kigyógyuláshoz!

Nem sok szakembert találhatunk, aki őszintén állást mer most foglalni, de mivel az igazságnál nagyobb erő nincs, az igaz lelkeket, a tiszta szívű embereket és a hivatásukban valódi felelősséget vállaló szakembereket soha nem lehet teljesen elhallgattatni!

Hogyan lehet csökkenteni a félelmet, hogy ellenségeskedés helyett egy tisztánlátással, a dolgok megértésével, és fegyelmezett, felnőtt, intelligens emberek módjára történő viselkedéssel, valamint hozzáállással tudjuk segíteni egymást?

Emberséggel, felelősséggel, együttérzéssel, törődéssel, szerető gondoskodó figyelemmel és támogatással kellene lennünk mindenkire, minden helyzetben, ítélkezés nélkül!

Dr. Pócs Alfréd és Jakab István beszélgetése.

29 thoughts on “Oltás, oltás, hol a végállomás?

 1. https://www.erdely.ma/a-vilagjarvany-bunreszesei-interju-a-megdobbento-osszefuggesekrol-carlo-maria-vigano-ersekkel-i-resz/

  https://gloria.tv/post/LysvgzFCxP4n4Xpg2MLv33UGC , https://gloria.tv/post/i6gdj8WNzE1D6FvG68FP1JmhJ

  Az eredeti Hippokratészi eskü egyik kulcs pontja volt:
  “Nem fogok, még ha könyörögnek is nekem, halálos mérget adni senkinek; és nem fogok senkinek sem olyan tanácsot adni, hogy így tegyen
  Hasonló módon, nem fogok vetélést kiváltó pesszáriumot adni nőknek.”

  Mindkét pontot kivették az orvosi esküből 1964-ben. Ma ha az orvosi protokoll azt írja elő hogy veszélyes mérgeket kapjon a beteg akkor azt kap.

  Az orvosok millió számra ölik meg a meg nem született, és az élve abortált gyerekeket. Csak az USA-ban, ez a szám 1973 és 2018 között, 61.8 milló+ volt. És ebben a számban nincsenek benne az abortálást fogamzásgátlásként használó módszerek. Ennek a számát évi 14 millióra becsülik. És a becsült összeg 1965 és 2009 között az USA-ban, 610 millió+ vegyszerekkel abortált gyermek.

  Csendben jegyzem meg, hogy az openvaers március 26. adatai szerint a lejelentett halálos oltás áldozatok száma az USA-ban elérte a 2249-et. A becsült lejelentési ráta 10%. Ebből a 2249 lejelentett esetből 693-an voltak 66-80 év közöttiek, 966-an 81-100 év közöttiek.

  Forrás: bitchute.com

 2. Ez egy “never ending story”. Cél: tervteljesítés országokra lebontva, a lakosság számának figyelembevételével (WHO, Világgazdasági Fórum). Gulyás Gergely elmondása szerint már közel 4 millió a regisztráltak száma plusz a regisztráció nélküli eü.dolgozók (kb. 200.000). A 18 éven feletti lakosság száma kb. 8 millió. Vagyis több mint 50% az, akit beoltottak vagy oltásra jelentkeztek. Továbbá ezt nyilatkozta: ” Azt látják, hogy a védettség szempontjából nincs érdemi különbség a vakcinák között, mindegyikben meg lehet bízni, mindegyik megvéd a koronavírus kedvezőtlen hatásaitól – hangoztatta.” Tehát a kedvezőtlen hatástól és nem a vírustól. És vajon miért nincs az országnak egy jól kidolgozott megelőzési stratégiája?

  1. “”miért nincs az országnak egy jól kidolgozott megelőzési stratégiája?””
   Volt, de éppen egy évvel ezelőtt lerombolták az alapjait, és most dől össze a felépítmény is.
   Helyette megnyugtatásnak közölte a népnemzetikeresztény pártunk és kormányunk vezére : Nyugi, mindenkinek lesz lélegeztető gépe.
   Nem azt mondta, hogy az alapellátással, prevencióval kezdve erősítsük az első védvonalat: az IMMUNRENDSZERT, hanem nemes egyszerüséggel kitíltotta betegeket a háziorvosi rendelőkből.
   Ukász, parancs, árulás…nevezze mindenki ahogyan akarja, de ez lett a természetes végeredménye. Így minden ország saját kormányának köszönheti a kialakult helyzetet. Érdekes háború ez. Saját nemzete ellen a diktátorok szoktak fordulni, nekünk éppen a magát keresztény-nemzetinek, családbarátnak nevező jutott bűnrészesnek.

 3. Duda doktor mai megnyilvánulása: “…semmilyen nyitást nem indokolnak a járványügyi adatok…”. “Egy demokratikus országban lehet abban bízni, az értelmes emberek fölismerik, érdekük, hogy be legyenek oltva. Ha valaki nem képes erre, akkor azt kényszeríteni kell” – mondta, hozzátéve, hogy mindezt akár úgy is meg lehet tenni, hogy egyszerűen többletjogokat biztosítanak azoknak, akik beoltatják magukat. Az is jól látszik, hogy ennek nem lesz vége, míg mindenkit be nem oltunk. A gyerekeket is, az öregeket is – összegezte véleményét.” Vagyis elővette az embereket rettegésben tartó fegyverét, az eü.statisztikákat. Kényszerítés, többletjogok? Ő orvos vagy politikus?

  1. Ha nem maradtam le semmiről, akkor ez rövid időn belül a 2. fenyegetés. Boldogkői egy hete ezt nyilatkozta: hamarosan el fogunk érkezni arra a pontra, hogy az oltásellenesség miatt nem nő tovább az átoltottság, és ezért nem tudunk megszabadulni a vírustól. Le kell törni az oltásellenességet! Hatásos motivációs rendszert kellene kidolgozni az oltakozási hajlandóság kialakítására, melynek fő eszközeként az oltásigazolványnak igen erős jogosítványokat kellene adni. A vírusszkeptikus és oltásellenes vezérekre pedig alkalmazni kellene a hatályos jogszabályokat.

   1. Mindaddig, míg ez a meggondolatlan oltakozás folyik, addig a veszélyesebb, fertőzőbb törzsek is velünk lesznek. A beadott oltások nem fogják az egyént élete végéig megvédeni (de hisz nem is védenek, hanem állítólag csak a kellemetlen tüneteket enyhítik:), újra és újra oltakozniuk kell, míg végül nem lesz már természetes védekezőképességük. Lehet, hogy a beoltott egyén tünetmentesen jár-kel a nagyvilágban, de olyan, mint egy időzített biológiai bomba, ellentétben a be nem oltott tünetmentessel. Az egész COVID egy ürügy a háttérben zajló, az egész emberiséget veszélyeztető ÚJ Világrend elindítására. Minden intézkedés emberiség elleni bűncselekménynek számít. Egyáltalán mit jelent a nyájimmunitás, az átoltottság? Miért kell egy egészséges, veleszületett immunitással rendelkező embert oltakozásra szólítani, inkább a prevencióra kellene több hangsúlyt fektetni. Kb. mint a kommunizmusban, úgy érzi magát az ember az 5 éves tervek teljesítésekor. Kísérleti fázisban lévő vakcinákról van szó, melyek alapjául egy un. digitális szekvencia szolgált, nem teljesítve a Koch-féle posztulátumokat. Továbbá a PCR-teszt sem alkalmas diagnosztizálásra. A Rotschildok már 2015-ben szabadalmaztatták a tesztelési eljárást, és a világ összes országa 2017/2018-ban őrült PCR-teszt és egyéb berendezések vásárlásába kezdett, az állítólagos járvány beharangozása előtt!! Tüdőgyulladást meg eddig is kezeltek. Nem pestisről vagy eboláról van szó! A média és a celeb orvosok a megfélemlítéssel és a manipulált eü.statisztikával próbálják emberek tömegét megvezetni. Szégyent hoznak nemcsak az egész orvostársadalomra, hanem a tudományra is. Kormányunk vezetése mintha a tibeti imamalmot forgatná nap mint nap (de ez a többi országra is vonatkozik). El tudom képzelni, milyen megegyezések folyhattak a színfalak mögött, hogy országvezetők ilyen “öngyilkos” játékba mentek bele, félredobva mindent (emberéletek, gazdaság, szabadság, emberi jogfosztás, stb.).A demokrácia fogalma pedig egy olyan dogma, amivel embereket lehet irányítani. Köztudott, hogy a tudatától megfosztott ember könnyen irányítható. Inkább együttműködésre, összetartásra volna szükség. A gazdaságot és az emberiséget olyasmi pusztítja el, ami nem is létezik. A romba döntött világ megmentésére pedig megérkezik az Új Világrend!

   2. Boldogkői is csak egy szerencsétlen karrierista, talpnyaló, fasiszta senki, mint a legtöbben a hatalaomban!

 4. Ha emlékezetem nem csal, akkor anno a H1N1 kapcsán volt egy televíziós kampány, melyben Vágó István is szerepelt. Az érvelésmenet egyszerű volt: azért kell mindenkinek beoltatnia magát, mert egyébként a kormány el is rendelheti a kötelező oltást, akkor pedig úgyis mindenki be lesz oltva.

  A dolgok summája ma már ismert a H1N1-ről:
  “Súlyosan elítélendő dolog az emberek félelmével, családtagjaik és szeretteik iránti felelősségérzetével aljas profitérdekekből visszaélni. Az, hogy mindehhez a WHO megalapozatlan pandémiás riasztásaival még asszisztált is, olyan dolog, ami ellen a leghatározottabban kell fellépnie az Uniónak. A tanulságokat le kell vonni és az EU-nak nagyobb fokú függetlenséget kell biztosítani a H1N1-hez hasonló járványgyanús helyzetek értékeléséhez” – fogalmazott Áder János.”
  https://fidesz-eu.hu/hu/a_h1n1_panik_tanulsagai/

  Vágó István már élesben is tesztelhette, hogy milyen könnyen kondícionálható az emberi elme arra, hogy megélje a döntés illúzióját (és hogy a kondícionáltság észrevétlen maradjon) látszólag mégsem alkalmazza ezt az ismeretet/tapasztalatot a mindennapi életben:
  https://www.youtube.com/watch?v=ohivxUsTfIU

  Ahogy az oltást erőszakoló Duda és Boldogkői urak sem képesek belátni a saját kondícionálhatóságukat, inkább egy hamis magabiztosságot választanak, pedig az “ő cserepük is üres”: https://www.youtube.com/watch?v=_h0uEtrn1js
  Számomra ők egy félelemben élő társadalom hiteltelen esettanulmányai.

  Számomra nincs jelentősége annak, hogy mi van a vakcinában. Ha egy társadalomban az ismeretszerzésért felelős képzett szakemberek nem tudnak másként viszonyulni az élethez, mint darabonként laborba vinni és felboncolni azt ill. más élőlényeken tesztelni és másként gondolkodókra rákényszeríteni az erőszakos módszereikkel tesztelt elképzeléseiket, akkor sztem a kihalás vagy a remete életmód valójában megváltás. Ahol nincs valódi és tiszteletteljes gondolatcsere (pl. figyelembe venni azoknak a szakembereknek a tapasztalatait, akik másként látják… vagy csak valóban tisztelni az önrendelkezési jogot olyan dolgokban, ahol még nagyon sok a kérdőjel), akkor egyszerűn nem élhető már az a közeg.

  “Egy demokratikus országban lehet abban bízni, az értelmes emberek fölismerik, érdekük, hogy be legyenek oltva. Ha valaki nem képes erre, akkor azt kényszeríteni kell. Ezt lehet úgy, hogy a rendőr elviszi, meg úgy is, hogy lesz majd egy zöldkártya, amely többlet jogokat biztosít az oltottaknak. Azaz ha valakinek van ilyen, akkor mehet a presszóba, a moziba, ülhet a repülőre. Akinek meg nincs, az mindezt nem teheti. Az utóbbiaknak pedig előbb-utóbb választaniuk kell: elmennek az erdőbe remetének, kihalnak, vagy beoltatják magukat.”
  https://nepszava.hu/3115746_semmifele-nyitas-mellett-nem-szolnak-jarvanyugyi-adatok

  2021.04.12.
  Az én előrejelzésem az, hogy ezt a helyzetet nem lehet már orvosolni emberségesen és valami nagyon torz dolog van kialakulóban.
  Számomra sem a lázadásban sem a meghunyászkodásban nincs igazi hitelesség. Mindkét reakció megfosztja az embert attól, hogy igazán önmaga legyen… én lassan elkezdek szedelőzködni. Magyarországot már lassan 1 évtizede elhagytam, de életem hátralévő részét már nem szeretném a civilizált társadalomban tölteni.

  1. „Egy régi mondás szerint az igazi hatalom mindig a trón mögött áll. Az igazi döntéshozói hatalom arctalan, névtelen és láthatatlan. Ereje titkaiban rejlik, kormányzási módszereinek lényege a figyelem elterelése önmagáról.
   Gigászi nemzetközi projektek, véres háborúk, veszélyektől hangos média, önmagába roskadó ikertornyok – mind csupán színjátékok, melyek fedésében észrevétlenül átsiklik valami, ami visszataszítóbb és hatalmasabb ezeknél.
   A hatalom játszmája a figyelemelterelés játszmája.”
   (Duncan Shelley: Az elme gyilkosai II. A téboly katonái)

 5. Van olyan hely, ahol nem fogják megtalálni? Mik lesznek az életkilátások? Hisz abban, hogy önkéntesen elszigetelve, mindenhonnan kirekesztve fenn tudja tartani önmagát? Nem költői kérdéseknek szántam.

  1. Nem költői válasz: Én egyre inkább úgy ítelem meg, hogy nincsenek alternatívák. Legalábbis számomra. Nem érzem, hogy lenne bármi ami mellett dönthetnék ebben az adott társadalomban. Embertelennek érzem azt, amivé kondícionálni szeretne minket az “arctalan, névtelen és láthatatlan” hatalom. Kisgyerek koromtól így érzem pl. sosem volt kérdés számomra, hogy a katoni szolgálatot megtagadjam és meg is tettem, amikor ez még kötelező volt (mázlim volt, mert pont akkor vezették be a polgári szolgálatot… de a a döntésemért minden következményt vállalva álltam oda a sorozóbizottság elé). A szakmámban a karrier lehetőség adott és az elmúlt 1 év számomra anyagi értelemben csupa pozitív dolgot hozott. A magyarországi lakásomat is sikerült értékesíteni még a ‘járvány’ előtt. Nem elbújni szeretnék, hanem a lehető legkisebb felületen érintkezni a társadalommal, mert nem érzem, hogy bármi tennivalóm is lenne ebben a világban.

   Voltak nagyon sikeres emberek – rá lehet keresni a történeteikre – akik egymagukban éltek a ‘vadonban’ vagy a társadalom peremén, önkéntesen. Valamiért így érezték jónak.

   Én szerencsésnek mondhatom magamat, mert a legjobb barátom – jelenleg Máltán élek – már felajánlotta, hogy élhetek a birtokán Indiában. Jelenleg – és már nagyon régóta – nem él ott senki, Lezárt, elhagyatott és mindentől távoleső hely. A birtokhoz tartozik egy tó, termőföld és erdő, de vennem kell majd egy komoly generátort, ha elektromosságot is akarok. Még egy pár dolgot szeretnék befejezni itt, aztán meglehet oda költözöm. Fontolgatom, hogy előtte leírjam-e valamiféle blogban a döntésem teljes hátterét (nem is mondanám döntésnek, egyszerűen adja magát a dolog), de sztem még annyi jelentőséget sem tulajdonítok majd a dolognak.

   Ezúton szeretném megköszönni az orvosokatisztanlatasert.hu üzemeltetőinek a munkájukat! Hősies dolognak tartom a kiállásukat, emberségüket és tartásukat!!! Sok erőt és inspirációt kívánok további munkájukhoz.

 6. Hol lehet ezt a videót megnézni? Melyik TV-nek volt ez a riportja! kérem, valaki küldje el a linkjét! Le akarom menteni, nagyon világos és egyértelmű és teljes mértékben igaznak gondolom minden szavát! Sajnos csak az első 15 percet tudtam végignézni!

 7. Törölte a youtube… Máshol megtalálható? Legyenek szivesek feltölteni a bichute-ra. köszönöm..

 8. Sajnos ma újfent szerettem volna megosztani ezt a fantasztikus videót, de a YouTube törölte.

 9. Egy német biokémikus, A.Kalcker 13 éve végez kutatómunkát a klór-dioxiddal, ami terápiás kezelések során csodás eredményeket produkált. Elmondása szerint a klór-dioxid egyrészről megemeli a vér oxigénszintjét, másrészről elpusztítja a patogéneket, legyen az vírus, mikróba, gomba, stb., oxidáció révén. Az egész olyan, mint egy “áramütés”, egy “elektromos égés”. Az oxidáció során a sejtek azonban nem sérülnek. A Helsinki Nyilatkozat 37.pontjára (https://www.wma.net/wp-content/uploads/2016/11/Hungarian-DoH-2013.pdf) és az emberi jogokra hivatkozva alkalmazható ez az eljárás. A klinikai eredmények szinte 100%-os gyógyulást mutattak. Több mint 22 országban (több mint 4000 orvos) használják terápiás célra a klór-dioxidot. Céljuk: EMBERI ÉLETEK MENTÉSE. Úgy tartja, az emberek két csoportba oszthatók: 1. akik meg akarnak gyógyulni, 2. akik a birkanyájat követve oltakoznak. Vajon miért titkolják az emberek elől ezt az igen egyszerű kezelési eljárást, vagy akárcsak a hidroxiklorokint, az ivermectint, a budezonint? És miért erőltetik a hatóságok, a kormányok a kísérleti fázisban lévő vakcinákat, mint egyetlen megoldásokat? Kalcker doktort szintén letiltottak minden felületről( Youtube, Facebook, sőt még a ResearchGate), PayPal számláját zárolták. Az egész mögött a nagyhatalmú BigTech áll, aki bármit megtesz, ha az útjába állnak. És miért? Mert túl sokan vagyunk a Földön!!!! Ugyanis 10 éven belül önjáró autókat akarnak az utakon, kevesebb orvost, mezőgazdászt, jogászt, helyettük mindent jobban és gyorsabban elvégez a MESTERSÉGES INTELLIGENCIA (totális kontroll). A pandémia az Új Világrend előfutára. Az egész egy biokémiai háború. Nagyon sok támogatásra talált a katonaság körében, hisz az ő feladatuk a haza védelme!! Csapatuk neve: COMUSAV, ami orvosokból és ügyvédekből áll, és szeretettel várnak további tagokat A most folyó pandémia-színház sérti mind az emberi jogokat, mind a Nürnbergi Kódexet. Az, hogy a gyógyszergyártók nem vállalnak felelősséget, egyenlő a népírtással.
  (Forrás: https://www.stopworldcontrol.com/cds/)

 10. Tisztelt Pócs Alfréd úr!
  Megnéztem az “Oltás, oltás, hol a végállomás?” című műsorukat – videójukat a VNTV-n.
  Mit ne mondjak? Nagyon hamar törölte a jujtub….. Hát igen…. Ezt már nem kommentálom.

  Kérdésem: hova van még feltéve ez a film? Ha esetleg még feltették máshova is…..
  További sikereket kívánok!

  Egy nagyon hűséges nézőjük.

 11. Istenem..végre hazaértem.. Elmondhatatlanul hálás vagyok ezért a videóért. Egyrészt az oltás és a kialakuló helyzet tisztánlátása miatt. Azért, hogy ezeket a tényeket eljuttatják a tömegekhez. Másrészt pedig a magyar lelkemhez szóló szavakért is. Évekkel ezelőtt indult el bennem ez a lelki folyamat, pedig nem tanította senki nekem sem, de hiszem, hogy ez genetikailag kódolva van bennünk és felébred amikor kell. Bízom abban, hogy mások is vannak így ezzel és most hallják lelkükben a hívást, mert én sem szerveződtem eddig soha semmilyen csoportba, magamban nevelődött a hitem és a magyar önérzetem. Megerősítésnek szánom dr Pócs Alfrédnak, hogy igenis célba érnek a szavai. Papp Gábor tanárúrtól ismerem a Magyar Szent Korona programját, mint ahogy rajtam kívül biztosan mások is. Aláírtam a nyilatkozatot, hétvégén nyomtatom és terjesztem a felhívást. Hiszek benne.. hiszek magunkban. Hálás köszönetem és mélységes tiszteletem az uraknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük