3 thoughts on “Dr. Robert Malone – A “konteósoknak” végig igaza volt!

 1. Hölgyeim és Uraim !

  Tessenek megnézni az M-1 híradóit !!! Pár napra visszamenőlegesen is ! ( Soha nem nézem !!!)

  Ma véletlenül láttam az időjárás miatt, természetesen ezerrel nyomatják az oltást, az omikron veszélyt, éljenek a negyedik oltást felvevők, ők a minta, az ész, a körültekintés, a megszólaltatottak vissza köpködik a beléjük vert propaganda mondatokat. Természetesen “óriási” az omikron fertőzés, jajj, nagy a baj, szóval a globális Gulág, és Auschwitz kiépítése nagy erőkkel, zavartalanul folyik.

  Valami sugallatra vissza néztem egy-két napot. Egyszerűen már nem találok szavakat, illetve lenne, de azt ide nem lehet leírni, igaz, máshová sem nagyon. Mit kaphattak eddig oltás gyanánt, ha a negyedikért tömegek állnak sorba !? És boldogok, hogy védve vannak !? Aki meg nem oltott, az az első számú közellenség ! Nem tudom, hogy mikor lesz kötelező az oltatlanoknak a “sárga csillag” ! Vásárlási tilalom, lakáselhagyási tilalom, internáló tábor, megsemmisítő tábor ???

  “”Nem oltunk be, majd éhen döglesz !!! Pénz büntetés az oltatlanoknak, miközben a parancs adó politikus “nem oltható” mert megszavazták, védett állattá nyilvánították magukat, de te földi halandó, te rohadék fertőző, neked kötelező, mert mi védett állatok azt mondjuk, csak, mert, és azért !!!””
  George Orwell, “Állatfarm” !!!

  Mérgező, lélekben és testben, mocskos világban élünk, és a “konteóink” a tömény valóság, amit az elkövetők szemrebbenés nélkül letagadnak, eljátszva a hülyét, hogy “nahát, emberek mit képzelnek ?”. A tömeg meg bólogat, úgy van, úgy van, miközben azt sem tudja, hogy miért jött a világra .

  Ez a szellemi állapota a nagy tömegeknek, az átlagembernek, semmi okot nem ad a bizakodásra, ezek boldogan mennek és csinálnak bármit, amit a hatalom kiad nekik a propaganda számtalan eszközével. Úgy vannak idomítva mint a cirkuszi kutyák, felmásznak, lemásznak, átugorják a karikát, taps, kockacukor a jutalom, fülvakarás, “okos kutya, jól van” !

  Azt hiszem, hogy mi, ( talán beszélhetek többes szám első személyben !?) “konteósok” még is csak nagyon kevesen vagyunk. És ha egy Robert Malone-t letakarítanak a színről, akkor mi, a no name minden eszköz nélkül, csak ugathatjuk a Holdat, ma még az megengedett alsó szinten, mivel nem vagyunk ( sajnos !) kellő hatással a tömegekre. A tömeg agyatlan, nem gondolkodik, vezényszóra és vezérre vágyik, de ezt Hamvas Béla kicsit jobban el tudta magyarázni a “Vízöntő kora”, írásában. A tömeget arra tenyésztik, hogy gondolat mentes massza legyen, fegyver, eszköz, és bármire felhasználható, ha kell mások ellen, ha kell, akár önmaga ellen is ! Meg fogja tenni, mint az tökéletesen jól látható. Utólag majd bánni fogja, de az utólag az már a minden mindegy kategória.

  Önmagunkkal beszélgetünk, kevesen, belterjesen, és megfelelő eszközök hiányában. Sovány vígasz, hogy tudjuk az igazságot, ha a manipulált agyatlan tömeg a sötét hazugságot tudja igazságnak, a puszta léte a gonosz ereje.
  Nagyon kevés az, hogy igazunk volt, és van !!! Remélni, reménykedni ? Azt lehet.

  a PorSzem

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük