A Brit rendőrség folyamatban lévő Covid bűncselekményekkel kapcsolatos nyomozása


https://www.bitchute.com/video/GJMk2MGzjxYz/

13 thoughts on “A Brit rendőrség folyamatban lévő Covid bűncselekményekkel kapcsolatos nyomozása

 1. Amennyiben ez nem fake news, akkor majd “felsőbb utasításra” megszüntetik a nyomozást és ennyi. 🙁

  1. Kedves Bandita!
   Ha javasolhatom, gondolkozzunk inkább pozitívan, mert hiszem, hogy a pozitív energiák jó dolgokat képesek teremteni.
   Egyébként Boris Johnson bejelentette, hogy visszavonja a kötelező maszkviselést, lezárásokat, stb…. lehet, hogy ez nem véletlen…? 😉

   1. Kedves Jude!
    Lehet, hogy igaza van, de annyi ilyen és hasonló történés volt már az elmúlt hónapokban mióta a kovidfasizmust elindították, hogy (részemről) félek elhinni, hogy ez nem csupán egy újjabb csel a részükről :(.

    1. Kedves Bandita!

     Először is, ha javasolhatom, tegeződjünk jó embertársakként?
     Teljesen megértem, amit írtál. Én sem veszem azért könnyen a helyzezet, sőt, nagyon is komoly és olykor rémisztő… Csak azt szeretném sugallni, hogy – bármilyen nehéz – muszáj megrázni magunkat és erőt gyűjteni és mindig próbáljunk valami pozitívat találni, mert ha már a remény is elveszik…. A félelem pedig a legrosszabb állapot, tudom én is, és éppen erre alapoznak ezek a pszichopaták is.
     Szóval Neked és mindenkinek kívánok további sok erőt, mégha olykor nem is könnyű, tegyük meg, amit tudunk és tartsunk össze!

     1. Nem lehet,hogy a bűnözők legyőzzék az emberiséget.

   2. Nem ezért vonja vissza. Megbuktak. Míg az embereknek megtiltották, hogy találkozzanak, hogy idős rokonaikat látogassák és azok egyedül, család nélkül haltak meg, stb. ezek buliztak, megmutatva valójában mekkora a “covid” veszély szerintük. 100 fős partik, rendszeresen. Partygate. Ez akkora pofon volt a jóhiszeműen engedelmes népnek, hogy Johnsonnak nem volt választása. Valamint a média hallgat róla de még mindig hatalmas tünetések vannak és erős az alternatív média.
    Jan 22, London:
    https://davidicke.com/2022/01/28/right-now-filming-at-the-worldwide-march-for-freedom-london-january-22nd-2022/

    Ha szerencsénk van, ezen fog a nagy terv megbukni. A globalisták számoltak az ellenállással, de azzal nem, hogy az emberek a bezártság miatt a ráérő idejükben tájékozódnak. A terv addig él amíg a germ-theory él. Lassan itt a következő hasból kapott járvány, már nem emlékszem mi a legújabb vírus neve ami kitölti az űrt a Marburgig.
    Viszont, ha az emberek nem hiszik el többé a vírus meséket, akkor a hatalomnak, ami erre épül, lőttek.
    Angolosoknak kötelező és rendkívül tanulságos, ezt érveljék le, bizonyítsák be, hogy nem igaz:
    https://davidicke.com/2021/11/23/right-now-gareth-icke-talks-to-dr-tom-cowan-about-the-invisible-virus-the-covid-cult/

    Ami a Marburgot illeti… épp most olvastam a CDC teljesen hivatalos kiadványát a lakosság számára az akut sugárzás mérgezés tüneteiről. Hát nem immun hiányban és BELSŐ VÉRZÉSBEN hal meg a végén aki belehal? De érdekes… pont mint a Marburg.
    A szemét grafén oxidjuk az oltásaikban megsokszorozza a sugárzás erejét, nem tudom máshogy írni, a La Quinta Columna szerint az ezerszeresére. Az a gyík nyakú Pfizer CEO pedig már a lenyelethető kapszuláknál tart ami eletronikus úton tudatja az orvosoddal hogy tényleg megetted-e. Pumpálnak bennünket ezzel a szeméttel, nem csak oltásokkal, ételben, levegőben.

    Van más is, de nem tudom, hová kéne írnom pedig fontos. Végeztem egy kis kísérletet. Felröppent a hír, először az orwell.city-n (La Quinta Columna angolul), hogy az egyik nyomozó orvosuk az oltottaknál azt találta, hogy MAC addresst “sugároznak” ki. A telefonján a Bluetooth szépen megmutatta őket. Majd mutattak egy videót ami egy repülőn készült és hegykben voltak nem azonosított MAC addressek. Majd a franciák is csináltak egy kutatást, uezzel az eredménnyel. Majd valaki az USA-ból egy tablet segítségével mutatott screen shot-okat. Úgyhogy elkezdtünk tesztelni. Rájöttünk hogy az új cuccok (telefonok, tabletek) kiszűrik ezeket, nem mutatják meg. Még esetleges segítő alkalmazásokkal sem találtunk olyat ami a hexákat mutatná – ami pedig fontos az azonosítás végett. Az én Andorid 6-ot futtató öreg telefonom ‘Misc’-ként jelezte őket. Bementem egy boltba és nagyon gyorsan, hegyekben ugrottak fel az azonosítatlan ‘Misc’-ek. Férjem Android 11-e ugyanezeket kiszűrte, meg sem jelentek. A spanyol orvos egy kínai telefont használt,.a srác az USA-ból egy tabletet használt Android 6-al, úgyhogy vettem gyorsan az ebayen egy használt Huwei tabletet android 6-al és láss csodát.

    A videót én csináltam, remélhetőleg a Youtube nem törli azonnal, ezek az emberek úgy 99%-ban angolok a repülőn és ez árad belőlük:
    https://www.youtube.com/watch?v=OvKnhexwx6A
    Ez egy külföldi étterem, nemzetközi közönséggel, de többségében angolok, a résztvevők kb fele volt oltott a MAC-ek alapján.
    https://www.youtube.com/watch?v=nNawtLA-3mE

    “Látom” a szomszédaimat a falon túl, ha hazaérnek megjelenik két hexa, ha bekapcsolják a TV-t is akkor azt rendesen TV-ként azonosítja a tablet.

    És DINAMIKUS, a dinamikus IP-ra hasonlóan az adott emberhez rendelt MAC tud változni. Nem értjük (még) pontosan hogyan, virtuális szervernél akkor történik ha újra indítod.
    Ha valaki azt hinné ezek a telefonokból jönnek, hát nem. A macvendors.com egy site (sok hasonló van) a MAC azonosításra. Az első hat karakter/szám mindig a gyártót jelzi, nincs kivétel. A teljes kódból kiderül hogy ki a gyártó és mi az eszköz pl a telefonomat MAC alapján teljesen jól úgy azonosítja hogy gyártó: LG készülék: G4. Gépeljétek be ezeket amiket a videón láttok, próbáljátok ki. Az eredmény talán egy-két kivétellel “Not Found” lesz. Nem eszközhöz tartoznak ezek a MAC-ek. Akkor pedig?
    A spanyol orvos, Dr Benito az oltottak 86%-nál (több, mint 100 ember) talált MAC-et és egyetlen oltatlannál sem. Nekünk sincs (persze, hogy megnéztük). A kinti ismerős magyar srácnak sincs – őt otthon oltották Pfizerrel de elég rég és nem kért ismétlést és már jól van egy ideje. (Túl lehet élni csak nem kell triplázni.)

    Legyetek szívesek letesztelni otthon mi a helyzet. A távolság amit bemér viszonylag nagy, dr Benito szerint kb. 20m és szerintem is ilyesmi Volt, hogy késő este a boltban alig láttam valakit, persze lehettek jó páran a sorok mögött is, de sok hexa ugrott fel. Szórakoztam azzal is hogy megálltam házak előtt amiknek azért volt egy kis előkertje. “Láttam” a benn levő oltottat, meg a cuccait pl fejhallgató (korrektül annak jelezve) TV (korrektül annak jelezve, nem MAC, a tablet beazonosította annak ami), csak egy esetben találtam olyan MAC-et amit később a macvendors.com be tudott azonosítani, valami ritka taiwani teló volt.

    Ez kedvens honfitársaim azt jelenti hogy ezek a szemetek azzal a nano tech-el amiről a La Quinta Columna demonstrálta hogy létezik és self-assembly (összeszereli magát benned)
    https://www.brighteon.com/9994356b-4e3e-4f1d-9083-4eacfc7bcbc3
    az oltottakat titokban máris megjelölték, nem tudsz elbújni. Szerintem Johnson azért fújt visszavonulót a covid pass-al kapcsolatban is (oltási igazolás), mert minek. Ha én meg tudom modani a MAC-ek miatt, hogy ki oltott akkor ők is meg tudják mondani, sőt. A chip a jövőben csak elterelés, már MEGTÖRTÉNT. És ez bűncselemény. Ehhez senki nem járult hozzá önként és “informed” mert kétlem hogy bárkinek azt mondták volna, hogy na most jól beoltunk némii grafén oxiddal amiből egy lényegileg nano méretű számítógép összeáll benned és onnantól, mint egy tárgy, sugározni fogsz. Ráadásul bioelektromosak vagyunk, mennyire lehet jó ez a szervezetnek, hogy valami más, erősebb impulzus, elektromosság folyton ott kever?
    Már Ické-ék is fekapták (megint, mert régebben már írtak róla)
    https://davidicke.com/2022/01/30/doctor-detects-%e2%80%8bmac-addresses-in-covid-fake-vaccinated-individuals-%e2%80%8bwith-bluetooth-applications/
    és az Exposé is.
    https://dailyexpose.uk/2022/01/29/doctor-detects-mac-addresses-in-covid-vaccinated-individuals-with-bluetooth-applications/

    De van még több is – ezt nem teszteltem. Az Exposén ott egy kis videó ami erősebb EMF mezőt mutat az oltott karjánál. És olyan is ami azt állítja, hogy a MAC addressen kívül az oltottak karjánál szabályos termékkódot lehet érzékelni, pont mint bármilyen árucikknél. Ahogy mondtam, ezt nem teszteltem, erre azt írták hogy az oltás helyén összeáll egy nano chip amit viszont sebészeti úton el lehet távolítani. De azt nagyon kétlem, hogy a MAC address-t is kibocsátó számítógépet el lehet. Talán ha lemerül, talán ha nem kap grafén oxide utánpótlást.

    Legyetek szívesek letesztelni otthon ezt a MAC dolgot, ha igaz, ez tuti felébreszti azokat akik még mindig alszanak. Valamit megmagyarázza, hogy miért nem érdekli őket, hogy hányat öl vagy nyomorít meg az oltás és miért erőltetik a gyerekekre is. Ez a tech lehetőséget ad a gondolatok manipulálására is, a saját tested a börtönöd ahogy Dr Madej mondta.

 2. Üdvözlet,

  Ez fantasztikus hír, de jó lenne tudni, hogy ki a hölgy, kik azok a “We”, mi a háttere, és hol zajlott ez a bejelentés ? (Különben lehet egy scam is)

  Köszönettel,

 3. Azt a büdös élet…Ez mikor fog megvalósulni nálunk? Amennyiben ez valós videó, abban az esetben hatalmas lépés történt előre a világban, azaz nálunk is érezni kell mindezt hamarosan. Ez valóban egy NAGY ÉBREDÉS!

 4. A rendőr testbeszéde elég sokat elárul…..okosan figyel és jegyzetel….de szerintem nem érti az egészet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük