Gyilkosok közt cinkos, aki hallgat és aki félretájékoztat! – Ködösítenek és játsszák a hülyét a magyar orvosok, a vérrögök miatt meghalt kismamák ügyében

Két kismama is meghalt a nyíregyházi kórházban, szobatársak voltak- adta hírül 3 napja a magyarországi Mainstream Média.


Cikk átvéve Szőke Mária Magdolna – Modern Apokrif oldaláról


Megdöbbentő módon egymás után elhunyt két magyar kismama a szülést követően. Mindketten vérrög képződés okozta trombózis miatt vesztették életüket az eddigi jelentések szerint. A rendőrság hivatalból nyomoz a két haláleset miatt.

A kórház szerint “a két eset között nincs összefüggés”.

Valóban nincs? Vagy csak még mindig úgy kell tenniük, mintha még most sem tudnák, tudnánk,hogy nagyon is van itt “összefüggés”, itt van a “közös gyilok”, ami nem más mint a COVID-oltásnak nevezett kísérleti méreginjekció, aminek az egyik leggyakoribb (mellék)hatása a vérrögképződés és az emiatt bekövetkező halált okozó állapotok.

„Extrém ritka” – megszólalt egy szülész-nőgyógyász, miután két kismama is meghalt szülés után a nyíregyházi kórházban-olvasom egy másik cikkben.

Az orvos szerint a vérzés és a trombózis a két leggyakoribb ok, amely a szülés alatt vagy után okozhat bajt.A két eset között nincs összefüggést – állítja a kórház. Szerintük előre nem látható okok miatt következett be a tragédia.

Lakatos Kornél szülész-nőgyógyász az RTL Híradónak azt mondta:

“Nagyon furcsa, hogy ez a két eset egymásután történt. Visszaemlékezve, az elmúlt 10 évből talán 3-4-szer láttam ilyet”.

Elmondása szerint Magyarországon a vérzés a leggyakoribb ok, amiért egy kismama szüléskor vagy azt követően meghal. Véralvadási gondok nélkül is előfordulhat ilyen szüléskor, de extrém ritka. Azoknál az asszonyoknál lehet ez gyakoribb, akiknek a szokásosnál több a magzatvizük – mondta.

Előfordulhat trombózis is, ami halált okozhat. „Nincsen hivatalos utasítás, hogy ilyenkor gyermekágyban kell-e adni olyan gyógyszert, ami a trombózist megelőzi. Több magyarországi kórházban császármetszés után adunk vérhígítót, olyan gyógyszert, ami a trombózist meggátolja”.

Nos, ez a több mint durva és aljas szerecsenmosdatás sem nem túl tudományos sem nem hihető. De legalább félrevezető.

Lakatos doktor úrnak nyilván valamiért ( de vajon miért is?) eszébe sem jut, bár gondolat szintjén sem merül fel elméjében annak a lehetősége, hogy valójában a COVID-oltás okozta a két, vérrögök keletkezése miatt elhunyt kismama halálát.

Úgy látszik, a doktor úr nem követi nyomon a nemzetközi orvosi szaklapokat, így nem értesül a friss tanulmányokról, amelyek ma több országban hivatalos statisztikákkal és megfigyelt célcsoportok segítségével igazolják, hogy a kismamák vérrögök miatti szokatlanul magas számú halálozása közvetlenül a COVID-vakcinák bevetése után vált jelenséggé, kezdett terjedni és terjed egyre jobban.

Hogyan lehetséges, hogy miközben köztudott, hogy a magyar lakosság nagy részének is beadtak egy olyan kísérleti szérumot ( lásd. COVID-oltást), amely már igazoltan okoz súlyos vérrög-képződési gondokat, ez benne van a Pfizer prospektusában is, ne vetődjön fel annak a kérdése egy ilyen furcsa tragédia megtörténtekkor, hogy lehetséges , hogy mégis ez a fránya , Nobel-díjas COVID-méreg az elkövető ez esetben is?

Ilyen esetekben ugyanis, a kórboncnoki vizsgálat során, kötelezően és egyértelműen azt kell kivizsgálni, milyen gyógyszereket, oltásokat kapott az elhunyt, amelyek ismert mellékhatásként okozhat vérrögképződést, ehhez társuló trombózist. Márpedig a COVID-oltás, egy ilyen szer.

Segítek hát Lakatos doktor úrnak, és felhívom a figyelmét arra, a szomorú tényre, amit az Egyesült Királyság szülészei alig másfél héttel ezelőtt hoztak nyilvánosságra, azt, hogy a COVID-vakcinák bevetését követően döbbenetes módon megnőtt a kismamák körében a Hirtelen Halál, az Egyesült Királyságban is, a Daily Mail által is közzé tett cikk szerint az elmúlt két év alatt, 2020 és 2022 között, 293 nő halt meg váratlanul a terhesség alatt, szülés közben és a szülés utáni hat héten belül.

Bár egyes orvosok “nem értik” a megdöbbentő új jelenség okát, azonban több nőgyógyász határozottan állítja, hogy a terhes asszonyok sorozatos halálát a hirtelen kialakult vérrögök okozták, s ez egyértelműen összefügg a COVID-vakcinákkal. A 293 elhunyt kismama közül valamennyien be voltak oltva COVID-vakcinával. Nos, ez akár “összefüggés” is lehet az esetek között, ugye doktor úr?

A szakértők szerint az emelkedő tendencia az eddigi legmeggyőzőbb bizonyíték arra, hogy az egészségügyi rendszer kudarcot vallott.

A vérrögök voltak a vezető halálokok az újdonsült anyák között. 2020 előtt évi egy-két ilyen haláleset volt.

1. ábra –  Az anyai halálozások független elemzése azt mutatta, hogy 2020 és 2022 között 293 nő halt meg a terhesség alatt és a szülés utáni hat héten belül. A szakértők szerint ez a növekvő tendencia a legmeggyőzőbb bizonyítéka annak, hogy a ezek nem egyedi esetek, hanem valami “közös tényező” okozza, ugyanis nem egy vagy két kórházban fordultak csak elő ilyen esetek, hanem az egész országban. A fenti táblázat a 100 000 terhességre vetített arányt mutatja

2. ábra – Az MBRRACE-UK kutatása (Mothers and Babies: Reducing Risk through Audits and Confidential Enquiries), Oxford vezetésével megállapította, hogy a vérrögök voltak a vezető halálokok az újdonsült anyák között.

Tisztelt Dr. Lakatos Kornél doktor úr, valóban nem is merült fel Önben az, hogy bár gyanakodjon arra, hogy mégis a COVID-oltás okozta itt is a tragédiákat?

Olyanfajta tragédiákat, melyek a COVID-méreginjekciók bevetése előtt valóban “extrém ritkának” számítottak.

Nos, van egy nagyon szomorú hírem doktor úr.

Ma már igazoltan nem “extrém ritkák” ezek a halálos szülési szövődmények, hanem sajnos már extrém gyakoriak és egyre extrémebbek, egyre gyakoribbak lesznek! Tessék talán utánaolvasni a nemzetközi orvosi szaklapokban, melyekben olyan orvosok és kutatók publikálják tapasztalataikat orvosi véleményüket, akik ( ha későn is) de most mar merik vállalni az igazságot.

Főleg, mert ezt ma már lehetetlen letagadni, az Önhöz hasonló magyarországi orvosok azonban mégis megpróbálják ezt a sumákolást, még akkor is, ha valójában nagyon jól tudják, mi okozta a tragédiát. Ahogy nyilván Ön is tisztában van ezzel, azonban hallgat és ködösít, sőt hazudni is fog, ha esetleg erre lesz szükség az igazság elleplezése miatt!

Nem hazudtak még eleget, nem szegték még meg elégszer a Hippokratész-i esküt?

Hirtelen meghalt két magyar fiatalasszony. Akik életet adtak, akiknek élniük kellett volna. És az orvosok még mindig lapulnak, valami furcsa tömeggyilkos átok hatása alatt, melytől úgy tűnik, elfelejtették emberségüket és orvosi esküjüket! Amiben benne van a ne árts, ne hazudj és védd a beteg életét kitétel is!


Szőke Mária Magdolna

2 thoughts on “Gyilkosok közt cinkos, aki hallgat és aki félretájékoztat! – Ködösítenek és játsszák a hülyét a magyar orvosok, a vérrögök miatt meghalt kismamák ügyében

 1. A tanulmányokban szereplő mikroszkópos vizsgálati módszerekkel az áltudósok azt tudják kimutatni, hogy a kiindulási (nano , szövet, váladék) anyagból keverés, aprítás, besugárzás, festés stb. műveletek után az eredeti kiindulás kevert, aprított, besugárzott festett stb. eredményét kapják. Ennél semmivel sem többet.
  Mégis az ilyen valójában semmilyen eredménynek nagyon bátran tulajdonítanak nem létező hatást, és “tudományos” következményt.
  Például a vírus kimutatottságát.

  Közben a ‘gyógyszer'(oltás) tesztelést nem mikroszkóp alatt végzik, hanem valójában élő igazi önkénteseken. A hatásokat gyűjtik össze, valós eredményt kapva.
  https://semmelweis.hu/klinikai-vizsgalatok/a-vizsgalatokrol/a-klinikai-vizsgalatok-fazisai/
  Természetesen csak akkor érvényes eredménnyel, ha a beadott szer tartalma tényleg az, ami a dobozán szerepel, és valóban összeírásra is kerül a hatás. Ellenőrizetlenül lutri.

  Mivel az orvosok csak a méreg oltás beadásáért kaptak fejpénzt, és a kísérlet követéséért nem, valamint az oltás megkérdőjelezhetetlenül biztonságosnak van áltudományosan kihirdetve, az orvosok ugyan minek is higgyenek a saját szemüknek, ha a nem kívánt hatás éppen előttük jelenik meg? Mintha nem az ő dolguk lenne ezzel foglalkozni… Mintha nem orvosi hatáskör lenne az ilyen halál kommunikálása, se a kísérletbe belerokkanás elmagyarázása. Hát kié?

 2. 2024. január 17. theepochtimes.com

  Az Egyesült Államok kormányának két legmagasabb rangú és legjobban fizetett tisztviselőjét a múlt héten menesztették a kongresszusban a COVID-19 miatt. Természetesen Anthony Fauciról és Francis Collinsról beszélünk, akik a leginkább felelősek a katasztrofális COVID-reagálásért, a tekintélyelvű bezárásokért, a tudománytalan maszkokért, az oltási megbízásokért és elsősorban a járvány kirobbantásáért.
  Míg a kongresszusi republikánusok sajnálatos módon – bár nem váratlanul – elrontották a feltevéseket a COVID eredetének igazságához és az azt követő elfedéshez, megtudtunk valami nagyon fontosat. És ez Fauci és Collins védekezési stratégiája.
  Mindketten úgy döntöttek, hogy eltitkolják vétkeiket azáltal, hogy újradefiniálják a „funkciószerzés” kifejezés jelentését. Megmutatjuk, hogy stratégiájuk nemcsak teljesen becstelen, hanem egy piszkos trükkben is gyökerezik, amelyet néhány nappal Donald Trump 2017-es elnöki esküje előtt hajtottak végre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük