Prof. Dr. Sucharit Bhakdi – A globális oltási tragédia után most a globális oltásrezsim fog következni?

Kla TV

https://www.kla.tv/27857


3 thoughts on “Prof. Dr. Sucharit Bhakdi – A globális oltási tragédia után most a globális oltásrezsim fog következni?

 1. Az utókor számára vajon Dr. Bhakdi úgy fog-e megmaradni, mint aki minden tőle telhetőt megtett a vírus hazugság leleplezésére?
  Az én válaszom az, hogy nem szép dolog az önbecsapás.

 2. ÓRIÁSI A VESZÉLY: A prionbetegségek szaporodnak, de senki nem beszél róla

  “2020. december 8-án az Egyesült Királyság a világ első országaként megkezdte a kísérleti COVID-19 injekció beadását a nyilvánosság számára. 2021. január 27-én Dr. Richard Fleming a COVID-19 elleni „vakcinákban” kódolt tüskeprotein által okozott prionbetegségekre figyelmeztetett.
  2021. március 3-án Dr. Fleming megjelent egy független brit The Bases Project- nél , hogy bemutassa a SARS-CoV-2-vel kapcsolatos eredményeit.
  A Bases Projectnek tartott előadása során Dr. Fleming elmondta, hogy a SARS-CoV-2 tüskeproteinjében három olyan módosítás létezik, amelyekről „tudunk”.

  – „Az egyik a HIV pszeudovírus glikoprotein 120, a Prolin – Arginin – Alanin vagy PRRA… szóval ez az a négy aminosav, amelyet beépítettek, és ez a beillesztett aminosav nem található meg egyetlen más koronavírusban sem a Földön, kivéve ezt az ember által készített tüskefehérjét.
  A veszettség (!!!) vírusában azonban megtalálható. a HIV-ben (!!!) és a Cobra toxinban (!!!) van.

  – „[A harmadik pedig] valami, amit prionszerű doméneknek neveznek… és tudjuk, hogy ezt a prionszerű domént olyan állatkísérletekkel hozták kapcsolatba, amelyek során az egereket a tüskeprotein hatásának teszik ki… figyelemreméltóan átjut a vér-agy gáton – sőt, úgy tűnik, hogy jól megtervezett a vér-agy gáton való átjutásra – és amiloid lerakódásokat és Lewy-testeket termel… Olyan dolgokat is produkál, mint amiloidózis… [aminek] súlyos, hosszú távú és potenciálisan rövid távú következményei vannak [például] Parkinson-kór és Neurológiai rendellenességek…

  Valós bizonyíték van arra, hogy humanizált egerekben ez a prionszerű régió szivacsos agyvelőbántalmakat okoz, vagy amit a közvélemény kergemarhakórnak nevez.”
  https://lumi-news.gr/oi-astheneies-tou-prion-einai-se-anodo-alla-kaneis-den-to-syzita/

  Senki nem foglalkozott még azzal, hogy mi is az a humanizált egér.
  Dr Fauci finanszírozta kísérletek, amelynek során az FDA felvásárolta az abortált magzatokat, és bocsátotta a tudósok rendelkezésére, hogy olyan egereket hozzanak létre, amelyek human légcsővel rendelkeznek, és azon tesztelték a mesterséges vírust és vakcinát.

  Idézet egy tanulmányból:
  „A SARS-CoV reverz genetikai rendszer alkalmazásával a tudósok kiméra-koronavírust állítottak elő a denevérkoronavírus SHC014-CoV tüskefehérjéjével és egy egérhez igazított SARS gerinccel, ezáltal elérték azt, hogy a humanizált egérhez adaptált vírus képes volt megfertőzni az embereket.
  A rendelkezésre álló SARS-alapú immunterápiás és profilaktikus módszerek értékelése gyenge hatékonyságot mutatott ki.
  Majd szintetikusan újraszereztek egy fertőző, teljes hosszúságú SHC014 rekombináns vírust, és a kísérlet eredményes volt: robusztus vírusreplikációt mutattak ki in vitro és in vivo egyaránt.”
  (Az vírusreplikáció ez az a mód, ahogyan a különféle vírustípusok elszaporodnak az általuk behatolt sejteken belül. Ezeknek a DNS- vagy RNS-entitásoknak sokféle stratégiájuk van a sejteken belüli struktúrák toborzására és felhasználásukra önmaguk másolatainak előállítására)

  De láttam olyan képeket, hogy egérre emberi embrióból származó hajat ültettek.
  A horror sem elég szó arra a gonoszságra, amilyen kísérletek folytatására a tudósok vállalkoztak.
  Bármilyen kutatást és beavatkozást elvégeztek, mert 6-7 számjegyű összegekre nem tudtak nemet mondani.
  Az emberi gonoszságnak nincsenek határai.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük