Csak 19 éves és a korona-“oltása” óta a kerekesszékhez van kötve

Lara két évvel ezelőtt, 17 éves korában lett beoltva. Három nappal később összeesett.

Négy hónapon keresztül egyáltalán nem tudott járni. A kórházból diagnózis nélkül és állapota ellenére kerekesszék nélkül bocsátották haza. Azóta is fájdalmak vannak a lábaiban és vannak olyan időszakok, amikor csak mankóval képes járni vagy teljesen járásképtelen. A kezei is remegnek és állandóan fáradt.

Forrás: https://report24.news/sie-ist-erst-neunzehn-seit-der-coronaimpfung-an-den-rollstuhl-gefesselt/?feed_id=34168


Biró Éva

One thought on “Csak 19 éves és a korona-“oltása” óta a kerekesszékhez van kötve

 1. https://www.bitchute.com/video/g2UhazHqR4cI/
  CORRECTING THE CURRENT SCIENCE, GAIN OF FUNCTION IS NOT A REAL THING –

  DR ANDY KAUFMAN és DR TOM COWAN Niclas Holmsten and Susann Björklund vendégei voltak egy beszélgetésben, aminek a linkje most ismét elérhető. Lerövidítve kiemelnék belőle.

  Az első téma vírus és a GMO.
  A 60-as években már megírták, hogy a koronavírus egy labor szimuláció, a természetben soha nem találtak ilyet. A genom se a természetből ered, hanem egy ember alkotta minta, és soha nem nyertek ki tüske proteint a koronavírusból. A GMO protein az egy baktérium és egyéb fehérje eredetű tenyészet, és ezek egyik alkotórésze sem származik eredetileg a természetből. Ezek a tenyészetek toxikusak, és egyéb tulajdonságaik is vannak, piacon forgalomképesek, beszerezhetők. Semmi olyan biológia dolgot, ami biológiailag nem létezik a természetben, nem lehet természetesen előállítani (csak mesterségesen). Ebben biztos vagyok. A robot moszkítót és a tűit arra találták ki, hogy a ’kórokozók’ által az emberek megbetegítését próbálják létrehozni, mivel nincsenek vírusok a természetben. De közben nekünk azt mondták, hogy a vírus valami láthatatlan, ami emberről emberre tud terjedni, megbetegítően, és ezt akarják igazolni. – meséli Dr. Kaufman.
  Dr. Cowan ehhez azt teszi hozzá, hogy a labor vírus szintetikus, és ha fertőzni tudna, akkor szaporodnia kellene. Olyan nincs, hogy valami fertőző, de nem szaporodó, ez egy fikció, ilyen nem létezik. Ha a tisztánlátó orvosok azt állítják, hogy a vírus létezésére nincs bizonyíték, de van manipulált vírus, akkor össze vannak zavarodva. Ha nincs bizonyíték arra, hogy valaha is volt koronavírus, akkor azt nem lehet manipulálni, hogy szintetikus legyen. Egy bizonyítatlan fertőzés teória létezik, fertőzés elmélet nincs.

  Számomra a tanulság ebből az, hogy nem élet és szaporodóképes a GMO mű mix, mindig valami más mű mixet fognak tudni előállítani. Ahogy két egyforma embert, élőlényt se állít elő a természet, még az ikrek is különböznek valamiben.

  A második témakör a gain of function kutatás okának megértése.
  A hadiiparnak rengeteg pénz áll rendelkezésre új fegyverek kifejlesztésére. Mivel nem tudnak fertőző biológiai fegyvert készíteni, mert nincs fertőzés a természetben, ezért egy technológiát kellett fejleszteni e célból. Vannak szintetikus pszeudo vírusaik, de ezek nem vírusok, csak a nevük az, és ezek nem képesek semmit megfertőzni. Ezek olyan sejtvonalak, amibe valamilyen mérget tettek, és bizonyos körülmények között tudnak másolódni. De ennek semmi köze ahhoz, ami a természetben történik. – avat be a titkokba Dr. Kaufman.
  Dr. Cowan megerősíti, hogy ezek a manipulált sejtvonalak nem laborszökevények, hogy covidot okozzanak. Dollár milliárdokat fordítanak az ilyen kutatásra, a sejtvonalakra. A sejtvonal egy 25 ezer dolláros tétel. A kormány pedig a többszörösét költi ezekre a dolgokra, mint amennyit egy privát cég költene, ami pénzmosás gyanús. Hozzáteszi, hogy mint minden sikeres propagandát, ezt a hazugságot is két oldalról kell fedezni. Kell egy alap hazugság narratíva és egy elfogadható, egyébként még valaki képes kitalálni, hogy mi történik. (Ha jól értem, akkor a gain of function sztorit adják oda nekünk elfogadható narratívának.) Azt hiszik, ha a csapból ez a gain of function narratíva folyik, elhisszük. Ha megkérünk bárkit, hogy mutassa be a vírust, hogyan izolálták, hogyan fertőz, kibújnak, nem fognak megmutatni semmit, de ez nem a tudomány. Pedig az izoláció nem egy technikai probléma, meg lehet csinálni. Ha egy mainstream média orvos azt mondja, hogy a mostani vakcina más, mint az összes többi vakcina, mindegyik más vakcina jó, ez a rossz, ez is egy félrevezető narratíva. (A média olyan narratívát találhat ki alternatívának, ami mellett a valódi igazság nevetségesnek hat.)

  Ezzel is megerősödik bennem az a gondolat, hogy a természet nem másol, és csak egyedileg bevitt mérgezésre adott reakciók vannak. Ha valami véletlenül lemásolódik, az biztos művi, szintetikus gyártással keletkezik.

  Svédországban sok a kullancs, és sokan oltatnak miatta. Ezért az utolsó kérdés az, hogy ha valaki nem a vírustól leszel beteg, akkor mitől.
  Minden megbetegedés egyedi, de nincs bizonyítéka, hogy bármilyen új betegség megjelent volna a veszélyhelyzetek alatt. Bármilyen tünetek bármikor megjelenhetnek, amik egyedi kifejeződései az egyedi emberek biológiai állapotának. Ami most megkülönböztető jellemző lehet bármilyen más betegség helyzettől, az az intenzív félelem és a propaganda placebo hatása. Sok betegséget maga az egészségügyi rendszer generál a gyógyszerekkel és a sugárzásokkal. Megbetegítő ezeknek a toxicitása, és a hiányos táplálkozás. A csontozat problémái például annak kifejlődésekori ásványi és vitaminhiányra vezethetők vissza. De lehet spirituális és pszichológiai oka is a betegségnek, pl. egzisztenciális krízis, vagy függőség stb. De mikroszkópikus „kórokozók” nem okoznak betegséget. – válaszolja Dr. Kaufman.
  Dr. Cowan hozzáteszi, hogy csak úgy tűnik, mintha lenne fertőzés, de igazából nem tudjuk ezt megtapasztalni. Sally Fallon azt találta, hogy amikor a tapétát festik arzén alapú festékkel, akkor a keletkező gáztól előfordulhat bőrelváltozás. Ha mindenki átmegy egy festetlen házba az éppen festettből, elmúlik a kiütés, és ha mindenki átmegy az arzénnel festett házba, kiütéses lesz. A gonorrhea mögött higany mérgezés állhat, de minden helyzet más. Mindenki máshogy méregtelenít. Mivel vannak megkülönböztető vonások, úgy szokták a betegségeket elnevezni, hogy egy alapbetegség ilyen-olyan kísérő tünet fajtával jelentkezik, vagy picit más formájú, állagú, tapintású. A kullancsokra visszatérve, valaki elvégezte-e valaha, hogy a baktériumot egy személybe juttatva előidéződik a lyme kór? Nincs erre bizonyíték. A baktérium jelenléte jelent valamit, de még nem jelent okot. Mondjuk felfalják a halott szövetet. A baktérium másba befecskendezve nem csinál semmit. A lyme kórnál pedig nem lehet megtalálni a baktériumot. Nem örülünk, ha rovarok megcsípnek, és kiszívják a vérünk, de nem fertőznek. A kígyómarás se fertőző, de senki nem akarja, hogy megmarja egy kígyó. Sok ember azt mondja, hogy allergiás a macskákra. Ha mérgezett macskatáppal, mérgező étellel etetik a macskát, akkor a macska nyálában lehet toxin, amitől lehet allergiát kapni a gazdinak. Egészséges táplálékkal etetett macskánál ilyen nincs. Növényvédőszerrel kezelt cseresznyére is lehet allergiásnak lenni, az organikustól nem lesz semmi baj.
  A bőrnél maradva, Dr. Kaufman is érdekes részletekkel egészíti még ki az elhangzottakat. Minden teremtmény, ami megsérti a bőrt, beletölt valami váladékot, mondjuk, hogy ne alvadjon a vér, miközben szív. Az idegen anyag gyulladásos reakiót tud kiváltani, mert a test nem akarja az idegen behatolást. A kullancsok sok teremtménnyel táplálkoznak, amik sok rovarirtóval találkoznak, és ezt a vérük tartalmazza, a kullancs mindezt megeszi. A rovarirtó, és számos toxin nem (megj: nem azonnal) mérgező a teremtményekre, aminek az az eredménye, hogy ezek a toxinok felhalmozódnak a testükben. Ha a kullancs belénk fecskendez olyan anyagot, amitől az idegrendszert érintő panasz lesz, tudjuk, hogy nehézfém mérgezésről van szó.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük