SZKÍTA Hírek 2024-02. adás – 2024. január 13.

2024-es második adásunk.

Mostantól hetente két híradó – minden szerdán és szombaton 18:00 órakor
https://szkita.tv/
https://szkitaegyesulet.hu


https://rumble.com/v46rk0r-szkta-hrek-2024-03.-ads-2024.-janur-13..html

5 thoughts on “SZKÍTA Hírek 2024-02. adás – 2024. január 13.

 1. BE kell tiltani az MRNS-vakcinákat!

  – A floridai sebész, Dr. Joseph Ladapo a Pfizer és a Moderna mRNS Covid-19 oltásainak beszüntetésére szólított fel, mivel DNS-fragmenseket fedeztek fel a vakcinákban, beleértve az SV-40 promotert is. ami a rákkal kapcsolatos.
  A probléma az integráció, amikor az idegen DNS beépül a kromoszómális DNS-be, és az emberi genom részévé válik.
  – Dr. Robert Malone orvos és biokémikus, aki az 1980-as években úttörő volt az mRNS-technológiában, nyíltan bírálta a sikertelen Covid-19 vakcinákat, amelyek nem akadályozzák meg a fertőzést vagy a betegségek átvitelét.
  Dr. Malone rámutat, hogy a lipid nanorészecskék szállító rendszere, amely új az mRNS felvételeknél, valóban átviszi a DNS-fragmenseket az emberi sejtekbe.
  -Dr. David Livermore, az Egyesült Királyság nyugalmazott mikrobiológiai professzora megjegyzi, hogy a legtöbb DNS-fragmens, amely eléri a citoplazmát, valószínűleg lebomlik; Ha azonban a nanorészecskék egy része érintetlen marad a citoplazmában, transzfekció történhet.
  -Clayton J. Baker belgyógyász szerint a szúrásokat hamisítják a DNS-sel, aminek nem kellene benne lennie… A hamisított gyógyászati ​​termékeket a törvény és bármilyen etikai szabvány szerint ki kell vonni a piacról.
  -Bret Weintsein, PhD evolúcióbiológus szerint az a WHO egészségügyi vészhelyzet mllett klimavészhelyzetet is hirdethet.
  https://www.zerohedge.com/political/propaganda-selective-science

  Néhány aktualitás:
  – Az un. X-betegséget okozó kórokozót már vegyi üzemben gyártják, és hamarosan be akarják vetni.
  Klaus Schwab és a Világgazdasági Fórum az X betegségekről fog tárgyalni 2024. január 17-én, az éves közgyűlésük keretében.

  – Az a hír járja, hogy Lloyd Austin védelmi miniszter szerint január 3-án életét vesztette Kijevben, amikor orosz cirkálórakéták eltalálták a parancsnoki bunkert, ahol Austin állomásozott.
  Valerij Zalusnyij, az ukrán hadsereg főparancsnoka titokban találkozott Austinnal, hogy megvitassák egy aszimmetrikus támadás megszervezését, hogy “térdre kényszerítsék Vlagyimir Putyint” – állítja egy orosz FSZB-forrás.
  Austin 2023-ban 8-szor járt titokban Ukrajnában, és az orosz Spetsnaz különleges alakulata figyelte minden mozgását.
  Zaharova szerint húsz cirkálórakéta tönkretette a felszíni épületeket, és összeomlott a föld alatti, összekötő kamrák labirintusa. A kárfelmérés során kiderült, hogy az ütközés ellapította a szerkezeteket, és mindent beszorított alatta. Csak törmelék maradt.
  „A földön semmi sem élhetné túl azt, amit küldtünk. Igen, meghalt. Biztos halott” – mondta Zaharova.
  Mindenesetre sok a titkolózás és hazudozás a témában. Egy hétig nem tudtak előjönni egy hihető verzióval. Valami súlyos dolog történhetett.
  Ukrajna elesett, májusban lesz tűzszünet, ukrán kapitulációval.

  -Január 15-től Davos áll a középpontban, mivel a 2024-es WEF „A bizalom újjáépítése” témában ülésezik január 19-ig.
  https://timesofindia.indiatimes.com/videos/toi-original/davos-2024-key-figures-from-mukesh-ambani-to-sam-altman-the-names-to-watch-out-for/videoshow/106840865.cms

  A birodalom pánikol, a teljes összeomlás szélén áll.

 2. Tele van a német sajtó, hogy az ember az álmában szívinfarktust kapott

  Váratlanul elhunyt a Hertha BSC 43 éves elnöke
  Forrás: https://kuruc.info/r/49/269284/

  A butácska MTI meg elhallgja ezt a hírt.

  (
  Arról, hogy oltakozott-e a meghalt, azt a német sajtó sem meri leírni.
  )

 3. A Szkíta hirek 55-ik adásban, 1:58-tól rövid hírt ajánlok mindenki figyelmébe az elektromos autó (gondolom aksival együtt) tárolásról.

  A kedvenc felkapott téma a napelem rendszerek kiépítése. Minek is, és mi a haszna?https://naposmegoldas.hu/miert-nem-egyeznek-az-inverteren-es-a-villanyoran-mert-adatok/
  Ha teljesen elég lenne a Nap sugárzásából nyerhető energia hálózati rendszerbe táplálása az áram igény fedezésére, akkor már rég ingyenesnek kellene lenni az áram felhasználásának, hiszen a rendszer kiépített és a karbantartásáért eleve fizetünk. A Nap ingyen dolgozik.

  De:
  – A hálózat nem használható áram tárolónak, az csak valamifajta aksi lehet, és már rögtön ott is vagyunk az aksi témánál. Az időleges hálózati többlet kifejezetten hálózati terhelési gondokat okoz.
  – Mekkora valójában az aksik élettartama és mi lesz az aksi szeméthegyekkel?  Ki fizeti a révészt, azon kívül, hogy a napelem rendszerek termőföldre telepítve kiszorítják a termelést, és egyébként hihetetlenül veszélyes hulladék, és rendkívül gyúlékony.
  – A valós megtérülési számítások pedig nem közöltek. Feltételezhetően, lefogadom, hogy a beetető számolási próbálkozások hiányos kiinduló feltételekkel hamis eredményeket tartalmaznak, mint azt az első hálózati elszámolási rendszer bukása is mutatja. Egyáltalán ilyen beruházásokról milyen paraméterek figyelembevételével dönt bárki is? Ha közösségi értékesítésre szántak a napelemek, akkor bárkinek teljeskörűen a témához hozzáértőnek és tájékozottnak kellene lenni. Piramis játék íze van annak, hogy az első napelemesek áramát “tárolja” a hálózat, a többiek vegyenek akkumulátort….
  – A jelen napelem szennyezést pedig a már korábban említett egy mozdulattal leszerelve el lehetne küldeni a filmbeli elektromos hulladék temetőbe. Ott a filmben láthatóan szeretnek ilyen hulladékot halmozni, nem zavar senkit.
  – Én kizárólag a természetes élelmiszer előállítását engedném meg a földeken, és a parlagon hagyást. A természet által előállított élelemnek nincs alternatívája. A “mű” játék étel próbálkozás nem élelem, nem alternatíva. A műanyag játékokat csak az ehesse meg, aki kitalálja, és a kitalálás megrendelője, kifejezetten tiltani kellene a forgalmazásukat. Nem is értem, hogyan kerülhetnek forgalomba, ahogy a féreg hulla mérgek esetében sem. A játék ételben érdekelteknek (gondolom WEF erőltetés, mi más lehetne) nem engedném meg, hogy egyáltalán természetes táplálékhoz jussanak, mivel azt nem tartják jónak, lenézik, és tiltják. Tiltsák meg maguknak, ha annyira gondjuk van vele. Számukra italnak pedig továbbra is szeretettel ajánlom a hungarikum katódos élet vizét. Gondolom elfogadnák, mivel bíznak benne.

 4. A 2024-04-es adásban szó esik a rózsaszín fényben nevelt paradicsomokról.
  Érdekes hír. Minden növény a fehér fényből ki tudja szűrni a számára fontosat, és biztos, hogy nemcsak a rózsaszín szükséges egy adott növénynek. Ezeknek a paradicsomoknak mi bajuk lesz a természetes fénytől? Miért van elzárva előlük?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük