Az augusztus 28-ai demonstráció összefoglalója

Jelenleg a hatalom uszítja az oltottakat az oltatlanok ellen. A hatalomnak az egyedüli fegyverük, oszd meg és uralkodj! Szeptembertől egy olyan világot akarnak nekünk, amiben olyan vakcinákat akarnak ránk kényszeríteni, amiről senki nem tud semmit.

Soha nem fog megállni az oltási program, nekünk kell ébredni, össze kell fogni mindenkinek, aki túl akarja élni a kényszert, a zsarolást, a jogaink sárba tiprását, és cselekedni kell.

A teljes cikk és videók a demonstrációról megtekinthetők a napitema.hu weboldalon: https://www.napitema.com/2021/08/bekes-demonstracio-17-honapja-tarto.html

10 thoughts on “Az augusztus 28-ai demonstráció összefoglalója

 1. Örülök, hogy Dr. Chinda Brandolino is szóba kerül, csodálom a hölgyet, hogy mennyire okosan rakta össze a képet arról mi a szerepe a chip-nek miért olyan fontos a mérete, hogy működik. Aki az hiszi sci-fi jobb ha jobban utána néz, a gonolataink módosítávásval akarnak uralni minket. Ha már a gondolatod sem a tied csak egy test vagy. De ha olyanjuk van a fájdalmat, őrületet érezheted és nem épp kedves lények ahogy az látható mostanra. Persze, ha olyanjuk van akkor akár elégedett is lehetsz. “Nem lesz semmid, a bogarakat fogod enni és elégedett leszel” (Klaus Schwab)
  Hogy lehetsz elégedett akkor (persze csak ha kiérdemled) – így, hogy manipulálják az agyadat.

  Egy nagyon fontos cikk, kicsit más téma de mostmár – hálisten – egyre többen kapják fel, ez mostmár a megbízhatónak tartott, jó kutatómunkájáról ismert Daily Expose cikke. Mi van a vakcinákban – bevizsgálva. (Olvassák el, akár a google fordító segítségével mert a beoltottak szerintük életveszélyben vannak és az idő fogy, hogy megállíthassuk.)

  https://dailyexpose.co.uk/2021/08/30/american-scientists-confirm-toxic-graphene-oxide-and-more-in-covid-injections/

 2. Putyin ellenzi a Covid-1984 oltás kötelezővé tételét és a kényszer bármely formáját, továbbá azt, hogy emiatt egyesek elveszítsék a munkájukat. Eddig a lakosság ca. 30% kapott legalább egy oltást.
  https://www.zerohedge.com/covid-19/putin-opposes-mandatory-jabs-says-people-should-get-vaccinated-without-coercion 2021.08.29.

  Korábban:

  Rossz döntés lenne kötelezővé tenni a koronavírus elleni védőoltást Oroszországban – erről beszélt Vlagyimir Putyin. Az orosz elnök Szocsiban, egy videokonferencián fejtette ki álláspontját, miszerint „helytelen és elfogadhatatlan lenne bevezetni a védőoltás kötelezővé tételét”…
  Egy friss közvéleménykutatás (Levada Intézet) szerint a megkérdezett oroszok 60 százaléka nem szándékozik beoltatni magát koronavírus ellen. A 146 milliós országban eddig mindössze 11 millióan kapták meg a vakcina mindkét adagját.
  https://hu.euronews.com/2021/05/27/putyin-nem-lenne-helyes-kotelezove-tenni-a-vedooltast

  A csúti viktátor követhetné a példáját, ha már egyesek (értsd: moslékkoaliciós arcok) azt mondják, hogy ő nem más, mint Putyin pincsije. Szerintem OVI tartótisztjeit inkább Izraelben és kakadu Peti imádott Kínájában kellene inkább keresni.

 3. A fenti demonstráció videóit megnéztem és lájkoltam,ahogy kérték.Erre lefagyott a levelezésem,mert emailben kaptam a tájékoztatást,a videókat.
  Hiába nem kell névvel bejelentkezni,mindent tud rólunk a háttérhatalom,azonnal.
  Más: A háziorvos kérdezte,hogy kérjük-e az oltást,mivel 60 éven felüliként listáján vagyunk.Mondtam,hogy NEM. Később eszembe jutott,hogy olvastam valahol,mi szerint ez is adat gyűjtés és törvénytelen.Azt szeretném kérdezni -attól,aki tudja-,hogy jól emlékszem-e?És érhet-e minket valami probléma a későbbiekben ezért a NEM válaszért?Előre is köszönöm a választ,hogy tudjunk helyesen válaszolni az esetleges megtorlásra.

 4. Kedves Péceli Pálné!

  Kérdezze meg a háziorvost, tudja-e, mit jelent a “tájékozott beleegyezés” (Nürnbergi kódex), illetve a páciens beoltása is egy orvosi eljárásnak minősül. Mivel eltitkolt összetételű, ismeretlen közép- és hosszútávú hatású, kísérleti oltóanyagokról van szó, így háziorvosa a felajánlással és az oltás elvégzésével emberiség elleni bűncselekményt hajt végre, ami büntetendő. Kérdezzen rá, hogy írásba tudja-e foglalni, orvosi pecséttel ellátva, az adott oltóanyag valós összetételét, (mellék)hatását, hatékonyságát, stb. Ellenkező esetben nincs miről beszélni. Az adatgyűjtés személyiségi jogokat sért.

 5. Kedves Doktor Urak!
  Azt kérném Önöktől mint 71 éves,nem oltott ,de NEM rossz fizikai állapotban
  lévő nő (40 évig rendszeresen úsztam),hogy amennyiben kijönnének hozzám
  mint egyedül élő személy készíthetnék-e felvételt dokumentációként?
  Elvihetnének-e? Nagyon félek,mert nagy a TITKOLÓDZÁS a legfelső vezetés
  részéről.
  Várom válaszukat,mert megy az idő! Amúgy ez a probléma sokakat érinthet.
  Köszönettel:Tóth-Kovács katalin

  1. Kedves Katalin! Természetesen nyugodtan vegye fel és örömmel felrakjuk az oldalunkra is. Nyugodtan vegye fel telefonnal, hogy miket mondanak Önnek. semmire nem kötelezhetik, nem kell aláírjon semmit, nem kell féljen. Igen, gonoszság, sanda szándék van, de azért félni nem kell, még egy egyedül álló idős embernek sem, hiszen emberi joga, hogy rendelkezzen a teste felett.

 6. Kedves Toth – Kovács Katalin..
  77éves vagyok, szintén egyedülálló, én is úgy gondolom, hogy van félni valója az idős egyedül állóknak. Mert ha ilyen aljasságért megfizetnek erre kapható embereket, ők biztosan jól tudják, hogy emberi jogainkat sértik amikor rábeszéléssel, mindenféle hazugsággal akarnak a grafit- oxidos mérgező oltásra rávenni. De salynos sok ember, salynos sok orvos is pénzért sok mindenre képes, mint látjuk a jelen helyzetet a világban. Ha hozzám becsöngetnének, mielőtt beengedném őket, közülni fogom, hogy felvételt készitek mindenről ami az ajtónyitás után történik, kérem ehez a hozzájárulásukat érthetően nevük bejelentésével, elfogadja vagy nem kijelentéssel rögzitem hangfelvételen mielőtt ajtót nyitok. Ha ilyen aljasságra képesek pénzért, nyilván nem akarnak bizonyitékot hagyni, igy remélhetőleg megszünhet az ok, hogy beengedjem az udvaromra őket. Megbizóik nyilván ellátják őket esetleg számunkra érthetetlen, bizonyitéknak látszó információkkal tapasztalatból, hogyan lehet idős embereket manipulálni. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy jobb félni, mint megijedni felkészületlenül. A legjobb lenne elkerülni az ajtó nyitást, ha tudjuk hogy mi célból akarnak beszélni velünk, mert akár bünözők is lehetnek, és azok is!!, ha a zaklatásért még pénzt is kapnak megbízóiktól, legyen az orvos, vagy politikus.
  Őrizze meg az erős immunrendszerét továbbra is, bátorságot és kitartást kivánok Önnek és szeretettel üdvözlöm az oltatlanok táborában. Priscilla

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük