Dr. R. Malone: A közösségi hálók révén manipulálják a gondolatokat, az érzelmeket és a döntéseket


https://rumble.com/v28b8fs-dr.-r.-malone-a-kzssgi-hlk-rvn-manipulljk-a-gondolatokat-az-rzelmeket-s-a-d.html

7 thoughts on “Dr. R. Malone: A közösségi hálók révén manipulálják a gondolatokat, az érzelmeket és a döntéseket

 1. Szóval ezek után globálék arra akarnak támaszkodni ítélet alkotásnál, hogy ki milyen véleményt alkot a közösségi médiában?
  Az alapján, amit egyéb média manipulációval pont ők oltanak be az emberekbe, egyébként pedig ellopják a leírt egyéni jó ötleteket?
  Borítékolható, hogy nem lesz hiteles az így nyert manipulált eredmény…., ítélet alkotásra, elítélésre, kizárásra sem használható.
  Nincs ez a vélemény cenzúra és vélemény szabad kutatás (általuk irányított kérdésekkel, témákkal) business egy kicsit túlbonyolítva, a jelentősége túlértékelve? A hangadók egy része úgyis a globál fizetett trollja. A vélemény pedig mindig változhat.

  A kapcsolati hálóval a szolgáltató tud nagyon visszaélni. Talán ez a vonatkozás az, amitől azt gondolhatják, hogy a háló tagjai a háló termékei. Inkább a visszaélés áldozatai. Mivel a kapcsolatok is jogilag kiadhatók, eladhatók, elvághatók, kb. bárki kérésére, aki a “hatalom” részéről kéri.
  Sőt a DAC7-vel az üzleti titkokat képező forgalmi adatokat is ki kell adni, ami szerintem minden üzleti lehetőséget sért.
  Ismét csak azt a véleményt támogatom, hogy az EU-ból kilépni, oda pedig be se lépni, ahol ilyen módon akarnak üzleti és magán titkokhoz jutni.

  1. Azért az elképesztő, hogy a “konteósokat” büntetni akarják azokért az állításokért, amiket előbb-utóbb ők is gátlástalanul kimondanak, sőt, hivatalos dokumentumokban is elérhetőek, pl. injekciók hatástalansága, káros hatásai, tücsök- és méregpor, emberek feletti total kontroll, új világrend….

 2. Nem mondott újdonságot, csak részletesebben kifejezte azt, amit mindenki tud: a közösségi média feladata a befolyásolás és a megfigyelés. Ezért nem vagyok része semmi ilyesminek, a 3G-s telefonom talán nem képes annyi infot szolgálni,amennyit szeretnének megtudni rólam.
  Legfontosabb tanulság ebben is, mint a vakcinázásban: ne felelj meg a kívánalmaiknak, tehát azonnal csatlakozz le a hálózatról. Az ellenállás itt kezdődik, ugyanis az tartja fenn az egész rendszert, aki rácsatlakozik. DE akkor ne is ágáljon ellene.

  Furcsa, hogy csupán a Twitter-t említette név szerint. Miért vajon? A FB elterjedtebb tudtommal.

 3. Csak ismételgetek. Ahhoz, hogy a semmiből egy önálló, speciális Világjárvány Szerződést kreáljanak, előbb az emberek tömegeit be kellett ijeszteni és el kellett velük hitetni, hogy a „járványok korát éljük”. Ez volt az elmúlt három év mindent elárasztó propagandája. Ha az emberek kikerülnek a hatása alól és kijózanodnak, nem hinném, hogy maguktól egy lebegtetett tömegpusztulás félelme alatt akarnának állandóan ugrásra készen élni. A mindig is létezett járványok ide vagy oda.
  A WHO meglévő Nemzetközi Egészségügyi Szabályzatán túlmenően szükségtelen és nagyfokú torzításra épül ennek a szerződésnek eleve a léte. Rengetegen tisztában vannak már vele, hogy legkevésbé a Föld bolygó egészségének aggódó védelméről van itt szó, a globalisták hatalmi szándékait szolgálja, hamisan eladva.
  Jó lenne, ha ezzel az egy éve fenyegető üggyel végre idegen nyelveket jól beszélő, elkötelezett szakemberek foglakoznának a megfelelő fórumokon. Nekem csak alapfokú színvonalon sikerülhet közvetíteni, illetve felhívni rá a figyelmet:

  https://www.activistpost.com/2023/02/the-draft-of-the-who-pandemic-treaty-promises-to-equally-destroy-your-rights.html
  A WHO Pandémiás Szerződésének tervezete azt ígéri, hogy egyenlően megsemmisíti az Ön jogait
  2023. február 4.
  A Pandémiás Szerződés legfrissebb tervezete (https://apps.who.int/gb/inb/pdf_files/inb4/A_INB4_3-en.pdf), amelyet február 1-jén hoztak nyilvánosságra, nagy hangsúlyt fektet az “egyenlőségre”. Hogy világossá tegyük, a szerzők nem akarják, hogy bárki is kirekesztettnek érezze magát – kis országok, harmadik világ országai, marginalizált népesség -, mindannyian egyenlőek vagyunk a hatalmas vírussal és annak ellenintézkedéseivel szemben.
  Ezt az egyenlőségi dolgot azonban a végletekig fokozzák. Nézzük meg Az emberi jogok védelme című 14. cikket. Mivel a kihirdetett koncepció egy “egy méret mindenkinek megfelelő” globális szerződés, amely egységes válaszokat ír elő a központilag bejelentett világjárványra, teljesen ellentétes az emberi jogok fogalmával, ezért felültem és elkezdtem nagyon figyelni.
  Úgy tűnik, a 14. cikk azt javasolja, hogy mindannyiunk jogait egyformán és méltányossággal sértsék meg ebben a globális One Health rendszerben. Tehát, ha Ön fekete, transznemű, fogyatékkal élő vagy őslakos, akkor a szerződés biztosítja, hogy a korlátozások és jogai megsértése… igazságosan történjen.
  Íme a 14. cikk teljes egészében:

  14. cikk. Az emberi jogok védelme
  1. A felek nemzeti jogszabályaikkal összhangban megkülönböztetéstől mentes intézkedéseket vezetnek be az emberi jogok védelmére a világjárvány megelőzésének, felkészültségének, reagálásnak és helyreállításának részeként, különös hangsúlyt fektetve a kiszolgáltatott helyzetben lévő személyek jogaira.
  2. E cél érdekében mindegyik fél:
  a) beépíti jogszabályaiba és politikáiba az emberi jogok védelmét a közegészségügyi vészhelyzetek során, beleértve, de nem kizárólagosan azt a követelményt, hogy az emberi jogok korlátozása összhangban van a nemzetközi joggal, többek között annak biztosításával, hogy:
  i. a korlátozások megkülönböztetéstől mentesek, a közegészségügyi cél eléréséhez szükségesek és a legkevésbé korlátozóak a lakosság egészségének védelméhez;
  ii. mindenfajta jogvédelem, beleértve, de nem kizárólagosan az egészségügyi szolgáltatások nyújtását és a szociális védelmi programokat, megkülönböztetéstől mentes, és figyelembe veszi a magas kockázatnak kitett személyek szükségleteit és a kiszolgáltatott helyzetben lévő személyek igényeit; és
  iii. a szabad mozgás korlátozása – például karantén és elszigeteltség – alatt élő emberek elegendő hozzáféréssel rendelkeznek a gyógyszerekhez, egészségügyi szolgáltatásokhoz, egyéb más szükségletekhez és jogokhoz; és
  b) törekedni kell egy független és inkluzív tanácsadó bizottság létrehozására, amely tanácsot ad a kormánynak az emberi jogok védelmével kapcsolatban a közegészségügyi vészhelyzetek idején, beleértve a jogi és szakpolitikai keretek kidolgozását és végrehajtását, valamint minden egyéb olyan intézkedést, amelyre szükség lehet az emberi jogok védelmében.

  Valahogy melegnek és elmosódottnak érzed magad, nem igaz… pusztán annak tudatában, hogy a szabadságjogaid korlátozásai, amelyek meghatározatlanok és valószínűleg életrombolók, befogadó módon, a jogaid legnagyobb tiszteletben tartásával fognak megtörténni.
  És ha ez nem orwelli zagyvaság, akkor nem tudom, mi az….

 4. Alan Watts már igen régen leírta, elmondta, youtube videókon is megtalálható, hogy milyen média befolyás alatt áll az emberiség.
  Nagyon érthetően, és megdöbbentő pontossággal.
  Alan Watts bizonyos értelemben nincs fényben, de nagyon érdemes megkeresni a sötétben !

 5. A Twitter adásvételi huzavonái közben nyilvánosságra került, hogy a felhasználói fiókok többsége egyszerűen kamu, és az ún. véleményeket MI algoritmusok generálják, mint ahogy nyilván a többi közösségi média platformnál is ugyanez a helyzet. A Big Tech minden fórumon és módszerrel megpróbálja lenyomni az emberi alanyok torkán a hivatalos narratívát, és cenzúrázni az eltérő véleményeket.
  Ha viszont ez a befolyásolási technológia olyan jól működik, akkor miért volt szükség annyira kirívó választási csalásokra pl. a 2020-as amerikai elnökválasztáson, a 2022-es brazil elnökválasztáson és a félidős amerikai kongresszusi választásokon? Olyannyira, hogy az illetékes hatóságok még kivizsgálni sem hajlandók, nehogy felül kelljen írni a végeredményt? Ezek azért elég durva módszerek, és úgy tűnik, a befolyásolási technikák tömkelege mégsem működik olyan tökéletesen, lásd a többmilliós tüntetéseket Brazília-szerte.

  A technokraták valószínűleg nem véletlenül nyomatják ezerrel az ember-gép összeolvasztás, azaz transzhumanizmus ideológiáját, mert tisztában vannak vele, hogy amíg az emberek saját tudattal rendelkeznek, addig mindig lesznek renitensek, akik képesek önálló gondolkodásra. A transzhumán egyedek számára már nem kell ezerszámra generálni a kamu-fiókokat a közösségi médiában, mert az alany tudatába csak le kell tölteni a kaptártudat-felhőből a mindenkori hivatalos narratívát, és kész. Nincs gondolkodás, nincs önálló véleményalkotás, csak engedelmeskedés.

  Ezért akarják elvenni a legalapvetőbb emberi jogok egyikét, a saját test feletti rendelkezést. Ehhez kellenek a kamu-járványok és a kamu-oltások, hogy megszerezzék az emberi alanyok beleegyezését a saját testi autonómiájukról való lemondáshoz, bármilyen eszközzel: kényszerítéssel, csoportnyomással, megfélemlítéssel, zsarolással, megvesztegetéssel, megtévesztéssel, félrevezetéssel, hamis ígéretekkel, ordas hazugságokkal és manipulációval. Minden olyasmivel, amit a nürnbergi kódex tételesen tilt, és amit az elmúlt 3 évben bőségesen láttunk magunk körül.

  1. Sokszor az az érzésem a kaptártudat már nem egy elvont fogalom, hanem “béta verzióban” működik. Sokáig ettől féltem.
   Mára egyre inkább nyilvánvaló, az agymosottság ennek a következménye lehet?
   .
   Ez a honlap, a hozzászólók, és még pár hazai oldal – Isten áldja meg őket – egy oázis.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük