MEDDŐSÉG – EGY ÖRDÖGI PROGRAM

A film készítője Andrew Wakefield és Robert F. Kennedy.

Ki merészel az egyik legalapvetőbb döntésről határozni? Nyilvánvalóan a Bill Gates által irányított WHO, amely a kenyai nőknek terhességet károsító vakcinát adott be. Egy ördögi napirend, amelyet Andrew Wakefield, Robert F. Kennedy és a Children’s Health Defense meggyőzően dokumentál.

Kla TV: https://www.kla.tv/26078

11 thoughts on “MEDDŐSÉG – EGY ÖRDÖGI PROGRAM

 1. DR TOM COWAN: WHAT IS CANCER AND THE GARBAGE METAPHORE! [18.05.2023
  https://www.bitchute.com/video/A7GhJEyLGgK2/

  Dr. Tom Cowan kiemelt egy rövid részt egy korábbi előadásából, amiben arra a kérdésre ad választ, hogy miért egyre gyakoribb napjainkban a rákos megbetegedés. A kérdés apropóját részben az adja, hogy amikor azt mondjuk, hogy elnyomjuk az immunrendszerünket, ahhoz tudni kell definiálni magát az immunrendszer fogalmat is, ami meglehetősen nehéz.

  A másik megközelítés a józan észre épül egy mindennapi példa alapján.
  Amikor mérgező szemét kerül a házba, azt kis csomagokba begyűjtve, rövid ideig tartó felhalmozás után kivisszük egy olyan helyre, ahol kezelni lehet, mondjuk a szemét törmeléket fel lehet oldani. A gyűjtőcsomagolás jobb megoldás, mintha minden szemét szanaszét heverve maradna.

  Testi szinten ez a folyamat úgy zajlik le, ha tartósan mérgezi valaki a tüdejét vagy a mellét, sugárzással, vagy toxinokkal, vagy fizikai táplálékhiánnyal, érzelmi drámákkal, és itt szövetekről beszélünk, nem kifejezetten sejtekről, akkor először a törmeléket megpróbálja kiüríteni, pl. felköhögi. (Sajnos a mai köhögés kezelés pedig pont arra irányul, hogy gátolva legyen a köhögés, vagy gyulladásgátlókkal az egyéb gyulladások.). Ha viszont nem tud a belső tisztulás váladéka, a törmelék a testen kívülre kerülni, akkor felgyűlik mindenhol, egyre több és több helyet elfoglalva. Miért gyűjti össze a test a tisztulási törmeléket, ha nem tudja kiüríteni? Mert ez jobb, mintha mindenhol szanaszét ottmaradna a testben.
  Ez gyakorlatban az áttét, de valójában ez egy ki nem dobott tisztulási, méreg semlegesítési törmelék felhalmozódás. A rákos daganatot eltávolító műtét csak időleges megkönnyebbülés, és ha közben semmi nem változik, akkor természetesen visszatér a szemét felhalmozódás. Ennek a folyamatnak semmi köze nincs az immunrendszerhez, se az ellenanyagokhoz.
  Amikor egyre nagyobb mértékben vagyunk mérgezettek, például gyulladásgátló gyógyszerekkel, amikkel egyre nehezebb a tisztulási törmelékektől megszabadulni, először valamilyen krónikus betegség tud kialakulni, majd az elnyomó terápia végeredményeként kialakul a rák.

  Azért lenne fontos érteni, hogyan takarítjuk ki magunkból a mérgezéseket, hogy értsük annak jelentőségét, hogy a szervezet ezen képességét tudatosan kell segíteni, erősíteni: fizikailag is és érzelmileg is, gátolni pedig nem szabad. Egy dolog nem működik gyógyításként: a további mérgezés, a mérgezés folytatása. Ez nyilvánvaló, hiszen a kiindulás maga egy mérgezés.

  A meddőség oltásban számomra nyilvánvaló, hogy álnéven valamilyen testi normál folyamat gátló méreg lett beadva az áldozatoknak, aminél ki volt próbálva előzőleg az (oltás fejlesztés néven), hogy milyen lassan üríthető ki a szervezetből, ha kiüríthető egyáltalán.

  Dr. Cowan mindig megemlíti a testi állapot mellett az érzelmi állapot jelentőségét is. Én annyit tapasztaltam eddig, hogy amíg egy erős érzelmi stressz leköti a szervezetet, rövid vagy hosszú ideig, a test közben lassabban, vagy nem tud foglalkozni a fizikai tisztulással, sőt az érzelmi frusztráltság kompenzálása pont sokszor fizikai mérgek bevitelével történik.

  1. Köszönet a magyar ásszegzésért (ismét!).
   Egyébként teljesen logikus, nem a rákkal, hanem korábban még a cisztákkal kapcsolatban láttam ezt, hogy depozit-zacsik.
   Ami a meddőségi oltást illeti, komoly tárténelme van, Gates barátunk ezt már sok-sok éve előadta Afrikában a tetanusz oltással, ha jól emlékszem Tanzánia, de ebben nem vagyok biztos. Mindenki kérdezze mdg magát, vajon azokban a batch-ekben amit mi kaptunk, mennyi szennyezett volt? Főleg most, hogy grafén oxidot talált a La Quinta Columba csapata egy olyan lejárt érzéstelenítőben, amit 2012-2017 között adtak be az embereknek.

   A meddőség másik komoly oka a sugárzás, Debra Davist nem lehet azzal vádolni, hogy konteós, az elit kedvence volt. Évekkel ezelőtt egy a Melbourni Egyetemen tartott előadásában demonstrálta, hogyan okozott a mobiltelefon és 4G meddőséget mindkét nemben, vagy ahhoz közeli állapotot. A legrosszabb, hogy a terhes nő a mobillal a születendő lány gyereket is meddővé teszi még a méhben.

 2. Nem tudtam a videót végignézni, mert annyira siralmas és egyben felháborító. :-((((((

  1. Kedves Jude !

   Pedig a tényeket agyba kell ültetni ! A tudás pedig változatlanul hatalom !
   Vannak pillanatok, amikor tudjuk, hogy mit fogunk látni, és ha megerőltető, és ha lélekromboló megnézni, de meg kell nézni !!!
   A szívet és a lelket is edzeni kell, hogy amikor oda kerül a sor, ne legyünk védtelenek ! Az érzelem nem páncél, és nem golyóálló.

 3. FIGYELEMFELHÍVÁS:
  A WHO, Világhatóságkénti működéséhez való csatlakozás csapdája a szerződés záradéka, amiről senki nem beszél.

  Az amerikai képviselőház republikánusai május 17-én kiállzak a nagy nyilvánosság elé, hogy elítéljék a Biden-adminisztráció tárgyalásait a WHO-val, amelyek szerintük teljhatalmat biztosítana az Egészségügyi Világszervezetnek , egy olyan szervezetnek, amely megbukott az a COVID-járvány idején.

  A nemzetközi jog nem győzi felül az alkotmányunkat ” – mondta Harriet Hageman (R-Wyo.) képviselő a Capitol sajtótájékoztatóján. “Biden nem kényszerítheti az amerikaiakat olyan törvények és rendelkezések betartására, amelyeket nem a saját szövetségi kormányunk fogadott el.”

  „ Az Egészségügyi Világszervezet az egyik legkorruptabb, inkompetens és a COVID-19 után a leginkább hiteltelen intézmény a globális színtéren ” – mondta Eric Burlison (R-Mo.). “És mégis, Joe Biden egyik első dolga az volt, hogy visszahozta az Egyesült Államokat ebbe a korrupt szervezetbe.”
  (Csak emlékeztetőül: 2020. július 6-án Donald Trump volt elnök kilépte az Egyesült Államokat a WHO-ból, és megvonta az amerikai finanszírozást. Biden hivatalba lépése után azonnal visszavonta ezt a döntést)
  A WHO-val folytatott tárgyalások, amelyek a titok leple alatt zajlanak, a COVID-járvány nyomán zajlanak, amely sok amerikait aggodalomra ad okot a közegészségügy és biztonság mantrája alapján a kormány hatalmi visszaélései miatt.

  Neil Gorsuch Legfelsőbb Bíróság bírája május 18-án a COVID-járvány során elkövetett kormányzati visszaélések számbavételekor a 42. cím szerinti sürgősségi rendeletekkel kapcsolatos véleményében azt írta, hogy „2020 márciusa óta a polgári szabadságjogokba való legnagyobb beavatkozást tapasztalhattuk az ország békeidőbeli történelmében” .

  De még mindig maradt egy veszély ami nem tudjuk, hogy kivédhető-e:
  Míg az Egyesült Államok alkotmánya megköveteli a Szenátus jóváhagyását a nemzetközi szerződésekhez, a WHO Pandémic Accord „nulla-tervezete” tartalmaz egy záradékot, amely szerint a megállapodás „ideiglenes” alapon lép hatályba, amint azt a WHO küldöttei aláírják, és ezért jogilag kötelező érvényű a tagokra nézve anélkül, hogy a törvényhozás ratifikálná. Az IHR-ek módosításaihoz nincs szükség a szenátus jóváhagyására, és jogilag kötelező érvényűek lennének az Egyesült Államokra nézve is.

  És azt sem tudjuk, hogy mi a helyzet a többi országgal, és főleg Magyarországgal.
  Hogy ez a bizonyos záradék, azt jelenti-e, hogy a Parlament jóváhagyása nélkül lép életbe ez az egészségügyi zsarnokságról szóló törvény….
  És Magyarországon nincs egyetlen érdekvédő, nincs egyetlen párt, nincs egyetlen újságíró, aki ezt a kérédst fel merné tenni az illetékeseknek! Skandallum!!!
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/gop-pushes-back-against-who-plans-global-governance-emergencies

 4. Kedves Éva!
  A megoldás végtelenül egyszerű. Világosítsák fel az embereket, akár röplapokkal, bármivel, hogy nem igaz a germ theory / kórokozó elmélet, hanem az ellenkezője az igaz, a terrain / a talaj (saját testünk) az igaz. Aki csak 3-4 órát eltölt ennek a kutatásával, azonnal belátja az igazát és akkor a WHO bekaphatja. Ha csak erővel le tudnának minket pofozni, már megtették volna. Ezért az oszd meg és uralkodj játékot játszák, az igazi hadseregük az az idióta tömeg, aki félelmében még a nagyanyját is 20 maszkban karanténozta volna be.
  Ideje megfordítani és kigúnyolni őket.
  Segítek (credit to Spacebusters):
  A penész meg a szalmonella miért mindig csak az öreg, régi, romlott ételt szereti? Miért válogatnak, a friss miért nem jó? Mert ők az újrahsznosítás kis hadserege, akik nem ránk ugrani vannak, hanem visszavinni az élet nagy körforgásába azt ami halott, legyen az pár tüdősejt vagy egy eper a hűtőben.

 5. A bivalent Pfizer és a Moderna génlöttyben a japán tudósok egy nem deklarált SV400 génszekvenciát találtak.

  Forrás:
  1)
  https://uncutnews.ch/krebserregender-virus-in-pfizer-injektion-entdeckt-wissenschaftler-aeussern-bedenken-von-simian-virus-40-ein-krebserreger-in-pfizer-flaeschchen/
  2)
  https://osf.io/b9t7m/

  Az SV40 génszekvencia ( Simian Virus 40 ) tudva levőleg rákot okoz az emberi és a majmok testében.

  Forrás: https://de.wikipedia.org/wiki/Simian-Virus_40

  Hogy lehetséges ez ?

  Nyilván a génlöttynek nevezett vakcinában beteg majmoknak és talán emberi szöveteket kevertek bele. Vagy in vitro sejttenyészetet
  folytattak ilyen szerves anyagokkal.

  Mert talán valahogy igy készül a génlötty ?

  És mivel a génlöttyöt fénysebességgel kellet a piacra dobni, ezért a tisztitási folyamattal is lehetett takarékoskodni.
  A jápán tudósok ezt az egész csalást gonoszságnak mondták ki.

  Én csak azt nem tudom, hogy például Mo., a biolgusok hazájában miért nem találnak a híres magyar tudosók valami hibát ?

  Vagy Mo.-on ezek a híres embereket olyan jól fizetik meg, hogy kis pitiáner dolgokkal ezek már nem is foglalkoznak ?

  1. 2022-08-21 – 13:01 -én megjelent kommentem ismétlése, a magyar tudósok számára a DNS-ről:
   “A vírus hülyítés (hány eset, vírus, stb. jöhet még…) helyett inkább hallgassunk Dr. Tom Cowan-t.
   https://www.bitchute.com/video/4r9Ox1p6SZQ4/
   DR. TOM COWAN: WHAT IS A DIS-‘EASE’? (WEBINAR) [05.08.2022]
   Rövid kiemelés a fenti videóból, 20-25 perc között, arról, mennyire csalás a génterápia.
   Hivatalosan mi azt tanuljuk, hogy a DNS kettős spirál, ami a sejtmagban van, és egy DNS egy fehérjét kódol. Ez azzal egészül ki, hogy ettől a DNS minden sejtben azonos, és egyedi, erre épül a DNS alapú beazonosítás a krimikben pl.
   De már legalább 2009 óta ismert a valóság, a sejtek vizsgálatakor azt tapasztalják, hogy nem minden sejtben azonos a DNS. Nem minden sejt egyforma, és a sejteknek nem minden alkotórésze van meg minden sejtben. Van egy szöveti differenciáltság, és van egy szöveten belüli differenciáltság. Pl. agyi különböző (beteg-Alzheimer, egészséges, nem tudjuk, hogy az agyi neuronok hogyan csinálják a differenciálást) sejtek DNS-e különböző, a vérsejtek, izomszövetek, szív sejtek DNS-e különböző stb. Így ha DNS-ről beszélünk, meg kell mondani, hogy pontosan melyik sejt DNS-éről beszélünk. (Más videókban hangzik el, de a DNS önmagában sem állandó, hanem időben változó, alakuló.) Valamint 20-30 ezer génünk van, de 200 000 fehérjénk, és ha egy gén egy fehérjét kódol, akkor felmerül a kérdés, hogy mi kódolja a maradék 170-180 000-et?
   Összefoglalva: nem bizonyított, hogy egy embert, mint egyediséget egyértelműen beazonosít a DNS, valamint ezek után nem lehet tudni, hogy milyen információ szűrhető le a DNS tesztekből.”

   Milyen szennyezésről és milyen “terápiáról” beszélünk ezek után?

 6. Magyarországon nagyon egyszerű a képlet: NINCS ALKOTMÁNY, 10 ÉVE ALAPTÖRVÉNY VAN. Így nem ütközhet semmilyen alkotmányos akadályba.
  O1G=Orbán 1 Globalista erre már idejekorán felkészült, az említett szerződést már több mint fél éve aláírták, amikor Müller C-nek díszplecsnit adományozott a WHO a covid szolgálataiért.
  https://www.napitema.com/2022/11/egyuttmukodesi-megallapodast-irt-ala-dr.html
  Nem véletlenül tartozik az egészségügy a belügyminisztériumhoz, Pintérhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük