SZKÍTA Hírek 23. adás – 2023. május 20.

Továbbítsa az információt azon ismerőseinek, akik talán szívesen néznének valódi alternatív, független híreket magyarul.

A műsor megtekinthető a Szkíta TV-n: https://szkita.tv/

https://rumble.com/v2owjgg-szkta-hrek-22.-ads-2023.-mjus-20..html

https://www.bitchute.com/video/sEaSNbmEDbuR/

7 thoughts on “SZKÍTA Hírek 23. adás – 2023. május 20.

 1. 14:00, Az egyik honi távközlési cég ügyfélszolgálati robotja eltűnt. Azonnal tudtam ügyet intézni, valódi humán munkaerővel 🙂 beszélgetve, és sokkal jobb, egyszerűbb téma választási menüt használva.
  Majd akkor lesz öntudata egy robotnak, ha a székletét és a vizeletét, és egyéb méreg ürítéseit is tudja szabályozni, beleértve a dühkitörést, valamint a vérnyomását is.

 2. A múltból a jövőre meg kell vonni a tanulságokat:

  – COVID-19.
  Mi törvénytisztelő emberként arra lettünk nevelve, hogy betartsuk a törvényeket, és higgyünk a tudománynak, orvosainknak, és vezetőinknek. Súlyos árat fizetett ezért hiszékenységért az emberiség.
  Leglább 20 millió ember halt meg, és legalább 20 millió ember lett annak áldozata, hogy az emberek döntő többsége végtelenül naív volt, és hitt a tudomány mindenhatóságában.
  Nem feltételeztük azt, hogy a tudósok 90%-át kilóra megvették, hogy bonyolult biomérnöki tevékenységgel az emberiség kiirtási programjában vegyenek részt. részt.
  Ezek az emberek itt élnek közöttünk, és büntetlenül paraktizálhatnak, és neves egyetemeken folytathatják népiró tevékenységeiket.
  Tűzzük a zászlónkra Einstein szavait, és soha többé ne higgyünk senkinek, hogy soha többé ne legyünk megvezethetők:
  “A tekintélybe vetett vak hit az igazság legnagyobb ellensége.” ~ Albert Einstein.

  – CBDC, az új jegybanki pénz.
  A jegybank léte azonnal megzavarja a szabad piac minden esélyét. A verseny nélküli központi banki tevékenység plutokráciát tesz lehetővé. A plutokrácia olyan társadalomforma, ill. berendezkedés, melyben a hatalmat a legvagyonosabb réteg tagjai gyakorolják.
  Vagyis ez az eszköz a középosztály végleges kiiktatását jelenti. Két réteg marad: A szupergazdagok, és a rabszolgák.
  A kapitalizmus pedig az ide vezető út volt:
  mivel az egyre többet dolgozunk az egyre kevesebbért,
  az “egyenlő” az egyre erősödő inflációval,
  az pedig “egyenlő” az elszegényedéssel,
  az pedig “egyenlő” a totális kiszolgáltatottsággal,
  az pedig “egyenlő”rabszolgasággal,
  az pedig “egyenlő” a szép új világrenddel.

 3. RÁKSEJTEK A PFIZER-VAKCINÁKBAN:
  Yoshinori Murakami, a Tokiói Egyetem professzora Pfizer fiolákban fedezte fel az emberi rák kialakulásához kapcsolódó Simian Virus 40 (SV40) promotereket. Azt kérdezi, hogy miért van egy rákvírusból származó szekvencia jelen a Pfizer vakcinában.

 4. M.Yeadon egy nagyon igaz Ember/tudos -aki mindig nagyon nagy igazsagokat fogalmaz meg es mond ki. .igy most is Es Iszonyatos amit mond- hogy kik es hogyan is terveztek el tobb milliard ember szandekos elpusztitasat …
  O az Emberisegert/ertunk nagyon elszantan harcol ugy mint a mostani kornak a Pal apostola -aki -akar csal Pal annakidejen – a szembenallo oldalrol erkezett ugyan -de felismerve az Igazsagot o lett az egyik legelszantabban kuzdo
  Szomoru hir az is hogy Magyarorszagon a bankartyak hasznalata az ami a legelterjettebb es az emberek nagyresze nem ertette/nem akarja meg mindig megerteni/felfogni azt hogy miert is nagyon fontos a keszpenz hasznalata.Magyarorszagon elo ismerosok/baratok meselik hogy az um nemzeti mediak/reklamok is burkoltan vagy kevesbe burkoltan de ez iranyba terelik naponta az emebreket folyamatos es megterveztt agymosassal .
  Nem vitas hogy a magyarsag az egyik legnehezebb helyzetben levo nep.Angliaban vagy Skociaban nem kell filozofusnak lenni ahhoz hogy az emberek lassak/eszrevegyek azt hogy a jelenlegi vezetok-akiket nem is az emberek valasztottak meg …nem az angol vagy skot nepet kepviselik valojaban -es hogy ezek az un vezetok valojaban kik is..Mig Magyarorszagon …nemzeti szinekbe csomagolva -megtevesztve az embereket -..mennek ugyanezek az embertelen dolgok..mar evek ota es joval sikeresebben es mar elorehaladottaban is mint Angliaban/vagy Skociaban…Angliaban/Skociaban pl. teheto feljelentes az un oltas miatt elhunytak ugyeben-M Yeadon is feljelentette volt az angol kormanyt tomeg gyilkossagert(Az persze egy mas kerdes hogy mik is az erdmenyei ezeknek a feljelenteseknek-eljarasoknak…) .De lagalabb megteheto valami.mig Magyarorszagon ahogy az ismerosok mondjak meg csak ennyi sem teheto meg.Marpedig ha ez igy van akkor ebben a teljesen embertelenne tett vilagon belul is minden idok legnagyobb magyarjanak a birodalmaban mennek a legembertelenebbul a dolgok -es a magyar nep van a leginkabb megalazva…… .Mikozbe ugye folyik az un nagy nemzeti vedes………. es kereszteny mentes…………..-templomok epitese…..stb Olyan templomokban-legyenek azok barmilyen fenyesek is- amik olyan penzekbol epultek/epulnek amikhez gonoszsag es emberek eletenek a tonkre tetele tapad biztos hogy nincs ott a Joisten.
  Elnezve a kepeket-M.Yeadon-vagy Magyarorszagrol ez a kis batran kuzdo csapa……t-es mindnyajan barhol eljunk is a viligban….. -szoval mindazok akik mar lassan harom eve naponta kenytelenek kuzdeni /szembenezni a rengeteg aljassaggal amit ezek a gonoszok a vilagra raszabaditottak …azt lehet latni rajtunk hogy bizony de mindnyajan nagyon megmentunk-eveket huztak/es huznak le ezek az aljasok az eltunkbol
  Es az is igaz hogy a legnagyobb veszely reank nezve az aljassagot segitok ebben kozremukodok -a teljesen agymosottak oriasi tomege
  Egy nagyon egyszeru kerdes amit a mult napokban egy egyeszeru embereke tett fel -miutan megertette/felfogta azt amirol M Yeadon is szolt -hogy ezek az aljasok tobb milliard ember elusztitasat tervezik….Es ez a nagyon egyszeru kerdes -aminek mely erkolcsi /filozofia es teologiai melysege is azert van -es amire valojaban nem tudunk valaszolnai- igy hangzott reszerol hogy:De miert….?!
  Es valoban- ennek az aljas bandanak -kiszolgaloiknak…mar .akkora a vagyona hogy elhetnenek a legnagyobb gazdagsagban ugy es ott generaciokan at ahogyan ok akarnak.Es bar .semmi erdekuk nem fuzodik hozza -hiszen jol tudjak hogy az un tulnepesedes is egy aljas hazugsag-es megis az eletunkre tornek -tobb milliard ember elpusztitasat akarjak.De miert..-es hogy lehet akkor erre a nagyon egyszeru kerdesre valami valaszat adni……?!. A Joisten mint joltudjuk maga a Szeretet ..O az aki feltetel nelkul is szereti az embert.Akkor vajon azok akik barmi fele erdek nelkul csak azert hogy szenvedest es fajdalmat es pusztulast okozanak emberek milliardjainak lehetnek e masok mint maga a megtestesult gonoszsag……..?!
  A kerdes pesze tovabbra is az hogy ekkora gonoszsagot ezek az alakok vajon miert is tesznek…….?!
  ..

 5. Szerencsére az ember soha nem lesz gép és a gép soha nem lesz ember. Madách Imre megírta az Ember tragédiájá-ban, a falanszter-jelenetben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük