Miért titkos, ami a kórházakban zajlik?

Kedves Mindenki!


Kattog az agyam és írnám, hogy egyet nem értek, de csak a covid 19 kapcsán kb. 100 van a fejembe már!
Szóval voltak régen minden háborúban a hadi tudósítók, akik a frontvonalról hozták a legfrissebb adatokat képeket a történtekről, de még békeidőben is elmentek minden katasztrófa helyszínre. A Vujity Tvrtko-félék bementek a leprások közé, meg csernobilba kockáztatva az egészségüket, hogy nekünk, halandóknak hozzák azokat a híreket, amihez egy átlag polgár nem jut hozzá!


Akkor most miért nem megy be egy sima mezei kórházba, megmutatni hogy ez a járvány micsoda tragédiát, túlzsúfolt kórházakat okozott, ami miatt elmaradnak a legfontosabb tb által kifizetett műtétek, operációk?

Élő kapcsolások a helyszínről, hogy a nép megnyugodjon, nem feleslegesen mentek tönkre azok a vállalkozások ami ezen dolgok miatt be kellett zárni! Hogy emiatt nem sportolhatnak a gyerekeink, de kitartás mert itt a vakcina, és mar csak egy kicsit kell kitartani!! Ezt sem mondják, mert akkor nem kezdhetnének bele egy harmadik módosult hullámba, ami 3 emberen már kimutattak, de sokkal jobban és gyorsabban fertőz. Érted? 3 emberen mutattak ki, de nagyon gyorsan fertőz, fúúú de ideges vagyok!!!


Na mindegy, kedves újságírók, tudósítók, tessék felkelni a számítógép mellől, mert az nekünk is van, printscannelni mi is tudunk, és legyetek szívesek elmenni a helyszínre, és megmutatni nekünk azt, amitől annyira félnünk kell!

Ezt osszátok amennyien csak  tudjátok, hátha ettől felébred valamelyik újságíró!

Forrás: mediaforras.com/miert-titkos-ami-a-korhazakban-zajlik

3 thoughts on “Miért titkos, ami a kórházakban zajlik?

  1. Kb egy hónapja olvastam hogy America egyik államában a fegyveres bűncselekmények következtében elhunyt áldozatokat is beleszámolták a covid esetek statisztikájába. Sajnos a web-címét nem jegyeztem le de az állam egészségügyi hatósága elismerte az adatokkal való visszaélést.

  2. Szaturnusz tranzit

    Egyik polgármester megpróbált bejutni valahol az alföldön és elhajtották nem engedték a rendészek még be se pi9llantani az ablakokon….Aztán csodálkoznak ha gyanakszik az ember valami nem korrekt ebben a pénzszerzö buliban, amitöl mi betegek és egyre csóróbbak leszünk.
    Irja a nyugati oldalak többsége amennyi eladósódás lett a államoknál és ahogy tönkrementek a vállalkozások az a bizonyos 1% meg pont annyit zsebelt be..billiókat ezres nagyságban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük