Miért titkos, ami a kórházakban zajlik?

Kedves Mindenki!


Kattog az agyam és írnám, hogy egyet nem értek, de csak a covid 19 kapcsán kb. 100 van a fejembe már!
Szóval voltak régen minden háborúban a hadi tudósítók, akik a frontvonalról hozták a legfrissebb adatokat képeket a történtekről, de még békeidőben is elmentek minden katasztrófa helyszínre. A Vujity Tvrtko-félék bementek a leprások közé, meg csernobilba kockáztatva az egészségüket, hogy nekünk, halandóknak hozzák azokat a híreket, amihez egy átlag polgár nem jut hozzá!


Akkor most miért nem megy be egy sima mezei kórházba, megmutatni hogy ez a járvány micsoda tragédiát, túlzsúfolt kórházakat okozott, ami miatt elmaradnak a legfontosabb tb által kifizetett műtétek, operációk?

Élő kapcsolások a helyszínről, hogy a nép megnyugodjon, nem feleslegesen mentek tönkre azok a vállalkozások ami ezen dolgok miatt be kellett zárni! Hogy emiatt nem sportolhatnak a gyerekeink, de kitartás mert itt a vakcina, és mar csak egy kicsit kell kitartani!! Ezt sem mondják, mert akkor nem kezdhetnének bele egy harmadik módosult hullámba, ami 3 emberen már kimutattak, de sokkal jobban és gyorsabban fertőz. Érted? 3 emberen mutattak ki, de nagyon gyorsan fertőz, fúúú de ideges vagyok!!!


Na mindegy, kedves újságírók, tudósítók, tessék felkelni a számítógép mellől, mert az nekünk is van, printscannelni mi is tudunk, és legyetek szívesek elmenni a helyszínre, és megmutatni nekünk azt, amitől annyira félnünk kell!

Ezt osszátok amennyien csak  tudjátok, hátha ettől felébred valamelyik újságíró!

Forrás: mediaforras.com/miert-titkos-ami-a-korhazakban-zajlik

7 thoughts on “Miért titkos, ami a kórházakban zajlik?

  1. Kb egy hónapja olvastam hogy America egyik államában a fegyveres bűncselekmények következtében elhunyt áldozatokat is beleszámolták a covid esetek statisztikájába. Sajnos a web-címét nem jegyeztem le de az állam egészségügyi hatósága elismerte az adatokkal való visszaélést.

  2. Szaturnusz tranzit

    Egyik polgármester megpróbált bejutni valahol az alföldön és elhajtották nem engedték a rendészek még be se pi9llantani az ablakokon….Aztán csodálkoznak ha gyanakszik az ember valami nem korrekt ebben a pénzszerzö buliban, amitöl mi betegek és egyre csóróbbak leszünk.
    Irja a nyugati oldalak többsége amennyi eladósódás lett a államoknál és ahogy tönkrementek a vállalkozások az a bizonyos 1% meg pont annyit zsebelt be..billiókat ezres nagyságban.

  3. Kezdetektől fogva hiányolom a helyszíni tudósításokat, képeket. Számomra ez hiteltelen. Érdekes módon képek még A koncentrációs táborokban is készültek. Na azok valóban sokkolóak. De, kérdem én, hol vannak az állítólagos betegek? Mégis miben hunytak el az állítólagos covidosok? Mivel fogják be az egészségügyi dolgozók száját? Ha akkora a tragédia hogy a csodában fordulhat az elő hogy az internet korában nincs egyetlen renitens dolgozó vagy hozzá tartozó, aki felvételt készítene a valós állapotokról? mi a fene folyik itt lopáson és a világ újra felosztásán kívül?

  4. Február elején sajnálatos látogatást kellett tennem a családommal a Honvéd Kórházban. Az intenzív osztály szintjén, a lépcsőházban a liftek előtt 45 percen át kellett várakoznunk, miközben orvosok és ápolók jöttek mentek, legalább 50-en ez idő alatt. Beteget összesen egyet toltak át egyik folyosóról a másikra, a feliratozott covid-osztályra nem ment be egy lélek sem. Majd az intenzív osztályon végigsétálva oda-vissza négyszer is sikerült betekintenem a termekbe és betegeket egyáltalán nem lehetett látni, minden ágy üres volt. Ennyire vannak tele valójában a kórházak…

  5. Ismerősöm covidosként került be a halasi kórház belgyógyászatára. Kérdeztem tőle, hogy tömve vannak-e a kórtermek? Azt mondta, náluk nem (amit ő lát maga körül), a 6 ágyas szobában 3 ágy üresen áll mióta ő bent van 3 hete, és a többi szoba sem telt házas. Erről ennyit.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük