Operatív Törzs szerint 328 fő halt meg kizárólag koronavírus fertőzés miatt

Az operatív törzs sajtótájékoztatója (2021 január 13.) és a gazdaságot is leállítani képes rettegett vírus matematikai háttere.

Mindösszesen az összes elhunyt tekintetében csupán 3 százalék az, akinek semmilyen alapbetegséget vagy kísérőbetegséget nem tudtak felfedni. Az esetükben tesszük kifejezetten haláloki tényezővé a koronavírus fertőzést. Az összes elhunyt jelenleg 10 948 főnek a 3 százalékában csak maga a fertőzés szerepelt haláloki kóroki tényezőként. – Müller Cecília

10 948 * 0.03 = 328 Ez azt jelenti, hogy 328 fő halt meg kizárólag koronavírus fertőzés miatt a járvány kezdete óta, lassan 1 éve. Erre a számra épülnek a megszorító intézkedések.

7 thoughts on “Operatív Törzs szerint 328 fő halt meg kizárólag koronavírus fertőzés miatt

 1. De ha ezt ki merte mondani, megis mi a banatra alapozva folytatodnak a megszoritasok, lezarasok, idiota oltasok nyomatasa, felreinformalas, stb, stb???
  Egy fel fokkal ertelmesebb vilagban mar bortonben ulne(nek) masnap a felelos(ok).
  A nagy “oltashivok” ennyire meg lettek vakitva, hogy a sajat szemuknek (eszuknek, tenyeknek) nem hisznek?

  Meg ezt a 328-at is atneznem, mert az, hogy nem talaltak mas problemat nem jelenti, hogy nem is volt es hat tudjuk a PCR sem “teszt” igy annak eredmenye nem jelent semmit, tehat mire fel nincs vege meg az egesznek???
  Erre a kerdesre mit felelne a nagyvezerunk?
  Miert nem kerdezi mar meg ezt tole valaki elo adasban?

  Csak ongyilkossag miatt 5x tobben haltak meg 2018-ban Mo-on, feltetelezem 2020-ban meg tobben.
  Tehat mire fel megy ez az egesz?

  Elfogyott mar minden erv es hamis teny a “jarvany” mellol, mindenki latja aki nem vak, nem errol van szo.

  Hol vannak az ugyvedek, jogaszok akik megszorongathatnak a kormanyt?
  Vagy csak legalabb azt erjek el, soha senkit ne lehessen tobbe korlatozni igy mint most, mert ugye ha ez el is mulna, jonne a kovetkezo forgatokonyv es megismetlodne mashogy meg drasztikusabban es meg szervezettebben, mert ugye a tervezok is tanulnanak a hibaikbol.
  Ha valaki fel, meg zacskot is huzhat a fejere en nem banom (bar inkabb el kellene felejtenie a MS mediat), de ha en nem felek hagy rohangaljak hajnal kettokor az utcan szabadon es o se banja ezt…

 2. Nem tudni persze hogy akkor ezen világra szóló vallomás implikációja mégis micsoda. Azt jelenti, hogy ezentúl minden influenza időszak egy halálos fenyegetés lesz ami miatt egy újabb gazdasági világválságot lesz majd szükséges generálni és mindenkit bezárni a lakásába? Mert ugye a mi celeb orvosainkat a dolog nem zavarja. Ők, köszönik szépen, e válságok alatt megkapják a busás fizetéseik, sőt ki tudja mi egyéb járulékokat is, így ki a fenét izgat ha az az ostoba tömeg úgy haldoklik halomra ahogy éppen a Gates-Fauci-WHO-féle lobbi fütyül.

  De térjünk akkor rá a pozitivumokra is. Köszönjük az orvosi társadalom kiemelt tagjainak hogy ezt a döbbenetes tényt – amit már minden normálisan gondolkodó szakértő és laikus régóta ismert – bevallják nekünk. Kivéve persze hogy továbbra sem tudjuk honnan veszik ezt az adatot, hisz arra sem tudnak tudományos bizonyítékot felmutatni hogy ez a vírus önmagában mint halálos kórokozó létezik-e.

  Köszönjük kedves celeb orvosainknak azon haláleseteket is, amiket e háromszáz-valahány haláleset miatti intézkedéseik okoztak és okoznak a magyar társadalomnak.

  Most akkor Önökön a sor hogy tegyék közzé ezen statisztikákat is: pontosan hány százan vagy ezren lettek öngyilkosok, hány százan vagy ezren szereztek valamilyen légúti betegséget a maszkhordás miatt, hány százan vagy ezren kaptak infarktust vagy agyvérzést az Önök által erőltetett elmebeteg járványügyi intézkedéseire reakcióként, hány százan vagy ezren lettek depressziósok vagy öngyilkosok azt tapasztalván hogy a magyar orvostudomány legjelesebb képviselői számára az elemi józan ész szintje levert léc maradt, hány százan vagy ezren nem mertek elmenni orvoshoz, mert megrendült a bizalmuk az orvostudományban és vagy nem óhajtottak Covid19-ként regisztrálva lenni a diagnosztikára alkalmatlan PCR-tesztjük miatt és emiatt életmentő terápia nélkül maradtak, hány százan illetve hány százezren szenvedtek el olyan végletes pszichikai traumát az Önök által erőltetett intézkedések miatt amiből soha nem lábalnak majd ki, hány millió gyermek számára okozott végleges lelki és mentális károsodást hogy el kellett szenvedjék a folyamatos halálfélelmet látván a pánikba esett arc nélküli maszkos szüleiket és idegeneket maguk körül és mert meg kellett tanulniuk halálosan félniük attól amikor valaki maszk nélkül rájuk mosolyog. Ha Önök rendelkeznek némi orvosi-pszichológiai szakértelemmel és talán van esély hogy a racionalitás alapjaira visszaküzdik magukat, akkor talán fel tudják becsülni annak a felbecsülhetetlen anyagi és emberi kárnak mértékét amit e háromszáz haláleset okán okoztak tíz milliónak.

  Kérdés persze, hogy akkor marad-e helyén az Önök által erőltetett összes járvány-szelleműző intézkedés és marad e folyamatban a vakcinázási kampány – és ha igen mire alapozva maradnak? Most e háromszáz-valahány haláleset miatt mégis be kell majd oltani néhány millió magyart egy életveszélyes és az emberi genetikai információt módositó oltással? Önök ezt is meg fogják tudni magyarázni? Azért kell kitenni sok millió magyart egy halálos veszélynek és egy minden eddiginél nagyobb veszélyt hordozó, hatásait tekintve ismeretlen oltóanyagnak, mert van egy Ferguson-féle csodagörbe, amit Önök szerint csak egy olyan vakcinával lehet majd laposan tartani, ami ellentmondásban áll még ezzel az állitólagos céllal is hisz a Covid-19 főguruja, Fauci szerint, e vakcinák egyébként nem akadályozzák meg az állitólagos vírus-átugrálást egyik emberről a másikra.

  Kedves celeb orvosaink, jó ha tudják, intézkedéseik olyan szinten voltak eddig is minősíthetetlenek, hogy Önök minden normál elmével bíró ember számára megszüntették magát az egészségügy létjogosultságát, mert ezek után már csak az bízik meg Önök tudásában aki megérett a sárgaházra. Ha még ezen vallomásuk után sem hagyják abba a tömegek hülyítését, és még ezek után is be akarják majd oltani egészséges, életerős emberek millióit, az már a terror és népirtói akcióik netovábbja lesz .

  Azért továbbra is hozzáteszem az egyértelműt: NEM az Önök által becsapott és zsákutcába vitt Orbán-kormányt kell elküldeni és leváltani, hanem Önöket, az összes hazai “celeb” orvost és virológust, azokat akik a nagy nárcisztikus sikerükben és pénzimádatukban való elvakultságukban elfelejtettek gondolkodni, kitették a fejükből az agyukat. és elfelejtették elolvasni azon tudományos publikációkat amelyből valódi tényeket ismertek volna meg eme Covid-19 kérdésben.

  1. Miért? Ön szerint a gates-fauci-who-schwab-stb. akárkik nem vették meg ezeket is kilóra?! Dehogynem, a hatalomért ezek is mindenre hajlandóak! Csak egy kicsit többet juttattak a pária réslakóknak. Tanultak Mária Terkától: etetni is kell a birkát, ha nyírni akarjuk! Na meg a szavazóbázis végtelenbe nyúló megtartása. Liberálisok gyors-, álnemzetiek lassú nemzet halál! Ennyi a különbség, semmi több! Sajnos.

 3. Mert a gazdaságot tönkre akarják tenni,hogy a nagyhatalom átvegye az uralmat.Great reset! Ideje összefognunk már és nem hagyni!

 4. Ha valaki azt gondolja, hogy még mindig COVID járvány van Magyarországon, az figyelje továbbra is az Operatív Törzs beszámolójában a halálozási adatokat. Nem árt, ha tudja, hogy Magyarországon évente átlagosan 140 000, havonta úgy 11000-12000, így naponta kb. 350 ember hal meg (Forrás KSH).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük