Az Omicron variáns itt van!

Amit tudnod kell!


Eredeti videó: https://www.youtube.com/watch?v=zyY7NmbBz0A

11 thoughts on “Az Omicron variáns itt van!

 1. Azért elég érdekes, hogy a hetekben mi folyt az amerikai kongresszusban. Biden, Faucci, főbírót fingattak. Alkalmatlansági indítványok és bűncselekményi vádakban mentek meghallgatások és indítványok. mire választás itthon, addigra bídent a helyettesére cserélnek és akkor durvul el a helyzet. Sajnos ez nincs messze” tőlünk. Mert a globális kép határozza meg a lokális állapotot majd. Egyre több tudós taglalja, hogy egy újabb labor szökevénnyel állunk szemben.
  Meg kellene már érteni azt, hogy míg azt állította sok elemző az elmúlt évtizedekbe, hogy az oroszok” jó sakkoznak, és több lépéssel előre kidolgozzák a lépéseiket a nemzetközi porondon. Ezzel pontosan párhozamosan, évtizedek óta a háttér hatalmi szereplők a világ minden napi életét és napról napra évekre előre menve a lépéseket megtervezik. Erre léteznek az úgynevezett agytröszt cégek. A terv csak egy módon siklik ki. Ha kő kerül a gépezetbe. Ez lehet csak egy ország, amiben a média, rendőrség, szolgálatok, és a katonaság nem szolgálja ki a helyi irányító hatalmat. Nem szolgálja, semmi erejük tovább. Tehát ezen szervezetek megszólítása a lényeg, hogy ebből a mocsárból kiút legyen.!!! Láthatjuk, hogy a mai fiatalság már hagyja veszni a jövőt, mert álom képekbe kapaszkodnak minden pillanatban. Buták, lusták, és fáj nekik ha kicsit is muszájból, időt kell áldozniuk a komplexebb gondolkodásra. Nem vagyok pesszimista, de a tényeket ki kell mondani. A jövőbeli társadalmunk már le lett amortizálva minden téren. Megszületett a végelláthatatlan beteg (egészségügyileg) társadalom, jövő, melynek fogantatás késsége is le lett redukálva. Fojttathatnám, de szerintem ezt sokan érzik. Van aki ezt precízebben is meg fogalmazza. Erre van az egész napja. Én kiöregedő iparosként is szeretek gondolkodni.
  Lényeg. Gondolkozz globálisan, cselekedj lokálisan. Úgy tekints a látott” dolgokra, hogy semmi nem az aminek látszik. Ha valaminek meg akarod érteni a mechanizmusát, kövesd-keresd a pénzt, hisz az a hatalom nagysága. Ha a honvédség vezetői nincsnek direktben megszólítva és tájékoztatva a tudományos tényekről, és ez által a megfelelő erkölcsi lépés irányba mozdítva, addig semmi kiút.

 2. Ha valaki szeretné még szélesebre tárni a világ képét, annak ajánlom ezt a videót. Ha valaki elgondolkodik, az biztos, hogy többször meg fogja állítani és szakaszokat újra nézni. Fog találni sok összefüggést, ami már régen a tudatában volt és most kezd kiteljesedni. Az a tömérdek titkosított anyag ami a kormányok és szolgálatok birtokában van, (hazánkban is) egy egészen más világképet ad nekik a minden napokról folyamatokról. E szerint élnek, gondolkodnak, lépnek. Ez a tömeg elől, elzárt. Tehát, nem össze esküvés elméletek vannak, hanem egy párhuzamos valóság, amit rejtenek és így pont össze esküvés.
  Nem egy-egy felső vezetőt vagy politikust fognak meg élet veszélyes fenyegetéssel, vagy pénzzel, hanem megfelelő mértékben be is avatják dolgokba. Hogy mi a mondani valóm?! Hát senki ne gondolja, hogy Orbán nem tud arról, hogy honnan van a vírus, mi a hosszú távú tervezet a vírussal”, mi jön holnap. Mindenki a kárpát medencében az Ö nézetükben csak egy statisztikai adat és qr kód!!!
  Tekintsetek bele 8 perc 20-tól, és ha megszólítótt” nézzétek végig.

 3. Zseniális! Jót mulat rajta az ember, pedig ez a szomorú valóság. Bemutatja mi van valójában a nagyvilágban és az emberek tudatában.

  1. Stefimrich sokall durvább a helyzet, mint gondolnád. Próbálj kérni a tisztánlátás kegyelmi ajándékából, próbálj kérni érző szívet, s akkor nem beszélsz tudatlanul. Sajnos december 15-én sok mindenre fény derült, s ha érdekel megkeresed a pokolafoldon.hu alatt.

   Moroni angyal a trombitával (hívőknek)

   Valójában Prométeust a hír hozóját jelenti akit a babiloni kultuszt követők luciferként tartanak számon mint olyan lényt aki elhozta a tudást!

  1. Hát ez nagyon tetszett a cikkben:
   A Bloomberg John Micklethwait-nek adott november 18-i interjúja elején Bill Gates kitért a vakcina globális bevezetésére és panaszkodott, hogy néhány “szubszaharai afrikai országban, ahol a járvány nem volt annyira látható, kihívást jelent a vakcina iránti kereslet megteremtése”, hozzátéve, hogy “de megteszünk minden tőlünk telhetőt”.

 4. A média mostanában annyira átlátszó taktikával játszik, hogy az már gyerekes. Most azt szajkózzák már, hogy az omicron mégiscsak veszélyes, sőt nagyon veszélyes! Olyannyira, hogy már az átvészelt betegség sem véd meg – mint a deltánál még megvédett – és csak a 3. oltás ment meg a biztos haláltól. Akkor is csak akkor, ha egy csendes imát elrebegünk mellé – ezt én tenném még hozzá.

 5. és itt van ez a MÁRKI- ZAY!!!…- ami önmagában 1 ÜBERELHETETLEN VÍRUS NÉV!!!
  …ez ellen “VAJON” HÁNY OLTÁS VÉD MAJD “+”, HOGY NE MUTÁLÓDJON DOBREVOLUTIONná?!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük