Vajon hány embert lehetett volna vagy lehetne megmenteni ezzel?

Az orvosok még mindig tüdőgyulladásként tekintenek a problémára, pedig elsődleges trombózis, másodlagos (mivel a vérrögképződés a tüdőerekben lép fel) tüdőgyulladás, és nem mindig a kiváltó okra kellene fókuszálnia a kezelést!

(Cikk a MédiaForrás.hu oldalról)

– amit persze nem vett át a mainstream média. Vajon hány orvos tud róla?

Letoha Tamás kutatóorvos véleménye:

“Ideje kimondani: a COVID-19 a SARS-CoV-2 által a tüdővérkörben indukált vérrögkéződés, amit elsősorban a tüskefehérje heparin-kötő régója befolyásol. A legenyhébb tünetek esetén megkezdett tromboprofilaxis így életmentő lehet. Nemzetközi, kontrollált vizsgálatban a nem kritikus állapotú Covid-19-ben szenvedő betegeknél a terápiás dózisú heparinnal végzett véralvadásgátló kezdeti stratégiája növelte a túlélés valószínűségét a kórházból való kibocsátásig, csökkentve a szív- és érrendszeri vagy légzőszervi támogatást a szokásos thromboprofilaxishoz képest.”

Eredeti tanulmányt lásd ITT.

Hány embert lehetett volna vagy lehetne megmenteni, ha alkalmaznák is ezt már a betegség kezdeti szakaszában? A háziorvosok nagy többsége miért nem javasol még Aspirin Protect-et sem sem betegségben, sem oltásnál.

Az orvosok még mindig tüdőgyulladásként tekintenek a COVID-ra. Pedig a COVID elsődleges trombózis, másodlagos (mivel a vérrögképződés a tüdőerekben lép fel) tüdőgyulladás. De az orvosnak mindig az kiváltó okra kellene fókuszálnia a kezelést!


16 thoughts on “Vajon hány embert lehetett volna vagy lehetne megmenteni ezzel?

 1. Az orvosok még mindig tüdőgyulladásként tekintenek a COVID-ra. ” HOL A SZAKTUDÁS?! Vagy egyszerűen BETANÍTOTT munkások, akik csak a szájukba rágott feladatot elvégzik a csinos, díjért!! (tisztelet a kivételnek!)

  1. Ez nem igaz! Terápiásan heparinizáljuk őket antiFXa ellenanyag vizsgálattal monitorozva. Senki nem gondolja közülünk élvonalbeliek közül, hogy ez priméren tüdőgyulladás lenne. Amikor azzá válik, már késő. A tisztelt kivétel már azt is észrevette, hogy ez a virális támadás egy durva energetikai problémát okoz (fáradtság), amely alapja mindegyik tünetnek. A mitochondriumok mennyiségi és minőségi zavarainak következtében csökken az ATP termelés, a mitokondriumok szétesésével szabadgyökök jutnak a keringésbe, elárasztják a tüdőt, miközben a tüdő I.-es, II-es sejtjei is pusztulnak. Valahol ezen a mély subcelluláris szinten kellene veavatkozni, de erre a jelen hivatalos protokollok alkalmatlanok. A mindenhatónak kikiáltott steroid ketelés, véleményem szerint kevés. A korai szakaszban adott “antivirális” szereknek sok a mellékhatása.

 2. A család – Cathy ma ne menj a szupermarketbe – avagy a fenevad bélyege 1985-ből
  https://rumble.com/vr0v0f-the-family-cathy-dont-go-to-the-supermarket-today-avagy-a-fenevad-blyege-19.html
  Cathy ne menj ma a szupermarketbe, mert egy nagyon furcsa férfi van a pénztárban és a kezedet oda kell tartanod, hogy a szkennerrel leolvassák.
  Számítógépes azonosító nélkül már fizetni sem lesz módod.”
  Tudom, hogy akciós a rizs,
  és babot is lehet venni akciósan,
  de ez csak az ő módszerük, hogy lecsalogassanak oda,
  Amit nem tudsz, az az, hogy mindenhol ott vannak.

  Tegnap este volt egy különleges műsor a tévében.
  Nyugodtan elmagyarázták, hogy miért kell ezeket a dolgokat csinálni,
  Azt mondják, hogy az új számítógépük az irányítás eszköze.
  De azt nem mondták, hogy ez a lelkedbe kerül!

  Cathy ne menj ma a szupermarketbe!
  [Ne menj, Cathy ne menj]
  Digitális azonosító nélkül nem tudsz fizetni.”

  SBG Buddha – VilagHelyzete

 3. Teljesen felesleges ilyen és olyan tanulmànyokat elemezgetni,meg Robert Malone félék szavait inni.Most komolyan,hol a köcetkezetesség? Tudjuk ,hogy ehhez a rég leírt programhoz nem kellett egy gumicsontnak bedobott vuhan-i sztori sem,és új szupervírus sem!! Hol van a bizonyítàsa? Hagyjuk màr,a kórhàzakban utasítàsra protokoll szerint gyàrtjàk a “Covid” màs betegségekre ràaggatva.Akkor hol kell ehhez vírus? Bűncsrlekmény sorozat- ennyi,és a modern fasizmus térhódítàsa,ha hagyjàk a szektàsok.Mert ez egy új vallàsnàl nem több,amit a rég bevàlt propaganda módszerekkel simàn elhitetnek sokakkal. Nem szabad elveszni elterelő tanulmànyoknak hívott íràsokban.

  1. Vírus az nincs hozzá, viszont a kísérleti mérgek már hozzák a számokat… Azzal meg nem lehet vitatkozni, hogy ez az egész olyan komoly bűncselekmények sorozata, amelynek csak halálos ítélet lehet a büntetése! Akik benne voltak és vannak, azoknak mindnek!

 4. Orvosi képzettséggel rendelkezők kérem megengednek egy kérdést? Mi történik, ha “tüdővérkörben indukált vérrögképződés” esetén gépi lélegeztetésre tesszük a beteget?

 5. A gyógyszergyártás legfőbb riválisa a betegségmegelőzés. Sok egyéb mellett a vírusfertőzések ellen is fontosak a vitaminok, pl. a D3 vitamin:
  https://media.mercola.com/assets/pdf/ebook/vitamin-d-in-the-prevention-of-covid-19-short.pdf
  https://www.pharmindex-online.hu/koronavirus/hirek-cikkek/a-d-vitamin-szerepe-a-covid19-pandemia-es-mas-fertozesek-megelozeseben-x100.
  Fontos tudni, hogy a vírusok sejteken belüli szaporodását a cink meggátolja. Ezt az elemet egyebek mellett a hidroxiklorokin vagy a kvercetin tudja bejuttatni a sejtekbe. Jó immunrendszerhez számos további vitamin, ásványi elem és egyéb (táp)anyag is szükséges.
  A Covid-19 fertőzés megelőzési és/vagy kezelési protokollja (független orvosok szerint): https://covid19criticalcare.com/covid-19-protocols/i-mask-plus-protocol/. (Ha egy betegség bizonyos anyagokkal gyógyítható, akkor kísérleti fázisban lévő oltóanyag kötelező jellegű alkalmazása törvénytelen.)
  A vérrög képződését a sars-cov -2 vírus tüskefehérjéje okozza, tehát az olyan oltóanyagok, melyek ilyen fehérjét visznek be vagy gén-“terápiával” az emberi sejtekkel állíttatják elő, mellékhatásként trombózist, érelzáródásokat okozhatnak.
  Bűncselekménynek minősíthető, hogy a fentiekről nem tájékoztatják a lakosságot, ill. oltás előtt a jelentkezőket.

 6. Az Omicron? Jó, jó, rendben! Ám a kérdés számomra az, hogy mivel állapítják meg ezt aki vizsgálja a pácienst? Talán a PRC teszttel?
  Számomra /bár nem vagyok orvos, csak olvasott páciens 🙂 / mégis kérdéses.
  Egy barátom, aki esztergályos -és róluk jó tudni, hogy századmilliméterre dolgoznak, ami a hajszál negyedrésze- ő mondta a következőt: Tudod, sokszor olvastam már erről az u.n. P.R.C. tesztről, és az a kép rajzolódott ki bennem, mintha egy esztergályos a 0,01mm illesztésű alkatrészt Collostokkal mérné. A Collostok ugyebár 1mm-es pontosságú osztásokkal van ellátva, és 0,01mm -ert még Sasszem Józs bácsi, az öreg esztergályos szaki sem tud mérni vele.
  A másik kardinális kérdés, amire régót keresem a választ, az amit még Columbo hadnagy se tudna megválaszolni. Éspedig:
  Azt mondják az oltópontokon, vagy bárhol pl. az ápolónők, hogy az oltatlanok veszélyeztetik az oltottakat, mivel azokat meg tudják fertőzni. Egy kicsit magas volt ez nekem, mert ugyebár józan paraszti ésszel (nekem ez jutott az egyetemi tudás helyett), szóval józan paraszti ésszel éppen fordítva van, hogy az oltott veszélyezteti az oltatlant mivel az oltatlan (szerintük) nem védett, mivel még nem kapta meg az oltást. Tudj’ Isten, talán a védettségi kártya védi az oltottat, nem tudom.
  Ehhez kapcsolódik az a kérdés is még, vagyis a fő kérdés:
  Ha jól tudom, az oltott is elkaphatja bármikor a vírust, de nem csak elkapja, hanem tovább is adhatja bármikor. Namost!
  A kérdés az: Ha én elkaptam a vírust, akkor nekem nem mindegy, hogy oltottól kaptam el vagy oltatlantól?
  Mennyiben lenne különbség, ha oltatlantól kapom el? Mennyiben már ha oltottól kapom el?
  Szóval újabb logikai bukfenc van itt számomra.
  Olyan ez mint amikor a falu bírája feláll és azt mondja: Minden bíró hazudik!
  Hogyhogy? Hát ő is bíró! Akkor most azt hazudta, hogy hazudik? Vagy igazat mondott, hogy hazudik? No, de mikor mondott igazat és mikor hazudott?
  Mondjuk van aki megoldja mindkét helyzetet, és kimondja: Nem kell gondolkodni ezen.
  Bocsánat! Ezt nem én mondtam. ( jobb inkább gondolkodni, én így látom)

 7. A középkorban arról folytattak vérre menő “tudományos” vitákat, hogy hány angyal fér el egy tű hegyén. A “tudós” orvosok meg mindent érvágással és purgálással “gyógyítottak”. Kevesen érték meg a felnőttkort, az öregkort meg még kevesebben.

  Korunkban a számítógéppel generált SARS-Cov-2-ről és a fakestream média által gerjesztett kamujárványról folytatnak rendkívül “tudományos” vitákat az aktuális megmondóemberek, a megfelelő szakmai halandzsával körítve, miközben a kovid-kultusz által megváltóként tisztelt méreginjekciók tömegesen szedik az áldozataikat.

  Csak a technológia változott, a hozzáértés nem. Nincs új a nap alatt.

 8. Lehet csak én nem figyeltem és az én hibám, hogy nem tudom erre a végtelenül fontos kérdésre a választ, viszont nekem rettentő furcsa, hogy a mai napig senki nem mesélt arról, hogy az MRNSes “vakcina” beadása után meddig fog a szervezet tüskefehérjét termelni? Vagy ez lényegtelen? Nem hinném, pláne, hogy ugye toxin a tüskefehérje. Mivel beépül az RNS a DNSbe, ezért simán lehet, hogy az oltottak élete végéig fogják termelni ezt, ami hosszú távon garantált, hogy bajt okoz, mivel a folyamatos belső harc leépíti az immunrendszert.

  Vélemény?

 9. FELTEHETŐEN A HÁZORVOSOK ÉS A KÓRHÁZAK IS EGYARÁNT A COVIDOS BETEGFORGALOM NÖVELÉSÉBEN ÉRDEKELTEK.

  MÉGHOZZÁ ÚGY, HOGY A TELEFONÁLÁSRA BERENDEZKEDETT ORVOS MÁR EGY GYORSTESZT ALAPJÁN IS KÓRHÁZBA UTALJA A KRÓNIKUS BETEGET, IDŐSOTTHONOKBÓL IS ÉS BÁRHONNAN – FŐKÉNT HA AZ IDŐS BETEGNEK NINCS RÁLÁTÁSA A BEUTALÁS KÖVETKEZMÉNYEIRE.

  A KÓRHÁZBAN UGYANIS COVID PROTOKOLLBAN LESZ RÉSZE – FÜGGETLENÜL AZ ALAPBETEGSÉGÉTŐL, AMIT MÉG SÚLYOSBÍTHAT IS A COVID PROTOKOLL.
  HA PEDIG BELEHAL, AZ A LEGKEVESEBB, HOGY A PATOLÓGIAI TÉNYFELTÁRÁS MEGTAKARÍTHATÓ RAJTA.
  ÍGY TEHÁT A KÓRHÁZ ÉRDEKELT ABBAN, HOGY A KÉTES GYORSTESZT KÉTES POZITIVITÁSÁT “KÖNYVELJE BE” A HALÁL OKÁNAK, ÉS NE A KRÓNIKUS BETEGSÉG KÓRHÁZI HANYAGOLÁSÁT.

  CÁFOLJANAK MEG, HA EZ NEM ÍGY VAN!

 10. Mi is kezdetektől adjuk a heparint, de mire kórházba kerülnek,eltelik akár 2 hét is 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük