Reakció arra, hogy egyre több oltásellenes csoport perli be a háziorvosokat

“Oltásellenes szülők a gyermekorvosok ellen” címen a Magyar Kormány kőzettette facebook oldalán a következő videót:


https://www.facebook.com/watch/?v=425657593442930


A Magyar Nemzet is lehozott egy cikket a gyermekoltásokkal kapcsolatban:

https://magyarnemzet.hu/belfold/2024/04/a-mi-hazank-all-a-gyermekoltas-ellenesek-mozgalma-mogott


Dr. Uhrik Tibor MSc., az Orvosok a Tisztánlátásért tagja, levélben kért helyreigazítást a témával csapcsolatban:
Hírlapjuk “munkatársunk” névtelensége mögé bújó szerzője számos hamis állítást fogalmazott meg a fenti cikkében.
Javasolom Önöknek e valós probléma gondosabb feltárását, körbejárását.

Azzal kezdem, hogy nem gyermekoltás ellenes mozgalom ez, hanem “Gyermekeink egészségért : Tegyék választhatóvá a gyermekoltásokat ! ” címmel fut.

A cikkben hemzsegő többi valótlanságok közül csak egy mondatot idézek :

“Az utóbbi években egyre aktívabbá váló oltásellenes mozgalmak jogszerű eljárások mögé bújva, jogszerűtlen és szakmaiatlan indokokkal igyekeznek akadályozni a védőoltási program működését.”

Magyar kötelező gyermek védőoltási program :  Az EU-ban is példátlan. Miközben extrém mennyiségű antigént visz be 2 éves kora előtt a kisgyermekbe (akkor amikor a gyermek vér/agy gátja nem alakult még ki ) Ennek az “oltási rend”-nek a hazai összeállításának szakmai háttere nem ismert és szakmailag nem is indokolt. Nincs hazai statisztikai után követése sem a gyermekkori post-vakcinációs egészségkárosodások típusáról, sem azok mértékéről. 

Országos jelenség az is, hogy a szülők az oltóorvosoktól nem kapnak megfelelő felvilágosítást :

 • az adott gyermekoltás szakmai indokáról (pl. tetanusz, hepatitis stb…hiszen ilyen “járványok” sohasem voltak)
 • a vakcina összetételéről ( Megj : Csatolom alább pl. az MMRVaxPro hivatalos gyártói leírását, aminek tartalmát nem ismertetik az oltóorvosok )
 • arról, hogy miért kombinálják egy oltásban 3-4 kórokozó antigénjét, miközben ilyen “kevert járványok” sohasem voltak ?)
 • ezen vakcina antigén mixek szakmai indokáról (pl. DiPerTe, MMR.. stb)
 • import oltóanyagokban lévő esetleges gyártási szennyeződésekről, sőt mérgező anyagokról (alumínium, higany stb.)
 • gyermek vakcinák okozta oltási szövődményekről, a vakcinák mellékhatásairól,oltóanyag okozta egészségkárosodás veszélyeiről
 • többszöri újraoltás okairól (…miközben az újraoltás előtt a gyermek vérében az ellenanyag szintet nem ellenőrzik )
 • stb..stb..

Állításukkal szemben jogszerűen járnak el a szülők, hiszen gyermekük egészségének védelme az Ő kötelességük és felelősségük.

Szülőknek kizárólagos joga az, hogy fenti tájékoztatási hiány ill. félretájékoztatás miatt, tehát a “tájékozott beleegyezése” hiányában nem engedik gyermekükbe ezeket az “azonosítatlan összetételű” , hazánkban minőségi szempontból nem bevizsgált, nem ellenőrzött vegyszereket, “vakcinákat” az oltóorvos által beadatni.


26 thoughts on “Reakció arra, hogy egyre több oltásellenes csoport perli be a háziorvosokat

 1. Dr. Rétvári Bence figyelmét szeretném felhívni arra, hogy a mai napig számos, sok évtizede meglévő bizonyíték létezik arra, hogy az oltás semmire nem való. Semelyik! Kérem ennek megfelelően, hogy éljen erre vonatkozó nyilvános ellenbizonyítással, illetve ismerje el a biológia tényeit, mától számított 30 napon belül. Az “esküszöm, hogy működik” nem bizonyítás. Az orvosoktól se elfogadható indoklás.
  A politikusi propaganda, bármilyen szintű politikustól származzon is, irreleváns a kérdésben. Győződjön meg nyilvánosan az emberi biológia tényéről, ahogy a saját teste is működik. Ezt, mint testtel rendelkező illetékes érintettől kérem.
  Nagyon furcsa, és eleve alátámasztja az oltás susmus létét, hogy nem az oltás tartalmáról és értelméről szóló tények szerepeltek a rövid videójában, hanem az csak és kizárólagosan propaganda.
  2024. május 21-én lejár a 30 nap. A 30 napos nyilvános fertőzés kísérlet, vagy egyéb módszerű bizonyítás elkezdődhetett volna egyébként már 2020 márciusban, vagy sokkal korábban, amikor az emberi biológia ugyanúgy működött, mint ma. A biológia évtizedekkel, évszázadokkal korábban is ugyanúgy működött, örök érvényű, ahogy az oltás hatását cáfoló bizonyítékok is mindvégig érvényesek voltak. Erről szól, a tényekről a tudomány, nem arról, hogy ki mennyi tudóst tud eltartani, vagy mennyi kísérletet tud elcsalni, elhazudni.
  A halló, látó, írni és olvasni tudók pedig ezeket a bizonyítékokat mindvégig megértették. Azok is, akik értik a saját testük működését (ez mindenkinél alap megértés lenne), és minden propaganda és lefizetés és hazudozás ellenére tisztában vannak önmagukkal.
  Ha nem teszi meg az ellenbizonyítást, az nyílt beismerése annak, hogy nincs miről beszélni, az oltás értelmetlen.
  Én ezt kérem, a létezésem jogán. Köszönöm.

 2. A háziorvosok felelőssége megkérdőjelezhetetlen.

  Csak emlékeztetőül: A háziorvosoknak komoly anyagi érdekeltségük volt, hogy minél több embert oltsanak be.
  Ezért ipari méretekben oltották be a magyar embereket, cca a lakosság 50%-a be van oltva, többségük 3-szor is.

  Felelősségük megkérdőjelezhetetlen, mert
  – vagy tudták, hogy miről szól ez az egész, és minden figyelmeztetés, és valódi tájékoztatás nélkül gátlástalanul és lelkifurdalás nékül beoltották az embereket, sőt még a kétkedőket is meggyőzték ennek helyességéről.
  – vagy nem tudták azt, amit tudniuk kellett volna, akkor pedig a gondatlanságból elkövetett veszélyesztetés okán.

  Csakhogy! Van itt egy újabb dolog, amit elhallgattak előlünk, ez pedig az, hogy mind a vakcinagyártókat, mind pedig a vakcináztatásban résztvevőket jó előre felmentették a felelősségre vonás alól.
  Érdemes elolvasni az idevonatkozó anyagokat, és jó lenne annak utána nézni, hogy az alábbiak vonatkoznak-e Magyarországra:

  GHSA-AMI ELINDÍTOTTA A GLOBÁLIS JÁRVÁNYKEZELÉST

  “Kevesen hallottak arról, hogya 2014-ben ben megalakult a Global Health Security Agenda (GHSA),hogy „nemzeti és globális prioritássá emelje a globális egészségügyi biztonságot”.
  Célja, az „összekapcsolt globális hálózat” koncepciójának egy teljesen új szintre emelése, az egységes fellépésre törekszik, beleértve az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ)különféle ügynökségeit, az Egészségügyi Világszervezetet (WHO). A WHO), a Világbankot, az
  Afrikai Uniót (AU), az Európai Uniót (EU), sőt, kissé baljóslatúan az Interpolt is.

  2016 végén a leköszönő Obama elnök végrehajtó rendeletet írt alá, amely a GHSA-t„ nemzeti, elnöki szintű prioritásként ” rögzíti, és az Egyesült Államokat „elkötelezett, hosszú távú katalizátorként” jelölte meg a partnerség céljainak megvalósításában.
  Ez tette lehetővé, hogy egyre több állam – és mindkét politikai párt számos törvényhozója –hajlandóságot mutasson arra, hogy keménykezű oltási mandátumokat írjon elő, amelyek lábbal tiporják a vallási , szülői és emberi jogokat – beleértve a „személyi biztonsághoz” való értékes jogot, amelyet a törvény 3. cikke garantál.( Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata )

  A GHSA indította el a globális és összehangolt járványkezelést, valamint az ezzel kapcsolatban összehangolt WHO-s intézkedéseket:
  – a pandémia definiciójának megváltoztatását,
  – a nyájimmunitás fogalmának törlését,
  – és a vakcinagyártők mindnnemű felelősségre vonásának megtiltását.”

  https://childrenshealthdefense.org/child-health-topics/health-freedom/vaccine-mandates-for-everyone-everywhere-a-globally-coordinated-agenda/

  “A Warp Speed CIA-művelet a COVID-19 vakcinaszerződések titokban tartása érdekében az amerikai kormány Operation Warp Speed nevű, a Trump-kormányzat által elindított, a COVID-19 elleni oltóanyag gyors kifejlesztésére és elosztására irányuló köz- és magánszféra közötti partnerség volt.
  Az ATI-n keresztül a Warp Speed részeként odaítélt „titkos” vakcinaszerződések összege körülbelül 6 milliárd dollár, ami az Operation Warp Speed 10 milliárd dolláros költségvetésének nagy részét teszi ki.

  A Warp Speed hadművelet, amely hivatalosan a HHS és a katonaság együttes erőfeszítéseit foglalja magában, hogy jövő januárig több mint 300 millió COVID-19 oltóanyagot szállítsanak az amerikaiaknak, egy rendkívül titkos program, amelyet katonai személyzet ural, akiknek többsége nem rendelkezik egészségügyi vagy egészségügyi tapasztalattal.

  A Johnson & Johnson, a Novavax, a Pfizer és a Sanofi azon vállalatok közé tartozik, amelyek az Operation Warp Speed által engedélyezett és az ATI által kezelt OTA-n keresztül megkapták ezeket a titkos vakcinaszerződéseket.

  Az Operation Warp Speed vakcinagyártók mindegyike mentesül a felelősség alól az
  oltóanyagaik által okozott károkért, és azok, akik beadják az oltóanyagukat, szintén
  nem tartoznak felelősséggel tartozik a károkért.

  „A PREP-törvény értelmében, amely a Kongresszus rendelkezése, minden olyan kezelésvagy vakcina, amelyet egy ilyen nemzeti vészhelyzeti világjárvány céljára alkalmaznak, valójában felelősségvédelemmel jár.

  A Stat News például a múlt héten megjegyezte , hogy a Warp Speed hadművelet „sokkal inkább hasonlít katonai műveletre, mint tudományos projektre”, hozzátéve, hogy „nagyjából 60 katonai tisztviselő – köztük legalább négy tábornok – vesz részt a Warp
  Speed hadművelet vezetésében. , akik közül sokan soha nem dolgoztak az egészségügybenvagy az oltásfejlesztésben.”
  https://childrenshealthdefense.org/news/operation-warp-speed-cia-linked-contractor-covid-vaccine/

 3. A BIF PHARMAFFIA MONDJA TOLLBA A TÖRVÉNYEKET:
  NEM KELL ELLENŐRIZNI A VAKCINAGYÁTÓK ÜZEMEIT SEM A GYÁRTÁS SORÁN

  A vakcinagyártók benyújtották jóváhagysára a vakcinákat úgy, hogy az állatkísérletek során minden állat elpusztult.
  Ezért embereken tesztelték mindössze a vakcinákat, amelynek súlyos következményei lettek.

  Itt van pl. a Pfizer PF-07302048 (BNT162B2) 2020.december 19-től 2021. február 21-ig végzett vizsgálatok összegzése:
  A vizsgálatot mindössze 3 hónapig végezték, 42.086 fő bevonásával. Ez idő alatt
  – 520-an tapasztaltak mellékhatásokat, de a vizsgálat befejezése előtt felépültek
  – 11.361-nek voltak mellékhatásai, amelyek a vizsgálat végén is fennálltak, vagyis nem gyógyultak meg.
  -1.223 ember meghalt.
  Ez azt jelenti, hogy a részt vevők 31%-nak voltak maradandó mellékhatásai, vagy belehalt. CSAK EZ ALATT A 3 HÓNAP ALATT
  Ennek ellenére az FDA szemrebbenés nélkül adta ki az engedélyt ezekre a tömeggyilkos biológiai fegyverekre.
  Nem véletlenül akarta a Pfizer-dokumentumot akarta az FDA 75 évre titkosítani.

  De a horrornak itt még nincs vége. Ugyanis az FDA azt is megengedte a vakcinagyártóknak, hogy a vakcinagyárakban azt csinálnak, amit akarnak, soha nem fogják őket vizsgálni.
  És nem is tették. Ezért vannak különbségek a szériaszámok között, van ami azonnal ölt, van, ami placebó volt.
  Valós idejű emberkísérletet folytattak az emberiségen.

  Itt van ennek a leleplezése:
  “A felelősségmentes COVID-oltásgyártók további „ingyenes bérletet” kérnek az FDA-tól:
  Az FDA „vészhelyzeti felhasználási engedélye” lehetővé teszi a gyógyszergyártók számára, hogy kihagyják a gyártóüzemeik és műveleteik biztonságát hivatott ellenőrzéseket.
  A jelenlegi szabályozás előírja, hogy mielőtt  a gyógyszergyártók  piacra vihetik termékeiket, gyártóüzemeiknek át kell menniük az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) megfelelőségi vizsgálatán.
  De a sürgősségi felhasználási engedélynél lazább a szabályozás egy gyógyszerre vagy vakcinára, mivel az FDA lemond a gyártó üzem kötelező ellenőrzéséről. így a gyógyszergyártó kizárólagos felelőssége a gyártási folyamat biztonságosságának igazolása.
  Ez nagyon komoly aggályokat vet fel a gyártás minőségi eljárásával kapcsolatban, mivel senki nem ellenőrzi, hogy az FDA-által jóváhagyott vakcinák kerülnek-e gyártásra és forgalmazásra.”
  https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccine-emergency-use-fda/
  A vakcinaszerződések, és a vakcinagyártók felelősség alóli felmentése annak egzakt bizonyítéka, hogy a vakcinagyártók mondják tollba a törvényeket, és szabadon azt tehetnek, amit akarnak. és teszik is: ölnek, gyilkolnak, mérgeznek rendületlenül.

 4. Pédául, Svájcban a kanyaró elleni oltás csak ajálott.

  Forrás:
  https://www.infovac.ch/de/impfunge/nach-krankheiten-geordnet/masern

  Seit Januar 2023 wird die Impfung gegen Masern, Mumps und Röteln, oder auch mit Windpocken (MMR-V-Impfstoff), für Kindern ab dem 9 und 12 Monate empfohlen (bei erhöhtem Risiko ab dem 6. Monat).

  Akkor mi a jó fenét erőszakosodik ez Rétvári Bence ?
  Miért nem jó az, ha a gyermek szülei eldöntik, hogy mit akarnak ?

  A szülő egy egészséges gyereket akar Magyarország számára és nem egy beteg gyereket.

 5. Az elhangzott beszéd alapján az azt elmondó személy perelhető.
  A kiejelentés a következő:
  A MAGYAR KORMÁNY M-E-G-V-É-D-I A GYERMEKORVOSOKAT
  Mi a baj ezzel a kiejelentéssel?
  a, azt sugalja, hogy minden ügyet egy kaptafa szerint fognak kezelni, nem mérlegelve az egyedi ügyek egyedi bizonyítékait
  b, erősíti azt a kormánnyal szembeni, már több helyen bizonyított vádat, hogy direkt módon beleszól a FÜGGETLEN MAGYAR BÍRÓSÁG működésébe, mely már több helyen kvázi bizonyatott a Völner-Schadl ügyben. Ez a kijelentés ezen gyakorlat létezését erősíti.
  c, mindez a fentiek miatt a hatalmi ágak szétválasztásának általános jogelvét sérti.

  Ilyen mondat nem hangozhat el egy demokráciában, csak egy diktatúrában.
  Egy dolgot tehetünk, hogy az aljas, gyerekgyilkos, júdás és heródes kormánynak megálljt parancsoljunk:
  Jelentse fel az összes magyar állampolgár a magyar kormányt azért, mert a covid-időszak alatt jogaikat korlátozták, és több százezer embert kötelező kísérleti oltásra kényszerítettek az állásuk elvesztésével fenyegetve.
  A megoldás a népírtó, gyerekgyilkos, heródes, júdás kormány ellen:
  MÉG TÖBB PER!!!!
  HA A NETADÓNÁL ENGEDTEK, ITT IS FOGNAK!!!
  A JÓZAN ÉSZ ÉS AZ IGAZSÁG EZT KÍVÁNJA!

  1. Bevallom, átsiklottam ezen bejegyzés felett.
   Engem az MHM azon hozzáállása zavar, hogy még “hivatalosan” mindig a laborvírusnál tart. A Letoha barátság nem jogosít fel arra, hogy a számítógépes “laborvírus” alapján létezőnek tekintse bárki is a vírust. Toroczkai László, ha beszél róla, ahogy a majálison is beszélt, akkor mutassa be a labort vírusostól, ne csak beszéljen. Dr.Tom Cowannak is egyúttal, nagy nyilvánosság előtt.
   Valamint elfogadhatatlan, hogy az MHM pártként ne tiltakozzon ezen gátlástalan hatalmi próbálkozás ellen.
   Akkor is, ha van az MHM vezetés családjaiban oltóorvos, amit persze családon belül érdemes átgondolni.
   Érthető, hogy a családi -baráti kapcsolat fontos. De ugyanúgy fontos a családtagnak, barátnak is fordítva, tehát pl. Letoha is kiállhatna a nincs vírus, mint létező és abszolút igazság mellett. Nem pedig annak kellene elfogadhatónak lenni, hogy “azért van vírus”, mert első a barátság, második a valóság és az igazság.

 6. Jelenleg a gyermekeket kell megvédeni a gyermekorvosoktól, és egyéb kormányzati szervektől.
  A hatékony védelemhez először is ki kell mondani, hogy nincs vírus, és a klasszikus fertőzés elmélet, ami a vírusokat is életben tartja, hamis.
  Aki ezt nem teszi meg, nem áll ki az igaz tények mellett, arról egyértelművé válik, hogy melyik oldalon áll.
  A szervek feladták a leckét, oldalt kell választani. Igaz/hamis?

 7. A média és a tudósok ma legaljasabb férgek a világon. Hozzájuk képest még a politikusok is kisangyalok.

 8. A híres német virológust, Christian Drosten-t a sátortáborban egy házaspár bűnözőnek szidta le. Most két év után a német bíróság a házaspárt pénzbüntetésre ítélte el.

  A 49 és 51 éves házaspár a mecklenburgi Seenplatte helyen töltötte a szabadságát, ahol a Christian Drosten család is itt töltötte el az éjszakát. De ahogy a virológus előadta, a 4 éves gyereke társaságában úton voltak, hogy a gyereknek fogkrémet vegyenek. Már a visszaúton voltak amikor az elítéltek az útjában álltak és őt hangosan „bünözőnek” szidták le.

  A következő nap megint összeütközésre került sor, amikor is az asszony szidta le a virológust azzal, hogy ezt „tömeggyilkosnak” és „embertelen lénynek” hordta le. Erre fől a híres virológus kihívta a rendőrséget.

  A nyilvános gyalázkodás miatt a 49 évest a bíróság 1.200 Euróra büntette meg. De az is megtörtént, hogy a virológusról még fotókat is csináltak, amit a fórumokon megosztottak. Az asszonyt a híres Charite professzor meggyalázása miatt, mert azt mondta, hogy „pisild össze magad”, 375 Euróra büntették meg.

  De a pénzbüntetést egy éves felfüggesztéssel rótták ki. Ami azt jelenti, hogy csak akkor kell ezt a büntetést kifizetni, ha egy éven belül megint hibáznak.

  És a bíróság kimondta, hogy az ismert embernek is joga a szabadsághoz és a kikapcsolódáshoz, valamint arra, hogy ott nyugton hagyják. A tárgyaláson a hibás korona intézkedések is szóba kerültek, amit a bűnösnek találtak bíráltak.

 9. Rétvári Bence a kikeresztelkedett talmudista nézeteket valló és gyakorló vér és test- idegen magyarországi szószóló olyat artikulált 2024-ben Magyarországon, amiért 1 nemzeti öntudattal és isteni hittel bíró országban már viharfelhő sem lehetne!!!
  “AZ UTÓBBI ÉVEKBEN EGYRE AKTÍVABBÁ VÁLÓ OLTÁSELLENES MOZGALMAK JOGSZERŰ ELJÁRÁSOK MÖGÉ BÚJVA, JOGSZERŰTLEN ÉS SZAKMAIATLAN INDOKOKKAL IGYEKEZNEK AKADÁLYOZNI A VÉDŐOLTÁSI PROGRAM MŰKÖDÉSÉT.”
  Remélem, hogy a környezetben hamarosan és/vagy azonnal akad még majd néhány gerinces hazafi, akik olyannyira helyre tesznek, hogy értékelni tudd, hogy hova is születhettél le kerek e világunkban idestova X éve, mert az utóbbi időben gazdid hatására mintha cigány úton járnál te is, de veszettül!!!
  Úgyhogy ébresztő!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk

 10. Kamu az egész!
  Bár igaz lenne! Én Békéscsabán a Lencsésin lakom! Itt se látja el a körzeti azt aki nincs beoltva! Ha nincs hozzá idő pont akkor se! Hangsúlyozom körzeti! Ugyan itt három orvos is meghalt 5 éven belül rákban! Háromszor Anyi lett a rákos betegek száma! Ez se érdekel senkit! Ezt a portált se, ide is megírtam!

 11. https://www.youtube.com/watch?v=q40_YpHxWus
  Nézzük meg még egyszer a kísérleteket! Az isteni kéz mindig beavatkozik. Nem találkozna csak úgy a golyó a mágnessel, vagy a neodímium mágnes az áram alá helyezett elektronikával. Az isteni kéz tudja mit csinál. Ismeri az áramot, az elektronikát, a mágnest stb. Tudja kontrollálni a folyamatot. Tudja, az mikor kezdődik, mikor fejeződik be, és mi történik. Az isteni kéz egy tudósé.

  Az ismert másik példában az isteni kéz az oltóorvos keze, amivel elindítja a testen belüli ismeretlen reakciót. Ismeretlen, mi van az oltásban. Ismeretlen az is, hogy már milyen elváltozás volt a beoltottban. Ismeretlen tényezők reagálnak egymással. Ez a kontroll nélküli eszeveszett és felelőtlen károkozás. A szándékos idegen anyag bejuttatás nem való a testbe. Természetellenes. Ahogy a természetes, élő táplálékra vagyunk kondicionálva az élethez. Az oltást végzők a tudatlan áltudósok.
  Senki nem nyilatkozhat arról, hogy ismeri a kísérleti összetevőket, felelőssége tudatában. Nem ismerheti. Nem vizsgálta meg, nem rakta össze. Más helyett pedig vakon nem vállalható az isteni kezesség. Erre csak a hülye esküszik. Az viszont egyértelmű, hogy a mérgezési ok az oltás. A tettet elkövető bűnös az isteni kéz. Figyeljünk tovább, mi történik itt az orrunk előtt!
  Egy teljesen megdöbbentő gyakorlat került említésre nemrég. Az izraeli háborúban az AI választ célpontot, önjáróan? https://magyarjelen.hu/ki-all-magyar-peter-mogott/
  Szerintem az AI arra kaphat utasítást (valaki megírta a programot, vagyis inkább beépített egy mozgásérzékelőt a fegyverbe), hogy lője le azt, aminek a mozgását és hőmérsékletét érzékeli. (lásd fenti kísérleti elektronika) Nem vizsgálja, hogy mi az, ami mozog (a politikai meggyőződését pedig végképp nem). Az AI fegyver robotok nem maguktól szerelődtek össze, az alkatrészei csak úgy maguktól nem találkozhattak. A gépnek csak a mozgó a célpont.

  Az egyik kedvenc Dr. Cowan fordításom az anatómiai mozgás modell tévességéről is szólt. 2024.03.22-én jelent meg. Hihetetlenül fontosnak tartom. Mi is a mozgás?

  https://www.bitchute.com/video/hagxQ0YaFfuz/
  Q&A WEBINAR FROM MARCH 20TH, 2024

  „Amikor egymás mellé teszi a csúszó filamentum teória elmélet szerinti izom összehúzódás folyamatát, aminek során Ca2+ ion felszabadulás történik, és az élő szöveti képeket, azt állapítja meg, hogy a szöveti képeken nem látható ez a mechanizmus. A tapasztalati cáfolat további érzékeltetésére kérdésként veti fel azt is, hogyan mehet időben végbe például egy zongoradarab eljátszása során a leírt kalcium anyagcsere, amikor nagyon gyorsan kell mozogni az ujjaknak. A mozgást az a tudatosság váltja ki, hogy a művész ne Beethovent játsszon Chopin helyett. Hihetetlen az a gyorsaság, ahogy az ujjak és az izmok ilyenkor mozognak. Mégis hogyan működhet a zongorajáték közben az anyagcsere, az izomrostok és kötegek közti áramlások? A biológiában leírt mozgási mechanizmus melyik része hordozza magában a mozgás tudatosságát, irányítását? Az izom biológiáját ábrázoló rajz csak biológusok képzeletének találmánya, és sok évtizednek kellett eltelni ahhoz, hogy valaki megcáfolja. Mára kiderült, hogy a teória kísérlettel és adatokkal se igazolható, és alapvetően értelmetlen is. A tudatosságot sem sikerült „valahol” a kémiai /biológiai folyamatban megtalálni. Ez az elmélet is a tudományos abszurditás begyakorlási példája, pedig a tudomány valódi lényege a hipotézis megcáfolásában rejlik. A megcáfolt helyett van egy sokkal elegánsabb elmélet is az izmok működésének mikéntjéről, ami az emberi elektromágneses mezők működésén alapszik. Az elektromos töltések, mint információs mező elemek irányított áramoltatásával teremt kapcsolatot az elme az izomzattal. Az izomproblémák eredete lehet a tudatosságból eredő (másképp az elektromágneses mezőből), vagy a fizikai beidegződés zavarából, ami az izom zselés-kristályos szerkezetű rendszer felépítési problémája.”

  https://www.penzcentrum.hu/tech/20240321/tortenelmi-orvosi-attores-tokeletesen-mukodik-elon-musk-agychipje-rengeteg-ember-elete-valtozhat-meg-1148521#
  Erről is hallott mindenki. Az nyilvánvaló, hogy a mozgás és a gondolkozás nem számítógéppel szemben ülve történik. Nem ez az élet. A kísérleti bizonyíték pedig több helyen sántít. Ha működne, bármit lehetne gondolattal irányítani. Olyan színházi előadást pedig bármikor létre lehet hozni, amiben a monitoron a mozgást Anydesk típusú programokkal hátulról lehet vezérelni, átvett irányítással, megbeszélt forgatókönyv alapján.

  A gondolataink és a mozgásunk nem lecserélhető. Csak emberenként elpusztítható, elektromágneses beavatkozással, istentelen kéz által. A lényeg az, hogy felismerjük, kinek a keze a pusztító kéz.

  1. Kedves Hegedüs A.,
   Csodálkozom, hogy ilyen széles perspektívájú tudás birtokában nem halott a aktív nyomkövető szenzortechnológiáról, és az általa kiváltható bármilyen hatásokról bárkinél, aminek a tanulmányát Ed elérhetővé tette annak akit érdekel.
   A jeladó szenzorrészecskék mindenkiben benne vannak a szórások miatt. Tudja ha felnéz és keresztül-kasul lát hosszú fehér csíkokat. A részecskék segítségével amik a retina receptoraihoz kapcsolódnak nagysebességű szemkövetéssel ők is látják amit egyénileg egy adott pillanatban nyitott szemmel látunk, egy bizonyos GPS pozícióban. Így nem tudunk kibújni a hurokból csak szorosan csukott szemmel, de az is csak átmeneti, mert vannak villámgyors műholdas GPS, GNSS, RINEX rendszerek is, nagy teljesítményű számítógép hálózatokkal egybekötve, hatalmas adatáramlásokkal, centiméteres pontossággal.
   A feldolgozott vezeték nélküli szenzorjelekkel való állandó követés pedig elvégzi a piszkos munkát, ingadozó hullámok segítségével.

   1. Ha annyira csúcsszuper a technológia, akkor mobil és óra nélküli állapotban miért kell háttal mellém ülni egy kávézóban egy másik asztalnál egy engem láthatóan lehallgatónak? Aki a felém tartott mobiltelefon mikrofonnal felveszi a beszélgetést?

    1. Szerintem akik magát lehallgatják az nem az a szint, mint akik meghekkelik az embereket és ezzel még kérkednek is.

    2. Ja, de.
     Azt gondolom, hogy van a valóság, és a mese szint.
     A felsőbb szinteken mesélnek, ahogy BG is korábban bemutatta, hogyan céloznak talán vírusok kijelölt agyi területeket CIA ügynök képzésen. Nem emlékszem pontosan, de állati nagy blődség volt.
     A link többször is be lett ide is téve.
     A magyarázatot továbbra is várom a szenzorok támadásával kapcsolatban. Érthetően, hogy bárki megérthesse.
     Köszönöm.

     1. Két cikk hozzászólásai között rálelhet a részletesen kifejtett tüneteimre.
      Az egyik: “A WHO szerződés felbontása együtt, mielőtt még nem késő.”
      A másik: “Reakció arra, hogy egyre több oltásellenes csoport pereli be a háziorvosokat.”
      Ugye megérti, hogy az egészségi állapotom és az energiaszintem nem teszi lehetővé, hogy magának újra és újra ugyanazt leírjam, köszönöm.
      Magának egyébként minden blődség ami 100%-ban nem egyezik a véleményével.

   2. Kedves messzetekintő,

    Biztos vagyok benne, hogy a Teremtő patikamérlegen kimérte, hogy mikor, milyen és mennyi fényre van szükségünk optimálisan. Vonatkozik ez a látás működésére is.
    A sátán rácuppant a droiddá tétellel népirtás businesséhez a látás elvételére.
    Szemkinyomás, szemkilövetés, szembesugárzásos kiégetés megrendelésre megrendezve, mindenféle bűnözői kör által teljesítve.
    Nincs itt más hálózat, csak a mafcia szekta működik.

   3. Az Ed nevű kommentelő nem tett közzé tanulmányt. Nem hozzáférhető.
    Addig pedig nincs. Ahogy addig nincs vírus se, amíg ki nem mutatják. Nincs mit beszélni róla és azt hiszem, ez érthető.
    Amikor azt írja, hogy a hardver bennünk van, az számomra azt jelenti, hogy születésünk óta (elektromágnesesen) érző, ingerelhető, megcélozható lények vagyunk. Pl. az akupunktúra is ingerlési pontokkal dolgozik külső beavatkozásként. Ami célzott pontba szúrás.
    A sugárzásokkal egy-egy pont van megcélozva. Egy adott pontra irányított sugár van, közelről, gyorsan, pont nincs hullám.
    A Kindzsal is a levegőből egy pontból indított irányított “sugár”, ami nagyon gyorsan ér célba. Nem igazán hullámzik.
    Rengeteg helyhez kötve telepített földi kamera, és egyben rövid hatótávolságú infra sugár (áramütés) kilövő végpont van körülöttünk, és egyébként a jel továbbítására ott vannak a földi optikai, elektromos kábelek.
    Ettől függetlenül viszont hullám (ingerület) a lövések (ingerek) következménye lesz, ahogy felrobban a Kindzsdal célpontja, vagy amikor kavicsot dobunk a vízbe. Vagy amikor a sörétek szerteszét szállnak.

    Köszönettel fogadnám, ha végre érthetően, példával írna. Én nem értem, mit akar kihozni. Ijesztgetés, amit ír.

    1. Én csak leírtam egy tünetcsoportomat az Orvosok a tisztánlátásért oldalon és elhiheti nem jókedvemben. Ráadásul ezek a tünetek másnál is jelentkeznek, mint kiderült.
     Ha rákeres az interneten a titkos emberkísérletekre, számtalan példát olvashat amit például az elmúlt 100 évben egy kiválasztott emberi populáción vagy egyéneken végrehajtottak. Gondolja, hogy ez most már nem így van?
     A jó egészségnek örvendő oltatlan Rashid Buttar mitől öregedett 20 évet mielőtt meghalt volna?
     Tehát én nem ijesztgetek senkit, csak a tényeket próbálom közvetíteni, de remélem, hogy nem egy tényellenőrnek.
     Korábban soha nem foglalkoztam például irányított energiájú fegyverekkel, vagy a telematikáról az se tudtam eszik vagy isszák, de ha így alakult az életem most már ki akarom deríteni mi ez az egész.

   4. Amit írt a szemkövetésről, az nekem inkább arról szól, hogy az embert utánozó robotokat követik és irányítják így.
    Az embernek kiégetik a szemét, a többi következménybe belegondolni is rossz.

    1. Kedves Hegedüs A.!

     Maga is olyan mint azok az orvosok, akikhez az oltottak egészségügyi problémáik miatt fordulnak és nem hajlandóak hinni nekik, egészen addig, (vagy még akkor sem) amíg náluk is elő nem jön az oltás hatása.
     Én éppen most megyek tönkre, a fenti technológiától, de ez az én egyéni problémám. Ellenben ha nekem nem hisz hihetne néhány neves tudósnak akik erről cikkeznek. Persze azt hisz amit akar.
     Elnézést a kritikáért!
     Egyébként egy nanocsomópont struktúra mérete, amiben van energia ellátó, nano kondenzátor ezen nano processzor, nano szenzor, nano memória, nano antenna, nano működtető, nano EM vevőberendezés 6 mikrométer hosszú, 2 mikrométer széles, 1 mikrométer magas, ez egy átlagos baktérium mérete vagy még annyi se.
     Maga szerint mennyi ilyet kaptunk a fogászati érzéstelenítővel?

     1. A szemléletem úgy formálódott mára, hogy kamu tanulmányokban nem “hiszek”.
      Abban hiszek, ha valaki beteg, akármilyen súlyos és ijesztő a probléma, érdemes választani segítőt. A sok év covid tanulsággal a hátunk mögött, a választás elvei is egyre tudatosabbak lehetnek az odafigyelőknek.

      Személyes tapasztalatom az, hogy vannak fokozatok a megoldásban.
      Egy gyógymód hathat azonnal és véglegesen. A másik véglet pedig a semmi nem segít, hiába minden tudás és próbálkozás. A kettő között pedig vannak árnyalatok és van a remény. Szerintem nem érdemes beletörődni a helyzetekbe.
      Az pedig a betegre bízott, hogy milyen utat választ, és egyáltalán keres-e segítőt, esetleg megoldja a helyzetet maga.

      A macskáim helyett én próbáltam segítőt találni. A verekedős világjáró cicám minden baját sikerült vagy csak természetes gyógymóddal, vagy sürgősségi sebészet és természetes kezeléssel megoldani. A leukémia kivételével a másik, alapvetően energia bomba világjáró cica betegségei is sikeresen voltak természetesen orvosolva. A leukémia nem fertőző, ezt megtanultam anno, ma pedig értem, hogy nem volt soha halálos gyilkos vírus. Az állatok beszélni se tudnak, öngyógyítanak, és hálásak, ha jó külső segítséget kapnak.
      Ami nem az oltás.

 12. A 34 éves svájci maratonfutó, Adrian Lehmann csütörtökön a zürichi maraton előkészületén szívinfarktus következtében rosszul lett és szombaton váratlanul meghalt.

  Forrás:
  https://www.srf.ch/sport/leichtathletik/im-alter-von-34-jahren-marathonlaeufer-adrian-lehmann-verstorben

  Ezt a szomorú hírt tudatta a Christoph Seiler, a Swiss Athletics elnöke.

  Ädu (Adrian ), a LV Langenthal klub futójának a legjobb eredménye 2:11:44 óra volt és ezzel az ország 6.-ik legjobbja.

  A fiatal futó most Zürichben a Párizsi Olimpiai Játékokra készült volna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük