VAKCINAINFÓ – Melyik vakcina a legveszélyesebb?!

Dr. Wolfgang Wodarg, tüdő- és belgyógyász orvos, az Európa Tanács Egészségügyi Bizottságának korábbi elnöke szólal meg az aktuális helyzet kapcsán.

https://www.bitchute.com/video/gAqIr9Scxnt9/

Dr. Wolfgang Wodarg

https://www.howbadismybatch.com/

19 thoughts on “VAKCINAINFÓ – Melyik vakcina a legveszélyesebb?!

 1. Hát ha itt most nem történik egy valódi felébredés, ha nem lesz egy országos plusz nemzetközi összefogás, ha az orvosok, ügyvédek és bíróságok még erre sem mozdulnak rá, akkor mindenkinek csak azt javaslom, nagylemezt már ne vegyenek, de még egy három perces letölthető számot se.
  Nem demonstrálni kell kimenni, hanem meg kell tagadni, minden vakcina-felvételt és beadást, és minden egyebet amit ez a könyörtelen Big Pharma diktál.

  A témában továbbiak, az angolul tudóknak
  (azt hiszem egy másik topik alatt már hivatkoztam ezekre)
  BREAKING: Deadly Vax Lot Numbers IDENTIFIED, Still in Circulation!
  https://thereisnopandemic.net/2022/01/05/breaking-deadly-vax-lot-numbers-identified-still-in-circulation/

  There is Clear Evidence of Premeditation by Big Pharma (The Stupid Doctors Think They are Giving the Same Shots)
  https://thereisnopandemic.net/2022/01/03/reiner-fuellmich-new-findings-enough-to-dismantle-the-entire-vax-industry/

  A második az egyik legújabb, mintegy 19 perces videó, amelyen Dr. Reiner Fuellmich, Dr. Wolfgang Wodarg, Viviana Fischer ügyvéd és Sam White brit orvos beszélgetnek arról a megállapításról, hogy a vakcinák okozta halálesetek és sérülések többségét egy kisszámú vakcinatételre vezetik vissza.

  Részletek (fordítás):
  Wodarg: Ez a grafikon a bizonyíték arra, hogy ez előre eltervezett.

  Fuellmich: BioNTech Pfizer, majd a Moderna, majd a Jensen. Nagyon összehangoltan csinálják, hogy ne zavarják egymást. Mindegyikük a saját kísérleteit végzi egy-egy kísérleten belül. Ezt az egész gyógyszeripar tudja. Mindannyian részt akarnak venni benne, beleértve a Paul Ehrlich Intézetet is, így csak idő kérdése, hogy a többiek is csatlakozzanak, és még rosszabbá tegyék a helyzetet, mert könnyű megzsarolni azokat, akik már elkövetik a bűncselekményeket, hogy másokat is felvegyenek ebbe a tömeges sorozatgyilkosságba.

  Fuellmich: Ez megkönnyíti bármelyik ügyvéd számára a világon a szándékosság kimutatását. Ez elkerülhetetlen – ezekből a grafikonokból ki lehet mutatni a szándékot. Szándékosan használnak különböző dózisokat, egymással összehangolva, hogy ne zavarják egymást, hogy megpróbálják kideríteni, mi öl a legjobban, vagy csonkítja meg a legjobban.

  Ezeknek a megállapításoknak különösen óriási jogi következményei vannak – óriásiak, mert ha egyszer arra a következtetésre jutunk, hogy ezt szándékosan, szándékosan vagy ahogy Martin Schwab fogalmaz, rosszindulatúan teszik, ha egyszer erre a következtetésre jutunk, az Egyesült Államokban megnyílnak a büntető kártérítések kapui. Valószínűleg a tényleges kár 21-szereséig is el lehet menni, ami a tényleges kárhoz adódik hozzá. Ezekben az esetekben akár az 1000-szeresét is elérheti, mivel ezek az emberek olyan súlyosan megsérültek. Ez elég lehet az egész gyógyszeriparág szétverésére.”

 2. Az alábbi is bizonyiték a foul play-re és azt is jelzi hogy nem minden oltás-ampulla tartalma ugyanaz.
  A gyógyszerész a vakcina összetevői és használati utasítása helyett egy szép nagy üres papír talál a dobozban:
  Vaccine insert empty
  https://www.bitchute.com/video/gEssmK4Y9jEa/

  Hasonló videók találhatók a Moderna és Pfizer oltásokról is.

 3. Érdekes, hogy a Sinopharmról soha nem esik szó. Akkor ezek szerint az egy biztonságos vakcina?

 4. Ellenvélemény?
  Semmi gond.
  A rfellerekkel leszerződött csicska népírtó bábkormány “megoldja”, úgy, ahogy nekik is megoldották a megbízóik: fenyegetéssel és lefizetéssel.
  Nézzük, kik tartják fent a rendszert, és kiknek növelték irreális módon a fizetésüket = fizették le őket a sunyi, bújtatott népírtásért:
  1, kórházi, és szakorvosok: hogy az orvostársadalom ne hangoztassa a génmanipulációs népességcsökkentéssel = gyilkolással szembeni tudományosan, és orvosi cikkekel megalapozott elenvéleményét —> drasztikus fizetésemelés egyből a második hullám előtt, mikor Szíjjártó alárta a rtschildokkal a “ki tudja miről szóló” szerződést, máig nem nyilvános, soha nem is lesz az.
  2, rendőrök ——> a népírtási gépezet fenntartásának csicskái, hogy a népírtó csicskák “biztonságban” érezzék “hatalmukat” a néppel szemben, ami mellesleg megválasztotta őket, DE NEM AZÉRT, HOGY “CSERÉBE” KIÍRTSA ŐKET — —> általános fizetésemelés ÉS 6 havi bér, FEGYVERPÉNZ címen, hogy NE POFÁZZANAK.
  3, háziorFosok – “ szegény” háziorFosok, akik csicska módon követték eddig a WHO-“vallás” népírtó portokolljait, és sürgén ölték sorra az embereket az injektált gyilkoló szerrel, kimaradtak a rtschild, rfeller nyomtatott pénzszórásból. EDDIG. VISZONT, miután felemelték hangjukat, azért, hogy CSUPÁNCSAK havi átlagos 860 ezért be kelljen tolni a pénztől elhízott seggüket kéthetente hétvégén is népírtani, a kormány betömte az eddig sem szegény, elzsírosodott pofájukat havi pár millióval —————> amennyiben a háziorvosok vállalják a további agyament népírtási protokollt, nos, a KORMÁNY FELEMELTE A BÉRÜKET AZ EDDIGI ÁTLAGOS HAVI “TEMPLOMEGERE” 860 ezerről HAVI ÁTLAGOS 2, 3 MILLIÓ FORINTRA. AKI NEM HISZI, AZ ———> MENJEN FEL AZ EMMI HONLAPJÁRA, UGYANEZEKET AZ ADATOK FOGJA LATNI. Ezek után a “rendkívül etikus” és szabálykövető oltógépeknek = háziorFosok már egy szavuk sincs a kéthetente hétvégenkénti kölelező népírtással szemben, vidáman tolják be a MÉG több nyomtatott pénztől MÉG INKÁBB elzsírosodott seggüket az oltókarámjaikba, és méreginjekciókat a már eddig is alig élő, leoltott és átaluk elitetett birkákba.
  4. bírók és ügyészek, a “jog és IGAZSÁGOSSÁG” szolgái:
  köpcös törpe vezérünk körbenéz a rendszeren:
  Vannak itt “beadványok”, valaki netán “sértve érzi magát” ALAPVETŐ EMBERI JOGAIBAN, valakinek talán nem tetszik, hogy le akarom gyilkolni KÉNYSZEROLTÁSSAL, vagy nem NEM MEHET MUNKÁBA, ha nem próbálja ki a rfeller OROSZ RULETTET, és ezért netalán TÁMADNÁ A 26223. KÖTLEZŐ OLTÁSSAL A NÉPET ANNAK AKARATA ELLENÉRE “MEGVÉDENI” AKARÓ KORMÁNYT? ————> NESZTEK, KUTYÁK, egyetek! “BIRÓK ÉS ÜGYÉSZEK” fizetésemelése 40 és 50 %-kal!!!!!!! köpcös törpe elintézni, ugyanazokkal a módszerekkel csikáztat, ahogy őt is csicskáztatják. Ha netalántán ennyi nyomtatott papírpénz sem elég, és ha esetleg valaki valóban “megfontolná” ezeket a bedványokat, URADALMI “JOGÁSZAINK” bizonyára találnak majd eljárási és egyéb hibákat munkáiban, akár visszamenőleg 50 évre is, amivel majd, ha sok ilyen bedványt küld tovább a fellebviteli fórumokra, el lehet majd tiltani a bírói és ügyészi munkavégézéstől, ha sokat ugrál.

  VALAKI MÉG POFÁZNA?
  NESZTEK, ITT EGY KIS NYOMTATOTT PAPIRFECNI, KITÖMKÖDNI A NÉPIRTÓ CSICSKA GÉPEZETET, HA VALAHOL SZALAD A KÉNYSZEROLTÁS FUTÓSZALAGJA!

 5. Én úgy látom, hogy az a “csodálatos madár” nem a kárpát medencéből akar felröppenni amely utat mutatna a világnak. Hetek óta lázong nap mint nap rengeteg ország, város. Hol van az aktív sorban Magyarország? Valamit nagyon jól csinál orbán. Langyos pocsolyát tart fent, nem feszíti a húrt. Így nem jöhet létre a kritikus tömeg. Az idő meg csak telik és telik, aminek minden PERCE sokat ér. Hány Ember, hány gyermek lesz még halálra ítélve? Ha nem a szúrás” pillanatában hall meg, akkor nincs bűncselekmény?! Ha nem lehet a társadalom nagyobb százalékát felkelteni, akkor nyugodjunk bele a tragikus jövőbe? Vagy bízzunk abban, hogy a Hollandok, Belgák, vagy németek vagy Osztrákok fogják a mi jövőnket megmenteni? Ha az erőszak-szervezetek mind be vannak tagozódva a bűncselekménynek, egy ország számára egyetlen egy megoldás maradt. (KATONASÁG) A TELJES VEZÉRKAR TÁJÉKOZTATÁSA.
  Rengeteg tudományos bizonyíték áll rendelkezésre.

 6. A legvalószínűtlenebb kártyalap, amire, úgy tűnik, minden ember felteszi a létét, és amit húzott lapjai közt fellelni remél: volt a Világjárvány, és következett a Gazdasági Válság, (de) én megőriztem az állásomat, önként alávetettem magam egy, kettő, három, hét géntechnológiai beavatkozásnak, megőriztem az egészségem, szabadon utazhattam, szabadon vásárolhattam, feleségem termékeny maradt, gyermekeim egészségesek maradtak, és unokáim egészségesek maradtak, túléltük a Nagy TulajdonRendezést, otthont leltünk az Új Kommünében, végig megőriztem a méltóságom és sértetlenül a becsületem, és végül vörös szőnyegen vonultam be az örök hajlékokba, illatos babérkoszorúval homlokomon. Minden körülménynek kedvezményezett kivételezettje voltam, mert a világ alapjában véve jó, mert a világot a harmónia törvényei igazgatják. Ez a legvalószínűtlenebb konfiguráció, ennél a hatos lottón a telitalálat esélyesebb.

 7. Nagyon szimpatikus ember, és nagyon elkeserítő amit mond. Remélem mire itthon kötelezővé tennék az oltást, már megbukik az egész kísérlet.

 8. Nagyszerü video,tiszta világos okfejtés.Aki ebből sem ért menthetetlen.A szennymedia foglya.
  Ám itt a legujabb agyszüleménye a hazai covidnácizmusnak.Saját népe ellen akarják bevetni könnyü s nehéz fegyverzetével a Magyar honvédséget.Persze ezt nem az előterjesztő szopta az ujjából,hogy ov lesz a főparancsnok s bármire bárkire,bárkikre oltatlanokra rámutathat,hogy a társadalmi rend felforgatása áll fenn.S a honvédség(?)már hurcolja is el.Vagy helyben elintézik.S a teljes parlament néma csönd,sőt lelkesek.Egyetlen kritikai észrevételük sincs.
  Ők maguk mentesek.
  2.Egy tudományosan orbitális vadbarom,nagy nyilvánosság előtt gyilkosoknak nevezi az oltatlan gondolkodó embereket.
  A morál és emberség alapminimumától is fényévekre leledző politikai s media elit(?)dörgő tapsvihara közt.
  Most kellene sok sok ezer feljelentés.

 9. Elmesélem hogy ma hogy jártam a munkahelyemen, ahol csupán ajánlottam ezt a videót. A közvetlen kolléganőm már felvett két oltást, de a harmadikat nem akarja. A vakcinákról beszélt nekem, néha egészen szimpatikus dolgokat mond, ezért gondoltam ajánlom neki ezt a videót. Éppen hogy megmutattam neki minden kommentár nélkül, ő elolvasta a főcímet, majd elkezdte szapulni a benne szereplő szakorvost anélkül hogy belenézett volna a videóba. Már a megjelenése sem tetszett neki és hozzátette hogy az ilyenek miatt halnak meg az emberek. Példának hozta a gyermekoltásokat és hogy régen mi volt, no meg Louis Pasteur francia mikrobiológus és kémikust és Semmelweis Ignác nőgyógyászt is, de mind a kettőt a főmédia mellé állítva. Tehát ebből is látszott hogy teljes káosz van a fejében, de azért a saját buta igazát állította. A húga a harmadik oltástól nagyon megbetegedett, otthon is kellett maradnia. Ennek ellenére állította nekem, hogy ez az oltás mentette meg, mert különben meghalt volna. Szerinte így enyhébb volt az influenza vírusfertőzés lefolyása és ennek köszönhette hogy nem lett covid-os. 🙂 A másik kolléganőm lánya szintén a harmadik szuri után lett rosszul és maradt otthon több mint egy hétig és ő vissza is esett. Persze ez sem az oltástól volt ám szerintük. Egy megint másik kolléganőmnek a harmadik vakcina után komoly fogászati gondjai lettek és utána kezelésre is járt hetekig, de ő szerinte sem jöhet szóba a vakcina. Azóta is nyúzott, fáradt és ma már náthás is volt. Egyébként azt vettem észre, hogy napi szinten nagyon sokat tüsszögnek. Tavaly a közvetlen kolléganőnket veszítettük el, őt a második vakcina után. Kilazult a fogsora, le is esett neki, majd tüdőembóliát kapott hosszas köhögés és tüdőgyulladás után. Állítólag a háziorvosi rendelőben érte el a vég, a mentő oda vitte őt. Azonban a többi kollegina szerint ez sem függ össze a vakcinákkal, á egyáltalán nem. Milyen tájékozatlan vagyok én, hogy ilyeneket állítok, mármint a vakcina rossz és gonosz mellékhatásait? Ítélje meg mindenki, mennyire értelmesek az emberek tudati szinten!? Elképesztő, nem?

  1. Sajnos én is ilyennel találkozom. Közvetlen munkatársam karácsony előtt vitte el a 10 éves lányát oltásra. 2 napra rá belázasodott, Covid-s lett. Előtte semmi tünete nem volt. Nyilvánvaló az összefüggés, de a hitük az oltásban nem rendült. Valamilyen magyarázatot mindig lehet találni minden elmélet buktatójára, ő úgy magyarázza, hogy már lappanghatot benne a Covid, és a vakcina csak felszínre hozta a betegséget. Könyörgöm, még ha így is van, minden járványüggyel foglalkozó orvos azt mondja, hogy alapvető szabály, hogy járvány közepén tilos oltani! Szerencsére a kislány meggyógyult. Ha ezen az úton gondolkodunk tovább, akkor ha valakiben lappang a vírus, és arra ráoltanak, abból nagyon súlyos megbetegedés alakulhat ki. Sajnos az önigazolás nagyon erős befolyásoló tényező. Igaz ez az összeesküvés-oldaliakra is, tudom magamról.

 10. Milyen vérvizsgálattal lehet az oltás károsodást kimutatni? Én az ismerőseinek azt szoktam mondani, próbálkozzanak vérvizsgálattal, ha meg akarják tudni az állapotukat, média és vélemény függetlenül. Melyik laborban lehet bízni? (Az oltottak nem biztos, hogy ezen a honlapon tájékozódnak. )
  Az oltottaknak a fő médiában megjelent Sophia robotról szóló cikkek elolvasását is javaslom. Életveszélyes, felelősség felismerés, stb. nélküli, és tömeggyártásban van. A reklámokból pont látszik,hogy irányított a reklám kommunikáció, utasított, valójában nulla intelligenciája van, és ölésre kiképzett. (A robot próbálkozások pl. elég gyorsan futnak, nem kell levegőt venni.) Szeretne-e valaki pl. oltást, vagy bántást kapni tőle, ha nem adja be magának az oltást?

 11. Üdv,
  A 3-as ADR szám mennyire számít rossznak? 2 napja kaptam Janssen vakcinát ACA4541 gyártási szám. 2 disabilities van még megjelölve

 12. Miért tűnt el a hozzászólásom? kérdezem hogy 3as ADR besorolású vakcina mennyire rossz? mi a következménye?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük