Sorsforduló


https://www.bitchute.com/video/CTBOkigsvFsa/

3 thoughts on “Sorsforduló

 1. Tíz ismerősöm közül kilenc egy ilyen környezetben akar élni. Mert ezzel a majdnem minden emberben fellelhető, a jótékonyan gondoskodó hatalom iránti vágyódás, a mindent látó, mindenhol jelenlevő hatalom utáni mély, ősi, leplezett sovárgásán keresztül cibálják őket, és ezáltal minket. Akinek nincs értékítélete, sovárog egy olyan világ után, amely, ha megnevezhetetlenül fluid és vátozó, de biztos értékítélettel felügyeli döntéseit. Úgy tűnik, ösztöneink, félelmeink a barlangrajzok korában maradtak. Sokat gondolkodom azon, hogy miért vállalja egyik vagy másik ismerősöm a konformitást, ami az oltás ebben az esetben. Két embert ismerek: egyik, magát neveli belülről kifelé, ő mindig kételkedik, önmagával mindig elégedetlen, koherens, vagy összefüggéstelen kérdésekkel van telitüzdelve a világnézete, ismerkedni és ismerni akar, véleményét nem keresi, hanem felfedezi, és nehezen harcolta át magát saját redukcionista értelmezésén, ezen az ősi kisértésen. És ezek érdekes módon elhatárolódnak a konformitástól és az oltástól is ezáltal. És van ő, a másik ember, akit kivülről nevelnek befelé, akinek szilárd válaszai vannak, képeket lát és szalagszavakat, jelmondatokat, címkéket, készenlétben vagy zavar esetén a véleményfelhőből bármikor lehívható módon, – ő a végső felhasználó, a fogyasztói pont, és, sajnálom, a massza. Ő a helyettesített, felfelé hárított értékítélet kényszerét nem érzi embertől idegennek.
  Semmi rendkívüli nem történik: két éve, a 2019 decemberi gazdasági előomlás után elkezdődött a masszaember kitermelése. A kitermelése a metropoliszkarámban fog végbemenni. Ma két kérdésem van: létezik-e élet a metropoliszon kívül? És kivel fogok ott találkozni?

 2. Ha már létezik két ember(közösség), akkor már felmerül a ’ki mit engedhet meg magának’, és a határok kérdése a kapcsolatukban. A közösségi együttműködésből alakul ki a jog és az erkölcs szabályrendszere. Nagyban ez érvényes 500 millió, vagy akár 9 milliárd emberre is. Ezért számomra a sokat hangoztatott ’minek az erkölcs, jog, stb.’ megkérdőjelezés alapvetően hamis. Főleg egy önjelölt láthatatlan manipulátor (csoport) szájából, aki rögtön szabályokat akar bevezetni (új erkölcs). Mire fel? Vajon ő maguk a rabszolgáknak szánt szabályokból mennyinek tudnának megfelelni????

  Az 5G-ről nagyon sokan nem tudnak semmit. Én például szeretném bővíteni az ismereteimet. Annyit tudok, hogy olyan, mint a mikrohullámú sütő, ami gyorsan hőt ad az ételnek (lehűléskor a levegőnek) egy zárt fémdobozban.
  Ehhez képest az 5G ettől nagyon kicsit eltérő, milliméteres hullámhosszt használ. Napi 24 órában folyamatosan kapjuk a kb. 100-200 méterenként telepített jeladókon keresztül a sugárzást a levegőben, a mikrosütő fémdobozának megfeleltethető sugár védelem nélkül. Az 5G rendszer is folyamatosan „áram alatt” van, rendelkezésre áll, és melegít. A sugárzás ugyanúgy testeket melegít fel, – mint pl. az infra fűtési technológia, – amik aztán lehűlnek, és a levegő melegszik.
  Hova lesz az 5G antenna-jeladó rendszer hőkibocsátása, mennyi(lesz) ez a kibocsátás Magyarország teljes kiépítettség/hónap vonatkozásban ? És mennyi áramot fogyaszt a rendszer/Magyarország/hónap? Mik ezek a számok a 3G-4G kiépítettségben? A villanyszámlámmal is összehasonlítanám. – kwh.
  Nyilván vannak közérdekű adatok, a klíma kérdés miatt bizonyára szükségesek.

 3. “A világ legnagyobb gondja is könnyedén megoldható lett volna, amíg kicsi volt’ (Lao-ce)

  Látható, tapasztalható, hogy a gond napról napra csak nagyobb lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük