Sorsfordító Nemzetgyűlés


https://huntv.info/video/sorsfordito-nemzetgyules/

További információk és a nyilatkozat letöltése:

Sorsfordító Nemzetgyűlés

26 thoughts on “Sorsfordító Nemzetgyűlés

 1. Tényleg nagyon jó lenne egy szabad ország, szabad akarat, önálló ország. Jó lenne, ha többen gondolkodnának így.

 2. Sziasztok!

  Köszönjük szépen a szép összefoglalót a helyzetünk megodására! Nagyon jó és pozitív az irány! Azt kívánom, hogy mindenki szívében élje át, adja hozzá azt a lelki energiát ami a szívből sugározva mindent megváltoztat. A fény a tét az életünkben! Isten áldjon Kedves Alféd!

  Szeretettel:

  Szabó Zoltán

 3. Jó lenne ha az Orbán kormány is így gondolkodna és nem erőltetne semmi állandó oltást , mert akkor még többen szavaznának rájuk.
  A világ urai pedig szintén jó lenne ha hagynák az embereket szabadon élni mindenféle kényszerítések nélkül. Hisz nekik sem tetszene ha őket állandóan kényszerítené valaki valamire.

 4. Szép gondolatok, olyanok, amelyeket végre tettekre kellene váltani!

  De ahhoz, hogy a dolgok működjenek is, újra elő kell szedni a régi szimbólumainkat, ahogy azt a másik, sötétebb oldal is teszi évszázadok óta a saját szimbólumaival, mert ez adja az erejüket.

  Látni szeretném már a fehér lovat, a koronát és az íjat, egy helyen, egy bizonyos formában, mint előképét az eljövendőnek! Mert meg kell, hogy mutassuk a másik oldalnak, hogy tudjuk, ismerjük a sorsunkat, végzetünket és nem feledkeztünk meg róla!

  „És látám, és ímé, egy fehér ló, és a rajta ülőnél íj vala, és adaték néki korona, és kijöve győzve, és hogy győzzön.”
  János jel. 6,2

 5. “Magyarország egy olyan kalitka,amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni.Sok szenvedés vár még rájuk,de Európában páratlan dicsőségben lesz részük.Irigylem a Magyarokat,mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre.Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala,mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra”(Pio atya)

 6. Kedves Alfréd, kedves Szervezők!

  Az elképzelés jó, de az irány téves…. vigyázat, ebből BTK 255. § ALKOTMÁNYOS REND ELLENI SZERVEZKEDÉS nevű bűncselekmény lesz. Ha máshogy nem, akkor úgy, hogy a gyűlés közben feláll egy nbh-s figura és azt orditja, hogy öljük meg Ov-t. Kép -és hangfelvételt készit erről az M1 épp ott ácsorgó riportere és már jönnek is a tekesek a szervezőkért és a résztvevőkért. Ez nem járható út.
  Meg kell érteni, hogy nem az állam, nem a politikusok, nem az orvosok és semmi olyasmi nem ellenfél, amely földi eredetű. Itt az ősgonosz az ellenség, és ami megállithatja az egyedül csakis a Hit – az Isteni teremtő erőben, a Szeretet, és az Ima. Nem Nemzetgyűlést kell összehivni, hanem mindazon embereket, akik megőriztek lelkükben valamit a túlvilágból: látók, jósok, természetgyógyászok, sámánok, táltosok, kártyavetők, boszorkányok, meditálók, tűzönjárók, lovas ijászok, bűvészek, művészek és bárki, aki úgy érzi, hogy kapcsolata van a transzcendenssel. Ezt nem én találtam ki, hanem kérdésemre hajnalban kaptam válaszul: megjelent előttem a Szertűz, körülötte a fehér táltos dobegyüttes, őket körbevéve pedig a “Gyógyitók”. Napokon át, heteken át, vagy ameddig valóságot nem ölt a szebb világ, imádkozni, varázsolni, csodát tenni, teremteni kell! Még várok, hátha lesz valaki, aki megszólit és elhiv. Nagyon sokan vagyunk, akik kilépve a hétköznapi életünk sivárságából, hitvány emberi mivoltunk korlátaiból életünkben egyszer csodát akarunk és tudunk tenni.

 7. Ennél szebben és kifejezőbben egy képzett színész sem mondhatta volna el ezt a Felhívást. Köszönjük szépen Alfréd Dr. Részemről letöltöttem a Nyilatkozatot!

 8. Az aláírandó ív szerint azt jelentem ki és írom alá, hogy nem vagyok a mostani Magyarországnak nevezett formáció állampolgára, hanem a korábbi Magyar Köztársaságnak. Ha aláírom, akkor ápr. 3-án nem is mehetek el szavazni? – hiszen azt “Magyarország”-on hirdették ki. Minthogy ez a kérdés sokakban felmerülhet, jó volna, ha a szervezők ezt a dolgot tisztáznák.

  1. Általánosabban a kérdés: Az aláírás milyen jogkövetkezményeket jelent? Pl akkor már nem is lehet kötelezni az oltásra, mivel rám a Magyar Köztársaság tv-ei vonatkoznak?

 9. kedves Pócs Alfréd doktor úr, ihletett, megható és felemelő gondolatok. Bármennyire utópisztikusnak tűnnek, én is hiszem hogy megvalósulnak.
  A valóság az amit az Igaz szavak energiája varázsol térré, tömeggé, idővé. “Kezdetben volt az Ige…”

  Minden nap egyre igazabb hogy az Önök Csoportja egy egyedülálló küzdelmet vív, emellett egyedülálló intellektuális és morális értéket halmozott fel ezen a honlapon.

  Nem tudom az alábbi maratoni hosszú tanulmány már került-e itt tárgyalásra, ha nem, itt osztanám meg kivételes jelentősége miatt:

  Worldwide Bayesian Causal Impact Analysis of Vaccine Administration on Deaths and Cases Associated with COVID-19: A BigData Analysis of 145 Countries

  https://www.researchgate.net/profile/Kyle-Beattie/publication/356248984_Worldwide_Bayesian_Causal_Impact_Analysis_of_Vaccine_Administration_on_Deaths_and_Cases_Associated_with_COVID-19_A_BigData_Analysis_of_145_Countries/links/61931b0507be5f31b78710a8/Worldwide-Bayesian-Causal-Impact-Analysis-of-Vaccine-Administration-on-Deaths-and-Cases-Associated-with-COVID-19-A-BigData-Analysis-of-145-Countries.pdf

  “… these countries appeared to have largely achieved natural immunity by late spring of 2021 in the Northern Hemisphere, which is why many of their trend lines go flat for a time. Unfortunately, once the vaccine administration started for the general population, or shortly thereafter, those trend lines began to increase again in many countries, and unnaturally so in the middle or towards the end of summer in the Northern hemisphere or in countries where previously there had been very few if any cases or deaths.
  Normally, seasonal die off from pneumonia, influenza, or COVID-19 is in the winter, so this spike that appears in many countries after vaccine administration at this time of the year or in countries with no previous outbreaks is highly suspect as not being a natural trend, but rather vaccine-induced.”

  “… these results suggest that COVID-19 vaccine administration as a public policy over 80% of the time does not have a statistically significant causal impact of lowering total deaths or cases per million, but rather a statistically significant impact in increasing total deaths or cases per million associated with COVID-19 over and above what would have been expected if no vaccines were ever administered.”

  “Obviously, the results here will be shocking to many who have perhaps been paying more attention to official government/media narrative rather than on the ground data and evidence. However, for those that have been paying attention to the pleas, warnings, and publicly voiced frustrations of many of the brightest and bravest minds in the scientific, medical and investigative community (e.g. Dr. Luc Montagnier (Ausschuss et al. 2021), Dr. Michael Yeadon (Yeadon 2020; Borger et al. 2021), Dr. Robert Malone (Ricke and Malone 2020), Dr. Wolfgang Woodard (Wodarg and Scarlattilaan 2020), Dr. Geert Vanden Bossche (Bossche 2021), Dr. Peter McCullough (Bruno et al. 2021), and over 860,000 others (Kulldorff, Gupta, and Bhattacharya 2020; Kampf and Kulldorff 2021)) or have been studying the raw data themselves, these results likely come as no surprise.”

  “9.3 Vaccine Mandates

  If they ever were ethical, which this author disagrees with strongly based on scientific, medical, and research ethics that regard the patient rights to informed consent and non-prejudicial refusal of treatment or experimentation as iterated and agreed to under the Nuremberg Code (Code 1998), Helsinki Accords (Association and others 2009), and the Human Rights Declaration on Bioethics (UNESCO 2019) as inalienable, essential, and non-negotiable, vaccine mandates under these conditions and results are beyond unethical at this point, they are clearly discriminatory and likely criminal, a determination courts and lawyers will ultimately decide.

  The results of this study taken together demonstrate a product that directly causes more COVID-19 associated cases and deaths than otherwise would have existed with zero vaccines. Consequently, these experimental gene therapy injections known as COVID-19 vaccines cannot be mandated by any public policy that intends to continue following the regulations of the Nuremberg Code (Code 1998), the Helsinki Accords (Association and others 2009), and the Human Rights Declaration on Bioethics (UNESCO 2019).”

  https://wvvw.us.com/2022/01/10/massive-145-country-study-shows-sharp-increase-of-transmission-and-death-after-introduction-of-covid-vaccines/
  “Perhaps the most telling part of the study’s results is that the countries which recorded the fewest Covid deaths in 2020 were the ones to experience the largest increases in cases and deaths once the vaccine was introduced, with some of them seeing increases as high as over a thousand percent.”

 10. Szépen, ékesen szól hozzánk a Dr. Úr, azonban a háttérhatalom hagyja -e mindezt tétlenül?

  1. A belföld szempontjából a jogi megoldás zseniális. Külföldi háttér támogatással, és időzítésben ha mindenhol egyszerre gyengülne a háttérhatalom, sokkal biztatóbb végkifejlet lenne várható.
   Kérdés, külföld mennyire van beavatva. Egyébként minden külföldi be akarna avatkozni.

  2. Nem biztos, hogy jól gondolom. Úgy látom, az aláírásoknak csak akkor van következménye, ha legalább százezren aláírják. De itt van egy másik hír:
   http://nemzetihirhalo.hu/2019/index.php/hirlapozo/b-kiss-toth-laszlo/6344-egy-uj-torveny-felruhazna-a-ho%20nvedseget-hogy-leverje-a-belso-lazadast
   A “belső lázadás” gumicsontnak látszik, minden az volna, amit a miniszterelnök azzá minősít. Nagyon gyorsan kéne százezer “írókéz”.

   1. Ez elképesztő, a honvédséget ilyen célokra felhasználni. Bár ők is emberek, gondolom akadnak közöttük bőven akik pénzért mindent bevállalnak.

 11. Minden egyes bejegyzés ezen a honlapon megérdemelne egy külön elismerést és köszönetet, hisz most már emberfeletti energiát és kitartást igényel ez a munka. Hálám és tiszteletem Mindannyiuknak!

  Kiváltképpen felemelő amikor a csoport tagjai egyike szólal meg egy videóban. Mindig nagyon várom és mindig szívesen hallgatom, nézem.
  Ilyenkor úgy érzem mintha valódi családtagok szólnának hozzám is. Most már a bibliai értelemben vett család az egyetlen valódi család, azok összetartozása akik betartják Isten parancsolatait. Az igazság oldalán állni egy családot jelent, hisz az hogy ne tanúskodj hamisan az egyik fő parancsolat.

  Ezzel szemben ez a Covid-ügy végleg elválasztotta azokat akik az Igazság oldalát választják és azokat akik még mindig ennek a velejéig hazug értékrendet valló és hirdető rendszernek hisznek, annak szekerét tolják oly annyira hogy még a saját és saját gyerekeik életét is feláldozni készek a Mammon
  kockajátéka asztalán, amely tét fejében újra és újra dobhatják azt az akár halálukat is jelentő kockát.

  A sorsfordulóhoz kapcsolódóan egy optimista hangvételű aránylag friss interjú Dr. Drábik Jánossal.
  Kezd kicsúszni a világhatalom az uralom kezéből – Dr. Drábik János, Jakab István
  https://www.youtube.com/watch?v=giZ_63wB-oI

  Amit Drábik úr is kiemelhetett volna, az ami ebben a videóban Pócs doktor úr tökéletesen kifejt.
  Itt már régen túl vagyunk azon a ponton amit pártpolitikával és egyezkedéssel meg lehet oldani. A világelit a Covid-ügy révén színt vallott és nyíltan hadat üzent a nemzeteknek. Itt már csak egy olyan Csoda segithet mint ami a maroknyi egri várvédőket segítette a török túlerővel szemben vagy ami Dávidot segítette Góliáttal szemben. De ehhez az kell hogy a parittya elinduljon egy ilyen Alkotmányozó program által.

  Dr Drábik előadásait hallgatva gyorsan képbe lehet kerülni, bár megjegyzem, ami engem illet, e fenti adásban elmondottak közt én magam nem minden következtetéséve értek egyet – én jóval kevésbé vagyok optimista mind Kína mind Oroszország szerepét illetően.
  Én egyedül az nyugati és európai népek még meglévő szabadság- és igazságszeretetében bízom, és abban hogy lesz egy pont ami után a vezetés kénytelen lesz visszakozni.

  Anglia, Franciaország és Ausztria mellett Hollandia is kezd belelendülni
  Massive Amsterdam protest
  https://banned.video/watch?id=61d2ab61f5b5f04c11cc1cf0

  A múltkor azt írtam nem tüntetni kell menni, csak megtagadni az intézkedéseket. Rosszul mondtam, hisz az előbbi nélkül a másik sem történhet meg. A tömeges tüntetéséktől még ez az állig fegyverzett világelit is tart, mert az ilyen tömeges megmozdulások rázzák fel a még alvókat, és mert az mutatja meg az egyébként elszigetelt ébredteknek hogy mily sokan vagyunk.

  Az európai össznépi ébredéshez szerintem az is nagyon kellene, hogy a tömegek megértsék, azok, akik ezt eddig nem hitték, hogy a Covid-háború NEM illetve nemcsak orvosi-egészségügyi tárgykör, hanem a már a századok óta tartó gazdasági-politikai, világhatalmi harc végkifejlete amit a szupergazdagok egészen szűk köre vív a világ nemzetei ellen, kiváltképpen a keresztényi nyugati kultúra ellen, és a fehér etnikumok ellen, akik ezt a kultúrát képviseljük itt és most, akár keresztényként, akár ateistaként. Ezt kell megvédjük azért mert ez a szabadságunk és gazdasági lehetőségeinek alapja. Egy mai nyugati vagy európai nem-keresztény valaki számára is fontos tudni hogy mindannyian összetartozunk, mindannyian hisz közösek az elődjeink akik ezen európai-nyugati kultúrát, az embert szolgáló tudományt és technológiát és e régió demokratizmus értékrendjét, magát a jogállamiságot, létrehozták.
  .
  Érdemes itt idéznem:
  Jürgen Habermast, egy veterán baloldali német filozófust aki egy alkalommal azzal döbbentette meg csodálóit, hogy kijelentette: “A kereszténység, és semmi más, a szabadság, a lelkiismeret, az emberi jogok és a demokrácia, a nyugati civilizáció mércéinek végső alapja. A mai napig nincs más lehetőségünk [a kereszténységen kívül]. Továbbra is ebből a forrásból táplálkozunk. Minden más csak posztmodern fecsegés”.

  Nem szabad hagyni hogy a világelit és azok lokális csicskásai megosszanak minket és megfosszanak ezen egyedülálló értékektől. A jobb és a bal megosztás mindig is hamis volt, és mindig csak arra szolgált hogy a szegénységbe küldött rétegeket egymás ellen uszítsák olyan téves ideoógiák mentén, amelyek egyik e sem volt igaz Kiváltképpen nem volt igaz az állítás hogy a mindenkori baloldali vagy liberális vezetés egy a kapitalisták által uralt viágrendben a tömegek érdekeit képviselte volna egy napig is, és még kevésbé képviselték azon szabadságjogokat amelyek a mi érdekeink szolgálnák. (A mai “liberalizmusnak” semmi köze a valódi liberalizmushoz, azaz az egyéni szabadságjogok védelméhez, hisz lényegében nem más mint a bűnözés, nihilizmus és erkölcstelen életmódok átnevezése “szabadsággá” és annak hirdetése. A.baloldal akinek az lenne a dolga hogy az emberi jogokat védje és a tömegeket oltalmazza a gazdagok visszaélései ellen sem tesz semmit az ellen hogy a Covid ürügyén még többen süllyednek nyomorba miközben a gazdagok vagyona sokszorozódik és monopóliuma erősödik)

  A nyugati országokban azért van oly nagy ellenállás a Covid-fasiszmussal szemben, mert ezek a kormányok egyéb tekintetben is hiteltelenné tették magukat a tömegeket elszegényítő pénzügyi és gazdaságpolitikával. A nyugati polgár azelőtt dimenziókkal jobban élt mint az utóbbi két évtizedben.

  Most Magyarország nagy hátránya az ami eddig egy kis előnye volt, hogy az országot nyíltan is tönkretevő és szétverő baloldalhoz képest a jelen kormány kihozta az országot a romokból és létrehozott egy viszonylag, az előző időszakhoz képest nagyobb jövedelemre szert tevő széles réteget, a magyar középosztályt. Nos ezek az aránylag jobban megélni tudó tömegek nem fognak kimenni tömegesen az utcára mert úgy érzik hogy maguk ellen tüntetnek.

  A fiatalok is, érdekes észrevenni, csak akkor szervezkednek a kormány ellen, amikor Sorosék idejönnek és csinálnak egy jó kis színes forradalmat, mert éppen kormányt buktatni van kedvük, bármiféle cimszóval. Na de most amikor a magyar kormány Covid-ügyben úgy ugrál ahogy a Sorosék fütyülnek, mindjárt nincs kormánybuktatási akció. Ez is bizonyiték arra hogy a Covid a háttérhatalom nagy bulija.

  A tudomány amit a világelit agymosó tömegmédiái Isten helyébe helyeztek annak riválisaként, nem Istent kiváltó “isten” hanem Isten létéből eredeztetett. John Lennox oxfordi matematikus és a jelenkori keresztény apológia egyik fő egyénisége szerint is, tudomány csak azért létezhet mert Isten létezik. Az anyagi világ csak azért megismerhető a tudomány által, mert vannak törvényei melyek tudományos módszerekkel vizsgálhatók és leírhatók, azaz mert ezeket a törvényeket egy tér, idő, anyag előtti Intelligencia a világba kódolta. Nyilvánvaló hogy a véletlenszerű események nem produkálnak matematikát és fizikát, azaz nem produkálnak törvényeket és törvényszerűségeket amelyek egy ily komplex rendszert mint a világegyetem összetartanak és amelyben az emberi tudat, és annak tudományra való képessége, mint ezt a komplex rendszert megfigyelni és értelmezni képes intelligencia megjelent.

  De visszatérve, idemásolom újra azt a 25 pontos haditervet amit még a Rotchild és társai hoztak össze 1773. Fontos mert ez a terv annak a great reset-nek a master-plan-je amit a jelenben ugyanezen világelit jelen tagjai a Covid áljárvány ürügyén hajtanak végre.
  Dr Drábik ha röviden is itt is hivatkozik rá.

  Mindenki számára, aki esetleg még kételkedne abban hogy a Covid egy politikai projekt, eme a 25 pont ismerete meggyőző erejű lehet, mert valóban megfigyelhető hogy a történelmi események az idő óta, a jelen és közelmúlt politikája, és kiváltképpen a Covid fasizmus és annak hatásai, atomprecízen egybevágnak e terv mind a 25 pontjával.

  Idemásolom újra:
  1770-ben Mayer Amschel Rothschild megbízta a zsidó származású Adam Weishauptot, a jezsuiták által kiképzett, hitehagyott kánonjogi professzort, hogy dolgozza át és modernizálja az illuminátust, a Sátán imádatát, a világuralom megszerzésére és a luciferi ideológia rákényszerítésére “az emberi faj megmaradt részeire” egy végső, megrendezett társadalmi kataklizma után.

  1773-ban Mayer tizenkét gazdag embert hívott össze Frankfurtban, és arra kérte őket, hogy egyesítsék erőforrásaikat, majd bemutatta azt a 25 pontból álló tervet, amely lehetővé tenné számukra, hogy az egész világ vagyona, természeti erőforrásai és emberi erőforrásai fölé kerekedjenek.

  Ez a 25 pont a következő:

  1. Akadémiai viták helyett inkább erőszakot és terrorizmust alkalmazni.

  2. “Liberalizmust” prédikálni a politikai hatalom bitorlására.

  3. Osztályharcot kezdeményezni.

  4. A politikusoknak ravasznak és megtévesztőnek kell lenniük – minden erkölcsi értékrend sebezhetővé teszi a politikust.

  5. Szét kell bontani “a rend és a szabályozás meglévő erőit”. Újjáépíteni minden létező intézményt.

  6. Láthatatlannak maradni egészen addig a pillanatig, amíg olyan hatalomra tettek szert, amit már semmilyen ravaszság vagy erő nem képes aláásni.

  7. Tömegpszichológiát használni a tömegek irányítására. Abszolút zsarnokság nélkül nem lehet hatékonyan uralkodni.

  8. Támogatni az alkoholos italok, a kábítószerek, az erkölcsi korrupció és az erkölcstelenség minden formáját, amelyet az “agenteurök” szisztematikusan használnak az ifjúság megrontására.

  9. Minden eszközzel megragadni az ingatlanokat, ezzel biztosítani a behódolást és a szuverenitást.

  10. Háborúk szítása és a békekonferenciák ellenőrzése, hogy egyik harcoló fél sem nyer területet, ami egyre mélyebben eladósítja őket, és
  hatalmunk alá rendeli őket.

  11. Olyan jelölteket választani közhivatalokba, akik “szolgalelkűek és engedelmeskednek a parancsainknak, hogy könnyen felhasználhatók legyenek bábuként a mi játékunkban”.

  12. A sajtót propagandára használni, és a nyilvánosság minden csatornáját a közvélemény tájékoztatására ellenőrzés alatt tartani, eközben az árnyékban maradni, tisztán a vádak alól.

  13. Elhitetni a tömegekkel, hogy bűnözők prédájává váltak. Majd helyreállítani a rendet, a megmentők szerepében, annak látszatával.

  14. Pénzügyi pánikot kelteni. Felhasználni az éhséget az ellenőrzésre, a tömegek leigázására.

  15. Beszivárogni a szabadkőművességbe, a Nagy Orient páholyok kihasználására, a munka valódi természete leplezésére és annak emberbarátiként való álcázására. Terjeszteni az ateista-materialista ideológiát a “gójok” körében.

  16. Amikor elérkezik az óra, hogy az egész Világ szuverén urát megkoronázzák, annak befolyása mindent el fog űzni, ami esetleg az útjába állhat.

  17. Szisztematikus megtévesztést használni, magasröptű frázisokat és népszerű szlogeneket durrogtatni. “Az ígértek ellenkezőjét mindig meg lehet tenni valamikor később… Következmények nélkül.”

  18. A rémuralom a leggazdaságosabb módja annak, hogy a gyors behódolás megtörténjen.

  19. Politikai, pénzügyi és gazdasági tanácsadóknak álcázni magunkat, hogy diplomáciai eszközökkel és az attól való félelem nélkül hajtsuk végre megbízatásainkat, hogy a titkos hatalmat a nemzeti és nemzetközi ügyek mögött lelepleznénk.

  20. Végső világkormányzás a cél. Szükséges lesz hatalmas monopóliumok létrehozására, hogy még a gójok legnagyobb vagyonai is olyan mértékben fognak tőlünk függeni, hogy a legmélyebben adósságba süllyednek, a kormányaik hitelével együtt, a nagy politikai összeomlás napja után.”

  21. Gazdasági háborút szítani. Kirabolni a “gójokat” a földbirtokaikból és iparukból a magas adók és a tisztességtelen verseny kombinációjával.

  22. “Rávenni a “gójokat”, hogy pusztítsák el egymást, így csak a proletariátus marad a világon, néhány milliomossal, akiket a mi céljainknak szentelünk, és elegendő rendőr és katona, hogy megvédjék érdekeinket.”

  23. Az Új Rendnek hívni, és kinevezni egy diktátort.

  24. A társadalom fiatalabb tagjait bolondítani, szórakoztatni, és megrontani olyan elméletek és elvek tanításával, amelyekről tudjuk, hogy hamisak.

  25. A nemzeti és nemzetközi törvényeket olyan ellentmondásossá torzítani, amely először álcázza a törvényt, majd teljesen elrejti azt. Döntőbíráskodással helyettesíteni a jogot.

  Itt is megjegyzem amit korábban, amit a fenti Drábik interjúban is hallunk és ami optimizmust én is osztok, az az, hogy bízom abban hogy a szintén fehér fajba tartozó és e kultúra létrehozásában nagy szerepet játszó és azt élvező magyar és európai zsidóság megérti, hogy velünk kell összefogjanak a világelit ellen, mert így lenne esély egy olyan ellen-szövetség megalakítására ami ezen 25 pontos tervet megbuktatná és megmenthetné közös jövőnk.

  Az európai és nyugati zsidóság érdeke lenne a fehér fajjal összefogni a világhatalmi elit ellen azért is, mert a világelit zsidó származásúnak mondható tagjai egyúttal fajárulók is – lásd a 2 vh zsidó holokauszt, amit szintén ez a világelit szervezett. Ugyanezen náci világelit a szintén fajáruló fehéreket is tartalmaz, akik így együtt összefogtak az iszlám elitjével. A 2 vh alatt iszlám csapatok is segédkeztek a zsidó és keresztény holokauszt kivitelezésében. A jelenben is valami hasonló történik: a Covid-projekt mögötti világelit nemcsak a fehérek ellen nyomulnak, de a zsidóság tömegeit ezúttal sem kímélik, hisz Izrael a fő oltásáldozat-országok egyike.

  (Ne haragudjanak e komment hosszáért, de csak gy tudtam kerek egésszé rendezni.)

   1. Suta trollkodás és érvelési hiba, hisz szakálla van, hosszabb mint a rabbiké.
    Na és azt is tudjuk hogy kik nyomják az efféle strómeneket és red herringeket – éppen azok akik leginkább a keresztények vesztére törnek.

    Senki nem alázkodik előttük, legalábbis én nem, de ezt ön is tudja, amennyiben képes olvasni.

    (Csak a félreértés elkerülése végett, további trollkodásaira már nem kap választ tőlem, mert nincs ilyesmire időm.)

   2. Megjegyzem, hogy egy konstruktív ellenvéleménnyel lehetne vitatkozni, de olyan klisékkel nem amit ön idebiggyesztett. Ezekkel már tele van az a bizonyos padlás és pince, plusz az összes kontrollált szoc média, amely trend miatt előállt az amit valóban antiszemitizmusnak nevezhetünk és ami egy újabb zsidó holokausztot eredményezhet a közeljövőben Európában, miközben a náci világelit röhög majd a markában és azzal az ürüggyel majd megcsinálja újra a keresztény holokausztot is.

    Úgyhogy döntse el magában Pecás, melyik táborba tartozik, eme náci világelit tudatos segítői közé vagy a hasznos idióták egyike aki eléggé öngyilkos módon fújja a fejébe mosott szövegkönyvet.

    (Másik megjegyzésként, ami mi közös ügyünket, eme holokauszt megállítására való küzdelmünket illeti, szerintem öngól átengedi a moderáción az efféle demoralizáló és közösségünket megosztó “válaszokat”. )

 12. Mi történik akkor ha kitöltöm, aláírom és elküldöm a nyilatkozatot pl. ha házkutatást tartanak a fogadónál és fény derül a kilétre? Meghurcolják az embert, mert az biztos hogy nem fogják hagyni ezt gördülékenyen megtörténni. Valami közelebbit tudnának írni erről az egészről, mert hát mégis a szenzibilis adatainkat adnánk ki? Másrészt a két tanú nem lesz egyszerű dolog úgy vélem. Miért pont 100ezer hozzájárulás és miért kell két tanú? Milyen tv-i háttere van ennek az egésznek? Véd valami engem ha nyilatkozom, vagy teljesen kiszolgáltatottá válok? Honnan értesülök a fejleményekről? Leszek folyamatosan tájékoztatva…?

 13. Tisztelt doktor úr! Ma postára szerettem volna adni nyilatkozatomat a Sorsfordító Nemzetgyűlés-hez. A Balatonalmádi postahivatal nem vette fel tértivevénnyel a levelemet. Nem találták azt a címet, amit Önök a nyilatkozat végén, címként megjelöltek. “Tatabányán Pf. 1441 cím nem létezik”, ezt írta ki a gépük. Mit tegyek? Köszönettel

 14. Tisztelt Doktor úr!
  A lefényképezett nyilatkozatot milyen címre lehet küldeni?
  Köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük