A megkülönböztetés elleni harc ezennel elkezdődött

Jelszó: Legfőbb fegyverünk a világosság, a tisztánlátás!! Oszd meg, nyomtasd, terjeszd, ébreszd az alvókat!

A diszkrimináció minden szinten elfogadhatatlan és összeférhetetlen Magyarország Alaptörvényével, összeférhetetlen az egyetemes emberi jogokkal, összeférhetetlen a felelős gondolkodással és az élettel!

ELFOGADHATATLAN AZ, HA TÖRVÉNYEKET, AZ ALAPTÖRVÉNYT, AZ EMBERI JOGOKAT ÍRJÁK FELÜL ALACSONYABB SZINTŰ JOGSZABÁLYOKKAL, MINT MOST PUSZTÁN KORMÁNYRENDELETEKKEL. Még akkor is így lenne, ha meglepően sok embernek a halálát előidéző járvány söpört volna végig az országon, de nem így volt! Egy életképes társadalom alkotmányt ír, hogy mindig mindent az akarata szerint tegyenek, hogy az eseményeket mindig a kezében tarthassa. Most az eseményeknek már nincs közük sem a történeti alkotmányhoz, sem Magyarország 2012-es Alaptörvényéhez! Az emberi jogok elvesztek! Merénylet zajlik ellenünk az emberek félelmére alapozva, megcsalták a nemzet szándékát, észrevétlenül juttatják a közhangulatot a fasizmus szellemiségébe: létrehoztak egy igazolvánnyal megkülönböztetett kasztot előjogokkal és egy kirekesztett kasztot mondvacsinált járványveszélyre hívatkozva másodrendű állampolgárokból!

Ha a “védettségi igazolvány” üzenete nem hazugság lenne, akkor sem lenne elfogadható, mint bármiféle megkülönböztetés alapja. Ráadásul teljesen légből kapott hazugságon alapuló, illegális dokumentum!

 • az oltás nem véd és nem védett az, akit beoltottak
 • A védelem nem csak a kimutatható ellenanyag szinttől függ. A négy hónap csak egy légből kapott, tetszőleges időtartam
 • nem igaz, hogy az nem betegszik meg, akit beoltanak – vagyis hiába oltják, megbetegszik
 • nem igaz, hogy az nem betegít meg senkit, akit beoltanak – vagyis hiába oltják, megbetegíti a környezetét, úgy tűnik, hogy még fertőzőbb, mint a nem oltott
 • sokan betegszenek meg és meghalnak az oltások után, úgy tűnhet jóval többen, mint a COVID járvány miatt
 • az igazolvány nem véd meg a következő hasonlóan kitalált járványtól és erőszakolt oltástól – az igazolvány nem örökre szól, ez biztos
 • a 4 millió oltottból összesen 2,7 millió ember csak egy oltást kapott, ami a propaganda szerint nem elég a védettséghez, azaz semmire sem jó – de az egyszer oltottak is kapnak igazolványt
 • a felnőtt igazolvánnyal rendelkezők diszkriminálásával, a gyerekeket is diszkriminálják – hiszen a gyerek a szülő nélkül nem mehet be a kirekesztést érvényesítő helyekre

Magyar Testvérek! Nem csak a diszkrimináció elrendelése és propagálása elfogadhatatlan, hanem az oltási igazolványok használatával járó diszkrimináció elfogadása és annak használatával járó együttműködés is teljes mértékben elfogadhatatlan! Siralmas látni, hogy hová süllyedtünk, hol van a magyarság tudatunk! Képesek vagytok beoltatni magatokat azért, hogy kapjatok egy minden létező joggal összeférhetetlen diszkriminációs igazolványt? Csak azért, hogy focimeccsre, étterembe, fürdőbe és színházba mehessetek, mint valami kiválasztott kaszt a nemzeten belül? Mert enélkül nem lehet élni? Meg sem fordul a fejetekben, hogy ez a reménytelenül birkák számára való trükk, hogy minél könnyebben és gyorsabban legyenek vezethetők a vágóhídra? Ma most csak ezt teszed meg és csak két oltást kapsz. Holnap 10 újabb kérés jön és újabb előírások, hogy vedd fel ahányszor mondják a téged és utódaidat egyre inkább megnyomorító következő injekciókat? Meg sem fordul a fejedben, hogy ha ezen a nyáron adnak is némi szabadásgjogot neked, de ősszel vissza fogják vonni, majd újra és még tovább fogják szorítani a nyakad körül a hurkot? Tényleg csak az orrotokig láttok? Még mindig nem értitek? Ez a III.Világháború! Itt most osztják a sárga csillagot! MINDENKI, AKI EBBEN RÉSZT VESZ AZ HAZAÁRULÓ!! El árulja a népét, a családját, a jövőjét, a gyerekeit. Az is, aki celebként reklámozza és beáll véleményformálónak (pl. Borbás Mária, Kemény Dénes, Nacsa Olivér, Bagdy Emőke és mások), az is, aki megzsarolja a szerencsétlen nagyit, hogy nem láthatja az unokáját, ha nem oltatja be magát, az is aki soha nem létező rémtörténetekkel példálózik, hogy rávegye ismerőseit a rizikós kezelések felvételére, az az iskolai vezető is, aki a tanárokat zsarolja állásuk elvesztésével, az az orvos is aki beadja, aki szemet huny és nem lázad fel, az is aki elfogadja a munkahelyi kényszerítést és zsarolást. A jövő most dől el! Hogy milyen lesz, rajtatok, rajtunk múlik. Most derül ki, hogy van-e még életképes része ennek a társadalomnak, vagy csak a tömeg vágóhídi menetelése dübörög.

Európa és a világ számtalan országában tömegek mennek ki tiltakozni az utcára és sehol nem fogadják el ezt az árulást. A minapi londoni eseményekről láthattok itt, meg itt, meg itt, meg itt képeket. Ti legfeljebb addig juttok el, hogy rohangáltok, mint pók a falon, hogy vajon honnan lehetne szerezni egy hamis “védettségi igazolást”. Rohadtul nem értetek semmit!

Nincs vége a csinált járványnak, nincs vége semminek! A java most kezdődik! Van már egy egyelőre kisebbségben levő tömeg Magyarországon is, akik nem veszik be ezt az aljas hazugságot és nem fogják eltűrni a megkülönböztetést. Nem fogják eltűrni, hogy az 1930-as évek náci Németországának szintjére süllyedjünk most 2021-ben, egy járványnak színlelt népbutító propaganda közepette.

Ezúton felhívunk minden jó érzésű magyart függetlenül attól, hogy beoltatta-e magát, vagy sem, hogy tartsa távol magától a kirekesztőket, maradjon távol a kirekesztőktől, fogjon össze a kirekesztést elítélőkkel a szeretet jegyében! Az aki résztvesz ebben az aljas náci színjátékban, annak nincs helye a magyar társadalomban, még akkor sem, ha a jogszabályok szerint jár el! A jogszabályok mentén is élhet a gonoszság. Nincs helye annak, aki úgy reklámozza magát, hogy én beoltattam magam és ezért gyere hozzám masszázsra, hozzám gyertek enni, hozzám gyertek gépkocsi vezetést tanulni. Nincs helye annak sem, hogy valaki ne engedje be valahová az oltási igazolvánnyal nem rendelkezőket és annak sem, aki helyet ad az ilyen náci propagandának, aki hagyja megnyomorítani a gyerekeinket azzal, hogy szembe fordul a szülői közösség be nem oltott tagjaival, aki támogatja annak a fasiszta szándéknak a megvalósulását, hogy a beoltott ember jobb, többet ér és ezért több jogot érdemel. Meg kell húzni a vörös vonalat és mindenkit kérni kell arra, hogy azt ne lépje át. Viszont fogjunk össze azokkal, akik bátran kiállnak, kockázatot vállalnak. Ha sokan leszünk, nincs lehetőség a büntetésre, nincs lehetőség egyenként levadászni a józanul gondolkodókat, mint ahogyan a Hősök terén tüntető alig néhány ezer ember esetén történt. Legyünk százezren, vagy millióan és akkor semmit nem tehet a gonoszság.

Felhívok mindenkit, hogy használva a még megmaradt jogainkat, buktassuk meg a „védettségi igazolványokat”, az azok mellett érvelőket, az igazolvány látszat előnyeit kihasználókat, a hamis oltáspropagandát kürtölőket. Kerüljük el az ezzel kérkedő, ezt reklámozó szolgáltatókat, kerüljük el az ezt számonkérőket, a zsarolókat. Dőljönek saját tőrjükbe. Fontos nektek, hogy ott egyetek, ahol a társadalmi létre méltatlanok vállalkoznak? Le tudnál mondani a kedvencedről egy nemesebb cél érdekében? Gyakorold az önkontrollt, ne menj oda, ne vedd meg, ne keresd a társaságát, csak ha tényleg az életed múlik rajta!  Támogasd a szeretetet, az összefogás, a kirekesztés ellenességet!

Kerüljük a multikat, vásároljunk a kiskereskedőknél, keressük a természetes megoldásokat, alakítsunk pertársaságokat, keressünk ügyvédeket, vegyünk példát a sikeresen beadott peranyagokról, melyeket az orvosok a tisztánlátásért oldalon a jog címszó alatt egyre inkább megtaláltok. Alakítsatok kis közösségeket, szövetkezzetek és hálózzátok be az országot! Ideje véget vetni enneka rémálomnak! Nézzetek Svédország, Fehér-Oroszország, Florida, vagy Texas felé, ahol nincs, sőt tilos az ilyen igazolvány, ahol híre hamva sincs járványnak, ahol fel sem merül, hogy megkülönböztessenek embereket csupán félelmek alapján.

Hiszünk abban, hogy a világunkat mi magunk alakítjuk. Hiszünk abban, hogy a nehézségek azért vannak, hogy azokra megoldást keressünk, abból tanuljunk és egy magasabb szintre kerüljünk. A „VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY” EGY HAZUG PROPAGANDA, CSAK A DISZKRIMINÁCIÓT SZOLGÁLJA ÉS NINCS SEMMI TUDOMÁMYOS ALAPJA! SEMMI NEM IGAZOLJA, HOGY AKINEK ILYENJE VAN, AZ VALÓBAN VÉDETT, VALÓBAN MEGVÉD BÁRKIT, VAGY AKÁR ÖNMAGÁT! NE FOGADD EL EZT A HAMIS SZIMBÓLUMOT, NE HASZNÁLD, NE KÉRD SZÁMON, HISZEN SEMMIT NEM JELENT ÉS NEM TÖBB, MINT HOGY TUDATJA AZT, HOGY A TULAJDONOSA AZ ÉLETE ÉS EGÉSZSÉGE ÁRÁN IS ASSZISZTÁL AZ EMBEREKET FÉLELMMEL MEGNYOMORÍTÓ, HAZUG NEMZETKÖZI PROPAGANDÁHOZ, VAGY ELHITTE EZT A HAMIS PROPAGANDÁT, AMELY AZ EMBERISÉG TELJES KONTROLLJÁT KÉSZÍTI ELŐ.

ÍRD KI AZ ÜZLETEDRE: ITT NINCS DISZKRIMINÁCIÓ, AKÁR OLTOTT, AKÁR OLTÁS NÉLÜLKÜLI BEJÖHET!

TISZTELD A BÁTRAKAT, AKIK MERNEK ELLENTMONDANI A DISZKRIMINÁCIÓNAK! KERESD A HASONLÓAN GONDOLKODÓKAT ÉS LÉPJ VELÜK RIADÓLÁNCBA!

PROPAGÁLD A DISZKRIMINÁCIÓ MENTESSÉG SZÜKSÉGESSÉGÉT ÉS ÉBRESZD AZOKAT, AKIK EDDIG ELHITTÉK, HOGY MINDEZ A CIRKUSZ ÉRTÜK VAN!

A “VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY” EGY ORVOSSZAKMAI KAMU MINDEN TUDOMÁNYOS MEGALAPOZOTTSÁG NÉLKÜL!

 2021. április 28. Budapest

Az Orvosok, Tudósok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért nevében

Dr.Bardócz Zsuzsa prof.

Dr.Bolla Miklós

Dr. Borbély Katalin

Dr Dobos Vadim

Dr.Gődény György 

Dr.Hutvágner Rozália

Dr.Pócs Alfréd 

Dr. Szanyi Dorottya

Dr.Szinnyai Attila

Dr.Tamasi József

Dr.Tomasovszki László

Dr.Totok Zsuzsa 

Dr.Uhrik Tibor 

Ertsey Attila 

Gurabi Csaba Károlyné

Lehoczky Judit

Noll-Szatmári Enikő

Szűcs Attila 

Tóth Ákos

Kaszab Klaudia

Brindza András

ÁLLJ BE A JÓ OLDALON, TEGYÉL A DISZKRIMINÁCIÓ ELLEN!

Ez a küzdelem még csak most kezdődik!!  

KÉRJÜK, HOGY AKI EGYETÉRT, AZ JELEZZE ITT ALÁÍRÁSÁVAL, TÁMOGATÁSÁVAL!

Az alábbi írások, szerzők is a miénkhez hasonló tartalmú gondolatokat fogalmaztak meg

Dr.Czeglédy Csaba https://444.hu/2021/04/26/a-dk-s-czegledy-csaba-nem-adna-tobbletjogokat-a-vedettsegi-kartyakhoz

Magyarok Világszövetsége Sajtószolgálata email üzenetei

TASZ https://index.hu/belfold/2021/04/23/tasz-vedettsegi-igazolvany-diszkriminacio-gervai-nora/

Dr. Czeglédy Csaba

Ha dolgozni lehet oltási igazolvány nélkül, lehessen sportolni, szórakozni is!Nem feladatom megítélni – és nem is értek hozzá -, hogy a szombaton ránk szakadt “szabadság” korai-e vagy sem, rosszabb lesz-e a vírushelyzet vagy sem.Azonban az emberi jogok területén jártas jogászként meg kell szólalnom: a védettséginek hazudott, valójában az első oltás tényét rögzítő igazolvány nem járhat többletjogokkal birtokosaiknak.Veszélyhelyzet idején is mindenki egyenlő a törvény előtt, és még az Alaptörvény is azt rögzíti, hogy alapvető jogainkat bármely megkülönböztetés nélkül gyakorolhatjuk.Ebből a két szabályból pedig együttesen az következik, hogy különbségtétel nélkül kell mindenkit beengedni a vendéglátóhelyekre, szállodákba, edzőtermekbe, mozikba, színházakba, sport és kulturális rendezvényekre, ellenkező esetben a szabadságunkban lennénk korlátozva. ❗️Hozzáteszem, hogy a hatóság tagjain kívül senkinek nincsen joga a személyazonosságunk és az oltási igazolványon lévő adatok ellenőrzéséhez.Hatalmas feszültség van a társadalomban, nem kellene a jogellenes különbségtétellel tovább feszíteni a húrt.Továbbá az sem jogszerű, hogy a kormány rá akarja kényszeríteni azokra az oltást, akik saját meggyőződésük alapján nem oltatják be magukat. Megjegyzem, az oltás nem kötelező.Álláspontomat támasztja alá egy mai hír Németországból:“Egy beoltott az utolsó adag – kétfázisú oltás esetén a második, egy adagból álló védőoltásnál az egyetlen adag – beadása utáni 15. naptól kisebb valószínűséggel terjeszti a vírust, mint egy tüneteket nem mutató fertőzött.A berlini vezetés javaslata szerint erre a megállapításra építve be kellene vezetni, hogy a beoltottakat az utolsó adag beadása utáni 15. naptól kezdve ugyanúgy kell kezelni, mint a negatív SARS-CoV-2-teszttel rendelkezőket.❗️Ugyanakkor kiváltságokkal, többletjogosítványokkal nem jár az oltás, vagyis a beoltottak is csak azokat az üzleteket kereshetik fel, csak azokat a szolgáltatásokat vehetik igénybe és csak azokat kulturális, sport vagy egyéb intézményeket látogathatják, amelyek működése az aktuális járványhelyzethez igazított szabályok alapján engedélyezett.”Ne engedjük meg tehát Magyarországon a jogellenes különbségtételt!

ATV Egyenes Beszéd

Mi Hazánk Mozgalom sajtó tájékoztatója

Ilana Izraelből könyörög Európához, hogy itt buktassuk meg a védettségi igazolványt

840 thoughts on “A megkülönböztetés elleni harc ezennel elkezdődött

 1. Minden gondolatávak egyet értek.A munkám lapcsán látom,hogy mennyire megvezethetők az emberek.Igyekszem példamutatásommal tudásommal,hozzáállásommal hatni környezetemre.Soha nem adom fel elveim és hitem!Terjesztem a cikket!

 2. Egyetértek !! Az összefogas a kulcs, és az egyetlen békés megoldás az alkotmányos kötelességünknél fogva a nyilatkozat kitöltése a diktatúra felszámolására !

 3. Pontos összefoglaló, helyzetkép.
  Egyetértek.
  A nácizmus észrevétlen megjelenése, a véleményhatalmi terror és a hazugság kultusza anno lényegazonos mindazzal, ami napjainkban a covidra való hivatkozással belopakodik hétköznapjainkba, és átveszi az irányítást sorsunk felett.

 4. Egyetertek a leírtakkal, támogatom a diszkrimináció, az oltási kötelezettség elleni harcot.

 5. Minden egyes szavával, gondolatával egyetértek! Hálásan köszönöm kitartásukat!

 6. Teljes mértékben egyetértek! Egyszerűen nem értem az embereket, hogy ennyire nyilvánvaló dolgokat miért nem látnak?! Pedig széleskörű összefogás nélkül nem mászunk ki ebből!!!

 7. Teljes mértékben egyetértek. Alapvető Jogok Biztosának Hivatalához közérdekű bejelentés benyújtva.

 8. Egyetértek minden szóval. Köszönöm minden tisztánlátó munkáját, kitartását!!

 9. Ha tehetünk bármit, tegyük meg, hogy ne szakadás, hanem egység teremtődjön!

 10. Teljes mértékig egyetértek! Az egyéni panaszt ár beadtam az AJBH – nél.
  Köszönöm a sok munkát, amit beletesznek ebbe az ügybe!

 11. Teljes mértékben egyetértek. Támogatom. Összefogással talán el lehet érni, hogy ez a megkülönböztetés és diszkrimináció ne ossza ketté a nemzetünket. És elítélem a mindenféle zsarolással oltásra kényszerítő intézkedéseket.

 12. Minden egyes szavával egyetértek és minden lelki/fizikai erőmmel támogatom!
  Hálásan köszönjük hihetetlen kitartásukat és emberfeletti munkájukat! Győzzön végre az igazság!

  1. Mindennel egyetértek és elítélem a diszkriminációt. A társadalom megosztása gonosz elmére vall. Remélem az ” alvó” emberek szeme kinyílik és rájönnek milyen ördögi játékot játszanak velünk. Hálásan köszönöm fáradhatatlan munkájukat! Ezért írom alá.

  2. Semmilyen szinten nem fogadom el a diszkriminációt, és a szabadság sárba tiprását. Támogatom ezt az ügyet teljes szívvel.

  1. Teljes mértékben egyetértek és támogatom Önöket. Köszönet a kitartó munkájukért!

 13. Teljes mértékben egyetértek mindazzal amiről itt olvastam. Nincs helye semminemű diszkriminációnak.

 14. Teljes mértékben egyetértek, és tiszta szívből támogatom. Ha sokan összefogunk, sikerülni fog.

  1. Támogatom az összefogást a diszkrimináció ellen; egyetértek ,hogy zsarolással ne lehessen kényszeríteni senkit arra,hogy beoltassa magát és a gyermekeit!

 15. Tamogatom Onoket , semmilyen kirekesztessel nem ertek egyet. Mindenkinek sajat maganak kell eldonteni beoltataja magat vagy sem . Amennyiben valaki elutasitja az oltast, ennek semmilyen negativ kovetkezmenye nem lehet. Attol, hogy valaki elutasitja ezt az oltast , attol meg nem oltas ellenes. A vedettsegi igazolvany es sarga csillag is a megkulonboztetes szimboluma.

 16. Egyetértek! Támogatom! Teremtsünk Egységet! Hálás köszönet mindenkinek aki ezen dolgozik.

 17. Az embereket nem érdekli az igazság, s felelősséget sem akarnak vállalni tetteikért. Csak a testük jóléte érdekli őket, korruptak és gyávák, mint vezetőik. Így hát, készülj te nemzet ítéletedre.

 18. Maximálisan egyet értek! De mondjuk ki a nagy igazságot:
  ” Ráadásul teljesen légből kapott hazugságon alapuló, illegális dokumentum!”
  De legálissá teszik a jó korán megtervezett rendjük szerint. Ami Kínának a berendezkedése biztosított a mai időszakra, (totális ellenőrzés és terror) azt a világ hatalmi köre az oltás” alatt hajtja végre. Persze jól kidogozottan a népesség csökkentést is végre hajtják.

 19. Végre megmozdult, ténylegesen elkezdődött valami! A kérdésem az lenne, hogy hol lehet aláírni?

 20. Teljes mértékben egyetértek. Köszönöm az értünk is folytatott küzdelmünket.

 21. A testünk a miénk, nekünk kell együtt élni vele, ezért csak magunk dönthetünk róla. Minden màs erôzsak. Köszönöm a felszólalóknak a kiàllàst.

 22. Egyetértek maximálisan! Nem értem, hogy lehet különbséget tenni egészséges emberek között! Aki beteg, otthon marad és gyógyul. Aki egészséges, az teljesen mindegy, hogy oltva van, vagy csak jó az immunrendszere! Ez már a náci időket idézi bennem! Ott is a megkülönböztetéssel kezdődött…

 23. Egyetértek a cikkben megfogalmazott gondolatokkal, ellenzek minden “védettségi igazolványhoz” fűződő megkülönböztetést.

 24. Soha ne hátráljatok meg! Rengetegen állunk mögöttetek! Egyenlőre sötétben, de lassan kilépünk a fényre! Akit kell, azt kilökdössük…

  1. Nem tartom normálisnak a veddetsegi igazolvány bevezetését tiltakozom ellene .

 25. Tökéletesen Látja a Doktor Úr !
  Nekem mint kis szállásadónak diszkriminálnom kellene pont azokat a vendégeket akikkel egyetértek? Ez Nemzetárulásra Kényszerítés !

  1. Minden szavával egyetértek.Minden jogi lehetőséget meg kell ragadni.Ha elfogynak a lehetőségek.Saját kezünkbe kell venni a sorsunk ès elzavarni ezt a kormányt.

    1. Nagyon sajnálom, hogy az emberek ennyire csukott szemmel járnak. Borzasztó ez a zsarolás, ami itt folyik. Teljes mértékben támogatom.

 26. Mindenféle megkülömböztetést elutasítok. Főleg a politika által ránkerőltetett intézkedéseket, ami bennünket másodrendű állampolgárrá degradál. Ezt a küzdelmet támogatom.

 27. Higgadt tiszta fejjel, és tisxta sxívvel a jobb Magyar Jövőért! Egyetértek

 28. Számomra teljes mértékben elfogadhatatlan, az ilyen megkülönböztetés! Nyilvánvaló, hogy a diszkriminációs rendelet kizárólag, csak a politikai hatalom megőrzését és az emberek további megosztását szolgálja.

 29. A diszkrimináció minden szinten elfogadhatatlan, összeférhetetlen az egyetemes emberi jogokkal, összeférhetetlen a felelős gondolkodással és az élettel! Fogjunk össze!

 30. Maximálisan egyetértek és támogatom a kezdeményezést ne hagyjuk,hogy a hatalom szétválaszon benünket!! Tiszteséges polgárokat diszkrimiláljon!!

 31. Abszolút egyetértek a nyilatkozat/felhívás minden szavával!
  Teljes mértékben támogatom a leírtakat! Harcra fel!
  Az önvédelem jogos és az emberi méltóság mindenek felett áll!

 32. Teljes mértékben támogatom az indítványt!
  Csak így tovább, fogjunk össze Mi Magyarok!
  Az oltások senkit sem védenek!
  Védjük meg Mi magunk az alapvető emberi jogainkat és egymást!
  HAJRÁ!

  1. Egyetèrtek, viszont erőtlennek is èrzem magam ezzel az orbitàlis, ègbekiàltò emberellenes nyomàssal szembe. ?

 33. Maximálisan egyet értek! Undorító ami itt folyik! A sok birka meg megy, és csinálja, amit mondanak!
  Hát engem nem fognak zsarolni, megfélemlíteni, és kényszeríreni a baromságukra!
  TÁMOGATOM!!!

 34. Teljes mértékben egyetértek és támogatom! De nem látom Lenkei doktort az aláírók között. Csak nem történt valami baj?

  További sok sikert kívánok

  Tóth Piroska

 35. Egyetértek a megállapításokkal és az indítványokkal. A legfontosabb cél sikerre vinni a pereket, igazolni a jogtiprást, beismertetni a károkat, majd elérni a kártalanítást kerül amibe kerül. Ha ez elbukik, a béke is elbukik.

 36. Maximálisan egyetértek és köszönöm amit tesznek. Támogatom erőfeszítéseiket, amilyen formában csak tudom.
  Munkahelyemen is előírtak maszkviselési kötelezettséget… én nem hordom. Nálam ez már a vörös vonal, amikor olyanra akarnak kényszeríteni, ami az egészségemet veszélyezteti. Ha kirúgnak, … hát kirúgnak. Munkahely több van, egészség csak egy.
  Az igazság előbb, vagy utóbb, de győzedelmeskedik! Egyre többen vagyunk, ha összefogyunk hamarabb megy.

  1. Teljesen egyetértek!!
   Ideje informálódni az embereknek ahelyett, hogy vakon megbíznak a kormányban! Sokan még csak azt sem tudjak, hogy rajtunk kísérleteznek ezekkel az oltasokkal amik sem fertőzést sem pedig a “vírus” tovább adását nem akadályozzák meg. Rengetegen belehalnak az injekzióba. Szörnyű amit tesznek!! Meg kell ezt allítani!!!

 37. Nem kérdés, ELÉG VOLT a terrorból!
  Egyetértek, fogjunk össze, Isten áldásával!

 38. Egyetértek! Felháborítónak tartom a hátrányos megkülünböztetést, emberi- és alkotányos jogaink sárba tiprását.

  1. Egyetértek, támogatom, a diszkrimináció minden fajtáját és a fasisztoid alapú társadalmi elképzeléseket csírájában el kell folytani! Nem fordulhat elő még egyszer az, amire a Holokauszt emlékeztet minket. Fogjanak össze a német jogászokkal, akik a Korona Vizsgáló bizottságban gyűjtik az adatokat a perekhez. Globális összefoggásra van szükség. Meg kell akadályozni minden áron, hogy ez még egyszer megismétlődhessen, mert egyszer már bepróbálkoztak a H1N1 – el. Ennek a bűnszövezkezetnek messze nyúlnak a “csápjai”, de nagyon bízom benne, hogy akik benne vannak mind megkapják méltó büntetésüket! És abban is nagyon bízom, hogy lesznek olyan elfogulatlan, és korrupciótól mentes bíróságok, ügyészségek, akiket nem fog sikerülni lefizetni ezeknek a közönséges gyilkosoknak. Köszönjük a munkájukat, és nagyon vigyázzanak magukra!

 39. Szeretném látni, hogy létezik még jogállamiság. Bár egyre kevesebb jelét látom.
  Igen, ott vagyok mögöttetek én is.

 40. Teljes mértékben támogatom. Sajnos azt látom hogy az emberek nagy része oly sötét, hogy mondhatunk nekik bármit. Az elméjük megközelíthetetlenül elhomályosult, a szívük, lelkük, már rég nem működik. Nem véletlenül jutottunk el már idáig is. Viszont természetesen nem szabad feladni a gyerekeink érdekében, én is megteszek minden tőlem telhetőt! Hajrá!

 41. Sajnos ott tartunk már, hogy a családom is ellenem fordul, mert nem akarom oltatni magam. Annyira megvezették, megfélemlítették őket, hogy meg sem hallgatják az érveléseimet. A nejem egészségügyis és a kisebbik lányom is annak tanul.
  Teljes mértékben egyetértek a fent írtakkal és csatlakozom.

 42. Támogatom!
  “Nem sokaság, hanem lélek s szabad nép tesz csuda dolgokat.” /Berzsenyi /

 43. Az Orbán- kormány teljesen jogszerűtlenül jár el a védettségi igazolvány bevezetésével, egy régi ideológiát éleszt újra ezzel a minősíthetetlen és megengedhetetlen intézkedéssel.
  Az Alkotmánybíróságnak (régebbi időkben az alispán, főispán felelt meg a mai bíróknak, alkotmánybíróknak) joga és KÖTELESSÉGE AZ ÉPPEN AKTUÁLIS KORMÁNY INTÉZKEDÉSEINEK JOGSZERŰSÉGÉT ELLENŐRIZNI és ha szükséges (most az!!) gátat vetni a diktatórikus lépések és a diktatúra megakadályozása érdekében, sőt, mi több, egyáltalán az életet és szabad létet veszélyeztető kormányzati lépések elé!

  Pleja

 44. A saját felelősségemre nem oltatom magam. Ez az én döntésem, és vállalom az ezzel járó kockázatot. Minthogy a kórházból is kiengednek a saját felelőségemre, egy műtét után pl. akkor most is legyen meg ez a jogom , ezért tartsák tiszteletben a választásomat. Azzal végképp nem értek egyet, hogy különbséget tegyenek ember és ember között, mint oltott vagy nem oltott. Ez ellen minden erőmmel tiltakozom !!!!

 45. Pontosan így van!!
  Nagyon átlátszó az egész!
  Nem vagyok manipulálható, és egyáltalán nem félek!
  Jöjjön, aminek jönnie kell!
  Csak így kerekedhet a fény a sötét fölé!
  Bátorság, hit, kitartás, összefogás!
  És persze, Szeretet…??

 46. A saját felelősségemre nem oltatom magam. Ez az én döntésem, és vállalom az ezzel járó kockázatot. Minthogy a kórházból is kiengednek a saját felelőségemre, egy műtét után pl. akkor most is legyen meg ez a jogom , ezért tartsák tiszteletben a választásomat. Azzal végképp nem értek egyet, hogy különbséget tegyenek ember és ember között, mint oltott vagy nem oltott. Ez ellen minden erőmmel tiltakozom !!!!

 47. Maximálisan támogatom!
  ( Ha be van oltva , MITŐL IS FÉL ?
  Ha mégis fertőzhető , akkor MINEK AZ OLTÁS ?
  esztelen gondolkodás ! )
  Határozottan visszutasítom ezt az aljas , zsaroló , diszkriminációt !
  Kell, hogy győzzön az igazság !

 48. Teljes mértékben egyetértek és támogatom.
  Le a “védettségi” igazolványokkal!
  Mikor megyünk ki az utcára?

 49. Egészségügyi szakemberként tisztán látom, hogy ez a Covid ügy soha nem egészségügyi, mint inkább politikai kérdés volt. Kétségbeejtőnek és vérforralónak tartom, amit a politikai hatalom az orvostársadalommal/egészségügyi személyzettel tesz, magyar honfitársaink egészségéről nem beszélve. Ez egy politikai járvány, aminek mind az áldozatai vagyunk. Egyértelműen küzdenünk kell ez ellen minden létező platformon és eszközzel. Remélem, egyre többen felébrednek ezután.!Sok erőt és kitartást mindannyiunknak!

 50. A saját felelősségemre nem kérem az oltást. Az én döntésem, vállalom a kockázatot. Nem értek egyet, hogy különbséget tegyenek oltott és oltatlan között.. diszkrimináció! Én nem oltott akarok lenni, hanem Isten által oltalmazott!

  Válasz

 51. Minden Tiszteletem és elismerésem az Önöké!
  A magam részéről nemcsak passzív támogatójuk szeretnék lenni.
  Mondjunk nemet a sötét erőknek ès zsaroló félelem eszközeinek, mert JÓL-LÉT és SZERETET kell gyermekeinknek és minden embernek itt a Földön.
  SEGÍTS-ÉG!

 52. Bocsánat , de mi történt az oldallal ?
  A hozzászólásom óta lefagyott , nem működik.

 53. Egyetértek, az eugenikusok által vezérelt “korona fasizmust” meg kell állítani.

 54. Egyetértek és minden lehetséges módon támogatom! Köszönöm a munkájukat és a bátorságukat!

 55. Egyetértek!
  Le a demokráciának hazudott diktatúrával!
  Le az orvosi/egészségügyi apartheiddel!

  1. A világot nem a gonosz fogja elpusztítani hanem azok akik végignézik a gonoszságot és nem csinálnak semmit
   (Albert Einsten)

 56. Támogtatom és menjünk az utcára folyamatossan tüntetni,folyamodsjunk az EU Birósághoz4

 57. Teljes mértékben egyet értek! A gyermekeink jövője függ tőle. Nem szeretnék egy ilyen világot nekik! Szabadnak születtek,születtünk!

 58. Felhívásukat támogatom.
  Nem oltattam be magam chronicus betegségeim miatt. Nem szeretném,hogy a kisgyerekeket is oltsák. Nem ilyen kaotikus jövőt kívánok
  8 éves unokámnak,a jövő generációjának.

 59. Teljes mértékben egyetértek!
  Nem tudom mit képzelnek most már magukról ezek az álszent politikusok.
  Semmi joguk nincs az embereket félelemben tartani és hülyének nézni.
  És nagyon tudom sajnálni azokat akik támogatják ezt a mocskos tettet.

  1. Támogatom, egyetértek, ahogy megtettem azt a Szabadság Mozgalom felhivására is !

 60. a sok támogató ée egyetértő ezt írja alá azonnal, de azonnal és terjessze cfdolyamatosan ne az eddigi 7köznapi életét folytassa, mert ennek híján nem lesz rá lehetősége a továbbiakban. ! kedves TAMASI JÓZSEF! MINDENKI AKIVEL ÖN IS BESZÉDBE ELEGYEDIK AZONNAL ÍRJA ALÁ. NINCS TÖBB IDŐ SEMMI MÁST CSINÁÉNI MINT ALÁÍRNI S TERJESZTENI. MINDEN MÁDT CSAK EZUTÁN, HA MÁR MEGTÖRTÉNT AMIT EZU HOZ: http://www.nyilatkozat.hatalyosjog.hu

 61. Maximálisan egyetértek, támogatom!
  És ezen túlmenően ezúton követelem az illetékesektől a mindennap ismertetett statisztikai adatok közé felvenni és a nyilvánossággal mindig megosztani azt is, hogy az aznapi új esetszámból hány a beoltott! És a kórházba kerültek közül is hogy hányan voltak már beoltva!

 62. Mi köze van egy fürdő, vagy állatkert dolgozójának az én személyes adataimhoz? Ha lenne is ilyen HALÁLKÁRTYÁM arról, vagy a QR kódról minden személyes adatom közszemlére teszem. Felhatalmazni egy közszolgáltatót ennek kizsarolására? Az is cinkos, aki a kártyáját használja, vagy van egyáltalán olyanja-amit oltás miatt kapott.
  Ha egy rendőr megbüntetne, amiért nem hordok maszkot az utcán, persze be kell fizetni a büntit de biztosan megkérdezném, hogy neki vajon hol a határ?
  Ha mondjuk holnap azt a szabályt hoznák, hogy minden rendőr lője agyon a vele egy háztartásban élőket, vajon megtenné? Hiszen az a szabály, neki be kell tartania/tartattnia! Mikor lép már ki végre az ember a gépiesen bólogató gép mögül? Hol van a Milgram kisérlet határa, egy olyan tevékenységet “művelő” ember(?)-nél, aki részt vesz ennek a gyilkos propagandának a terjesztésében, végrehajtásában, erőltetésében?
  KÖSZÖNET MINDENKINEK AKI FELFOGJA EZT A MOCSKOS HÁBORÚT, ÉS KITART A SÖTÉT OLDAL ELLENI HARCBAN!

 63. Egyetértek és támogatom. Remélem tenni is tudunk valamit a diszkrimináció ellen!

 64. Ez az ” igazolványosdi ” húzás is a TERV része! Orbán nagyon jól tudja, hogy hosszú távon ez nem kivitelezhető! ( Lásd: Izrael! )
  De azt is tudja, hogy ezzel még rengeteg embert rá tud még kényszeríteni, hogy oltassák magukat. Neki pedig ez a legfőbb célja!
  A bevállalt százalékot hoznia kell!… Minden áron…!!!!!!!
  Támogatom a kezdeményezést! Köszönöm az önzetlen munkájukat!

 65. Nem vagyok oltásellenes, aki szeretné kapja meg. De legyen jogom nem kérni és teljes jogú állampolgárként élni tovább.

 66. Tisztelt Tamasi Doktor Úr!
  Mindenben egyetértek a leírtakkal. Sajnos nem találtam meg, hogy hol lehet aláírni a tiltakozó nyilatkozatot.
  Szíves figyelmébe ajánlom Lattmann Tamás nemzetközi jogász, egyetemi docens honlapján található írásokat:
  Vajon “elemi csapás” egy járvány, van-e alaptörvényi alapja a veszélyhelyzet kihirdetésének?
  https://lattmanntamas.hu/2020/03/11/vajon-elemi-csapas-egy-jarvany-van-e-alaptorvenyi-alapja-a-veszelyhelyzet-kihirdetesenek/
  Alaptörvény kilencedik módosítása – beismerés a veszélyhelyzet bevezetésének jogellenessége tekintetében
  https://lattmanntamas.hu/2020/11/11/alaptorveny-kilencedik-modositasa-beismeres-a-veszelyhelyzet-bevezetesenek-jogellenessege-tekinteteben/

  Nem jogászként az a véleményem, hogy az un. „védettségi igazolvány” bevezetésével megvalósították a kényszerítés (korábban zsarolás) bűncselekményét.
  Kényszerítés
  https://pallay.hu/2019/12/08/kenyszerites-btk-195-%C2%A7/
  Btk. 195. § Aki mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel jelentős érdeksérelmet okoz, ha más bűncselekmény nem valósul meg, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

  Az a javaslatom, hogy ha a jogszabályok lehetővé teszik ilyen esetre a pertársaság létrehozását, és ha ügyvédek is támogatnák a kezdeményezést, vállalnák a jogi képviseletet, akkor meg kellene kezdeni a jogi lépéseket. Egy ilyen kezdeményezést lehetőségeimhez mérten anyagilag is támogatnék, gondolom ezzel nem lennék egyedül.

  1. Egyre több beadvány, panasz és pertársaság létesül. Keresse a Civilek a tisztánlátásért és a Korona igazsága nevű csoportot, ezek ezzel foglalkoznak, hogy keresik a megfelelő jogászokat és keresik a megfelelő támadható témákat.

 67. Tiltakozom a diszkrimináció miatt! Nem oltatom sem magam sem a családomat! Támogatom a jogi fellépést a diszkrimináció ellen!

 68. Tiltakozom !!!
  1. A hazug média propaganda,
  2. A kísérleti vakcina embereken történő alkalmazása,
  3. Az oltási igazolvány kényszerítéssel való bevezetése,
  4. Az alapvető emberi jogok erőszakos elvétele,
  5. Mindennemű diszkrimináció ellen!!!

 69. Egyet értek teljes mértékben! Ki kell állnunk magunkért egymásért!

 70. Teljes mértékben egyetértek a fent leírtakkal!
  Tiltakozom a diszkrimináció ellen!

 71. Teljes mértékben egyetértek! Minden emberi lény szabadon születik, és egyenlő méltósága és joga van.

 72. Támogatom! Bár a hazug statisztikák ellenünk dolgoznak,azért Többen vagyunk,mint sokan gondolják.
  Remélem mihamarabb eredménye lesz az igazi VIRUS elleni harcunknak. Köszönöm Doktor úr a munkáját es az előttem hozzászólók kitartását is.

 73. Támogatom. E diszkrimináció és az alapvető emberi jogok ilyesféle eltiprása elfogadhatatlan! A tömeg megvezetéséről, megfélemlítéséről s közvetlen zsarolásáról nem beszélve!

 74. Egyetértek es támogatom!! Egészségesen, immunrendszeremben bízva nem vagyok hajlandó megengedni senkinek hogy módosítsanak a szervezetemben bármit, ezzel a gyilkos szerrel, amit “védőoltásnak” neveznek. Mert legfőképp attól véd hogy egészséges maradjak, és hogy éljek!!!

 75. Teljesen egyetértek az itt le írtakkal! Nagyon gyorsan lépni kell amíg nem késő!!

 76. Gusztustalan ami itt megy,az meg még inkább, hogy a félelemérzetük az emebereknek felülírja a tisztánlátást.
  1 éve szó nélkül fogad el mindenki mindent. Borzalom.
  Bezzeg az internetadó miatt taposták az aszfaltot.
  Most kellene, hogy zengjen bele minden!!!!

 77. Egyetértek és támogatom Önöket! Rosszul vagyok ettől az egész rendszertől, ami ma Magyarországon működik!

 78. Üdvözlöm Teljes mértékben egyetértek és tiltakozom a diszkrimináció ellen saját, és a családom nevében is!

 79. Teljesen egyetértek és felháborít a diszkrimináció a védettségi igazolvánnyal .

 80. Tiltakozom az oltás “kényszerítés” propaganda ellen. Tiltakozom minden diszkrimináció ellen.

 81. M1 Híradó 2021.04.30 Cecília néni : Az idősotthonok újra látogathatóak védettségi igazolvánnyal. Ezen kívül a 18 éven aluliak is bemehetnek. (hagyok időt..) Azaz a 18 éven aluliak nem fertőznek? Akkor miért nem mehetnek iskolába? Miért kell maszkot viselniük? Vagy rosszul értelmezem és fertőzhetnek. Akkor miért engedik be az idősek otthonába. Mert az idősek már védettek? Ha igen akkor miért kell védettségi igazolvány a 18 éven felülieknek? Ha én ezt nem értem akkor én most lapősföldhívő vagyok?

  1. Nem az én vagyok! Ez azért van, mert ez az egész kamu. Teljesen jól fogalmaz, hogy ha gyerek iskolába nem mehet, akkor miért mehet be a nagyszülőhöz és miért nem mehet be az a gyerek, akinek a szüleit nem oltották be és nem rendelkeznek veszettség elleni igazolvánnyal? A fasizmus idején midig elszáll a józan logika, itt csak a terror uralkodik, minden orvosi alapvetés nélkül

 82. Ugyan még nem éltem a holokauszt idején, de történelmi tanulmányaimból az emberiség legsötétebb korszaka sejlik fel.
  Ezért ellenzem a védettségi kártya bevezetését, használatát, és az ezzel történő mindenféle megkülönböztetést.

 83. A diszkrimináció minden szinten elfogadhatatlan és összeférhetetlen Magyarország Alaptörvényével, összeférhetetlen az egyetemes emberi jogokkal, összeférhetetlen a felelős gondolkodással és az élettel!

 84. Totális 1000%-ig azonosulok ezzel a nézőponttal, és kikérem magamnak a diszkriminálást! Támogatom ezt a kezdeményezést!
  Ha én nem minősítem és diszkrimánlom azt aki másképp gondolkozik, és azt csinál amit akar, ugyanezt elvárom, sőt, követelem!
  Én, aki 20 éve egészségnek örvendek, nem vettem igénybe semmilyen eü.t leterhelő szolgáltatást, miért is érzem most büntetve magam???
  Nem értek egyet azzal a nézőponttal, ami a jövőre vetíti a lehetségest, hisz az csak feltételezés, semmilyen igazoló tényt, valós adatot nem tartalmaz.
  A tapasztalatom viszont annál többet! Az pedig a gondolkodásból elinduló idegpályán továbbított megvalósulás.
  Az pedig, hogy pogányként neveltek, de 30 évesen ráleltem a Bibliai igazságra, miszerint mindenkinek hite (meggyőződése) szerint adatik, mindenek feletti igazolás!
  A tudás hatalom, igen! A valós tudás!!! Az pedig nem kívül keresendő, hanem mindenkinek belül van! Áss mélyre, s megleled Isten (Az igaz belső Erő) igazságát!
  Köszönöm a lehetőséget, hogy itt lehetek, hogy elindult ez a kezdeményezés, és ezt leírhattam. Csatlakozom!

 85. Igen egyet értek és támogatom,és jólenne ha a Geri Tibor nyilatkozatát is aláirnák minél többen.

 86. Nagyon köszönöm a kitartásukat, azt, hogy kiállnak az igazukért, még ha sokszor el is vannak nyomva. Jó lenne ha sok ember kezdene tisztán látni, és nem hinne a propagandának. Nagyon sokan meggyőződésükből cselekszenek, és ami elszomorít, hogy a mai napi képek tanúsága szerint is az ember menthetetlen, miszerint sokan állnak sorban az oltópontok előtt, mivel a Pfizer vakcinát szeretnék, hiszen ezzel válik számukra elérhetővé az utazás. Én itt vagyok elkeseredve, de rendesen. Beadtam a diszkrimináció elleni a beadványt, kiváncsian várom a választ.
  Még egyszer kitartást kivánok. ! Kösönöm.

 87. Teljes mértékben egyetértek!Köszönöm a munkájukat,amit az igazság térnyeréséért folytatnak!Áldás,békesség,jólét!

 88. Teljesen egyetértek. A nem oltottak az adójukat ne fizessék, legyen ez is diszkrimináció.
  Még hova lehet süllyeszteni az emberi méltóságot, a hiszékenységet, tömött sorokban állnak a tűért, a szabadság áráért.
  Tehát nincs holnap, nincs holnapután, nincs jövő nyár, csak a jelen szabadság visszakapott érzése létezik.

 89. Tiltakozom a diszkriminálás, a zsarolás, és az emberek pszichológiai, lelki tönkretétele miatt!

 90. Köszönöm, hogy harcolnak értünk, a kormány kegyetlen szoritásai ellenére is.

 91. Hálás köszönet Önöknek és minden aláírónak !
  Támogatom és minden szavával egyetértek.

 92. Teljes mértékben egyetértek ! Közben terjednek olyan hírek, hogy éppen az oltottak fertőznek, az oltással sejtjeikben “legyártott” tüskefehérjét “szórják” és megbetegednek a körülöttük lévők !! Egy amerikai nővér oldalára érkeznek az esetleírások !!

 93. Köszönöm a kezdeményezést a családom nevében is.Kívánok sok erőt és kitartást Dr -uraknak. Minden szavukkal egyet értek Támogatom.

 94. Egyetértek! Ezúton is köszönöm , hogy figyelmeztetettêk az embereket a rájuk leselkedő veszélyre!!!!

 95. Müller Cecília mondta, hogy az oltottak is fertőzhetnek és fertőződhetnek, akkor miért is van védettségű igazolvány, ha nincs védettség?
  Agyrém ez az egész!
  Teljes mértékben egyetértek!

 96. Támogatom önöket hozzászólásommal, valamint köszönöm Önöknek azt, amit az emberiség megmentéséért fölvállaltak.

 97. Teljes mértékben egyetértek a leírtakkal. Arcátlan és felháborító az egészséges emberek hátrányos megkülönböztetése. Ilyen diszkrimináció mellett akkor az adómra se tartson igényt az állam! Nem erre adtunk felhatalmazást, hogy maffia módszerekkel arcunkba “nem kötelezőnek” hazudott oltást (pontosabban: kezelést) ránk zsarolja minden áron, a szabad mozgás, pihenési és rekreációs lehetőségek ilyetén drasztikus korlátozásával. Szégyen, hogy az agyatlanabbnál agyatlanabb “védelmi intézkedések”, a fásult biorobottá degradáló állandosított maszkviselet vagy például az üzletekben alkalmazott 10 négyzetméter per fő a MÁV és BKV esetében egyáltalán nem számít. Egyre elviselhetetlenebb az állandósult 0-24 vírus és oltáspropaganda: vizuális (óriásplakátok, TV híradó, közösségi médiából dőlő kormánykampány) és audió (rádió hírblokkok, MÁV hangosbemondó, mely percenként kerepli maximális hangerővel a pályaudvarokon, hogy húzzál maszkot és tarts másfél méteres (haha) távolságot utastársaidtól). Ilyen özönvízszerű marketing mellett igencsak nehéz megtartani a józan észt és meggyőzni magam, hogy nem és nem, nem én vagyok a hülye, mégha mindenki szemben is jön velem….

 98. Egyetértek a fentiekben foglaltakkal. Tiltakozom a megkülönböztetés ellen!

 99. Támogatom és egyetértek soha nem fogom beárazni az oltást és ez legyen a saját jogom!!!!!!!!!

 100. Teljes mértékben egyetértek, támogatom! A jelenleg Magyarországon és a világ többi részén, több mint egy éve a járvány címén zajló és az ebből származtatott minden folyamatot elítélem, köztük a bármely ember, csoport ellen irányuló diszkriminációt is! Fel kell lépnünk ellene, tegyük meg a szükséges intézkedéseket!

 101. Teljes mértékben egyetértek!!!
  Gyors jogi eljárást is sürgetnék…

 102. Isten teremtett minden embert szabad akarattal.Az ördög el akarja venni ezt az ajándékunkat,rabszolgává tesz.Akik nem látják az igazságot,önként lesznek rabszolgák.Késő lesz felébredni,ha a gyerekek halnak meg tömegesen vagy válnak nyomorékká az oltások után.Sajnos,tanult emberek is szajkózzák a média szövegeit és vezetnek félre és a halálba másokat.Az agymosás sikeres.Nagyon várom,hogy lépjen közbe az Úr Isten,világosítsa meg az emberek tudatát.Nagyon kellene,hogy valóban fogjanak össze a szülők,és akik látják az igazságot,bátran kiállva a népirtás ellen.
  Jut eszembe “Sok lúd disznót győz”. Folyamatosan emeli a kormány a beoltottak számát az újabb engedményekhez.Az emberek meg sorban állnak,elhiszik a hazugságokat.Hozzájárulnak a magyarok kipusztításához.A családom több tagja átesett a “covid” betegségen,szenvedünk a gyógyszerek mellékhatásaitól.Próbálunk kilábalni a bajokból,de imádkozunk rendületlenül,kérve a teremtő Isten és a mennyei erők segítségét.
  Egy éve még személyesen vizsgált a háziorvos és megfelelő gyógymóddal meg is gyógyultunk.Most a telefonos gyógyítás okoz problémákat.
  Mire visszaáll a személyes gyógyítás,már sok ember nem lesz az élők sorában.Valóban sürgősen kell cselekedni,kérve az égi segítséget hozzá.

 103. Teljes mértékben egyetértek. A védettségi igazolvány felhasználása a diszkriminációra, az alapvető emberi jogok durva megsértése. Ez ellen teljes erőnkből tenni kell!

 104. Az alkotmányunk tisztelete, és a betartása alapvetően meghatározza a mindennapi életünket, enélkül káosz, és anarchia lenne.

 105. Párom és én is kis tünetekkel átestünk ezen a csodán. Akkor kezdtünk gyanakodni, hogy elkaptuk amikor kiderült, mind a ketten folyamatosan valami büdöset érzünk. Kértünk vér vizsgálatott, ami igazolta valóban átestünk rajta. Kiváncsi lennék ezt a labor eredményt miért nem fogadják el. Kérhetnék 3eft-ért 4 hónapra kártyát. Orvosi oldalon meg azt olvastam, hogy a SARS CoV 2IgG 1-3 évre ad védetséget. Sajnos most nem találom. Felháborítonak tartom a megkülönböztetést, ha a mi szervezetünk erős miért is kel bünhödni, szégyelni magunkat? Miért vagyunk mi kirekesztett emberek

 106. Herceg Feri barátomnak igaza van. A mai magyar nép többsége /??? /sajnos agyilag halott. Képes 4 évente vissza vissza szavazni saját maga hóhérait. Ezért tart itt szeretett hazánk. A mostani kormány is fasiszta módszereket alkalmaz a gondolkodó igaz magyarok ellen. Nekik csak engedelmes birkák kellenek!

 107. Teljes mértékben egyetértek, még kell állítani ezt az aljasságot. Hálás köszönet hogy értünk is dolgoznak. Jó egészséget és sok erőt kívánok önöknek. Boldogság hogy ennyien vagyunk már ébren.

 108. Én már a kezdetektől érzem zsigerből hogy ez egy kitalált, jól megtervezett, színjátéknak az emberiség, a jogainak, a szabad életünk ellen! És megőrjített mindvégig a tehetetlenség! Valóban igaz az “egy fecske nem csinál nyarat ” közmondás! De azt érzem hogy a fecskék elkezdtek összegyűlni, felébredni! Gyerünk fecske társaim! Ne legyünk verebek!!!! Támogatók mindent ami a régi életünk visszanyerését elősegíti!!!!

 109. Sokan nem veszik észre, hogy manipuláció áldozatai. Vakon bíznak a rendszerben, amiben eddig úgy-ahogy létezett. Könnyebb megúszásra játszani, pedig már nyilvánvaló, hogy totális uralom alá akarják hajtani a társadalmat. Az oltottak, ” orvosi szempontból” ugyanúgy fertőzhetnek csak van igazolványuk. Tehát akkor miről beszélünk? Miről is szól ez az egész??!!

 110. Egyetértek. Én mindentől függetlenül, aki a megélhetése miatt oltatta be magát, vagy ennyire megijedt a sok kamu hír, ismerősök halála miatt, azt megértem… (bár az oltottak halálozás valahogy nem szivárog ki)…de aki egy mozi, meccs, utazás vagy egyéb miatt, azt semmiképpen nem fogadom el. Sokaknak eszükbe sem jut, hogy ennyire belelássanak a dolgokba, sokan pedig üldözési mániát és tévképzeteket gondolnak a mi nézetünkbe. Remélem elér valamit ez a cikk. Sokatmondó volt és a videók is… szeretetben gazdag világot.

 111. Hálás köszönetem! Egyetértek. Nem tűrhető az oltásra kényszerítés, a fenyegetés és az oltás ellenesek diszkriminációja.

  1. Egyet értek. Nem lehet bennünket megkülönböztetni azért ,mert nem szeretnék egy ismeretlen eredetű oltást kapni…attól miért lennék lettem más, hogy testemmel en rendelkezhessem ? Hol van itt a titok tartás? Hiszen nem adható ki semmi egeszségügyi problémám a külvilágra! Én mint mindenki más szabad, boldog kiegyensúlyozott hazában szeretnék élni…ha beteg vagyok ugyanúgy mehessek szabadon orvoshoz ,korházba ha szükséges! Én ezt a hazát szeretném…ne egy kártya legyen az út ahoz szabadságban élhessek-ünk…hogy gyerekeink boldogan félelem nélkül élhessenek…ne kötelezzenek arra hogy csak oltást kapottnak lehetnek jogaik…akik nem akarnak kísérletben részt venni nekünk is legyenek ugyanolyan jogaink…miért kell ezt nekünk kérni??? Ez mindenkinek jár…szabadság!

 112. Teljes mértékben egyetértek.
  Ez ellen teljes erőnkből tenni kell!
  A családunk, gyermekeink, unokáink
  jövője érdekében! Ez az alapvető emberi jogok megsértése!

 113. Teljes mértékben egyetértek mindenben, és támogatok minden ilyen kezdeményezést, párttól függetlenül.
  Itt most nem jobb, és bal oldalról, hanem az egészségünkről, az életünkről döntünk melyik oldal mellé állunk.
  Nem értem miért kell hagyni hogy figyelmen kívül hagyják felszólításainkat, aláírásainkat, tüntetéseinket, stb.
  Százak ezrek akarata, kérésének visszautasítása, figyelmen kívül hagyása is mind jogellenesek.
  Lépjünk fel ezek ellen is, ne álljunk le!
  Eljött az idő ,talán még nem késő!

 114. TELJES MÉRTÉKBEN MINDENNEL EGYETÉRTEK!
  FELHÁBORÍTÓ EZ A DISZKRIMINÁCIÓ!!!

 115. Teljes mértékben egyetértek. Harcolni szeretnék a diszkrimináció ellen. Ami már ott elkezdődik, hogy akit beoltottak, az már az első adag után védettségi igazolványt kap a kormánytól. Aki “csak” átesett, és megszenvedte – a pozitív ellenanyagteszttel – fizetnie kell a védettségi igazolványért ennek az aljas kormánynak. És ezután sem sietnek küldeni. Egy rokonom járt így. És persze tudjuk, nem sokáig tart az sem – oltani is 6 havonta akarnak majd. Szóval ezzel tényleg nincs vége ennek az aljasságnak. És nem szabad hagyni.

 116. Egyetértek a leírtakkal és támogatom! Az oltási igazolvány diszkrimináció,ami ellentétes az alapvető emberi jogokkal.

 117. Teljesen egyetértek!
  Elegem van, hogy egészségesen én legyek a megtürt személy. Fáj a szívem a gyermekeimért, hogy ebben a világban nőnek fel, egy háborúban.

 118. Egyetertek!! Az emberi jogokat be kell tartani. Minden embernek joga van eldonteni, hogy mit visz be a sajat szervezetebe. Jogunk van arra, hogy nemet mondjunk a mereg-koktelnak. Veget kell vetni a WHO-WEF-ENSZ es a globalis szervezetek altal diktalt, hamis allitasokra alapozott hiszterianak es az ebbol arado, iszonyu kovetkezmenyekkel jaro kormanyrendeleteknek. Ezek mind emberi jogokat serto rendeletek, amelyeket azonnal meg kell allitani.

 119. Teljes mértékben egyetértek , támogatom, aláírom.
  A döbbenetet és az elkeseredést növeli az, hogy ez egy globális támadás ellenünk .
  Az összefogás a szolidaritás és a szeretet segítsen bennünket .
  Hálásan köszönöm fáradhatatlan munkájukat!

 120. Azon tűnődöm, hogy ha koronavírus szimbólumokat osztanék a sétálóutcán az embereknek hogy rátennék-e az oltatlanokra, mi történne? Megtennék? Vagy, ha megkérdezném hogy kivel menne be egy zárt térbe szívesebben, oltási igazolvánnyal rendelkező beteggel vagy oltási igazolvánnyal nem rendelkező egészségessel, melyiket választaná a többség?
  Kitartás mindenkinek!

 121. Dr Drabik János tizenöt előadást tett közzé
  A fxtv.hu csatornán .
  A kedves olvasó társaim kimerítő felvilágosítás t kapnak a Covid járvány rol és a világra erőszakolt karantén rol.
  Üdvözlettel

 122. Elutasítok mindenfèle diszkriminációt, minden korlázozást amelyet a politika rànk erőltet.
  Felháborító és teljesen alkotmànyellenes.
  A jogászok hol vannak???

 123. A 3. UTAS NEMZETI CIVILEK SZÁMÁRA JOGTALAN ÉS BŰNÖS CSELEKEDET A MEGKÜLÖNBÖZTETÉS, EZÉRT EGYETÉRTÜNK A FENTI ANYAGBAN LÉVŐKKEL ÉS TÁMOGATJUK AZT!!

  Dr. PÓCS ALFRÉD BAJTÁRSUNK ÚJ VIDEÓJA!! – ?-???
  A kép linkje: https://www.facebook.com/photo?fbid=3813058442119570&set=a.1223504654408308

  A videó linkje: https://www.bitchute.com/video/gna4MfLNN6cq/?fbclid=IwAR0ZrdlySkR8ES922-MN0OLvKzZmlrxU7KYwhrVHBkT5OHaX3zY4mGWc9ZQ
  ——-

  OLTÁSÁLDOZATOK HÍREI 2. RÉSZ – SOK A HALOTT MÁR MAGYARORSZÁGON IS -?-?- (a nagy többségét nem tudjuk a hazug, elhallgató népirtók és a főáramú bűnmédia miatt) – AZ USA-ban, IZRAELBEN ÉS TÖBB EURÓPAI ORSZÁGBAN SOKKAL TÖBB VAN (FRISSÍTVE 04.04.-én)!!

  A 3. UTAS NEMZETI CIVILEK KÖZLEMÉNYE – ?-???

  A SOK AGYONHALLGATOTT HALÁLESET MIATT, A 3. UTAS NEMZETI CIVILEK KÖVETELIK AZ ORBÁN KORMÁNYTÓL, AZ OPERATÍV TÖRZSTŐL, A NEMZETI NÉPEGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONTÓL ÉS A TÖBBI ILLETÉKESTŐL, HOGY AZONNAL FÜGGESSZÉK FEL A NEM KELLŐ IDEIG TESZTELT, HALÁLT, VAGY SÚLYOS SÉRÜLÉST-SÉRÜLÉSEKET OKOZÓ KÍSÉRLETI OLTÓANYAGOKKAL AZ EMBEREK OLTÁSÁT, VALAMINT, HITELES ORVOSOK ÉS KUTATÓK BEVONÁSÁVAL KEZDJÉK MEG NAPOKON BELÜL AZ ÁTFOGÓ VIZSGÁLATOKAT AZ ÉLETVESZÉLYES OLTÓANYAGOKKAL KAPCSOLATBAN
  (Az USA hivatalos adatai szerint a Pfizernek, a Modernának és az Astra-Zenecának a legrosszabb a statiszikája, Iránban, betiltották ezeket, több országban betiltották az Astra-Zenecát, Mengele kísérleti oltásait is bűncselekménynek tartották jogosan)!!

  Elfogadhatatlannak és bűnös cselekedetnek tartjuk, hogy az Orbán kormány, a kamu “ellenzéke” és a velük összefonódott főáramú bűnmédia, tájékoztatási kötelezettség elmulasztását cselekszi minden nap, valamint, agyonhallgatják a hiteles, komoly tudással bíró külföldi és hazai professzorokat, orvosokat, kutatókat, természetgyógyászokat, valamint a Hágai Nemzetközi Bíróságra- és az Alkotmánybíróságra is panaszt beadó valódi civileket!

  “AMIKOR PONTATLAN TESZTEKKEL, HAMIS SZÁMOKKAL, HAZUGSÁGOKKAL, A HITELES ORVOSOK, KUTATÓK ÉS CIVILEK AGYONHALLGATÁSÁVAL, SZAKMAILAG MEGALAPOZATLAN ERŐSZAKOS TILTÁSOKKAL, BÜNTETÉSEKKEL, JOGTALAN MEGKÜLÖNBÖZTETÉSSEL, KARHATALOMMAL AKARJÁK BELÉNK ERŐLTETNI A RÖVID IDEIG TESZTELT, A GYÁRTÓ SZERINT IS 27 MELLÉKHATÁSSAL (köztük a halál is, több tucatról írt már a norvég és a német média)
  BÍRÓ SZERT, AKKOR A MAGYARSÁG- ÉS AZ EMBERISÉG ELLENES BŰNT KÖVETNEK EL MINDAZOK, AKIK EZT VEZÉNYLIK, TESZIK, VAGY SEGÍTIK..!!”
  Brindza András, 2021. I. 24., Budapest

  Íratlan törvények szerint, aki bűnt követ el, a bűn visszaszáll ő reá!

  Harmadszor is követeljük a kovidos esetek hiteles ellenőrzésének a lehetőségét, az oltásokkal kapcsolatos statisztikák pontos, hiteles orvosok, a teljes média és a valódi civilek által is ellenőrizhető vezetését, és napi szinten történő nyilvánosságra hozatalát!!

  A bűnt, nem az igazságokat megíró, vagy elmondó hiteles orvosok, kutatók és civilek követik el, hanem azok a hazug, hiteltelen politikusok és orvosok, akik az agyonhallgatott sok haláleset és sérülés ellenére tovább folytatják a kísérleti oltásokkal a népirtó cselekedeteiket!!

  A 3. utas nemzeti civilek, az oltásokkal kapcsolatban, rövidesen társadalmi egyeztetést kezdeményeznek.

  Brindza András közíró, Az 1999-ben elindított, a főáramú bűnmédia által agyonhallgatott 3. utas civil Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom és a Leleplező könyvújság egyik elindítója (az ÖFEM másik elindítója, néhai Síklaky István közgazdász volt).
  AZ MVSZ és a MAREVOSZ tagja.
  A Független, Boldoguló Magyarországért Mozgalom elindítója.

  Kelt: Budapesten, 2021. IV. 5.-én

  A kép linkje: https://www.facebook.com/photo?fbid=3778270182265063&set=a.1223504654408308

  Az oltásáldozatok hírei 2 anyagot lásd: https://orvosokatisztanlatasert.hu/oltasaldozatok-hirei-2-resz-frissitve-04-04/?fbclid=IwAR0Z0blOSAMpBTSkfoex_yS49u91QN6iWToXv6Pr_hv-r4HzEdGdKmTZxi4

  A sok kapcsolódó anyagunkat-anyagot lásd a lapomon!!

 124. Végre valami hó hír!
  Nagyon örülök a kezdeményezésnek, támogatom Önöket.
  Felháborítónak tartom, hogy a nem oltottakat mindenből kirekesztik. Milyen jogon?
  Ezzel nem értek egyet és véleményem szerint millióknak is ez lehet a véleményük, csak nem mernek hangot adni. Úgy bánnak velünk, – becsületes emberekkel – mint ha bűnözők lennénk.
  Tiszteletben tartom azoknak az embereknek a döntéseit, akik az oltás mellett döntenek, ugyanakkor ők és a politikusk is tartsák tiszteletben, hogy saját életem fölött én rendelkezzek.
  Mindenkinek sajat magának kell eldönteni beoltataja magát, vagy sem. Amennyiben valaki elutasitja az oltást, ennek semmilyen negatív következménye nem lehet. A védettségi igazolvány is a megkülönböztetés szimböluma.

 125. Maximálisan egyetértek, és támogatom az Önök kezdeményezését, és mindemellett minden jogi lépést is, ami ez ellen a szégyenletes megkülönböztetés ellen felemeli a szavát! Minden ember egyenlőnek születik, senki sem értékesebb a másiknál – semmilyen alapon, semmilyen oknál fogva.
  Köszönettel mindenért, amit tesznek értünk!

 126. Egyetértek és támogatom!
  Ne engedjünk a zsarolásnak és a megkülönböztetésnek!

 127. TELJES MÉRTÉKBEN EGYETÉRTEK A LEÍRTAKKAL ÉS TÁMOGATOM A DISZKRIMINÁCIÓ AZONNALI MEGSZÜNTETÉSÉT !!!

 128. Teljes mértékben egyetértek! Az emberek alanyi jogon járó alapjogainak teljes sárbatiprása, semmilyen körülmények között nem elfogadható!!

 129. Teljes mértékben egyetértek, minden porcikám tiltakozik a védettségi igazolvány bevezetése ellen . Felháborít nagyon , hogy az elit így megvezethető és behódol a politikának . Ki fog derülni az igazság előbb-utóbb , csak az a baj , hogy addig nagyon sok embert és családot tesznek tönkre. Az viszont örömmel tölt el , hogy egyre több az ébredező ember , de még mindig kevés. / mert nem vagyunk birkák/

 130. Mélységesen ellenzem a megkülönböztetést!!!!!! Mit mondjak az 5 éves gyermekeimnek miért nem tudunk menni szinte sehova mert nem kérünk a kísérleti vakcinából !! Nem kérek az eutanáziából!!!!! Nincs az az Isten beadassam magamnak azt a sz…rt !!!!!!!

 131. Mélységesen fel vagyok háborodva!!! Nem kérek a diszkriminációból!!! Tiltakozom!!!

 132. Maximálisan egyetértek, és hálás köszönetemet szeretném kifejezni a munkájukért!

 133. Egyetértek!
  A szállodák, éttermek, fürdők, stb megfélemlítésére jó eszköz!
  A kártya legyártója gondolom nem panaszkodik…

 134. EGY NAGY HAZUGSÁG: hogy minden élet számít, meg minden magyar felellős minden magyarért. Jó lenne, de pont az ellenkezőjét csinálják – EZT SZAJKÓZZÁK DE, EZ EGY GIGANTIKUS HAZUGSÁG! Az oltást nem kívánom, de ne mossanak össze a bal oldallal a szemetek! Nem a bal oldal van az oltás ellen, hanem párttól függetlenül a másként gondolkodók!!! A szemetek félremagyarázzák ezt! Én egy jobb oldali oszlop vagyok. Immunrendszer erősítés igen – oltás nem! Ami itt folyik az igenis diszkrimináció, ami ellen lázadni kell. Ez az emberek szembeállítása!!!! Egy vérlázító disznóságnak vagyunk a szemtanúi, közben próbálnak félemlítéssel zsarolni. Csak összefogásban lehet az erő! Kell a szervezett ellenállás!

 135. Nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen megtörténhet a 21. században.
  Magam is elítélem ezeket a megkülönböztetéseket.
  Minden tiszteletem azoké az orvosoké, akik kiállnak a félrevezetés és hazugság ellen.
  Csak egy kérdésem van:
  Hol vannak ilyenkor a nagy emberjogi aktivisták?

 136. Teljesen felhaborit egeszseges emberek elleni merenylet diktatura kenyszer,megkulonboztetes, meddig turik meg es oltatnak ahelyett elzavarnak diktatorokat.Hol a demokracia.Hazugsag kampany tv. Media.Mennyi halott lesz oltasok miatt nem nezik mi van benne.

 137. Maximálisan tiltakozom a megalapozatlan a tudományosan egyáltalán nem bizonyított ” járvány” miatt hozott diszkriminációs oltásigazolvány bevezetése ellen! Félelmetes, hogy hová tudták ezt a helyzetet fokozni.

 138. Az állatkerti nyitással kapcsolatban felmerült nálam egy kérdés már csak azért is mert 50 pont feletti az iq-m Ami azt jelenti okosabb vagyok mint egy németjuhász kutya. Akkor a kérdés amit valamiért senki nem tesz fel a médiában:
  – Hogy lehet az ,hogy zárt térben mind maszkot viselve lehet boltba vásárolni (gondolom mert így védve vagyunk) de állatkertbe ami zömmel nyitott rész már nem mehetek be maszkkal sem mert nincs védettségi igazolványom?
  Jesszus Maris! A maszkok nem védenek? Akkor mi ez a lezárás és maszkmizéria? Ha a maszkok védenek a boltokban és a munkahelyeken…miért nem védenek a hotelekben, állatkertekben? Ha ez a kérdés felmerül és ráadásul megválaszolatlan akkor én most oltásellenes őrült vagyok? Több mint 25 oltással az oltási könyvemben?

 139. Én támogatom ezt a kezdeményezést!
  Undorítónak tartom az emberek megosztását.
  Szeretni és tisztelni kell egymást! Ez a legfőbb gondolatom az emberek fele!

 140. A TEREMTŐ MINDEN EMBERT UGYAN OLYAN SZERETETTEL ÉS TÖKÉLETESNEK ALKOTOTT,SZÜLETÉSÉNÉL FOGVA SZABAD AKARATTAL,EGYFORMA EMBERI JOGOKKAL. ! KI GONDOLHATJA MAGÁT ISTENNÉL NAGYOBBNAK ?-TILTAKOZOM A MEGKÜLÖNBÖZTETÉSEK ,ÉS KÉNYSZERÍTÉSEK ELLEN! – HJA – ÉS KI FÜZETI A RÉVÉSZT?

 141. Az immunrendszerem a teremtes altal csakis az en kizarolagos tulajdonom es onrendelkezesem targya. Aki ennek a jogomnak az ervenyesiteseben eroszakkal vagy barmilyen adminisztrativ modon megprobal akadalyozni azt adaz ellensegemnek tekintem es igy is fogok vszonyulni hozza.
  A vedettsegi igazolvany egy ilyen, a jogaim ellen iranyulo allami eroszak. Felhaborito es elfogadhatatlan.

 142. Egyetértek minden szóval ami itt le lett írva.Tovább gondolva ha, azt akarjuk,hogy megmaradjon az országunk nem szabad itt megállnunk.Viktorékra azért szavaztak az emberek, mert a két rossz közül a kisebbik rosszat választották.De úgy látszik vérszemet kaptak, mint elődeik. Pártot kell alapítani, hogy esélyünk legyen legalább visszaszorítani vagy eltiporni ezeket Magyarságellenes hazaárulókat.Remélem ezek a gondolatok meghallgatásra találnak. Megvalósításukban,ahogy az egészségem és képességem engedi, teljes szívemmel részt vállalok.

 143. Egyetértek!

  Ember! Ki gyönge, reszketeg
  vagy, ki otthonában is remeg
  s félelme börtönébe zártan
  egymástól is tart már a bajban…

  Nyisd ki a szemed, lépj ki a fényre,
  ébredj fel és vedd észre végre:
  karámba zárják világod, hazádat,
  ellopják szabad akaratodat…

  Akarsz-e élni Emberhez méltóan,
  vagy rabszolgaként, hamis biztonságban?
  Távolságtartást, maszkot félretéve
  EMBERként nézni emberek szemébe…

  Vagy gondolkodás nélkül, fejet hajtva
  „önként s dalolva” menni az akolba,
  mint szelíd jószágok, kiket terelnek
  gazdáik, akik belőlük élnek?

  A Természet már új tavaszra ébred!
  Ébredjünk mi is rá: nem az a végzet
  vár, amit a mulandó földi hatalmak
  ránk erőszakolni akarnak!

  Mert az erőszak nem győzhet azon,
  ki tudja: a legnagyobb hatalom,
  mely megbocsát, összeköt s el is enged,
  Isteni Erőnk, a Szeretet!

 144. Teljes mértékben egyetertek a leírtakkal, támogatom a diszkrimináció és az oltási kötelezettség elleni harcot.

 145. Teljes mértékben egyetértek a leírtakkal, s elítélek mindenfajta diszkriminációt.

 146. Az olvasottakkal maximálisan tudok azonosulni, mintha a saját gondolataimat olvastam volna. Hálás vagyok érte, hogy időt és energiát nem sajnálva próbálja ébresztgetni az embereket határainkon innen és talán túl is. Bízom benne, hogy ezek a gondolatok mind több emberhez jutnak majd el. Küldetéséhez sok erőt, kitartást kívánok!

 147. Minden szavával egyetértek, mélységesen elítélem ezt a helyzetet, borzasztó amit az emberiséggel tesznek!!

 148. Ha “védettségi” kártya nélkül nem kellek a “magyar” államnak, akkor majd az adóm se kelljen.
  A diszkriminációs cédula életbe lépésének napjától a jelenleg regnáló kormányt illegitimnek és nemzetárulónak tekintem, rangsorban számomra a legutolsó bűnözök mögött vannak. Ezen alapelvek mentén fogok hozzájuk és az intézkedéseikhez viszonyulni.

 149. Örömmel látom, hogy ilyen sokan egyformán gondolkodunk. Egyetértek a kitűzött célokkal. Sok sikert kívánok magunknak. Mindannyiunknak jó egészséget.

 150. Támogatom természetesen! Legyen vége ennek a rémálomnak! Ne legyen megkülönböztetés! Legyen vége az Orbán kormánynak! Addig, amíg az embereket félelemben akarják tartani mindent ellopnak! Ezzel valószínű nem mondtam újat!

 151. Teljes mértékben egyetértek. Az életünket és szabadakaratunkat a jó Istentől kaptuk aki előtt minden ember egyenlő! Az Isteni törvényt nem írhatja felül semmilyen uralmi hatalom. Tiltakozom mindennemű megkülönböztetés miatt.

 152. Természetesen támogatók minden tevékenységet ami a diszkriminációs intézkedések ellen irányul! Továbbá, ésszerűtlen intézkedések tömkelege, tudomány félreállítása az emberiség megosztására irányuló minden tettét rendelkezést határozottan elitélek!

 153. Tiszta szîvvel mellettetek! Előre, a szabadsàgunkért! Az gyermekeink jövőjéért!
  ???

 154. Teljes mértékben egyetértek. Mintha ilyen már lett volna a történelemben. Hogy lehet előnyt adni arra, ami nem kötelező? Ezek után kíváncsi vagyok arra, hogy mi a kritériuma annak, hogy kötelezővé tegyék?

 155. Teljes mértékben egyetértek !
  Gyalázatnak tartom az uszítást egymás ellen , ráadásul családokat is szétzilálva !

 156. Nem kene a megkülönböztetés. Mindenki úgy dönt,ahogy akar,hiszen nem kötelező.

 157. Egyetértek, és támogatom.
  Engem rettenetesen felháborít, hogy nem vihetem a gyerekeimet álatkertbe, mert nincs halálkártyám.
  Én biztos nem adatom be, mert nagyon sok gyógyszer allergiám van. Nem szeretnék bele halni, mert a háziorvos sem tudja mi az összetétele.
  Köszönöm szépen!

 158. Egyetértek! Nem vagyunk birkák!
  A “konzultáció”-ban kétértelmű kérdéseket kb.500 ezren nem látták át,így ennek az elenyésző kisebbségi véleménynek innánk a levét,de nem fogjuk!
  Egy kis bíztatás Japánból:https://youtu.be/TWdLmMhbvYE ő sem birka!
  ,,Néhány embert mindig be lehet csapni, és mindenkit be lehet csapni egy ideig, de sohasem lehet mindenkit mindig becsapni.” – Abraham Lincoln ,
  ,Az embereket egyszerűbb becsapni, mint meggyőzni arról, hogy be lettek csapva.” – Mark Twain
  Kiállunk,kiáltunk az igazunkért!

 159. Egyetértek mindennemű megkülönböztetés elleni véleménnyel, illetve jogi lépéssel! Mélységesen ELÍTÉLEM az “emberi szabad akarat” ellen elkövetett szankciókat és zsarolásokat!

 160. Egyetértek!
  Bízom benne, hogy lesz eredménye az összefogásnak, és elég lesz “nemtetszésünk” ilyen módon történő kifejezése!
  Bár én már ott tartok, hogy nem vagyok híve az erőszaknak, de ha máshogy nem lehet jobb belátásra bírni a politikusokat…

 161. Veletek vagyok. A szeretet győzedelmes! Ne feledjétek, hogy áldozatok nélkül ebben a világban sohasem lehetett előrébb jutni. Akiben van szeretet képes áldozatot hozni.

 162. Teljesen egyetértek! Köszönet és tisztelet Önöknek azért, hogy így kiállnak értünk, a gyerekeinkért, a következő generációért! Diszkriminatív,  és törvényellenes, ami a világon zajlik ezekkel az oltásigazolványokkal!!!
  Isten adjon Önöknek sok erőt, hogy sikeresen végig tudják vinni a céljaikat/céljainkat!

 163. 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletben megfogalmazott feltételek szerinti un. “védettségi kártya” már önmagában is, de használatával kapcsolatos kritériumok még inkább a diszkriminációba sorolható jogi vétség körébe tartoznak. Kijelentem, hogy a diszkrimináció ellen határozottan kiállok, azt semilyen formában elfogadni nem tudom! Kérem – akár jogi úton is – a magasabb szintű jogszabályokat felülírni szándékozó rndeletet töröltetni.

 164. Tiszteletem! Ezek nagyszerű és elhatározott lépések, minden magyar állampolgárnak fel kell állnia a fotelből és szembe menni ezzel a kirekesztő intézkedésekkel, ami alapjogainkat súlyosan sértik!

  Dr. Lenkei Gábor miért nincs az aláírók között? Ő visszavonult?

 165. Eggyetértek,a diszkriminatív intézkedéseket teljes mértékben elutasítom.Semmilyen formában nem támogatom!!!

 166. Ha nem az életünk és szabadságunk lenne a tét, azt mondhatnánk, hogy nevetséges, ahogy össze-vissza hazudik a kormány és szócsövei. Vajon mikor ébrednek az alvók? Összefogás nélkül, nincs győzelem.

 167. Egyet értek! Egymás elfogadását kívánom mindnyájunknak és kitartást!
  Köszönöm munkájukat!

 168. Régi technika amit alkalmaznak ” oszd meg és uralkodj “Össze kell fogni és szembefordulni velük, Ha hagyjuk, úgy járunk mint a birka akit hideg vízbe állítottak és folyamatosan melegítették a vizet a birka nem ugrott ki hanem megfőtt. Üdvözöllek a kondérba !!!