Dr.Pócs Alfréd felhívása az aktív vélemény nyilvánításért

Egy előre eltervezett program szerint jelenleg már a szabadságjogainkat korlátozzák, genetikai kísérletekbe sodorják a lakosság jelentős részét, diszkriminálják az egészséges és még gondolkodni képes lakosságot, fenyegetik a gyerekeinket és mindezt egy politikai rendszer hatalmát felhasználva. Kell legyen egy másik út, amely eltörli ezt az emberkísérleteket és a rabszolgasorsba taszítást, megnyitja a szakrális élet lehetőségét. .

36 thoughts on “Dr.Pócs Alfréd felhívása az aktív vélemény nyilvánításért

 1. Az 1949. évi alkotmány milyen diktatúrától védte meg Magyarországot, hogy ahhoz vissza kellene térnünk?
  “Fejlődés új társadalmi formája?”. Lépcsőről lépcsőre belefejlődünk majd a Paradicsomba? Az ilyesmitől borzong a hátam.
  Tényleg azt hisszük, hogy veszünk egy papírlapot, szavakat írunk rá, sok szót, törvénynek nevezzük, sőt alkotmánynak, – és az bármin is változtat?
  Ha a papagályra ráömlik a meszesvödör, akkor alkotmányos hattyú?

  1. nagy bajban vagy kezdj neki normális objektív tájékozottságra szert gtenni. köszöni allfréd és a szabadség mozgalom, velük együtt minden épeszű sdaját hazájában élni akaró magyar . hála érte.

 2. Törvényhozásunk egyik alapvető jellemvonása a volatilitás. Egyik volatilitást felcserélni egy másik volatilitásra, egymás között cserélgetni azokat, – nem értem, ez miért változás.

 3. Üdv!

  Aláirva!
  Egyetértek, de…
  Volt már itt korábban is petició, hónapokkal ezelőtt amit többedmagammal szintúgy aláírtam, azzal mi a helyzet? Be lett adva, lett eredménye?

  Lehet, hogy legalább időszakosan megosszák ügyeink fejleményeit, annak állását, hogy halad, mennyinél járnak az aláírások, stb? Tehát, valamiféle visszajelzést olvasni itt jó lenne, csak hogy lássuk, merre jár az ügy.

  Gábor.

  1. petíció.. beleesik a diktatúra jogi gödrébe. e nyilatkozat kívül esik e gödrön. a felszínen vagyunk o v -ék meg kb. az etrna kráterébe repültek, kiszálltak ott bent a gépből, az üzemanyag meg már rég elfogyott. kb 10 éve. addig volt csak elég amíg berepültek oda. a többi látszat. amikor kitör az etna márpedig ki fog.. akkor hamu mindőjük a természet nyelvén szólva.

  1. Kedves Eric, mi az ertelme annak, hogy mi volt Londonban, mi volt Berlinben, mi volt itt, mi volt ott? Nem latod, hogy a magyarok felnek!! Mas nemzetek teljesen mas mentalitasban nottek fel. Az ottani gyerekeket teljesen maskent neveltek. Latod, hogy mashol nem ilyednek meg az emberek egy par rendortol, de meg szaztol vagy ezertol sem. Mas orszagokban felismerik, hogy a rendor teged szolgal nem pedig forditva, de ezzel nem mesz semmire magyarorszagon. A magyarok nem tudnak mit kezdeni azzal, hogy mas orszagokban mit csinalnak mert mar eleve mas a magyar mentalitas. Sajnos.

 4. Igen, nagyon köszönjük a kezdeményezést. Én is aláírtam. Viszont Gáborral egyetértve azt tudom mondani, sajnos a párom azért nem írja alá, mert nincs semmi visszajelzés, hogy hol tart az ügy, ezért megbízhatatlannak találja. Mellesleg sajnos senki más nincs a környezetemben, aki egyáltalán értené és érdekelné, hogy miről is van szó.

 5. Az elhúnytak boncolásával tisztábban fogunk majd látni ?

  Itt az egészségügy és a gyógyszergyártók igy adnak egymásnak értékes díjakat.

  Prof. Kisrten Mertz bonctani orvos most a koronáról, mint halálos betegségről beszél.
  És előadja a koronában meghaltak boncolásának az eredményeit.
  ( De a lényeget nem lehetett ebből megérteni. A meghaltak mind öregek voltak és mind, mind koronában mentek el. )
  És a zavarban lévő hölgy lényegében csúsztat. De azért előadja a valakik által elvárt magyarázatokat.

  1) https://www.srf.ch/play/tv/srf-news/video/pathologin-die-allermeisten-sind-tatsaechlich-an-covid-19-gestorben?urn=urn:srf:video:62988799-119a-4496-946b-26d88a536c3e

  Itt meg arról van szó, hogy a nevezett funkciónárius 2016-ban átveszi a Pfizer-től az értékes nagydíjat
  (renommierten Medizin-Forschungspreis von Pfizer ).

  2) https://www.ksbl.ch/news?id=5C39GUV0-Mit_Forschungspreis_ausgezeichnet_PD_Dr._Kirsten_Mertz_vom_Kantonsspital_Baselland#acc-95

  Na ezek után láthatjuk, hogy itt kéz kezet mos (manus manum lavat ).

 6. Andrew-nak: a magyar mentalitást megmutatta 1956 mely a szabadságért való küzdelem világító lámpása azóta is. A rendszerváltás sikertelenségére Antall azt mondta “tetszettek volna forradalmat csinálni” ! A nép tanult 56-ból, csak vér ne folyjon ! MOST – egy ideje már látszik – cserélgetik a (telj)hatalmat ám most kiderült, ki is a gazda ?! A bizalommal visszaélve, a médiából folyik a hamis információ. Ha valaki tudja is, mi történik a szabadságot ismerő országokban (nem tudják hogy világforradalom van) vagy a vak bizalom él a kormány iránt még mindig, vagy épp a bölcs óvatosság: csak erre várnak, hogy MEG LEHESSEN TOROLNI fegyveresen, hiszen nem járkálnak MÁRIS katonák az utcákon ?!
  Csak egy megoldás van, a próbálkozásokat folytatva: “ide bölcsességgel párosult ész kell” és az ÚR Isten gondviselésébe vetett, nem vak, nem vakmerő, hanem imádságos bizalom …

 7. Nem aláírni kell, jogászokat mi is fel tudunk kérni ! Az időhúzás csak tovább rontja a helyzetet,mint ahogy látható ! 10 éve megy ez az aláírósdi, mellette senki ne csináljon semmit, ne vigyen jogi útra semmit,mert nem érvényes az Atv !? Holott a kormány 2 dologtól fél : a jogi fellépéstől és a tömegtől! Ám ezekkel a “tagadjunkmegmindent” típusú módszerekkel éppen azt érik el a kitalálóik, ami a kormánynak a legjobb : a semmittevést ! Ez a “jogifórumozás” 10 éve nagy kudarcba fulladt, nyilván,mert a legitimitás más okok miatt nincs meg . Ezt akkor is,most is több alkotmányjogász is megállapította. Egy “államcsíny ” történt emiatt az akkori AB re többen is adtak be panaszokat, ám mindet leseperték . A fidesz azért a 49 -eshez ment vissza,mert abban van, hogy a “képviselők” 2/3 -a elég az alkotmányozáshoz ! Ezzel szemben a 89 -es az Atv-t megelőző, akkor az volt hatályban, abban viszont az alkotmányozás már 4/5- ös többséghez volt kötve ! Erre Orbán a házszabályt megszegve, a saját többségével átszavaztatta ezt 2/3-ra majd írt egy alaptörvényt, ami nem alkotmány, nem jogfolytonos semmivel , hatályba se helyezhették volna, ezért változtatta meg az ország nevét is ! Én csak azt nem értem, hogy azok a neves, ismert alkotmányjogászok, akik manapság nyilatkoznak erről,- miért nem teszik meg a lépéseket , hogy bizonyítva az államcsínyt, lemondásra szólíthassuk fel a kormányt ? Ha nem ezt akarják, akkor miért nyilatkoznak a médiákban sorra, egymás után? Ha Dr Vörös, dr Karsai és dr Lattmann ilyen jól tudják,hol a fogható “hiba”,- akkor ők hárman összefogva miért nem teszik helyre végre az alkotmányosságot ,és tüntetik el ezt a fideszkommunista diktatúrát a fejünk fölül ?????? Nem lenne célszerű erről megkérdezni őket ? Egy diktatúramentes országban ők is jobban szeretnének élni,- vagy nekik ez nem szempont ?

 8. Mikor lesz az, hogy egy hatalmas tüntetéssel eltakarítjuk ezt az emberkísérletet végző népirtó kormányt? Olyan szintű gyűlölet lett bennem a mostani kormány irányt amiért ezt csinálják, hogy nem írom le mit tennék velük és nagyon lassan !!!!

 9. Hálás köszönet minden orvosnak, gyógyszerésznek, ápolónak, ügyvédnek és még megszámlálhatatlan értelmes embernek, akik képesek ilyen ellenszélben kiállni. Saját egzisztenciájukat kockára tenni, kitenni magukat rendőri intézkedésnek, hogy kimenekítsék az embereket a tudatlanságból, a hipnózisból és segítenek ennek a mocskos rendszernek a megsemmisítésében. Már sokan veletek vagyunk és még többen is leszünk!

  Köszönet és hála! Tímár Imre és Tímár Imréné Kati

 10. Egyetértek!Bár nem rendelkezem a korrekt vélemény kialakításához szükséges valamennyi információval, s a korrekt statisztikákat sem ismerhetem meg Nem ismerhetem csak a valóban elérhető tanulmányokat és véleményeket. Ezért nem tagadhatom a vírus létezését sem,s nincs módom ellenőrizni aranystandardot, s egyebeket sem mindig! Ám valamennyi általam megismert tanulmány és vélemény alapján egyet kell értsek szándékaitokkal,s nem félős oltatlanként szívesen veszem, ha lesz egy táborom s nem egyszemélyes harcaimat kell vívni!Csatlakozom minden kezdeményezéshez ,szelídhez és radikálishoz,amely a szegregáció megszüntetését, s a népem kirablóitól való szabadulást tűzi zászlajára!

 11. Semmi baj a Magyarokkal! Amíg saját magunkat nem tiszteljük és a nemzetünket sem ne várjon senki semmi jót! Már a nemzetek összefogásával lehet változtatni azon, ahol tartunk!
  Addig, amíg az a cél, hogy eltakarítani … jobb ha nem indul senki sehova. Nem jövőkép a mondjon le. lop stb.
  Ha lesz aki nem csak hatalomra aspirál, hanem ismerve a nemzetet, a jövője érdekében jó, alkotó, élhető életet, célokat tűz ki nyilvánosan és megígéri, hogy lemond ha nem képes megvalósítani, na akkor kezdődik el a változás. Különösebb harc sem kell hozzá, a fülkékben megtörténik aminek meg kell történnie!
  Pl. Ha Én szeretnék kormányra kerülni:
  1. Válaszolnék minden kérdésre a covid 19 kapcsolatban, ami miatt itt tartunk, leállítanám a vakcinázást, amíg nem izolálják a vírust stb. , és helyre állítanám az alapvető emberi jogokat. Ez lenne az első lépésem.
  Tegye fel a kezét, aki szerint ezt akár a jelenlegi kormány és a parlamentben ülők, vagy Én megtehetném!
  Az viszont biztos, hogy ésszel nehéz megérteni ami történik az emberiséggel. Az eü.-ben dolgozókat végképp nem értem. Most tőlük várná a nemzet az első lépést! Nem kell orvosi diploma ahhoz, hogy meglehessen ítélni, hogy szembe megy minden emberhez méltó értékkel, ami zajlik az emberiség ellen. Ki képes eltakarítani az emberkísérletet végző összes népirtó kormányt? Miért teszik amit tesznek? Ki, mivel vette rá a kormányokat és a politikai stb. “elitet”, hogy megtörténhessen ami zajlik? Nincs olyan politikai erő semelyik országban, aki ne lenne cinkos ebben a történetben!

 12. Sosem voltam vírus tagadó! Már nagyon elegünk van amit a kormány tesz a nèp ellen! Tiltások, maszk, oltási igazolvány kötelezővè tètele! Hazug banda! Oltások, melyek nem adnak vèdettsèget, kisèrleti alanyok az emberek! Mióta oltanak, több a beteg a kh. akban! Tönkretettèk az embereket, az eü.i ellátás nincs! Vessünk vèget ennek a borzalomnak! ??

 13. KEDVES ALFRÉD. ŐSZ ELEJÉN TALÁLKOZTUNK ÉLŐBEN. (SZUSZPARK) A CÍMEM MEGTALÁLJA… KÉREM JELEZZEN , MIHAMARABB BESZÉLNÜNK KELL. A TIBORRAL MÁR BESZÉLTEM, ÖNT SEM HAGYHATOM KI EBBŐL. HÁLÁS KÖSZÖNET.

 14. Kedves Zsolt. Egy diktatúra megszületésétől, működésétől semmilyen Alkotmány nem véd meg. Azt gondolom, ezt a nyegle felfogásoddal sem nehéz megértened. Az Alkotmány az egy legfelsőbb szintű jogszabály, egy nemzet identitásának része. De ha neked ez tök mindegy, hogy van e vagy nincs az a “papírlap” akkor szeresd az anarchiát a diktatúrát, az önkényt, ahol mindenki azt csinál amit akar.

 15. Tisztelet Dr Pócs Úr!Kérem mondja el,hogy kik a valódi irányítók,hol vannak!Kik irányítják a 13 családot!!!Mi a végső cél!!!Önöknek talán elhiszik!!!!Ha nem tudná esetleg?Akkor elmondom privátban Önnek!!Szép napot!!!

 16. KEDVES HOZZÁSZÓLÓK, és Kedves Mindenki!!!
  A JÖVŐNK !!!
  Igen, az adagolás lépésről lépésre megy tovább, tovább, tov………….2025-2030-ig?
  Amennyiben semmiképp sem látjuk ennek a veszéjét, hát akkor semmit sem kell tenünk ellene!
  Akár odáig is húzhatják a húrt, hogy mikor nyithatod ki a lakásod ajtaját, vagy ki tudja még milyen sötét terveik vannak!
  De, van kiutunk, cselekedni BÉKÉS ÚTON, amint összegyűlik a 200 ezer Nyilatkozat!
  1.- Szabadsag Mozgalom- tovabbi tájékoztatas!
  Nyilatkozat online kitöltés, aláírás, visszaküldés 2021 május 10 – ig!!!
  http://www.nyilatkozat.hatalyosjog.hu

  2. – Szent Korona Országa – kérd meg a honosításod , mert az ország meg van, csak a honpolgárok száma kell hogy növekedjen, és megfordul az egész mostani állapot!
  https://apostolimagyarkiralysag.info/news.php?readmore=185
  Amennyiben szeretnél cselekedni úgy terjesszed te is !
  Áldás a Mindenségen??????!

 17. Gondolat ébresztőnek teszem ide. ?
  Idézem:

  E téma egy spirituális megközelítést ölel fel az aktuális oltásokhoz és a DNS-hez kapcsolódóan.
  Nem kérem, hogy igazat adjatok nekem, csupán annyit, hogy gondolkozzatok el az írottakon:
  Dr. Carrie Madej szavait idézem most, aki szakorvos, specialista a belgyógyászat területén, s 19 éven keresztül volt két klinika vezetője Georgia államban:
  ❗„Ezek az oltóanyagok az összes korábbi oltóanyagtól jelentős mértékben különböznek, hiszen
  NEM a normális, kitapasztalt, optimális módszert használták ezek a vakcinák létrehozásakor, hanem ehelyett egy KÓDOT ültettek el inkább bennük, majd azokon keresztül az emberekben!
  Tudniillik, egy hagyományos vakcina oldat tartalmazza maga az adott vírus organizmusát is, (több más toxikonok mellett), s ezzel lesznek beoltva aztán az emberek, hogy a test így tanuljon meg a jövőben védekezni a releváns vírus ellen.
  Ámde a koronavírus elleni oltásoknál nem ez a helyzet…Ugyanis a vírus organizmusát eddig senkinek nem sikerült izolálnia (ezt az amerikai járványhatóság be is ismerte), és itt a lényeg: ezért ezt a “hiányosságot” egy SZÁMÍTÓGÉP ÁLTAL GENERÁLT PROGRAMMAL pótolták/töltötték ki… Ennek többek között az a következménye, hogy az ember szervezete arra lesz kényszerítve, hogy a vírusnak egy bizonyos részét SAJÁT MAGA PRODUKÁLJA illetve ÁLLÍTSA ELŐ a testben!
  Mihelyst ez a bizonyos KÓD bekerül az ember testébe/szervezetébe, akkor egy monumentális esély áll fenn arra, hogy a kód a SEJTmagba lesz felvéve illetve beépülve. S miután oda egyszer bekerül, egyidejűleg beépül a genomba is, másnéven az örökítő információnkba a DNS-ünkben ,amit követően véglegesen ott maradhat.“❗
  “Nos, onnantól fogva, hogy valakit sikeresen beoltottak ezzel a technikai úton mesterségesen létrehozott, számítógép által mobilizált, manipulatív kóddal, mely végül a DNS-be épül be, nem is szükséges részletesen ecsetelni, hogy gyerekjáték lesz a kívülről való akaratunk elleni irányítottság, ha a társadalmat fenntartó erők így döntenek…”
  (Andrea V.)
  Egy percre meg kell állnunk, hogy feltehessük magunknak a kérdést:
  Biztosan okos dolog akceptálni, jóvá hagyni azt, hogy bármilyen indokkal is “belepiszkáljanak” az örökítő információnkba, a DNS-be, amely megszámlálhatatlan generációt foglal magában bennünk, s amelyet még mi is egy következő generációnak tovább adunk?
  Miért is lenne szörnyű lépés ez? :
  Tudni kell – A DNS-ed 90%-a szó szerint az Isteni mivoltod kvantum-lenyomata. Ebben van az ember teljes Tudatossága! Ez az összes életeid feljegyzése, minden megvalósított dolog, minden növekedés, minden felismerés, minden lecke, melyet már elsajátítottál…
  MINDEN fejlődést, melyre szert tettél előző életeidben, magaddal hoztad. A DNS-ed magában hordozza őket. Ez nem vélemény, ez Tény!
  A DNS-ed magában hordozza a spirituális lenyomatot és minden ‘utasítást’ azzal kapcsolatban, ki is vagy valójában. Mindez ott található a 90%-ban, amely kvantum állapotú.
  Sajátos módon jelen állás szerint csupán a 10%-át használjuk DNS-ünknek. A tudomány azt mondja hiszen: 2 spirál alkotja az embert. Ez így viszont nem helytálló. Amiről szó van, az az, hogy csak 2 spirál használ, mert a maradék bennünk el lett fojtva, amely pedig meghaladja a 30-at is.
  A tudomány úgy fogalmaz, ez a maradék a ” DNS-hulladék “, ami megint csak nem igaz!
  Ez a több mint 30 spirál, ez a 90% bennünk, ez vezérli, működteti a két releváns spirált bennünk, a 10%-ot!
  Tessék elképzelni a villany kapcsolót hasonlatként:
  Többségünk csupán a 10%-át érti és használja, miszerint csupán a kapcsolóját nyomjuk le-föl. Ámde emögött ott a 90% , komoly elektronikai procedúrák, bekötések, s valójában teljes mértékben ez felel a 10%-ért.
  Ellenben a tudomány újfent azt is vallja, hogy az ember gondolatai még a bolygó folyamatainak egy részére is hatással vannak. Kezditek már látni a képet? :
  A DNS-ünk 90%-a valami olyannak a részét képezi, ami nagyban meghaladja már a materiális síkot, az anyagot!
  S itt a jó hír: E két spirálú DNS-nek köszönhetően, melyet tudatosan használni tudunk, azon a szinten vagyunk, hogy például képesek vagyunk meglátni és befogadni, hogy nem csak anyag vesz minket körül, hogy gondolataink igenis a leghatalmasabb energiák, sőt mi több, képesek vagyunk az öngyógyításra!
  S ezen a ponton ismét meg kell állnunk… Érdemes legalább egy percre elgondolkozni azon, hogy vajon mit és milyen mértékben veszíthetünk el annak következtében, hogy egy számítógépen mesterségesen megalkotott programot “fecskendeznek” a szervezetünkbe.
  Miképp fog az ember, az emberi szervezet működni, miután már ezt a 10%-ot sem lesz többé képes TUDATOSAN használni?
  Az ember képes felülírni teste kémiáját, a DNS készletét, hiszen DNS-eink is ENERGIÁK! Képesek vagyunk meggyógyítani magunkat – s erre eszméletlenül sok példa adódott már. Képesek vagyunk meghaladni tudatos munkával ezt a 10%-ot, s DNS készletünk nagyobb részéhez is hozzáférhetünk, amennyiben kitartóak vagyunk.
  Leírhatatlan, mennyi mindenre lenne képes az ember, mit eddig lehetetlennek hitt, ha nem csak e 2 spirál működne aktívan benne…
  S ezt pontosan jól tudják a társadalmat fenntartó hatalmak, illetve azok is, kik az aktuális oltóanyagokat kifejlesztették…
  A legnagyobb veszteség ez ügyben mégis a kisbabáké, akik még olyan tökéletesen “tiszták”, hogy 1-2 éves korukig emlékeznek spirituális mivoltjukra! Ez szintén nem vélemény, ez tény. S gyakori eset, hogy ez nem merül néhányuknál feledésbe, hanem úgy nőnek fel, hogy ez a tudás ott van élénken a fejükben.
  Hatalmas veszteség lesz számukra és számunkra is, ha ezen oltóanyag következtében elveszítenék teljes mértékben e csodával határos “képességüket”…
  Semmi mást nem kérek tőletek, csupán ennyit: ŐSZINTÉN gondoljátok át!
  Namaste ॐ
  Rudolf Steiner (1861-1925)
  – ′′A jövőben gyógyszerrel ‘kiiktatják’ a lelket. Az egészség ürügyén lesz egy oltóanyag, amely által az emberi testet a lehető leghamarabb kezelik közvetlenül születés után, hogy az emberi lény ne tudja kifejleszteni a lélek és a szellem létezésének gondolatát.
  Materialista orvosokra bízzuk az emberiség lelkének eltávolítását. A betegségek ellen, így a jövőben a gyermekek olyan oltásokat kapnak, amelynek következtében immuninsá válnak a spirituális életre. Ez egyes anyagi körök valódi célja.”
  Kiölni valóban nem lehet a Lelket belőlünk, de a képességet, hogy közvetlen kapcsolatba tudjunk lépni vele (belső Lényünkkel), igenis ki lehet ölni, s régóta próbálkoznak is vele!
  Ez innentől kezdve nem sci-fi, ez… a VALÓSÁG!”
  (Másolat!)

 18. Csak szólok……bepróbálkoztam.
  Elővettem a legtündéribb képességemet, – tényleg nem támadtam szokásomhoz híven – és felhívtam a legnagyobb biztosítót, ( hanganyag megvan, tájékoztattam őket, hogy rögzítem a felvételt…..így szokták a menők nem? ) és elmondtam, hogy ” szeretném magam beoltatni”, de ezzel egyidejűleg egy magas életbiztosítást is szeretnék kötni.
  Szerintetek mi volt a válasz?
  NEM VÁLLALNAK KOCKÁZATOT A BEOLTOTT EMBER HALÁLA, EGÉSZSÉGKÁROSODÁSA ESETÉRE!!!!!
  LEHET GONDOLKODNI!

 19. https://www.ualberta.ca/human-resources-health-safety-environment/news/faculty-and-staff-news/2021/03-march/the-covid-19-vaccine-will-not-affect-your-life-insurance.html

  A COVID-19 vakcina nem befolyásolja az életbiztosítását
  Az életbiztosítási fedezettel kapcsolatos téves információk tisztázása.

  2021. március 30

  Az elmúlt hetekben a közösségi médiában megjelentek olyan aggodalmak, amelyek arra utalnak, hogy az életbiztosítás fedezete veszélybe kerülhet, ha a terv tagja COVID-19 oltást kap.

  A kanadai életbiztosítási társaság, az egyetem életbiztosítási szolgáltatója megosztotta, hogy ha egy COVID-19 oltást engedélyezett egészségügyi szakember adott be, az oltás mellékhatásai vagy szövődményei nem korlátoznák valakinek az életre, egészségre vagy rokkantságra való jogosultságát.

  A kanadai Élet- és Egészségbiztosítási Szövetség (CLHIA) szintén közzétette álláspontját a vakcinával kapcsolatban, mivel az a biztosítási fedezettel kapcsolatos. Hangsúlyozzák, hogy az oltás az egyik leghatékonyabb módszer arra, hogy megvédje önmagát és másokat a COVID-19 okozta súlyos betegségektől és haláloktól, és hogy az oltás befogadása nem befolyásolja az Ön egyéni vagy munkahelyi életét, egészségügyi vagy rokkantsági biztosítási ellátásait.

  Az oltások kulcsfontosságúak annak biztosításában, hogy közösségeink és egyetemeink biztonságban maradjanak. További információ a COVID-19 vakcinák és U A .

  Hasonlóan igaz ez USA es Europra is.

 20. Ivermectin mint profilaxia megelőzi a járványt, ey maár bizonyitott:
  https://zemavek.sk/iu-covid-19/?fbclid=IwAR0aPcAcY7WueRu_VIVQX5bcsBEp4RWPlmXF6JKttcrajMe-BCMX86zewn8

  Az mRNA vakcina nem jelent szabadságot , erre itt a bizonyiték. Seychely a legjobban beoltott ország a világon, most mégis totalis LOCKDOWN jelentett. A fertőzöttek legalább egy harmada második oltas után lett beteg. Jelenleg a világon itt a legnagyobb a járvány terjedése. LEHET GONDOLKODNI.
  Grafikon:
  https://www.facebook.com/photo?fbid=4004289352939943&set=a.812769175425326&notif_id=1620400223107530&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif
  Újságcikk:
  https://cz24.news/dalsi-jednoznacny-dokaz-ze-mrna-ockovanie-vobec-nefunguje-a-neprinasa-slobodu-ako-nam-slubuju-a-ako-nas-oblbuju-politici-seychely-najviac-zaockovana-krajina-na-svete-sa-opat-zatvaraju-tretinu-nov/?fbclid=IwAR0IUuhWRTMALvi_cXDe-nsbPYM6mhUdnvZa-QQiqGtl2uuewLNI2sW3iwU

 21. Köszönöm, hogy az igazság és a becsület hirvìvői Dr. PÓCS ALFRÈD és megbecsülendő orvos csapata, szervezők, segèdkezők, mindenki aki Összefogàsban részt vesz.
  ????

 22. 1944. március 19. óta Magyarországon nem létezik alkotmányos rend. A német katonai megszállás miatt a Szent Korona Alkotmánya akadályoztatva volt. Ám csupán felfüggesztődött a működése, hiszen önmagát nem írhatja felül, mert az a megsemmisítését jelentené. Vagyis kollektív nemzeti öngyilkosságot.
  Tisztelettel kérek mindenkit, hogy a szívével gondolkodjon el ezen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük