Az Ivermectinről

Az ivermectin világnap kapcsán július 22-24 sajtótájékoztató keretében elmondom az ivermectin hazai helyzetét, hol tart a III. fázisú klinikai kisérlet.

Bővebben az Ivermectinről:

https://covid19criticalcare.com/hu/ivermektin-a-19.-covidban/GYIK-az-ivermektinr%C5%91l/

10 thoughts on “Az Ivermectinről

 1. https://m.hvg.hu/itthon/20210415_titkosszolgalat_virusszkeptikus_oltasellenes

  A tudományban jártas szakemberek ellen a mai napig folyik ez is. Olyan emberek ellen, akik nem ‘feltüntetik magukat ‘ hozzáértőnek, hanem végzettséggel és gyakorlattal alátámasztva valódi hozzáértők, életvitel szerűen. Fogalmuk van róla.
  Nem mondható el valószínűleg ez azok orvosi és biológiai tudományos szakértelméről, akik a szolgálatok részéről a gáncsoskodást végzik, mivel azt se tudjuk, kik ők -:). Azért ők jellemzően nem gyógyítók, csak mindent jobban tudók, és megfélemlítők, mert ez a taktika….(persze nem jön be, csak hiszik, és önigazolásnak kell mondani valamit).
  Ez olyan, mintha egy taxist csesztetnének azért, mert tud vezetni, és mások fuvarozásából él.

  Mindenki abból él, amihez ért, amire képezte magát, így milyen szolgálatnak van joga, és milyen alapon belekötni.!!!! Ne felejtsük el, hogy a bankárok, BG és a terroristák se, se Fauci nem gyógyítanak napi szinten embereket. Sőt, ők kifejezetten illegálisan kikísérletezett halálos kotyvalékokat dobnak piacra, a piac megkerülésével. Végleges engedély nélkül.!!! Teljesen szabályokon kívül.
  Ők a társadalomra veszélyes elemek, kedves szolgálatok! Pont Önöknek kellene ezzel a legjobban tisztában lenni, közpénzből. Ha ennyire eltévesztik a célpontot, az megkérdőjelezi a létjogosultságukat ebben a viszonylatban.

  A hatóságok emberei, majd ha rendszeresen személyesen gyógyítanak, és egy már engedélyezett szer hatásáról kiderül, hogy káros, akkor engedjék meg maguknak, hogy kivonják a forgalomból a hasznos gyógyszereket. Az Ivermectin eset gyakorlatilag gyógyszer kivonás. Útban van, mert gyógyít. Nem is értem, mitől harmadik fázis egy régóta forgalomban lévő, illetve emberekre is engedélyezett és beváltan használt szer. Akkor kezdjük az alapoknál. Mi az, hogy gyógyszer?

 2. https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/covid-19-vakcina-gentorlo-biofegyvereket-hasznalnak-a-gyilkolasra

  Amikor a vírus szó elhangzik, én ekképpen fordítom:
  A covid mérge, gondolom bármilyen formában bevive, de oltásként mindenképp (szabadalmaztatva) tartalmaz e.coli-t és egy giliszta szaporodáshoz hasonlónak tekinthető szaporodású lényt. Ezeket hagyományosan baktérium és féreg elleni szerrel lehet kezelni. Ivermectinnel pl.
  Ami pedig a ‘humán genom’ módosításáról szól, ha jól belegondolok, egy sugárzás vagy egy kemoterápia is módosít. Rákkeltően sejtet/gént töröl.
  Szóval ettől még az ember ember marad, csak beteg lesz, jogi csűrés-csavarástól, szabadalomtól függetlenül. Nem birtokolható, ez fel sem merülhet.

 3. Betegek gyógyítása sokak számára hátrányos az elmaradó profit miatt. Az oltóanyagok viszont a profiton túl alkalmas eszközei lehetnek a globális népességcsökkentésnek. Nem az ivermectin az egyetlen hatásos gyógyszer, amit kihagynak a terápiás protokollokból, így használatuk tilos.
  További adalékok ehhez az anyaghoz:
  Safety of Ivermectin
  FLCCC-Information-Evidence-for-Safety-of-Ivermectin.docx (covid19criticalcare.com)
  Ivermectin for Covid-19
  Ivermectin for COVID-19: real-time analysis of all 175 studies (c19ivermectin.com)
  ……………………………
  Is Ivermectin a Cancer Solution?
  Analysis by Dr. Joseph Mercola (Fact cheked !)
  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/05/12/ivermectin-antitumor-effects.aspx?ui=27a539d179840aabd6330da8fc3034ef409e5043566ffba20d3ff10002d7556a&sd=20091207&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20220512_HL2&mid=DM1162638&rid=1487890561
  Storty at glance ( áttekintés)
  • Az ivermektinnek jelentős daganatellenes hatásai vannak, amelyek közé tartozik a proliferáció, a metasztázis és az angiogén aktivitás gátlása a rákos sejtekben
  • Az ivermektin többféle módon célozhatja meg a rákot, beleértve az apoptózist és az autofágiát, miközben gátolja a tumor őssejteket és visszafordítja a multidrog rezisztenciát
  • A direkt citotoxikus hatás mellett úgy tartják, hogy az ivermektin szabályozza a tumor mikrokörnyezetét, közvetítve az immunogén sejthalált.
  • Az ivermektin injektálható formájának vagy liposzómás ivermektinnek a kifejlesztése segíthet leküzdeni néhány oldhatósági korlátját, és megnyithatja alkalmazását a rákos megbetegedések szélesebb köre számára.
  • Tekintettel arra, hogy a „rák elleni háború” évtizedek óta tart, és a megmentett életek keveset mutatnak, van értelme a kedvező biztonsági profillal és jelentős rákellenes hatással rendelkező, meglévő gyógyszerek – például az ivermektin – „újrahasznosításának”.

  (Az írás csak díj ellenében kapható meg a mercola.com címről, a fenti link már máshova irányít.)
  ………………………..
  Cikkgyűjtemény az ivermectinről
  Search Results – NaturalNews.com

 4. Ez a gyógyszer a véleményem szerint biztosan jó és hasznos, De sajnos a Mr. Global ezt, mint valami mumus kezeli.
  Kik járnak el a Mr. Global érdekében ?
  Az EMA, a kéres hírü WHO és minden kollektív nyugathoz tartozó és csatlakozó országok.

  Forrás: https://www.netdoktor.ch/medikamente/ivermectin/

  Persze én több forrást is tanulmányoztam, de helyzet mindehol ugyan azt mutatja meg.
  Az adott gyógyszer a Rosacea nevü bőrvetegség kezelésére is kiválóan alkalmas.

  Mit lehet egyes országokban, mint a valami meghagyott kiskapút ezen gyógyszerhez való hozzáférést megfigyelni ?

  A gyógyszer Ivermetctin kapható és orvosi felügyelettel alkalmazható is. De nem kifejezetten a covid-19 megbetegedés esetén.
  De talán bennfentes személyek esetén ( mint politikusok és stb. ) a covid-19 kezelés sem lehet akadály.

  És a várva várt tanulmány, amit a tisztelt hatóságokat korrumpáló Mr. Global előírt ezen gyógyszer, mint a saját génszerekkel
  konkuráló alternative termék várat magára. És úgy néz ki, hogy ez a végtelen idő kategóriájába esik. Vagyis a tanulmány befejezési
  ideje a soha napja lesz.
  És mi marad a szegény beteg ember számára ?
  A vámhatóságok és a rendőrségi zaklatások. És az esetlegesen külföldről megrendelt Ivermectin elkobzása.
  De még az államügyészség sem sajnálja a drága idejét az elrettentés és a megfélemlítésre.

 5. Az Ivermectin bebizonyította pozitív hatását Afrikában, ls Indiában. Felfedezői Bobel-díjat kaptak érte.
  Én egy fél évet szántam rá arra, hogy találjak valakit, aki Magyarországon felírja.
  A háziorvosom maszatolt, mellébeszélt, majd elutasított.
  Hiába jó az ivermectin, Magyarországon nem beszerezhető.
  Külföldön is vényköteles, onnan be tudtam volna hozatni, de nem volt egyetlen egy orvos, aki felirta volna.
  Itt tartunk. A Big Pharmaffia keze mindenhová elér.
  Ladóczki Éva

 6. Időgép:

  Ha még emlékeznek, 2021 nyarán_őszén egész komoly zavargások törtek ki a francia fennhatóságú Guadalupe szigetén (Karib-tenger_Francia Antillák), melynek egyik oka lehetett az is (Martinique szigetét is beleértve), hogy a helyi csendőrség erőszakkal begyűjtötte az Ivermectin készleteket az amúgy végtelenül alul(-)Covid-1984 méreginjekciózott térségben (vö. Haiti).
  https://yvymaraey.blogspot.com/2021/08/martinique-and-guadeloupe-ivermectin.html 2022.08.22.

  ld. még –
  https://yvymaraey.blogspot.com/2021/11/uprising-in-guadeloupe.html 2021.11.23.
  via
  https://anti-empire.com/67-unvaxxed-guadeloupe-revolts-against-vaxx-pass-mandated-by-paris-france-sends-troops-to-crush-it/ 2021.11.26.

  A bennem mocorgó, mókázó kisördög pedig nem tudja kihagyni az alábbi mémet re: ivermectin-hiány –
  https://stormer-daily.rw/wp-content/uploads/2022/01/FH9eDBhXwBALX9O.jpeg

 7. Ha valaki magánúton, külföldről vesz Ivermectint, akkor letartóztatják illegális gyógyszer kereskedelméért, ráadásul elkobozzák. Ugyanis az Ivermectin esetében a kereskedelmi mennyiséget lecsökkentették a minimálisra, már 1-2 doboz is annak számít.

 8. A favipiravir olyan állapotba juttatja májat, mintha 40 éve alkoholista lennél. Tovább tart kigyógyítani belőle, mint kovidból meg az utóhatásaiból…

 9. Szöllősi Ildikó ismerteti (Feltárulnak a titkok, 24, 33p-től): Sok orvos ajánlotta a WHO-nak az Ivermectint, mint hatékony szert a covid-dal szemben. A WHO egy angol orvost, Dr Andrew Hill-t bízott meg a tanulmány elkészítésével, aki pozitív véleményt adott. Ekkor a francia egészségügyi miniszter a WHO-n keresztül közbelépett. Nyomást gyakoroltak Hill-re, hogy jelentésében változtassa meg az Ivermectin minősítését negatívra.
  https://www.youtube.com/watch?v=8ynYEkuxckc&t=1970s kb 4 percnyi rész

  S ha bűnözőnek számít az, akinél Ivermectin található, akkor hadd említsük meg, hogy van egy közönséges konyhai növényünk, ami hatékonyan használható vírusokkal szemben. Erről egy amerikai könyv szól, amit az Édesvíz kiadó 2019-ben magyarul is megjelentett: Anthony William: Csodatévő Zeller. Erre rá lehet fogni, hogy természetgyógyász / ezoterikus jellegű. De ha tényleg hatásos növény a zeller, akkor azt a tudomány módszereivel is meg lehet vizsgálni. Vajon miért nem teszik?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük