Dr. Lenkei Gábor – Házkutatás Sajtóközlemény

2020. december 11.-én péntek hajnalban a Nemzeti Nyomozó Iroda emberei házkutatást tartottak a négy orvosnál, egyikük Dr. Lenkei Gábor.

Dr. Lenkei Gábor videóbeszámolója:

2 thoughts on “Dr. Lenkei Gábor – Házkutatás Sajtóközlemény

 1. Véleményem szerint ez egy egyszeri megfélemlítési akció volt és nem lesz büntetőjogi folytatása.
  Miért gondolom ezt?
  1.) Az orvosok a tisztánlátásért mozgalom nagy tiszteletnek örvendő orvosai mindig megalapozott nemzetközi szaktekintélyek által bizonyított tényekre hivatkozva beszéltek a járvánnyal kapcsolatos intézkedésekről és ezekre a kutatási eredményekre hivatkozva fogalmazták meg kritikájukat. Tehát nincs bizonyíték ellenük.
  2.) A kormánynak nem hiányzik egy orvosok ellen indított peres eljárás lefolytatása ahol az ügyvédek kibonthatják azokat a nemzetközi kutatási eredményeket is a nagy nyilvánosság előtt amelyekről a 1oo%-ban kontrollált média hallgat mint a sír, így manipulálva az önálló gondolkodásra képtelen tömegek járvánnyal kapcsolatos viselkedését.
  3.) Ha egy ilyen peres eljárás elindulna annak nyilván nemzetközi visszhangja lenne mivel ez lenne az első ilyen jellegű eljárás a nyugati világban. Abban biztos vagyok, hogy több nemzetközileg is elismert kutató felajánlaná a tanúvallomását az ügyben ha az ügyvédek felkérnék őket erre – például Sucharit Bhakdi professzor, de mások is. Egy nemzetközi üggyé dagadt koncepciós per lefolytatása nem lehet érdeke a magyar kormánynak.
  4.) És negyedszerre a közelgő választások előtt egy ilyen súlyú téma oly annyira tematizálná a politikai vitákat, hogy az elvonná a figyelmet a kormány várható siker kommunikációjáról ami a választási retorikában egy bizonytalansági tényezőt iktatna be.

  Azzal tökéletesen egyetértek Lenkei doktorral, hogy a problémát a kormányok nyakára ültetett háttérerők ügynökei okozzák, akik ráerőltetik a nemzeti kormányokra a megszorító intézkedéseket. Csak figyelni kell a miniszterelnök vagy az operatív törzs tagjainak a gesztikulációit amikor a témáról beszélnek – az mindent elárul arról hogy parancsot hajtanak végre.

  És arra is figyelni kell, hogy napokon belül nagyon komoly változások lehetnek az USA-ban. Minden jel arra utal, hogy Trump elnök rendkívüli állapotot hirdet ki és hatályon kívül helyezi a bibliai léptékű trükkökkel elcsalt választási eredményeket és így a háttérerők által futtatott járvány nem várt fordulatot is vehet.

  Mindenkinek ajánlom Trump elnök Twitter oldalát és trump.news oldalakat napi friss hírekért.

  https://twitter.com/realdonaldtrump
  https://trump.news/index.html

  1. Egyetértek, okos a négy pontban összeállított érvelés. A “vezetők” pedig persze hogy parancsot hajtanak végre, amire felesküdtek a hátérerőknek. Nincs kiszállásuk a hintából, megérdemlik. Bukjanak együtt majdan!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük