Oltáskárosodott fiatal nő felszólalt egy demonstráción

2022. április 22-én Karlsruhe-ban egy demonstráción egy oltáskárosodott fiatal nő is megszólalt, csak véletlenül járt arra:

“Még soha nem voltam ilyen demonstráción. A vendéglátásban dolgoztam, fel kellett szólítanunk a vendégeinket, hogy hordjanak maszkot. Mellette dolgoztam még egy kovidteszt központban is és beoltattam magamat. Biontech-el, kétszer. Múlt év július óta táppénzen vagyok, nem vagyok jól, kihullott a hajam.

Ma kicsivel jobban vagyok, röviden kijöttem, de meg akartam mutatni, hogy mit okozhat az oltás. Nem sétáltam tovább, nem húztam fel a kapucnit.

Nagyon sok erőre volt szükségem ehhez, mert többen vannak itt olyanok, akiket ismerek, mert éveken át kiszolgáltam őket… És ezt nem beképzelem, hanem ez a 2. Biontech óta, tavaly július óta van. Ha elesek, sokkal hosszabb ideig vannak hematómáim. 4 hete elestem… még mindig van egy nagy púpom 4 hét után is.

Újra és újra beteg vagyok… gyomor-bél gondok, hányás, a hajam kihullt… az orvosok azt mondják korpásodás elleni samponra van szükségem… A Heidelbergi Egyetem is ezt javasolta… és hogy nyaralnom kéne menni, mert túl stresszes vagyok. Nagyon stresszes vagyok, de… most itt vagyok… és újra jövök.

Még valamit kell mondanom. Alkalmazkodtam a rendszerhez és ez lett az eredménye…. csodálatos. Hála Istennek vannak azért olyan orvosok, akik kimondják, hogy vannak mellékhatások, de más orvosoknak fogalma sincsen.

Köszönöm, hogy itt röviden beszélhettem.”

Bíró Éva fordítása


One thought on “Oltáskárosodott fiatal nő felszólalt egy demonstráción

  1. ? tragédia.
    és még mindig nem ébrednek sokan fel. vagy nem is merik bevallani saját maguknak,hogy miben vettek, vesznek részt. inkább homokba dugják a fejüket. ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük