Egy oltáskárosodott tragikus története

Ebben a videóban Biró Éva olvas fel egy e-mailt, amit április 19-én kapott arra a felhívásra, hogy oltáskárosodott embertársakat keres. Egy édesanya kereste meg, aki a 27 éves lányát veszítette el.

Sok orvos figyelmeztetett, hogy a géninjekció az immunrendszer azon részét teszi tönkre, amely a szervezetben “alvó” vírusok kontroll alatt tartásáért is felel. Ennek a funkciónak a károsodása tragédiához vezethet.

E-mail:

2 thoughts on “Egy oltáskárosodott tragikus története

 1. Ez valóban tragédia, sajnos nagyon sokan jóhiszeműen fogadják az orvosok és a hirdetések által ajánlott dolgokat, pl az oltakozást.
  Én abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy csak akkor megyek orvoshoz ha (visznek) , így pl sosem oltattam magam influenza ellen sem főleg mert az utóbbi években sok rosszat hallani (gyógyszer) készítmények mellékhatásairól. Az szokták mondani az oltottak leginkább,hogy x oltottból csak ennyi y halt bele, milyen (jó) mondás kivéve ha te vagy az az ember, vagy valamelyik családtagod. Nem értem ezt a hozzáállást az emberek részéről de sejtet valamit a lelkületükről. Az ilyen esetek szó szerint tragédiák de mégis meg kell osztani,hogy a többi ember tanuljon. Azt kell mondjam úgy tűnik az aki megkapta az oltást és nem lett semmi baja, kutatók, orvosok szerint akiket tiltanak a fórumokról, valószínűleg előbb utóbb rosszabb testi állapotba fognak kerülni, azt mondják kb 2-3 év, aki felvett 2 vagy 3 oltást. Remélem nem így lesz, de a tuti ha az ember oltatlan marad még akkor is ha egyre jobban kiszorítják a társadalomból.

 2. ??? Ez borzasztó. És a felelősök szabadon, boldogan sétálgatnak,abban az önelégült tudatban,hogy ők segítettek, segítenek az emberek egészségét megőrizni. Tessék????!!!! Mi van?????!!!!!
  És hallgatnak,nehogy kiderüljön mekkorát tévedtek,hogy félrevezették az embereket, ki-és felhasználva az általuk gerjesztett félelmeiket.
  És ez emberi életekbe került,kerül szerte a világon és még mindig hallgatnak.
  Finoman szólva is gyilkosság amit műveltek és művelnek és amihez orvosok ezrei asszisztáltak, asszisztálnak. és mint tudjuk …”bűnösök közt cinkos,aki néma….”
  Mennyi tragédiának, mennyi halálnak, mennyi nyomorulttá váló embernek kell még lennie ahhoz,hogy megálljanak és véget vessenek a gyilkolásnak???
  Mennyi embernek kell átélnie a gyermeke, a közeli és távolabbi szertetteinek az elvesztését,ahhoz,hogy megszólaljanak azok,akik tudják már régóta, hogy ezek a “vakcinák” nem mások,mint aminek látszanak: kísérleti génterápiás szerek (nem gyógy-szerek!!!!! ) és az emberek,akik ezeket a szereket jóhiszeműen magukhoz vették,nem mások,mint kísérleti egerek. És mint tudjuk a kísérleti egerek nem számítanak, feláldozhatók a “tudomány oltárán”.
  Gyakorlatilag az oltott emberek milliói mind-mind ezeknek a gátlástalan profithajhászó emberek, emberek???!!!, áldozatai.
  A beoltott emberek megspórolták azokat a költségeket,amiket a Big Pharma-nak arra kellett volna költenie,hogy ezeket a szereket évekig tesztelje. Ezt most az emberek fizetik meg, hogy még nagyobb profitra és hatalomra tegyenek szert ezek a cégek és a hozzájuk tartozó – őket kritikátlanul kiszolgáló – holdudvarba tartózó semmilyen erkölcsi érzékkel nem rendelkező emberek, “remélem” mindegyikük boldog, elégedett és élvezi gátlástalanul,véren és könnyeken szerzett hatalmát és vagyonát. Lelkük rajta.
  Minden együttérzésem Erzsikének. Sajnos nem tudok olyat ami segítene könnyebbé tenni az elviselhetetlent, megérthetővé tenné a megérthetetlent. ?
  Csak egyet tudok,hogy élnie kell, tovább kell mennie,hogy elmondhassa akinek csak tudja,hogy ne legyen hiábavaló a 27 évesen elvesztett lánya halála. Mentsen meg másokat ettől a borzalomtól. Legyen ez a küldetése.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük