Planet Lockdown Film – Hiteles összefoglalás a COVID-19 bűncselekményről

A Planet Lockdown egy 90 perces dokumentumfilm a világ helyzetéről. Beszélgettünk a világ legokosabb és legbátrabb elméivel, köztük epidemiológusokkal, tudósokkal, orvosokkal, ügyvédekkel, tüntetőkkel, államférfiakkal és hercegekkel. Ezeknek a bátor lelkeknek volt bátorságuk az összes kockázat ellenére igazat mondani, és minket is erre ösztönözni. Bátornak kell lennünk ahhoz, hogy legyőzzük félelmeinket. Ha az első lépést megtesszük, minden alkalommal könnyebb lesz.

Az eredeti film több nyelven megtekinthető itt:
https://planetlockdownfilm.com/documentary/

11 thoughts on “Planet Lockdown Film – Hiteles összefoglalás a COVID-19 bűncselekményről

 1. Nagyon-nagyon jó, bár kicsit hosszú… a filozófiai részeket én kicsit visszább venném, maradva a tényszerű adatoknál. Nagyon klassz, hogy sokféle ember szólal meg, és érdekes a végén az emberek bemutatása is… Azokban van néhány zavaró fordítási hiba (Austin-Fitts nem “segédtitkárnő” volt, hanem miniszter-helyettes…) Bevallom, azért nehéz egy kicsit megosztani, mert a sarokban a Szkíta logó sajnos sokakban ellenkezést válthat ki… Én toleráns vagyok, de tudom, hogy a mai világban sokan nem azok…Amúgy is iszonyú nehéz lehet szembenézni azzal, hogy az ember hagyta magát becsapni, és beoltatta magát egy gyógyszeripari-kormányzati-médiabeli összefonódás miatt. Nem kéne tovább nehezíteni, további vitatott szempontokkal.

  1. SZKÍTA = SZent Korona Igazsága Tanácsadó és Jogvédő Egyesület – nem tudom, hogy ebben mi az elfogadhatatlan. Egyelőe ez Mo-on az egyetlen ellenállókat tömörítő egyesület, vagyis jogi személy. Minap beszélgettem egy lengyellel, mondta, hogy ott 300-nál több ilyen ellenálló egyesület van. Ott lehet válogatni. Itt nem nagyon. Szóval én azt javaslom, hogy segítsen kommunikálni, hogy van ilyen. Ezzel ébreszthetjük az embereket. A szkíta az nem szekta, hanem egy egyesületi név, ami a szabadságról szól, a mostani rabszolgatartással fenyegető tendenciával szemben.

   1. Kedves Doktor Úr, minden tiszteletem az Öné, de engedjen meg egy kiigazítást. Úgy látom hogy a hozzászólás arra irányult hogy ha leveszik a szkíta logót akkor lehet hogy azok is elolvassák akiknek a legnagyobb szükségük lenne hogy a szervezett pénzhatalmi társaság szándékát lássa, de azt sem tudja mi ez és egyébként is sok ítélet/félelem rakódott le bennük az évtizedek alatt és emiatt a szentkorona vagy nagymagyarság vagy szkíta, stb… ellenérzést válthat ki bennük az ismeretlenség miatt. Lehet hogy csak néhány ember nem nézi meg emiatt, de lehet hogy erősebb a vágy az igazságra mint hogy a berögzött mintákat megtartsa a szülött és valójában okafogyott ez az érvelés. Tapasztaljuk hogy a közösségi élet és a beszélgetések (a jószándék és az együttérzés ellenére) néha olyanok mint akna mezőn sétálni, mert nem tudjuk hogy egy szóval jellel vagy mondattal mire lépünk rá ami csak mégnagyobb szorítást vállt ki a szülöttben ahhoz ami káros, mert nem sikerült még megfigyelni a rögtön felbukkanó ítélkezést, hogy ne ferdítse el a hallottakat. Esetleg az al-címben lehetne megemlíteni hogy a fordítás a Szkíta Jogvédő Egyesület segítségével készült, az egyesület célja hogy a közjót szolgálja és bárkit szívesen lát a tagok között. Ezzel még inspirálni is lehet azokat a nézőket akik nem tudnak erről. Egyébként nekem is elkerülte a figyelmem ez az egyesület, de most már ezt a honlapot is nézni fogom :). Mindenesetre nagyon hálás vagyok és támogatom amit tesznek. Magyar nyelven Önök az egyetlen oldal amit mindig megnézek és Önök voltak az elsők is akik ezt a témát felkarolták mindannyiunk életvédelme érdekében. Mert itt most már tényleg az életünk a tét. Sajnálom hogy a NÉP nem jutott be a parlamentbe, de most már azzal is megelégszem egyenlőre ha ez a szervezett pénzhatalmi borzalom a kis-példa-statuálásával nem tudja a magyar kormányt megbuktatni (mert azt már látjuk hogyan csinálja ezt száz éve, és meg is van már erre a helyettesítő garnitúrája). Minden jót kívánok Önöknek.

    1. Kedves Hölgyem, köszönöm az észrevételeit, egyetértek Önnel, hogy nem kevesebbet, hanem inkább többet kell írni a SzKITA Egyesületről. Mint ahogyan Ön is végül is ennek videoba került logónak köszönheti, hogy felfigyelt az egyesületre, vélhetően mások is kerülhetnek hasonló helyzetbe. A jelen világunk arról szól, hogy aki előítéletekkel kalickába zártan szenved, aki képtelen változni és változtatni, aki az újtól retteg, az elveszett. Nem szeretnénk mi sem őket kímélni, mert soha nem fognak felébredni, ha így teszünk. A SzKITA itt van, azért csináltuk, hogy sokan rajta keresztül is ébrendi tudjanak, hogy csatlakozhassanak valahová, ami segít kivezetni ebből a rémálomból. Köszönöm még egyszer a jószándékát, írunk a film alá.

     1. Tisztelt Doktor úr!
      Az alább idézett mondatával részben egyetértek:
      “aki előítéletekkel kalickába zártan szenved, aki képtelen változni és változtatni, aki az újtól retteg, az elveszett.”
      Elveszett, az ügy számára. A teremtés és Isten számára nem hiszem, de nem is ez a lényeg.
      Vagyunk páran akik ezt a változtatást meglépték, mert kétséget kizáróan megbizonyosodtunk alapos utánajárást követően, hogy vírusok márpedig nem léteznek olyan formában, ahogy azt nekünk előadják. Ön változtatott ebben? Rengetegszer jeleztük itt, forrásokkal, részletes indoklással a mai fertőzéselmélet tarthatatlanságát. Ön ennek utánajárt? Mert csak akkor szerencsés számon kérni másokon pl. a változás hajlandóságának hiányát, ha bennünk viszont megvan. Köszönöm, hogy elolvasta.

     2. Kedves Szilvia, itt most nem az a kérdés, hogy egyáltalán a vírus létezik vagy nem, hanem az, hogy a SARS CoV2 izolálva van, vagy sem. NINCS. Az egész csak egy számítógépes bóvli, hazugság. Ne vigyük el problémát egy újabb frontra, mert akkor szétesik a haderő. Maradjunk ennél a csalásnál. Majd ha ezt megnyertük, akkor nyugodtan lerendezhetjük az egész vírus ügyet megnyugtató módon. Üdvözli Tamasi dr.

  2. Nos akinek probléma a szkíta megnevezés, az vagy nem tudja kik voltak a szkíták, vagy csak a hamis történelmet ismeri, vagy csak magyarul beszélő magyar állampolgár. Az Ukrajnából érkezők nagy része nem menekült, ami csak átverés, zöme a határ túloldaláról max. néhány10 km távolságból jött, a vonaton érkezett “egyetemisták ” jó része közelebb áll az iszlám államhoz, mint bármelyik egyetemhez. Az ukrán nácik itt tüntetgetnek, próbálják az országot konfrontációba vinni az oroszokkal, és egy 2014-es véres majdant kirobbantani. Na, ezen kellene ellenkezni. Mert amikor olyan atrocitások lesznek, mint Ukrajnában, ahol 2014 óta a Moszad, a CIA és a NATO “lovagjai” gyilkolnak a háttérhatalom irányításával, akkor lesz ajvékolás.
   Mindennemű szkíta szervezet a magyarságról szól, ezt magyar embernek tudnia kell. Ráadásul ez egy kimondottan jó megnevezés kettős tartalommal.

 2. Ezt érdemes megnézni, nem igazán tudtam hova betenni.

  Itt egy olyan hullámgenetikai ismeretről, felfedezésről van szó, ami prof. Garjajev halála után (lehetséges megölték) valószínűleg a háttérhatalom kezébe került.
  https://ujvilagtudat.blogspot.com/2022/04/a-halhatatlansagot-keresve-milliardosok.html.

  Ez a kettő a felfedezésről szól. Ezeket érdemes elsőként megtekinteni, ha valakit érdekel.
  https://www.youtube.com/watch?v=C9gUBuiib4A
  https://tothmihalyzoltan.hu/blog/2021/02/02/professzor-gargajev-betiltott-felfedezese-es-rejtelyes-halala/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük