A Pfizer két különböző eljárást alkalmazott a korona elleni készítmények előállításához

“Senki nem akarja elindítani ezt a lavinát.

Új dokumentumok azt mutatják, hogy a Pfizer két különböző eljárást alkalmazott a korona elleni készítmények előállításához. Az egyik tiszta és drága volt és ezt vizsgálták az engedélyezési eljárásban. A másik olcsó volt, ez eredményezte a szennyezett injekciókat és súlyos mellékhatások számának növekedését. Az így előállított anyaggal oltották be a világ lakosságát.

Florian Schilling orvos elmagyarázza, miért érvénytelen emiatt minden oltott ember beleegyező nyilatkozata”.

Itt olvasható a teljes interjú, amit Florian Schillinggel készített a “Multipolar” magazin: https://multipolar-magazin.de/artikel/process-2

Az engedélyezési vizsgálatokhoz használt injekcióhoz az mRNS-t egy steril, “in vitro” eljárással állították elő. Ez azt jelenti, hogy az RNS-t PCR eljárással sokszorosították. Így egy nagyon tiszta, szennyeződés nélküli terméket kapunk, amely lényegében csak RNS-ből áll.
A másik alkalmazott módszer, ahogy a lakosság számára legyártott vakcinához szükséges RNS-t gyártották, azon alapul, hogy az RNS-t nem géppel, hanem baktériumok segítségével sokszorosítják. (ezért vannak a bakteriális-DNS-ek a géninjekcióban)

Joshua Guetzkow és Retsef Levi izraeli kutatók 2023 májusában hozták először nyilvánosságra ezt az ügyet, amit aztán a “British Medical Journal” is publikált.
https://twitter.com/joshg99/status/1658421192326365185
https://www.bmj.com/content/378/bmj.o1731/rr-2

Az EMA már a vakcina lakossághoz való kiszállítása előtt tudta, hogy ezek a sorozatok nem felelnek meg a jóváhagyási tesztekből származó mintadaraboknak, mert rendkívül nagy számú RNS-töredéket tartalmaznak. És ezek a géntöredékek nem azt kódolják amit kellene, nem olyan fehérjét termeltetnek meg a szervezettel, amilyet a géninjekciónak elvileg termeltetni kéne. A hibás genomok jelenlétére 1:300.000 és 1:1.000.000 közötti tartomány megengedett. Itt azonban az RNS-ek csupán 55 százaléka felelt meg a minőségi elvárásoknak, 45 százalékuk “szemét” volt. És hogy ez a 45 százaléknyi hibás genom mit is kódol pontosan, azt senki nem tudja.

Az EMA tudott a problémáról, össze is ült a Pfizerrel, hogy beszéljenek róla. Mivel a gyártási folyamat már előrehaladott állapotban volt és a hibás sorozatokat meg kellett volna semmisíteni, illetve a gyártást le kellett volna állitani, ezért az EMA megállapodott a Pfizerrel abban, hogy enyhítenek a minőségi előírásokon és a szállítási szerződésbe utólagosan beleírták, hogy a hatékonysághoz 55 százaléknyi ép mRNS is elegendő.

A Pfizer biztosította az EMA-t, hogy a baktériumok segítségével előállított tételeket egy belső minőségellenőrzésnek vetik alá. Ennek úgy kellett volna kinéznie, hogy minden sorozat esetében 250 beoltott ember eredményeit (antitest-képződés illetve mellékhatások) összehasonlítják a jóváhagyási tesztek 250 alanyának eredményeivel. Ezt azonban azóta is csak egyetlen sorozatnál végezték el, vagyis összesen 250 ember adatai állnak rendelkezésre. A Pfizer azóta sem végzett semmiféle tanulmányt arra vonatkozóan, hogy mennyire hatékony, illetve biztonságos a baktériumok segítségével gyártott mRNS-géninjekció.

És a fentiekből következik, hogy minden aláírt beleegyező nyilatkozat érvénytelen, hiszen minden információ, ami esetlegesen a beleegyező nyilatkozaton szerepelt, egy más eljárással legyártott oltóanyagra vonatkozik, nem pedig arra, amit a lakosság megkapott.

(A cikkben más érdekes információk is vannak, németül értőknek talán érdemes elolvasni)


Biró Éva

4 thoughts on “A Pfizer két különböző eljárást alkalmazott a korona elleni készítmények előállításához

 1. Egy kis emlékeztető:

  Először az robbant, hogy a nanotechnológiai lipidburok komponenseket biztosító anyagokat (alig ismert) beszállító cégek adják a vakcinagyártóknak, ám ezen cégek saját termékspecifikációi szerint az ilyen anyagok nem alkalmasak humán célú felhasználásra, embereknek beadni káros és tilos. Ezeket a nemvárt módon föllelt és nyilvánosságra hozott információkat rövid úton eltávolították a gyártói honlapokról.

  Aztán az robbant, hogy a modRNS-ben alkalmazott ú.n. pszeudo-uridin, amely azt teszi lehetővé, hogy a bejuttatott RNS életképes maradjon legalább addig, amig a kívánt hatását – a tüskefehérje előállítást – ki tudja fejteni, azaz ne támadhassa meg az immunrendszer idejekorán és ne bomoljon le azonnal, ez a “karikó csapás” végül és valójában azt eredményezte, hogy a modRNS túlságosan is hosszú ideig működőképes maradhat, nem ürül ki a szervezetből 48 órán belül, elvándorol a vér- és nyirokáramban, lerakódik létfontosságú szervekben és akár hónapok múltán is képes gyakorlatilag folyamatos tüskefehérje mérgezést okozni a beoltottaknak.

  Aztán az robbant, hogy a Pfizer-tól kiperelt (eredetileg 75 évre titkosítani szándékozott) belső dokumentumok, vizsgálati eredmények azt tanusították, hogy (saját megállapításaik szerint is) kb. 1200 féle, megkülönböztetett tünetegyüttest vettek lajstromba a forgalomba hozott vakcinájuk mellékhatásaiként.

  Aztán az robbant, hogy a vakcinákra igényt tartó államok kormányaival kötött, korábban titkolt, (az EP képviselők számára is csak kitakart, kisatírozott formában rendelkezésre bocsátott) szállítási szerződések valójában milyen kitételeket tartalmaztak.

  Aztán pedig most az robbant, hogy a Pfizer úgy csalt az ideiglenes forgalombahozatali engedély megszerzése érdekében, hogy a gyógyszerügynökségek jóváhagyásait egy teljesen más – egy speciálisan tiszta és megfelelőnek tűnő – termékre kaphassa meg, ezzel szemben a világméretű terítésre szánt tömegtermelés egy ettől lényegesen eltérő gyártástechnológia alapján valósult meg, ami gyakorlatilag egy silány, egyre nyilvánvalóbban hatástalannak bizonyuló, ellenben veszedelmes mértékben magas kockázatot jelentő, ellenőrizetlen, káros szennyeződésekkel kontaminált oltóanyagot eredményezett.

  És akkor arról még az eltellt évek során is szinte alig esett szó, hogy ezt az eszement koncepciót, ami arról szól, hogy a természetes immunrendszernek mesterséges fehérjével való stimulálása egy célravezető, eredményes, jó megoldás, mintegy az immunológia legmodernebb csodafegyvere, s nem pedig egy végzetesen elhibázott, durva melléfogás, a jelenkori orvostudomány legnagyobb botránya és csődje, aki – engedelmet – ezt a “parasztvakítást” a köztudatba nyomja, lehet-e más, mint sötét gazember?

  1. Nagyon jó felsorolás, de azzal vitatkoznék, hogy az mRNS “kezelés” a “modern” orvostudomány legnagyobb botránya és csődje, mert vannak versenyben még más “gyógyszerek” is (például az antidepresszánsok).

   A felsorolásból szerintem kimaradt az, hogy az a fehérje, amit az mRNS kódol, bizonyos körülmények fennállása esetén képes a vér összetevőit összeragasztani, és ezáltal elősegítheti vérrögök képződését az erekben.
   Azt még kutatják, hogy a test más részeiben milyen károsodásokat képes okozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük