SZÉTVERIK A HONVÉDSÉGET COVID-OLTÁSOKRA ÉS FIATALÍTÁSRA HIVATKOZVA?

Videó Toroczkai László youtube csatornájáról:

17 thoughts on “SZÉTVERIK A HONVÉDSÉGET COVID-OLTÁSOKRA ÉS FIATALÍTÁSRA HIVATKOZVA?

 1. Van akinek még kételyei lennének abban, hogy mi jön? Vagy ők oltanak be minket, vagy a sarkunkra állunk amikor a sátánista pribékek közelítenek felénk a fecskendővel, és mi oltjuk be őket. Javaslom mindenkinek, hogy kezdjen el önvédelmet tanulni! Sohasem késő. Lásd: Chintya Candranaya videók a Youtube-on, aki a mutatóujján képes az egykezes fekvőtámaszokat csinálni amellett, hogy önvédelemben verhetetlen. Nekünk is a mutatóujjunkkal kell utat mutatnunk a pokolba minden sátánistának!

  1. Az önvédelem már nagyon javasolt mindenkinek, amikor már ilyen korban élünk. De a szabad fegyverviselés lehetősége is
   nagyon szükséges lenne. Mert ha ez igy folytatódik tovább, akkor mi a vesztesek oldálára kerülünk.

   Négy embert, köztük három külföldit fogtak el a falkában támadó felforgatók közül
   Forrás: https://kuruc.info/r/2/255128/

   Lehet hogy a rendőrség majd jó munkát végez, de majd a híres globalista igazságszolgáltatás jól elsikálja az ügyet.
   Ezek “ótcse vótak”, lesz a jelszó. Meg ez nem is volt egy fegyveres támadás.
   Majd átjönnek a szomszédos háborús országból a fogdmegek kényszerrel embereket befogdosni a frontra. Olyan jó kis
   málenkij robotra viszik a magyart. Ha azok fegyverrel lépnek elő a sötétségből, akkor a szegény magyar mit tud csinálni ?

 2. Parancs teljesítés vagy felelősség átvállalás?
  Az elbocsátás a körülményeket figyelembe véve szimpla hatalmi bosszú az oltási kormányzati “parancs” megtagadás miatt.

  A wikipédia bosszú szócikkből idézve https://hu.wikipedia.org/wiki/Bossz%C3%BA_(indulat):
  “Akin az ember bosszút áll, az nem latolgatja az őt ért történt sérelem nagyságát, hanem ellenfelét (akár szoros, akár átvitt értelemben) megsemmisíteni törekszik. Az ember önzése ilyenkor mintegy vérengző mámorba esik, amiből csak a megtorlás után ocsudik fel.”
  “A mai erkölcsi felfogás szerint nincs „nemes bosszú”; a bosszú eleve nemtelen.
  „ …a sérelmeiért visszavágó személyekre a negatív érzelmek gyakoribb megjelenése jellemző, kevésbé tudnak ezen emóciókon uralkodni, valamint nehezen tudják a kedvezőtlen helyzetekre adott negatív reakcióikat kordában tartani. ” ”

  Nem keverendő össze pl. a büntetés fogalmával.

  1. Tisztelt Hegedűs A.!

   Először tisztázni kellene, hogy kinek a bosszúja. Müller Cecíliáé, Orbán Viktoré vagy a mögötte álló, magyargyűlölő Soros Györgyé vagy esetleg az ezek fölött álló, vakciabizniszben érdekelt Bill Gatesé vagy egyenesen a hetek tanácsa vezetőjévé, Jacob Rothschildé. Tehát ön szerint ki a visszavágó személy? A bosszú népe?
   Nem lehetetlen, hogy a bosszú is közrejátszik ebben a történetben de nem az elsődleges ok.
   Mi lehet az elsődleges ok?
   A pszichológiai hadviselés. Az, hogy érzékeltessék, mindent de mindent megcsinálhatunk veletek, tehetetlenek vagytok velünk szemben. Ha vakon nem követitek az utasításainkat akkor éhen haltok, éhen hall a családotok.
   Az eljövendő szép új világba csak az fog belépni aki oltott és maximálisan(100%-ban) megbízható, és ez a két dolog összefügg egymással. Az oltottak állítólag MAC-címet bocsátanak ki magukból, tehát a pontos GPS koordinátáik ismertek minden pillanatban. Nem tudnának elbújni sem előlük, míg az oltatlanok igen.
   Orbán 2030-ig szeretne hatalmon maradni, tehát a Nagy Újraindítást ő akarja Magyarországon levezényelni, mégsem gondolom, hogy a személyes bosszúja lenne. Mint ahogy másé sem. Ez pszichológiai hadviselés minden normálisan gondolkodó ellen, hogy csak maximális alárendelődéssel, vakcina rokkantként, totális kontroll alatt maradhat életben még egy kis ideig mert ők így akarják.

   1. Röviden a pszichológiai hadviselés egyik eszköze a bosszú, nevetségesen “törvénnyé” téve.
    Állami bosszúállás. A semmiért. Hogy ‘vegyük komolyan ‘. Az abszurditás pedig nem vehető komolyan.

   2. Értem én, de még sem értem !

    Aki egy népet vezet, az ne hivatkozzon arra, hogy semmit sem tudtam tenni. Mert van egy sokkal nagyobb hatalom nálam.
    Mert ezen az alapon a kollektiv EU-ra való állandó hivatkozás és a kontra, a semmit nem érő népi konzultáció
    most már lassan komikus méreteket ér el. Az idióta Eu állandóan felülírja a normális nemzeti gondolkodást.
    Meg az állandó zsarolás az Eu részéről.

    Meg a nem is tudom milyen hősíességek, amikor 1848-ról és 1956-ról beszélnek a mai politikusok. A mi forradalmi őseink,
    akik ezt, meg azt tették. Az ember már azt képzeli, hogy az összes mai politikus hős, aki feláldozta magát a magyar szab-adságért.

    Aztán kiderül, hogy úgyan ezek a magukat híresnek képzelő emberek a mai korban egyátalán nem mernek kiállni a magyar
    érdekért, mert az nagyon veszélyes. És az szembe menne a globalista érdekekkel.

    Már többször hallottam a MHM fönőkétől is, hogy nem szabad nagy reményeket füzni ahhoz, hogy ha ők lennének a ha-
    talmon, hogy akkor ők sem tudnának nagyon sokat tenni.

    Pedig szerintem, aki hatalmon van, az nagyon sokat tudna tenni Mo.-nak a jövője érdekében.

    1. Tisztelt B. Gy. !

     Aki hatalmon van valóban tudna tenni. legrosszabb esetben úgy járna mint Kennedy. Ha Orbán olyan formátum lenne már nem élne, de nem olyan formátum, csak elhitették a rajongóival, hogy második Szent István. Pedig szánalmas Soros csicska, akinek minden áron bent kell tartania minket az Eu-ban pont azért, hogy folyamatosan macerálhassanak minket minden aberrált ötletükkel, és ne kezdhessünk el egy különutas normális nemzetépítést.
     Sajnos a többi politikus sem különb, hosszú idő alatt építik fel őket és akkor teszik hatalomba egyiket-másikat amikor elérkezettnek látják az időt. Egy osztrák lap szerint Amerika budapesti Majdant akar, hogy megbuktassák Orbánt a liberális csőcselék által, akik a kormány eszement, környezetpusztító beruházásai miatti társadalmi elégedetlenséget meglovagolva hatalomra áhítoznak.
     A háttérhatalmi megbízók nyilván gyorsabb eredményeket akarnak (kötelező és rendszeres oltottság, digitális központi valuta, transzhumán átalakítás, Oroszország elleni háború tekintetében) mint ahogy ezt Orbántól várhatnák ezért kellene nekik a Majdan.

     1. Tisztelt Messzetekintő !

      Amit Ön itt leírt, ezt vagy tízszer leírtam ezen a honlapon, de lehet, hogy sokkal többször.
      Semmi látható hozadéka .

      Azon kívül, nekünk földi halandóknak ölbe tett kézzel tudomásul kéne venni, hogy ez van, Istenkém, nem tudunk mit tenni, panaszkodunk, felvilágosítunk, meg ide írunk, oda írunk, belinkelünk, kibeszélünk, és kész ??? És akkor minden megy tovább, megy a fejcsóválás, a ” hihetetlen, hogy mik történnek ?”, és pont.

      Másnap ugyan ez, előlről !? Tudomásul van véve !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tenni ellene ?
      Duma, duma, duma, duma, duma, duma, duma, ………………………………………………………………………………………….

 3. A módszerről megvan a véleményem, de most nem erről akarok írni. Ne felejtsük el, hogy ezek a katonák (is) hűen tették a dolgukat a Covid-protokoll szerint, és miután rájuk került a sor, itt sopánkodnak nekünk….

  1. Na, ez az, segítettek ölni a hülye civileket !!!

   ( Toroczkai Laci “felkarolta” őket. Jó kis politikai hozadék remélve, értsd, népszerűségi ráta növelése !)

   Ami ebben a történetben valóban lényeges, az a kormány és hadvezetésének sunyi aljassága, embertelensége !
   Ebben legyőzhetetlenek.

   1. Kedves S.G.!
    Ha már itt tartunk…. szerintem le is kellene szerelni az összes katonát a világon, persze kívánnék nekik egy másik-, hasznos munkát a háborúzás helyett, oszt’ a háborús problémák ki is lennének pipálva.

    1. Kedves Jude !

     Ebben sajnos, nagyon téved, csak az a baj, hogy nagyon messziről kellene kezdenem, hogy csak felületesen érzékeltessem, hogy katonákra miért van szükség. A katonaság nélküli világ utópia, olyan ez, mint az elképzelt rendőrség nélküli világ, ahol az “emberek” önmagukat korlátozzák !?
     Tudja van az az ócska és ostoba megfogalmazás, hogy “gyilkos fegyver”. Olyan nem létezik !!! Gyilkos van, aki a fegyverrel öl !!! Önként, biztatásra, pénzért . A katona tág fogalom, nagyon leszűkítve értelmezik. Persze, a hétköznapok “hírei”.
     Sajnálom, de ebben ellenkeznem kell Önnel.

     Tisztelettel, S.G.

   2. A sokat pofázó százados vagyok.

    1. Felkaroltak minket? Válasz: Nem vagyunk MHM párttagok. Azért fordultunk hozzájuk mert rajtuk kívül senki sem állt szóba velünk, illetve nem tudott rólunk. Másnak is ott volt a lehetőség, de nem élt vele.
    2. A katonák gyilkosok, akik segítettek megölni a civileket? A kórházi ajtónyitogatás, beengedés, testhőmérséklet-mérés, papírozás, anyagszállítás, pakolás, stb. tevékenységeink miatt haltak meg a civilek? Nem. Katona nem kényszerítette őket. Mindenki, aki kapott oltást, aláírta a hozzájárulási nyilatkozatot. Talán a civilek is gondolkodhattak volna. Ha felfogták, ha nem – de önként mentek oda és oltatták be magukat. Ha ezek után valaki gyilkosnak nevez minket, az nem ebben a dimenzióban mozog. Igen, volt MH mobil oltópont, ahol EÜ katonák oltottak embereket. Az már más kategória, de ott sem volt kényszerítés. De tudja mit? Legyen igaza. Ha valaki ezek miatt gyilkosnak nevez, nem is ellenkezek, mert már beszélni sincs kihez.

    Extra: Mit kerestek egyáltalán a katonák a kórházakban? Válasz: darabra voltunk ott, mert kevés volt az egészségügyben dolgozó hórukk-munkás. Az ő feladatukat láttuk el, mert nem volt belőlük annyi, amennyi kellett volna. A kormány kb. közmunkásokként kezelt minket, akiket ide-oda csoportosítottak. Katonához méltatlan feladat. Ráadásul EÜ szakfeladat és őrzés-védelem közelébe sem engedtek minket. Ennyi és nem több.

    1. Tisztelt Pálóczi Zoltán!

     Elismerésem a tiszta és logikus mondataihoz, ami nem gyenge IQ-ra vall.
     Önökkel alaposan elbántak de adjanak hálát a Jóistennek és a saját éberségüknek, hogy a méreginjekciót nem vették fel. Így a jövőben arra sem lesznek kárhoztatva, hogy másoknak adják vagy közreműködjenek a beadásban. Higgye el hosszabb távon önök jártak jól és nem az oltottak, akik már megváltották a jegyüket a pokolba, még ha ezt pillanatnyilag nem is tudják.

    2. Kedves Zoltán önöknek igazuk van, drukkolok, hogy kapjanak megfelelő anyag és erkölcsi elégtételt. Ön egy rendkívül okos, szimpatikus ember, sok sikert a küzdelemhez!

 4. Az usákos piloták az oltások útán szivbajokkal küzdenek

  https://uncutnews.ch/es-wird-schlimmer-fast-taeglich-bekomme-ich-anrufe-von-piloten-mit-herzproblemen/

  A videó angol nyelvü.
  Itt vannak a sztatisztikai adatok.

  https://twitter.com/LTCTheresaLong/status/1619701953461891072?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1619701953461891072%7Ctwgr%5E794f4f18e225eabf370d1dcb9eee869306e0d7c3%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Funcutnews.ch%2Fes-wird-schlimmer-fast-taeglich-bekomme-ich-anrufe-von-piloten-mit-herzproblemen%2F

  2016—265
  2017—252
  2018—164
  2019—223
  2020—2,194
  2021—2,861
  2022–4,059

  Ez több mint 20-szoros növekedés az régi időkhöz képest.

  Ha usákiában most 4000 körüli pilota hiányzik, akkor azt már megérzi az usákos nép ?
  Vagy most már az usákiában az útasok száma is jóval csökkent az népírtó oltások miatt ?

  (
  De még az génoltás most is hatékony és biztonságos.
  És a géntherápiás oltás hasznossága jóval felülmúlja annak károsságát.
  Bravó ! Húrrá !
  )
  A Nato katonaságban is ilyen rosszak a viszonyok ?
  Akkor hogy akar a Nato egy esetleges háborút megnyerni ?
  Talán a kollektiv nyugatnak a szankciós politikájáról is ugyan ezt lehet elmondani ?
  Vagy itt már nem a búkásról szól a történet, hanem egy népesség lecserélése a globális elitnek célja ?

 5. A címkérdésben már benne van a válasz. Az egészséges oltatlan katonáktól aljas, sunyi, embertelen módon szabadultak meg. Akiket sikerült rávenni, hogy alávessék magukat a méreginjekcióknak – hacsak nem placebót kaptak -, különböző egészségügyi problémákkal fognak küzdeni előbb vagy utóbb, tehát a maradék állomány is tönkre fog menni. Vagy éppen ez a cél?

  A “parancsmegtagadás” duma egész egyszerűen kamu. Ha azt a parancsot kapták volna, hogy lőjék főbe magukat, azt is végre kellett volna hajtani? A méreginjekció “önkéntes” felvétele a nagy biztosítók szerint ugyanis az öngyilkosság kategóriába tartozik.
  Nürnberg után nem lehet azzal védekezni, hogy “parancsra tettem”, tehát egy embertelen parancsot nemcsak hogy meg lehet, hanem MEG IS KELL TAGADNI.

  A jogászok hozzáállása egész egyszerűen bicskanyitogató. Hogyan lehet törvényes valami, ami homlokegyenest ellentmond az alapvető emberi és alkotmányos jogoknak és a nürnbergi törvényeknek? Hogyan írhatja felül egy miniszteri rendelet a magasabb rendű jogszabályokat? Sehogy!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük