A Pfizer világszerte követeli a felmentést a felelősség alól az mRNS-“oltásait” illetően

A Pfizer világszerte követeli a felmentést a felelősség alól az mRNS-“oltásait” illetően. A felelősség alóli felmentés azt jelenti, hogy a vállalatnak semmilyen károsodásért, ami az “oltásra” vezethető vissza, nem kell felelősséget vállalnia. A kormányoknak kell ezt átvállalni. Míg az EU átvállalta az általános felelősséget a Pfizertől és a többi nyugati gyártótól, addig az orosz hírügynökség, a TASS a következőket jelentette Indiából:

A technológiáért és elektronikáért felelős indiai államminiszter, Rajeev Chandrasekhar ezt írta a Twitteren: “Szeretnék emlékeztetni arra, hogy a Pfizer megpróbálta megfélemlíteni az indiai kormányt, hogy az elfogadja a kovid elleni oltóanyag szállítására vonatkozó kártalanítási záradékot.”

Az indiai politikus Tweetje egy kommentár volt ahhoz a videóhoz, amelyben az újságírók a Pfizer vezérigazgatóját, Albert Bourlát faggatták a cég koronavírus-fertőzések elleni gyógyszerének hatékonyságáról.

Ahogy a Reuters már beszámolt róla, hogy 2021 szeptemberében az indiai kormány úgy döntött, nem vásárol koronavírus elleni oltóanyagot a Pfizertől. Ugyanakkor a kormány megtagadta az amerikai gyártó azon követelését, hogy a termékek használata során fellépő mellékhatások esetén védelmet nyújtson.

Thomas Röper független újságíró a “www.anti-spiegel.ru” honlapján fogalmazta meg a találó kérdést: „Ha az mRNS-“oltóanyag” olyan biztonságos ahogy azt a Pfizer és a BionTech, valamint a politikusok és a média állítják, akkor miért ragaszkodnak a gyártók a felelősség alóli mentességhez?”

https://www.kla.tv/2023-02-08/25026&autoplay=true

8 thoughts on “A Pfizer világszerte követeli a felmentést a felelősség alól az mRNS-“oltásait” illetően

 1. Szerintem sem a Pfizer a felelős a méreginekciókért, hanem (nálunk legalábbis) : Orbán V, Müller C, Merkely, Szlávik, Boldogkői, Kemenes, Jakab, Rusvai, és sokan mások, azon orvosok, akik nem a tisztánlátásért, hanem az oltás minden szintű terjesztésében vettek részt.
  És a rengeteg celeb, akikkel ki volt tapétázva az ország. és hirdették, hogy AZ OLTÁS ÉLETET MENT.
  És ne felejtkezzünk meg Lengyel Zsoltról sem, hiszen ő is ide tartozik.

 2. A kérdés húsba vágó, és ezért 100%-ban jogos! „„Ha az mRNS-“oltóanyag” olyan biztonságos ahogy azt a Pfizer és a BionTech, valamint a politikusok és a média állítják, akkor miért ragaszkodnak a gyártók a felelősség alóli mentességhez?””

  Ennek a “kedvesembernek”, Albert B.-nek elmesélhetné valaki a viccet a nyuszikáról. A történet a bíróságon játszódik.
  A bíró ezt mondja: Vádlott álljon fel!
  A nyúl feláll.
  A bíró megkérdi: Van még kérdése?
  Mire a nyúl: Igen bíró úr!
  Tessék! – adja meg a szót a bíró.
  Mire a nyúl ezt mondja: Bíró úr kérem, nem lesz sok ez az 5 év?
  Mire a bíró: Khmmmm! Mondom KÖTÉL!

  Gondolom kevesen szállnának vitába azzal a ténnyel, hogy mindaz aki “ilyen szinten” (mint A.B.) részt vett a koronakrízis kivitelezésében az a vádlottak padján a nyúl mellett foglaljon helyet.
  De, még a siralomházban is!

 3. Követeli??? Ez érdekes. Milliárdokat kerestek az emberek egészségének tönkretételén És követelőznek. Azt mi is tudunk. Követeljük a minimum életfogytiglant az összesnek, akinek köze van a népirtáshoz.

  1. És életfogytiglani börtönbüntetésük töltése közben, rendszeresen oltani, oltani és oltani kell őket a saját termékükkel, az őket segítő propagandistákat úgyszintén. Csak az ilyen börtönbüntetés lenne testhezálló és méltányos nekik.

 4. A korábban feltett Poormina Wagh video tárgyalja, hogy semmi féle mRNS vagy RNS nincs a “vakcinában” !
  Ez miért nem tiszta azoknak, akik “küzdenek” !??? Kizárólag graphén, és nehézfémek, plusz alumínium, erősen változó összetételben, ami magyarázhatja a “placebo hatást” is.

  Az arzén mérgezés sem feltűnő kis adagokban, és a legtöbb méreg kisebb dózisokban fokozatosan hat, ráadásul a nehézfémek, és alumínium nem kvázi méreg, “csak” mérgező ( toxikus), ami a hatásmechanizmusát megmagyarázza, magyarul lassan, és fokozatosan pusztít, természetesen a dózis mértékével összefüggésben, de ez nem egy cián kapszula.

  ( Az oltás utáni naqyon rövid időn belüli halál, magyarázható avval a tesztek igazolta tapasztalattal, hogy a “vakcina” alkotó elemeinek összetétele erősen változó, és nem mellékes a beoltott egészsági állapota sem.)

  Nem létezik vírus sem, nincs tüskefehérje sem !!! Ezt sem itt, vagy a facebookon a Mari nénik találták ki, és nem “frusztrált önjelölt zsenik összesküvés hívő videói” alapján lett megállapítva ! Stefan Lanka, Tom Cowan már nagyon régen pedzegette, amit mára ( 2019 – 2022 !) már független, az igazságot valóban kereső, és valóban tudósok megállapítottak, EZ NEM FELTÉTELEZÉS ! TÉNY !

  Megcáfolni csak és kizárólag avval lehetne, ha egy megfelelő eszközzel, valóban láthatóvá tennék azt, tény, és tárgyszerűen ( !!! ), amit vírusnak mondanak évtizedek óta ! Nem tudták, képtelenek rá, és csak és kizárólag a politika uralta “tudomány”, és “tudósok” fantazmagóriái, elképzelései, hite, ami a létezésüket “bizonyítja” !!!

  Ezek után megkérdezem újra, nem először, hogy miként lehet küzdeni az igazságért, a hazugság állításaival ???
  Rendkívül fontosnak tartom, és tartottam, hogy ha valamiben vitatkozom bárkivel, akkor a tudás biztos legyen, ne vakhit, ne feltételezés, és a fogalmak tisztázása elsődleges.
  Lehetetlen bárkinek, bármilyen fórumon, bármilyen hitelesnek is mutatkozni, és harcolni a valóság ( igazság ) kimondásáért, ha a valótlanság állításaival szemben a valótanság tudományos megfogalmazásait, és állításait használja.

  Poormina Wagh kollégáival több mint 2300 “vakcinát” tesztelt, vizsgált, a lehető legalaposabban, és minden módon, aminek az eredménye az olyan síkagyú szellemi vakokhoz is eljutott mint amilyen én is vagyok !
  Az “okosokhoz” miért nem ért még oda a felismerés, illetve a tények ismerete ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük