Dr. Tuzson Rita előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

Hogyan jutottunk el idáig, azaz az oltások orvostörténeti áttekintése

A védőoltás hatékony, hiszen megvéd minket és gyermekeinket a fertőző betegségektől, és nincs vagy elhanyagolható a mellékhatása.

Ez az általános felfogás. Az orvostudományi egyetemet szintén ezzel a meggyőződéssel hagyja el az ember.

Vajon igaz ez?

Megvizsgáljuk, mióta, miért és hogyan tartja magát ez a nézet megkövülve a szak- és közvéleményben egyaránt. Orvostörténeti tényekkel, epidemiológiai adatokkal megyünk a nyomába a klasszikus, C19 előtti oltások nem is mindig olyan diadalfényes, bár annak beállított történetébe.

Beszélünk a homeopátia szerepéről az oltási károsodás felismerésében, és a kezelés lehetőségeiről.

Az előadás egy jóval hosszabb eszmefuttatás rövid kivonata.

7 thoughts on “Dr. Tuzson Rita előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

 1. Bravó! Remek volt ez is!
  Köszönjük szépen!!
  Csak így tovább, előre, egyre többen ébrednek!
  Sok erőt hitet egészséget a további küzdelemhez!!!!!

 2. Legfőbb ideje lenne a “védőoltás” szó használatát abbahagyni, mert merő neurolingvisztikai programozás! Ezt a doktornőnek is tudnia kell, hiszen pszichiáter. Az elnevezéssel azt akarják sugallni tudat alatt, hogy a toxikus kotyvalék megvédi az oltottakat. Pedig – mint láttuk -, egyáltalán nem, sőt. Szóval ideje lenne rendet tenni a fogalmak között (is), hogy végre azt jelentsék, amik valójában!

 3. Gratulálok ehhez a fantasztikusan jó, komoly tudásanyaggal rendelkező előadáshoz Tuzson Ritának , én mint klasszikus homeopata és oltáskivezetéssel foglalkozó szakember is sokat tanultam belőle. Ugyan még volt szerencsém élőben a budapesti előadásán, Tinus Smitset hallgatni és azóta követni az útmutatásait, de mint Ő mondta és tapasztalom nap mint nap, aki erre az útra adja a fejét , nagyon következetesnek kell lennie. Csatlakozom a doktornőhöz és Tamasi Józsi kollégámhoz, hogy hihetetlen, milyen mennyiségben növekedett meg az autista esetek száma. és többsége oltásokhoz köthető. Az elkeserítő csak az, hogy az orvositársadalom nem hogy erről nem óhajt tudomást venni, hanem a mRNS génijekciókat, az azt követő súlyos mellékhatások ellenére is védőoltásnak titulálja és meggondolás nélkül terjesztik azokat. A doktornő csodásan vezette fel, hogy a homeopátiát nem lehet megkerülni , mert a tapasztalat azt mutatja, hogy ezekben a súlyos deficienciákban legtöbbször csak a homeopátia segit. Ami ma történik, az sajnos a társadalom komoly betegsége, egy cognitiv disszonancia, ami ellen csak úgy lehet küzdeni ,hogy egyre több orvos ébred fel a valóságra és változtatja meg a gondolkodását és a megtapasztalt üdvözítő megoldásokat követi. Dr Szepesi Péter klasszikus homeopata orvos, radiológus szakorvos

 4. Kedvesek!Nem hallottam John Fganklin Enders munkásságáról.
  Gyerekbénulás Nobeldíj.Kanyaró oltás probléma.
  Kedves drnő minden elismerés !Különösen pszichiáterként!Nyilván nem pszichiáter hanem lélekgyógyász!
  Stefan Lanka ?

 5. Fantasztikus előadás, de mindegyik nagyon hasznos tudást tartalmazott és adott át. Köszönet a munkájukért.
  S csak így tovább, s terjeszteni kell, majd csak ébrednek az emberek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük