Dr. med. Margareta Griesz-Brisson előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

A válságos időszak a lehetőségek ideje

Az elmúlt 2,5 év eseményei leleplezték gyengeségünket, és bepillantást engedtek a lehetőségeinkbe.

Az érett, önmagukért felelősséget vállaló és határozott emberek szerte a világon elhozhatják a békét a Földön, és szabadon rendelkezhetnek a testük, az életük és a környezetük felett.

Hogyan válhatunk erős és érett emberekké, hogy szembenézzünk korunk kihívásaival?

2 thoughts on “Dr. med. Margareta Griesz-Brisson előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

  1. Teljesen egyetértek a doktornő összefoglalójával, amelyben a józan paraszti ész hiányát, a vak engedelmességet – köztük az orvosokét! – veti fel. Az elmúlt két és fél megmutatta, hogy az emberiség szánalmas mentális állapotban van.
    David Icke szerint a zsarnokságot nem a zsarnokok hozzák létre és tartják fenn, hanem a nekik engedelmeskedő tömegek. Ha egy jelentős számú embertömeg egyszerűen nem engedelmeskedik, és nem hajlandó asszisztálni a saját kiirtásához és rabszolgasorba taszításához, akkor a parazita kaszt nem tudja véghezvinni, amit eltervezett.

  2. Igaz. Mi emberek vagyunk azok akik fenntartjuk a rendszerüket.
    Angliában és Németországban pl nagy kampány idult azért hogy az emberek ne fizessék be az energiaszámláikat. Ha 1mill ember ezt megteszi ui máris dől a rendszerük.
    Meg kell e várni amíg fizetésképtelenség miatt forradalmak és háborús helyzet lesz vagy vajon lehet e elébe menni és most elkaszálni a rendszerüket? Itthon?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük