SZKÍTA Hírek 33. adás – 2023. július 29.

Továbbítsa az információt azon ismerőseinek, akik talán szívesen néznének valódi alternatív, független híreket magyarul.

A műsor megtekinthető a Szkíta TV-n: https://szkita.tv/

https://rumble.com/v335wuj-szkta-hrek-33.-ads-2023.-jlius-29..html

4 thoughts on “SZKÍTA Hírek 33. adás – 2023. július 29.

 1. LÉTÜNK, SZABADSÁGUNK, GYERMEKEINK JÖVŐJE VAN VESZÉLYBEN.
  IDEJE CSELEKEDNI!!!

  Ezek a soha senki által meg nem választott EU-s bábok, és a Soros-fizetési listáján szereplő EP-s képviselők (EP 2/3-a) szereptévesztésben vannak, amit egyszer és mindenkorra helyre kell tenni, mert nem csak a nemzetek önrendelkezéséről, hanem az emberi szabadságjogokról van szó, amelyet a mély állam erőszakszervezetei el akarnak venni tőlünk.

  Ideje rendbe tenni a szabadság fogalmát, és méginkább ideje ennek érvényt is szerezni.
  Mert valamennyien Isten teremtményei vagyunk, és vannak alapvető szabadságjogaink, amelyek az élethez kapcsolódnak, nem a mély államtól, és amelyet az alkotmány mind a mai napig garantál számunkra.

  De maga a nemzetállam is túlterjeszkedik, mert a szabadság sokszor csak elvi kategória, mára kiüresedett, mivel bérmunkásokká, fogyasztókká degradáltak bennünket.
  Az állam nem véd meg bennünket, mivel valamilyen formában része a nemzetek feletti erőszakszervezetnek.

  De most szintet lépett az államok feletti hatalom, és azok pszicho és szociopata képviselői, akik minden törvényi felhatalmazás nélkül megkérdőjelezik az élethez kapcsolatos jogainkat, az összes szabadságjoggal együtt.
  Az Új világrendnek nevezett őrület, amelyet eddig 3-szor próbáltak hatalmi alapon átverni a világon, mindannyiszor megbukott, mert mindig voltak felelős államférfiak, akik ezt megakadályozták.

  Most az utolsó pillanatban vagyunk, hogy ezt megakadályozzuk, mert ősztől lépésenként veszik el teljes szabadságunkat, és emberi identitásunkat. Mindezt úgy, hogy az emberek 80%-ának tudomása sincs arról, hogy mit fognak elkövetni az emberiség ellen.
  Világméretű forradalom kell, hogy elsöpörjük az államok feletti hatalom bábrendszer szövevényes hatalmi hálóját, különben az emberiség elveszik.

  Putyinra és a háborúra fogva mesterséges energia, élelmiszer, és vízhiányt idéztek elő, miközben a valóság az, hogy az Egyesült Államokban egy év alatt 100 élelmiszergyártó üzemet gyújtottak fel, vagy rendeltek el kényszervágást indokolatlanul, és ugyanezt tették több tucat kőolajfinomító felrobbantásával, köztük az NS1 és NS2 felrobbantásával.
  Felvásárolják a termőföldeket, Ukrajnában is, és Hollandiában kényszerállamosítanak, amely országok a világ legfőbb élelmiszerszállítói.
  Így mesterséges hiányt teremtenek, és tömeges éhínséget akarnak előidézni, és mindenféle katasztrófát, hogy előálljanak a tervükkel, vagyis életben maradhatunk, ha betartjuk a folyamatosan változó játékszabályaikat, vagyis bezárva élve egy 15 perces város 40 nm-es lakásában, és esszük a Bill Gates-féle mesterséges GMO-s húst, vagy tücsköket és bogarakat,férgeket, amit robottal szállítanak ki Nekünk.

  A fenti videóban szereplő szúnyogvektorokkal 600.000 embert mindössze 25 centért tudnak megfertőzni/megölni.
  Ezt a Pentagon által Ukrajnában létrehozott biológiai laboratóriumokban fejlesztették ki, és tesztelték az ukrán lakosságon, és katonákon, a tudtuk és beleegyezésük nélkül.
  Robert Merle Mesterségem a halál c. könyve jut eszembe, amikor is ezt a történelemben eljátszották, hogy kell a koncentrációs táborokban a legolcsóbb eljárással megölni a legtöbb embert.

  Mindezt azért, mert nem elég nekik az, hogy a világ vagyonának 95 %-át birtokolják, amelyet általunk és a rablópénzrendszeren, a kamatos kamattal szereztek. Minden kell nekik, de legfőképpen az ember 1.0 az, amitől félnek. És mi vagyunk az a CO2 lábnyom, amit el akarnak pusztítani, a fennmaradó 500 ezer fős emberállományből pedig kiborgot akarnak csinálni.
  Istent játszanak: szintetikus, tudat és lélek nélküli hibrideket akarnak létrehozni az emberiségből, hadat üzenve a Teremtőnek.

  A történelemben soha nem látott méretű és mértékű pénz és hatalomrablást akarnak elövetni.
  Olyan világot terveznek nekünk, hogy RFK jr.szavait idézve még meghalni is jobb lesz, mint a bankárok, és a sziliciumvölgyi rablóbárók rabszolgáiként élni.

  Minden ember szabadnak születik. De életében a szabadságát mindenkor önmagának kell kivívnia, vagy megtartania.
  Úgy hogy hajrá!
  Első lépésként el kell zavarni ezt az Ursula Von der Leyent, mint az Európai Unió egyik legkártékonyabb alakját.
  Ha ez sikerül, a többi már magától fog elmenekülni.
  Addig is szabotálni kell a multik minden termékének megvásárlását, és minden az NWO terv végrehajtását.

 2. Miután senki nem tud vírust felmutatni, a vírus téma innen nem téma. Gáz az említése is.
  Az új millió dolláros kérdés viszont az, hogy tessék megmutatni a gént, és hogy mikor melyik génről beszélnek.

 3. Szrretnék én is jelen lenni a Konferencián, örülnék a jelentkezési részleteknek.
  Hálás köszönettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük