Az Európai Bizottság megadta az engedélyt a majomhimlő elleni oltóanyagnak

Ez gyorsan ment. Az Európai Bizottság megadta az engedélyt a majomhimlő elleni oltóanyagnak az Imvanex-nek, mégpedig az EMA javaslatára.

Link: https://www.aerzteblatt.de/nachrichten/136199/Imvanex-gegen-Affenpocken-EU-Kommission-erteilt-Genehmigung

5 thoughts on “Az Európai Bizottság megadta az engedélyt a majomhimlő elleni oltóanyagnak

 1. https://www.bitchute.com/video/1EmQMbV0rmQ6/
  VIRAL NONSENSE – DR. LEE MERRIT & DR. TOM COWAN
  Rövid beszélgetés, a “termites eating my house” feltételezésen bemutatva, hogyan kereshetünk bűnöst azért, amikor rothad a fa.
  A nagy kérdés, ami a vírus bizonyítás logikát teszi semmissé:
  Ha a leghíresebb termesz irtó cégek se találnak egy darab termeszt se, sőt egyetlen cég se, akkor hogyan lehet azt állítani, hogy a fa rothadását termesz okozta?
  https://www.bitchute.com/video/iH2zVc1B1f8M/
  Ebben a hosszabb beszélgetésben pedig kicsit jobban meg lehet ismerni Dr.Tom Cowant, a másképp gondolkodót.

 2. A méreginjekció-gyártó nyilván alaposan kibélelte a döntéshozók zsebeit, főleg a főnáci, főkorrupt, főpszichopata von der Leyen asszonyét, így aztán gyorsan ment a döntés. Az EU 500 milliónyi polgára újabb mocskos ember(telen) kísérlet laborpatkánya lett.

 3. Röviden, most már elhagyták azt a lanyha klinikai kísérleti szakaszt is, ami legalább megelőzet a Kovid oltások világméretű bevezetését:

  https://www.naturalnews.com/2022-07-27-vaccinated-monkeypox-automatic-enrollment-who-clinical-trial.html#
  Emberi laboratóriumi patkányok: a majomhímlő elleni „oltás” automatikusan beírja Önt a WHO adatgyűjtési „klinikai vizsgálatába”

  Minden személy, aki felveszi a majomhimlő elleni „vakcinát”, automatikusan egy klinikai vizsgálatba kerül, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) felmérje annak hatékonyságát.

  Tim Nguyen, a WHO fertőző veszélyekre való felkészültségi ügynökségének vezetője szerint senki sem tudja igazán, hogy a majomhimlő-injekciók mit fognak tenni az emberekkel, ami azt jelenti, hogy mindez csak egy újabb nagy kísérlet, amely hasonló a vuhani koronavírus (COVID-19) „vakcinákhoz” és a Warp Speed hadművelethez.

  A majomhimlő injekciók, csakúgy, mint a COVID-injekciók, újak a színtéren és korábban soha nem használták nagy mennyiségben. Így nem ismert, hogy a betegségben szenvedők hogyan reagálnak az injekció beadása után. (Kapcsolódó: Az Egyesült Királyság kormánytisztviselői arra törekednek, hogy gyerekeket is szúrjanak majomhimlő miatt.)

  “Szeretnék hangsúlyozni egy dolgot, ami nagyon fontos a WHO számára: bizonytalanok vagyunk ezeknek az oltóanyagoknak a hatékonyságát illetően, mert korábban nem használták őket ebben az összefüggésben és ilyen léptékben” – idézi Nguyen.

  „Amikor ezeket a vakcinákat beadják… klinikai vizsgálatok keretében adják be, és előretekintően gyűjtik ezeket az adatokat, hogy jobban megértsük ezen oltások hatékonyságát.”

  Más szavakkal, az embereket ismét tengerimalacként használják a Big Pharma számára, hogy felmérjék a kísérleti lövések biztonságát és hatékonyságát, amelyeket egyébként soha nem engedtek volna nyilvánosságra hozni, kivéve a “globális egészségügyi vészhelyzetet.”

  1. Viszont már ügyesebbek, mert előre leírják és megmondják, hogy nem tudják, hogy mit fog okozni! Persze természetesen tudják, hogy mit fog okozni a már többször “covid ellen oltottakban” – akik nem placebót kaptak – , de azért annyira nem akarják lebeszélni az embereket róla, csak a felelősség kérdését akarják ezzel azonnal rájuk terhelni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük