Globális Kilépés: 5. lépés – „Rakja ki országa zászlaját megfordítva”

A globális kilépés ötödik lépése, hogy országa zászlaját fejjel lefelé rakja ki bárhol, ahol csak tudja. Ennek egy nagyon olcsó és egyszerű módját találtuk ki, hogy MINDENKI részt vehessen.

Hollandiában az inspirált bennünket, hogy több száz fejjel lefelé fordított zászlót láttunk az autópályák mentén. Nagyon hatásos, mert a közvélemény nem tudja nem észrevenni és elgondolkozni, hogy miért vannak ott.

Ennek a lépésnek egy fontos része, hogy fényképet készítsen, amikor felhelyezi a zászlót valahova, és tegye közzé az interneten. Használja ugyanazokat a hashtageket, mint mindenki más, hogy megmutassa, MI VAGYUNK A SOKAN… #CountryInDistress és #GlobalWalkout

Hollandiában, amikor mezőgazdasági régiókon haladtunk keresztül, több zászlóval ellátott ingatlan volt, mint anélkül. Lehetetlen, hogy a nyilvánosság figyelmen kívül hagyja az ellenállás eme nyilvános megjelenítését. Képzelje, ha ez globális lenne??? Ha egy zászlót vesz észre, akkor ez nagyszerű módja annak, hogy beszélgetést kezdeményezzen fontos témákról.

https://globalwalkout.com/step-5/

10 thoughts on “Globális Kilépés: 5. lépés – „Rakja ki országa zászlaját megfordítva”

 1. A nemzeti zászlóval szemben tiszteletlenségnek érzem ezt tenni. Valamiért fordítva érzem: éppen a nemzetek ellen irányul, ami éppen a célja
  Az EU zászlóját viszont annál inkább lobogtatnám fejjel lefele, hiszen az egész szerveződés a feje tetején billeg.

  1. Én is éppen így érzem, ezzel nem tudok azonosulni. A nemzeti jelkép az szent. Az EU-zászlaja már más, az jelképe lehet annak, ami ellen vagyunk.

  2. Tökéletesen egyetértek. Ebből látszik, hogy ez is egy mesterségesen felülről szervezett félrevezetés.

 2. Nem akarom előre „lelőni a poént”, de a következő lépés ez lesz:

  „6. lépés – Közösségi vacsoraasztalok szerte a világon
  A globális kivonulás következő lépése, hogy legalább hetente egyszer vacsorát vagy ebédet szervezzen a barátokkal és a családdal, hogy elkezdhesse a közösség építését az otthonából. Beszéljétek meg velük az aktuális ügyeket. Győződjön meg róla, hogy a közösségében egyre többen értik, mi történik, és lelkesítse őket az ilyen vacsorák megszervezésében.
  Hozzunk létre közösségi vacsoraasztalokat szerte a világon.
  Tudjuk, hogy a 6. lépés az első a maga nemében. Lehet, hogy off-topicnak vagy értelmetlennek tűnik, de valójában ez lehet a legfontosabb lépésünk.
  A bezárások, a mainstream média és a modern kultúra megpróbál megosztani és szétválasztani minket… pont az ellenkezőjét kell tennünk.
  …”

  Csak azért fontos, mert ezt sose szabadott volna szem elől tévesztenünk. Mindig az első, második, harmadik… lépés kellett volna, hogy maradjon.

 3. A fordított szimbólumok használatával nem ártana csínján bánni, mert éppen hogy sötét titkos társaságok és szekták használnak előszeretettel fordított szimbólumokat, amelyek eredetileg semlegesek vagy egyenesen jószándékúak voltak. Ilyen az ellenkező irányba forgó szvasztika a német náci zászlón, amely eredeti formájában egy ősi indiai szimbólum, vagy a feje tetejére állított latin kereszt és pentagram (ötágú csillag), a sátánista szekták jelképei. Arról már nem is beszélve, hogy az eredetileg Merkaba-csillagnak nevezett hatágú csillagot, egy nagyon ősi spirituális szimbólumot a zsidóság kisajátította, és manapság Dávid-csillagnak nevezik, holott édeskevés köze van Dávidhoz.

  Egyetértek dr. Szabó Attilával, hogy inkább az EU-zászlót kellene megfordítani, és én legszívesebben még egy felfelé mutató középső ujjat is tennék a közepére…

  1. Az Alaptörvény már inkább társasági jog, mint magánjog? Ha igen, akkor a zászló már tényleg tótágast áll.
   De nem mi fordítottuk meg. Már régebb óta fordítva van, most is, és nekünk a fejére kellene visszaállítani.
   Azért az a probléma, hogy megfordították alattunk a széket, hogyan üljünk rá, foglaljuk el, ez a lecke fel van adva, valós.

 4. Az usákos demokrata politikust, Sean Casten-t ( Illinois ) is elkapta a gépszíj, mert a teljesen beoltott 17 éves lánya hirtelen meghalt

  https://uncutnews.ch/kongressabgeordneter-gibt-todesursache-fuer-seine-gesunde-vollstaendig-geimpfte-17-jaehrige-tochter-bekannt/
  https://en.wikipedia.org/wiki/Sean_Casten
  https://www.westernjournal.com/congressman-announces-cause-death-healthy-fully-vaccinated-17-year-old-daughter/

  Pedig Sean Casten a kongresszusi küldött is.

  A lányának az oltás előtt semmi baja sem volt. De az oltás után többször kovidos lett és ezért karanténnokban is szenvedett.

  Aztán egyszer hazajött a barátaitól, este lefeküdt és reggel már nem kelt fel többet.

  Ez az mai állapot már lassan eléri a Mo.-on ismert kommunista rendszert.
  Ilyen volt a kommunista Rajk László pere is.

  Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Rajk_L%C3%A1szl%C3%B3_(politikus)

  Sean Casten már nem reméli, hogy egyszer valahára megtudja, hogy miért halt meg a lánya.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük