Tegyék választhatóvá a gyermekoltásokat! 2023.10.22. vasárnap 15:00 Lurdy Ház

MEGHÍVÁS

A Szent Korona Igazsága Tanácsadó és Jogvédő Egyesület és az
Orvosok a tisztánlátásért csoport szervezésében megrendezésre kerülő

Tegyék választhatóvá a kötelező gyermekoltásokat! című
szülői megbeszélésre és jogi tanácsadásra

Időpont: 2023. 10. 22, Vasárnap,
Helyszín: Lurdy Ház
Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14, 1097

15:00-tól 16:00-ig:
Dr. Tamasi József és Dr. Uhrik Tibor
Bemutatkozik a Szülők a választható gyermekoltásokért mozgalom tagjainak

16:00-tól 17:15-ig Jogi tanácsok és tapasztalatok jogászaink részéről Dr. Dóra Márta, Dr. Pál-Szántó Ágnes,
Dr. Mihalik Angelika

17:15-től szünet (szünetben könyv sorsolás)

17:45-től 19:00-ig: Beszélgetés a gyermekoltások utáni esetleges szövődményekről
Dr. Pócs Alfréd, Dr. Tamasi József,
Dr. Uhrik Tibor, Dr. Horkovics Kovács János


Kapcsolódó akciók, információk:

Kedves Szülők, Oltás-kritikus Harcostársak!

A SZKITA egyesület elindította a Szülők a gyermekeink egészségéért : Választható oltásokat mozgalmát!  
amit az Orvosok a Tisztánlátásért, a Vészharang Egyesület és számos más szakmai és nem szakmai szervezet is támogat.

Céljaink :

 • Gyermekkori “kötelező” védőoltások felfüggesztése..
 •  “Nem kötelező, hanem választható” státusának elérése
 • 2 éves kor előtt egyetlen védő”-oltást se kaphasson a kisgyermek, hiszen a gyermek immunrendszere fejletlen
 • Kizárólag mono-komponensű oltóanyagokat forgalmazzanak hazánkban, tehát az egyes beadandó antigéneket szét kell választani: injekciónként.
 • Gyártóktól független, hivatalos hazai, hatósági- minőség-ellenőrzési monitoring rendszer beindítása az egyes szállítmányokban található– import és hazai oltóanyag ampullák beltartalmi összetételének vizsgálatáról
 • A szennyezett szállítmányokat azonnal meg kell semmisíteni.
 • A vakcina ampullák minőségvizsgálati eredményeit  sorozatszámok szerint- rendszeresen közzé kell tenni az NNK honlapján.
 • Szülők / oltássérültek jogi + orvos-szakmai védelme a kártérítési valamint egyéb hatósági ügyekben

A fenti oltás-realista céljaink útjában áll a jelenlegi hazai gyermekkori oltás-terror, amely aránytalanul súlyos retorziókkal fenyegeti az oltás-szkeptikus családokat.
Erre vonatkozóan küldök most fontos anyagokat  a csapatunk tagjainak.
Kérem, hogy ezeket nyugodtan terjesszétek !

Civil akcióterv 2023.09

Felelősségvállalási Nyilatkozat (oltóorvos)

Ombudsman állásfoglalása, óvoda

Üdvözlettel : Uhrik dr.


3 thoughts on “Tegyék választhatóvá a gyermekoltásokat! 2023.10.22. vasárnap 15:00 Lurdy Ház

 1. Kedves Doktorok!

  A rendezvényre kell regisztrálni? Belépődíj van?

  Köszönöm válaszukat!

 2. Ha arra keresünk példát, hogy létezik-e olyan hatás, aminek következtében közel azonos időszakban, behatárolható helyen 5-nél többen betegszenek meg, akkor eszünkbe juthat a vásárlás, mint tömegesen egy új megbetegítő termékhez (pl. mobiltelefon, drog, gyógyszer, energiaital) való hozzászoktatás miatti függőség kialakulásnak a lehetősége, vagy háborús menekülés és félelem miatti szorongás és pánik. Ezek a jelenségek hullámnak, és járványnak is tekinthetők, és egyáltalán nem fertőzőek. Valójában mindig egyéni élethelyzeteket és egyéni döntéseket, reakciókat váltanak ki. Vajon bármilyen, de kiváltképp méreg oltást kellene adni az élet kihívásai ellen? Ez a reagálásmód általánosítható, semmiben nem tér el a lehűlés miatti megfázásra adott tüsszögés, köhögés reakcióktól. Ha valaki elmulasztja a réteges öltözködést, kaphat tüdőgyulladást is, de lehet, hogy észre se veszi a hideget. Az ingerküszöb, fogékonyság és a kihívásokra való felkészültség, de még az adott reakció is egyénenként eltérő. A közbeszédben is megjelenik így, ha azt mondjuk, hogy kitört a vásárlás járvány vagy a félelem járvány.

  A https://www.szilajcsiko.hu/single-post/hamarosan-budapestre-latogat-a-who-vezerigazgatoja-vajda-miklos-aggodo-megjegyzesevel bejegyzésből idézve:
  „az emberek egészségének megvédésének semmi köze a geopolitikához, a vírusok nem ismernek sem határokat, sem politikai megközelítést, sem geopolitikai konfliktusokat, így az emberek egészségének védelme érdekében egységes globális fellépésre van szükség.”
  „Rendelkezésre állnak a szükséges eszközök, az oltások és a természetes folyamatok által létrejött immunitás és egy széles körű tudás magáról a vírusról”

  Biztos?
  Azon kívül, hogy a nemlétező vírusok valóban nem ismernek határokat, szükséges-e globális fellépés a nemlétező miatt, vagy pedig az emberek egészsége miatt?
  Ismét leírom, nekem semmi közöm ahhoz, hogy ismeri -e saját magát, az életképességét XY. XY-nak pedig nincs közvetlen ráhatása arra, mivel egyáltalán nem ismer, hogyan reagálok a kihívásokra, mire van szükségem. XY nem él a testemben.
  Az „emberek egészségét”, mint a reagáló képességet, ami nem „immunitás” (ilyen valami nem létezik, ez egy mese szereplő fogalom), hanem intelligencia (kapcsolatok) és tápláló étel alapú, lehet támogatni, de nem mérgek, toxinok és sugárzás erőszakos beadásával, ahogy az xx és a miniszter gondolhatja az oltás említéséből. Ő csak annyit mond, hogy „szükséges eszköz”, a konkrét listát nem sorolja fel, immunitás és vírus nincs, így igazából csak annyit mond, hogy oltás van, ami mindenre is jó, univerzális.
  Az ember, ismerve saját magát, képes rendelkezni önmaga felett, a saját életében. Ezen kívül minden más, a vélhető „szükséges eszköz” listából KIFEJEZETTEN támadó erőszak az egész(séges) élet élése, az élet élésének képessége ellen. Támadó erőszak az élet fenntartásához szükséges tápláló dolgok elvétele, akár mennyiségben, vagy akár tartalom módosítással, kiemelten a sokG és drogok, egyéb mérgek beadása bármilyen élő szervezetbe, és az éltető kapcsolatok és létbiztonság, tulajdon, készpénz elvétele.

  Érthető?
  Számomra teljesen érthető, hogy kilóg a lóláb, és pontosan az élhető élet és az életképesség elvétel globális biztosításának szándékáról van szó a miniszteri nyilatkozatban. Bárhogy is próbálja a szavak kicsavarásával védhetővé tenni a védhetetlent. Láthatóan jól van, méreg oltást biztos nem kapott, hiszen minek is. Ő érti.

  1. Nos igaz, valóban nem ismernek határokat a vírusok….
   Akkor hogy lehet az, hogy az USA-ban 3 egymással határos állam közül kettőben tombolt a járvány és nagyin sok volt a halott, míg harmadikban a melyben köztudottan leginkább csak a gazdagok birtokai és annak kiszolgáló személyzete van, nem csak halálozás, megbetegedés sem volt.
   Hogy lehet, hogy egyetlen bankár, azok egyetlen közvetlen kiszolgálója, egyetlen titkos szolgálati vezető, az USA Nemzetbiztonsági Tanácsának egyetlen tagja, nemhogy nem halt meg, beteg se lett? És mind oltatlanok.
   Ennek fényében egyáltalán nem lehetetlen feltételezés , hogy nincs itt semmiféle vírus, hanem csak mérgezés! De még ha valamiféle mesterséges vírus is, azt nyilvánvalóan célzottan terjesztik, hiszen bizonyos társadalmi csoporttól felfelé még betegek sincsenek, nemhogy halottak. Márpedig egy vírus nem kerüli ki a hatalmasokat! Ilyen egyszerűen nem létezik.
   R-go:a covid-sars2 vírus nem létezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük