Nyári hullámlovaglás

Nyáron nincs járvány! De mégis, mert most így gondolják. Ja, hogy nincs beteg? Majd lesz az oltottak között, mert tesztelünk, és náluk biztos találunk valamit, mert ez így lett kitalálva. De azért vedd fel a harmadik negyedik “kitudjahányadikat” a valamelyik soron következő hullám okán, mert életet ment.

Mint láthatjuk, a koronavírus igen hasznos „háziállat” azoknak a politikusoknak és más elmebetegeknek, akik saját érdekeiknek megfelelően használják. Lovas nemzet lévén a mi „hűbéruraink” bátran meglovagolták és ki is hajtják belőle (belőlünk) a maximumot. Milyen jó váltott lovakon – háború és járvány – száguldva a maradék józanságot, értelmet és természetesen pénzt kihúzni – nehogy véletlenül alattvalót mondjak – az állampolgárokból. Mi meg tüntetgetünk nagyjából békésen, van, aki szédülten, hátha csoda történik. Vagy várjuk a megmentő hőst, de végül szokás szerint feladjuk és hazaballagunk, ahogy tettük ezt az utóbbi évtizedekben. Nem sok megoldást látok, hacsak azt nem, hogy kiszállunk az ördögi körből, kidobjuk a TV-t és szervezett közösségekben leköltözünk vidékre. Mert így lehet esélyünk – de nem egyedül – túlélni az elkövetkező őrületet.

17 thoughts on “Nyári hullámlovaglás

 1. Ennyi korrupt, hazug, gátlástalan gazembert ritkán látni egy rakáson! Néhány másodperc is elég belőlük egyenként, hát még 2 percnyi egyveleg a szemenszedett hazugságaikból! A papagáj-média (a Mocking Bird nevű CIA-projekt) manipulációs szándéka annyira szembeszökő, hogy már tényleg nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ezt valaki bevegye!
  Elismerésem a videó összeállítójának, ha hányinger nélkül kibírta!

 2. Azert hullám az elnevezés mert elektromágneses . Ezt pedig nyáron is lehet nyomni. Nem csak oltottaknak vannak problémai, bár ott még rátesznek egy lapáttal. Aki érzékeny, az beteg lesz.

 3. Igen ez az egész kovid műsor egy teljes elme haborodottsag, az emberek felesleges remisztgetese!!! KEMÉNY POLITIKA!!! KÍVÁNOM nagyon már hogy legyen ennek vége “, és nyíljon ki az emberek szeme!!! Üdv Bi.

 4. A 30 éves fiam és menyasszonya is influenza tüneteket produkált egy hétig. Ez történt fél hete. Mivel nyáron nem nagyon szokott influenza terjedni, ezért azt gondolom, hogy valóban van covid vírus, de most már csak átlagos influenza erejű. Mellesleg Olaszországból hurcolták haza. Persze nem tudtam meggyőzni, hogy ne oltasson, így törvénytisztelő állampolgárként mindketten 3x oltottak. Már 2x voltak Covidosak.
  Én még egyszer sem. Csak azt nem tudom, hogy azért nem, mert nem vagyok oltott, vagy azért nem, mert ez a vírus történetesen nem hat rám valamiért.
  Ha ezen a fórumon azon az állásponton vagyok, hogy azért, mert nem oltattam, akkor itt mindenki mellém áll, ha oltottak körében mondom, akkor azt mondják, hogy azért mert történetesen a szervezetem ellenáll, meg amúgy sem megyek emberek közé. Hozzáteszik még, hogy majd jól megnézhetem magam, ha egyszer elkapom.

  1. Kedves DPed!
   “A 30 éves fiam és menyasszonya is influenza tüneteket produkált egy hétig. Ez történt fél hete. Mivel nyáron nem nagyon szokott influenza terjedni, ezért azt gondolom, hogy valóban van covid vírus… mindketten 3x oltottak. Már 2x voltak Covidosak.”
   De az nem jutott eszébe, hogy az “oltások mellékhatása” miatt produkálnak influenzaszerű tüneteket?! Miután elég régóta olvasgat itt és tudhatja azt is, hogy még izolált és tesztelt vírusa sincs a “pandémiának” és hogy mennyi áldozata van az oltásoknak nevezett biológiai fegyvereknek, elég furcsa meglátásra jutott! Bár ez alapján nem gondolom, hogy megváltozik a véleménye, de talán esetleg kicsit furcsának fogja tartani, hogy már 2017-ben is rendeltek anyagot a “covid-19” nevezetű még nem is létező világjárványhoz…

   COVID-19 tesztkészletek (300215) importálása országok szerint2017-ben
   További termékinformációk: Immunológiai reakciókon alapuló diagnosztikai reagensek
   Kategória: COVID-19 tesztkészletek/ Diagnosztikai teszteléshez használt műszerek, készülékek
   https://web.archive.org/web/20200905210427if_/https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2017/tradeflow/Imports/partner/WLD/nomen/h5/product/300215
   https://web.archive.org/web/20200905222651if_/https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2018/tradeflow/Imports/partner/WLD/nomen/h5/product/300215

   Sajnálom a kedves fiát és annak menyasszonyát, nem volt szerencséjük, nem placebót kaptak!

 5. https://index.hu/gazdasag/2022/07/22/rezsicsokkentes-gazszamla-nyar-jelleggorbe-rezsi-koltsegek/
  Ismerve azt, hogy nyár közepén is lehet jégkorszak, ez kiszámíthatatlan. Nincs átlag, hanem szükség van.
  Ha mással nem, ezzel a rendelettel fogja OV megbuktatni OV-t.
  A másik, amit komolyabban kellene vennie, a víz hiány. Azért a víz az úr.
  Sokáig már azt se játszhatja, hogy ‘hiszek a fekete tudományban (mágiában)’, mert az EMA /WHO hirtelen csak úgy azt akarja, no meg a szomszéd néni tudományos véleménye is számít.
  A bukása felkorbácsolná a hullámokat…
  A TV-t kidobni pedig ne féljetek -:), én a hűségidő lejártakor tervezem, persze addig se nézem.

 6. Van aki figyelmen kívül hagy minden előrejelzést – A VESZTÉRE – mások csak hallgatnak, de jó ÁTGONDOLNI! ~1924 évvel ezelőtt előr lett jelezve MINDEZ! Igaz, azt nem írták le, hogy Mr. globálpszichopata aki beteljesíti, de a leírás elgondolkodtató mégis!
  Bár a 4 lovas a “szellemi birodalomban” ‘vágtat’ de a hatás ÉREZHETŐ a bűrünkön!
  Íme:
  „…hallottam, hogy a négy élő teremtmény+ egyike mennydörgéshez hasonló hangon ezt mondja: „Jöjj!” És láttam, és íme, egy fehér ló; és a rajta ülőnél íj volt, és koronát adtak neki, és kivonult győztesen, és hogy teljessé tegye győzelmét.
  3 Mikor pedig felnyitotta a második pecsétet, hallottam, hogy a második élő teremtmény ezt mondja: „Jöjj!” És egy másik jött elő, egy tűzszínű ló; és a rajta ülőnek megadatott, hogy elvegye a békét a földről, hogy egymást legyilkolják; és egy nagy kardot adtak neki.
  Mikor pedig felnyitotta a harmadik pecsétet, hallottam, hogy a harmadik élő teremtmény ezt mondja: „Jöjj!” És láttam, és íme, egy fekete ló; és a rajta ülőnek mérleg+ volt a kezében. És hangot hallottam, mely mintha a négy élő teremtmény közül, középről szólt volna: „Egy liter búza egy dénár, és három liter árpa egy dénár, de az olívaolajat és a bort ne bántsd.”
  Mikor pedig felnyitotta a negyedik pecsétet, hallottam, hogy a negyedik élő teremtmény hangja így szól: „Jöjj!” És láttam, és íme, egy fakó ló; és a rajta ülő neve Halál volt. És szorosan követte őt a hádesz. És hatalmat kaptak a föld negyedrésze fölött, hogy öljenek hosszú karddal, élelmiszerhiánnyal, halálos csapással és a föld vadállatai által.
  (Jelenések könyve 6. rész 1-8)

  „Erre megkérdezték őt, ezt mondva: „Tanító, mégis, mikor lesznek ezek, és mi lesz a jel, amikor ezeknek meg kell történniük?” Ő ezt mondta: „Vigyázzatok, félre ne vezessenek titeket; mert sokan jönnek majd az én nevemben, és ezt mondják: »Én vagyok az«, és: »Elközeledett a megfelelő idő.« Ne menjetek utánuk. Továbbá, amikor háborúkról és zűrzavaros állapotokról hallotok, ne rettenjetek meg. Mert ezeknek előbb meg kell történniük, de nem következik be azonnal a vég.”
  Akkor folytatásképpen ezt mondta nekik: „Nemzet támad nemzet ellen, és királyság királyság ellen, és lesznek nagy földrengések, és egyik hely után a másikon járványos betegségek meg élelmiszerhiányok, továbbá lesznek félelmetes látványok, és nagy jelek az égből.” (Lukács 21:7-11)

  Van valaki aki másként látja?

  1. Olvastam egy olyan megközelítést, hogy az egérfogóba az egér többféleképpen mehet bele. Vagy rögtön, vagy előtte kihasználja a mozgásteret, de azért lassan-lassan mégis belemegy. Okos-e az egér? Ki tudja-e kerülni a csapdát, a harapófogót? Az ember egérből van-e?

 7. Abszolút egyetértek Cassandra-val.
  Ezt már nem lehet gyomorral bírni. Ennyi undorító hazugságot!
  Ha még ezt bárki elhiszi ezeknek a görényeknek (megj. elnézést a görényektől az összehasonlításért. valójában egyetlen állat sem érdemli meg,hogy ezekkel az elmeháborodott ,aljas nemtudomminekhívjam valamikkel egy napon említsék őket) no arra már nem lehet mást mondani,minthogy megérdemli.

 8. Én már feladtam a környezetemben az ébresztgetést. Legutóbb arról beszélgettek egymás között az oltottak, hogy emelkedik a fertőzöttek száma és itt az ideje, hogy felvegyék a 4. löttyöt. Teljesen meg vannak győződve arról, hogy ez a trutyi megvédi őket a betegségtől. Sőt olyan beszélgetést is hallottam, amiben azt ecsetelték, hogy az egyik kolléga azért élte túl a betegséget, mert 3-szor be volt oltva, és ha nem tette volna, már nem élne. Egy másik kollégát a 3.oltás után pár hónapra elvitte a mentő az irodából. Hirtelen megfájdult a feje. A lényeg hogy egyetlen vizsgálat sem mutatott kis semmit, azon kívül hogy vastag a homlok lebenye és magas a fehérvérsejtje. A kolléga az eset óta nem tud beszélni. Tudja mit akar mondani , de nem tudja kimondani a szavakat illetve jó sok dadogás után sikerül egy-egy mondat. A 3. oltást azért adatta be, hogy védje a tüdejét.
  Az eddigi meglátásom, hogy fogalmuk sincs arról, hogy mi zajlik a világban. Sőt biztos vagyok benne, hogy jópáran a majomhimlő elleni löttyért is szaladni fognak.

 9. Összeesküvés elméletként a Szilvia által említett hullámhoz: sejtésem szerint a ránk terhelt energia áremelés teljes nagyságrendje (áram+gáz) abból a többlet energia fedezésből ered, ami az 5G és időjárás manipulációs rendszer állami működtetéséhez kell. Ha ezeket kikapcsolnánk, rögtön sok, egymástól függő felesleges probléma is megoldódna, ami akadályozza a jólétet és boldogságot és az egészséget.
  De a vonatkozó adatot a hivatalos szervek a mai napig még nem adták meg. Az áramnak meleg keletkeztető hatása van, és mint tudjuk, a felmelegedést nem a CO2 csinálja.

  1. Köszönet ismét Balázs+Ida kiegészítéséért, ezek egyikéből kiemelten is idézek:
   ‘A HAARP energiaigénye megfelel egy körülbelül 55000 fős városéval, működtetéséhez naponta 150-200 tonna gázolaj elégetése szükséges.’
   Ezt láttuk hétvégén, amikor is hirtelen a délutáni, vagy tűző napon mérhető 53 fokról 18 fok lett a hétvégi rendezvények időtartamára a hőmérséklet, sőt még hirtelen egy kis esőt is csináltak hozzá.

   Közlök pár adatot a saját energia felhasználásomról, nyilvános lehet, nem kell a szolgálatoknak kifürkészni. Áramot használok két helyiségben alkalmi fűtésre, állandóan a víz melegítésre és néha főzésre-sütésre, mint nagyobb alap felhasználások a hűtőszekrényen és a mosógépen, a laptopon kívül. Ez már a gáz vízmelegítésről való átállás utáni állapot, gázzal fűtök. A havi 210-et kb havi 13-mal túllépem. Havi 6 kWh a mosogatógép a legtakarékosabb programmal, ami a lecserélhető luxus, viszont szintén havi min.6(ez az alapjárat 24 órában, a 6/223!!!! arány jelentős!) a wifi+router+modem(egyikre sincs ráírva!), a TV nélkül. Szóval meg is lennék, ha kidobnám. Mindez úgy, hogy a 210 átlagfogyasztás jóval alul van kalkulálva államilag, és egyébként a készülékeim mind A+ D tartomány, 2W-osok!!! a fontosabb, a sokat használandó izzók. A ma megfizethető áron kapható F,G,H kategóriás műszaki készülékeket forgalomba se szabadna hozni a takarékosság jegyében.-:)
   Mennyi lehet csak Mo-on a kültérre telepített IT (Haarp+5G) szemét fogyasztása és költsége?
   https://news.energysage.com/how-many-watts-does-a-wi-fi-router-use/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük