LEGÚJABB, TÖMEGES BEADÁSRA KÉSZÜLT ANYAGOK LETÖLTHETŐK A HONLAPRÓL!

 Saját nevetekre kitöltve, emailben elküldhetitek őket a felsorolt címekre! A két panaszt a rendezvényen nagyon sokan aláírták, ezek a példányok az AB-re, a Miniszterelnöki irodába és az EMMI-be Káslernek lettek elpostázva!

Ti is kinyomtathatjátok,  gyűjthettek hozzá aláírásokat és elpostázhatjátok nekik!

Emailben:  saját adataitokkal kitöltve, dátumozva küldjétek el!

 A BEADVÁNYOK  :

Egy petíció, amelyben az Ombudsman szégyenteljes válaszát cáfoljuk meg, mert nem kötelező az oltás, így ALAPJOG NEM KORLÁTOZHATÓ!!!! A KÉNYSZER NEM „ÖSZTÖNZÉS”!!!!!

                  EZ MENJEN AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGRA ÉS VISSZA A” FELADÓNAK” IS !

 A másik egy összevont közérdekű panaszbeadvány, a követeléseinkkel a végén :

1.- A PCR teszteket a WHO legújabb ajánlásának megfelelően, max 30-35 ös CT értékkel használják!

2.- Azonnal állítsák le a gyermekek vakcinázását, mert indokolatlan és számukra veszélyesebb, mint hasznos és sérti a Gyermekjogi Egyezményt!

3.- Engedélyezzék az Ivermectint megelőzésre és gyógyításra is!

Ide kell elküldeni őket „láncemailben”,  hogy lássák, mindenhova elküldted !

A petíciót ide: –  mind a 3 címre !

                                        ombudsman.info@ajbh.hu

                                        panasz@ajbh.hu

                                        tajekoztatas@mkab.hu

A közérdekű panaszbeadványt ide:  – mind a 5 címre !

                                        mimiszterelnok@mk.gov.hu

                                        mk@mk.gov.hu

                                        tisztifoorvos@nnk.gov.hu

                                        miniszter@emmi.gov.hu

                                        info@emmi.gov.hu

 Következő akciónk egy tömeges feljelentés-cunami lesz !

 A „Népítélet „ megelevenedik „ !!!

 A vasárnap felsorolt bűncselekményekért hamarosan bárki megteheti a feljelentést  mert ezek szövegét is elérhetővé tesszük!

A Korona Igazsága civilek juli 25 „NÉPÍTÉLET”-éről itt láthatjátok a videókat ! 

https://www.youtube.com/channel/UCJjtJnBDbY_ypEk9sI_5BYQ

Mindenkinek köszönjük a részvételt és a sok- sok segítséget, amit kaptunk tőletek !Honlapok : Nemzeti hírháló –  Magyar Megmaradásért – Orvosok a tisztánlátásért – Kame.hu – Phytomint Magazin – Élőközösségek –  Beadványok.com

Hírek rólunk és az európai kovidforradalomról: Ruszinkárpátalja blog – Informatia Libera – Bumm.sk – Napi Téma – InfoWars – FM PRESS  – France Soir

Facebook: Korona Igazsága – Koronavírus Stop csoport

Gurabi Ági / Korona Igazsága civil csoport /

8 thoughts on “LEGÚJABB, TÖMEGES BEADÁSRA KÉSZÜLT ANYAGOK LETÖLTHETŐK A HONLAPRÓL!

 1. 60 év feleti oltás egyértelmüen a nyugdijkifizetésekkel kapcsolatosan van, mert a nyugati oldalakon a biológusok a grafénoxid % arányától függöen határozzák meg az élettartamot! Tehát a 64 évesen meg se éri a levont nyugdijjárulék akár 1 forint kifizetését a dolgozó.
  Egyértelmü ez nem virus hanem részben gazdasági politika az emberek kárára másrészt a Georgiai tornyok vésetének értelmezése gyakorolva.
  A fiatalokat féltem akik valamilyen oknál fogva kényszerülnek felvenni, ök még zsarolhatóak vágyaikat tekintve.
  Egy xar pcr text amire szintén azt mondták maga a készitöje is hogy nem alkalmas a virus kimutatására 20.-15-ezer forint és kötelezik azokat akik valamit szeretnének elintézni.

 2. izraeli tüntetők Tel Avivban (kb. 1 millióra tehető az ottani oltatlanok száma), állítólag az eü.-i miniszter, Nicán Horovic otthonánál
  https://twitter.com/GalG____/status/1421546486035369984

  https://www.theguardian.com/world/2021/aug/01/israel-protests-against-renewed-covid-restrictions-as-cases-hit-highest-in-months

  Harmadik oltást is kaphatnak Izraelben, akiknek sérült az immunrendszerük, például szervátültetés miatt – írja az MTI a helyi közszolgálati rádióban elhangzottakra hivatkozva. Nicán Horovic egészségügyi miniszter a rádiónak adott interjújában vasárnap azt mondta, egyelőre csak az immunhiányos betegek újraoltását tervezik, de vizsgálatokat folytatnak annak eldöntésére, hogy szükséges-e mindenkinek beadni egy harmadik, emlékeztető oltást.
  Naftali Bennett miniszterelnök vasárnap a kormányülésen közölte, hogy sikeres tárgyalásokat folytatott a Pfizer gyógyszergyártó vállalattal, és ennek megfelelően Izrael már augusztus elején megkapja a koronavírus elleni vakcinák következő szállítmányát.
  https://24.hu/kozelet/2021/07/11/indul-a-harmadik-koros-oltas-izraelben/

  Akárcsak Magyarországon, úgy Izraelben is elkezdték a 3., emlékeztető oltásokat (booster/top-up) + ott az 5-11 éves korúak vakcinálásába is belefogtak vasárnaptól (1). Különös egybeesés, hogy Mo.-on ugyanezen a napon kezdték az eddig vonakodó 60 felettiek méreginjekciózását…hmmm – mintha egy forgatókönyvből olvasna a cionista izraeli & a neo-feudális nemzethy (k)ormány –

  (1) Vö. webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/27273/izraelben-az-5-11-eves-gyerekeket-oltjak

 3. Azért a tespedt despota e-mail címét javíthatnák. Nehogy rossz helyre menjen az e-mail!
  És EU országokban olvasta valaki, hogy 2025-ig lesz nyugdíj, utána alamizsna és időskorúak járadéka
  Macron és Merkel már megmondta ezt az embereknek. Itt másképp lenne?

 4. Ha netán valakinek kétségei lettek volna, ma már a hírek alapján beláthatja, hogy ha a járványosdi elindult, akkor annak a közeljövőben nem lesz vége. Sok egyéb mellett a világ lakosságának sokszori beoltása a cél, lehetőleg génmódosító anyaggal, ami nagy valószínűséggel előbb vagy utóbb halálhoz vezet, mert túlnépesedés állt elő. Az oltóanyagokat az egyes államoknak meg kell vennie és az államvezetésnek rá kell vennie (akár kényszerrel is) a lakosságot az oltások felvételére. Nyilvánvaló, hogy az egész ügy mögött egy részletes fogatókönyv áll, bizonyára határidőkre lebontva. A forgatókönyv kidolgozására az un. háttérhatalom adott utasítást és ugyanez kényszeríti az egyes államok vezetést a számukra előírt feladatok elvégzésére. A kényszer annyira hatásos, hogy még beszélni sem mernek róla, inkább készek tönkretenni saját gazdaságukat, polgáraik egészségét, gyerekeik jövőjét. Csak fantázia kérdése elképzelni, hogy milyen retorziók várhatnak a renitensekre.
  A szakképzett állatidomár módszere a büntetés és jutalmazás. Mindenki korrumpálható vagy szankcionálható, a maffiavezérek is tudják ezt. A tudomány képviselői egyes ágazatokban már régóta a nemzetközi nagytőke kiszolgálói. Az igazságszolgáltatás is sokszor keveredik gyanúba.
  Ha a háttérhatalomnak módjában áll a fél világ kormányait kényszeríteni, akkor valószínűtlen, hogy a magyar jogintézmények vagy éppen kormányzati tényezők fognak szembeszállni a “forgatókönyvvel”.
  Mindezek ellenére a beadványok szövegének minél szélesebb körben történő terjesztése a lakosság ismereteinek bővítését jelentheti, ha elég sok emberhez eljut. Köszönet a szerzőknek!

  1. Kedves Ilona! De igen,teljes névvel,levelezési lakcímmel,pontos dátummal.
   Nekem visszaküldtek egy értesítést,hogy kinek a címére írhatom meg pótlásként
   a lakcímemmel együtt a nevemet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük