One thought on “Németország megmozdult

 1. Helló Németország!
  Örömmel tölt el,hogy látom végre ébredni kezdtetek.
  Ne hagyjátok,hogy egy eszelős politikai vezetés a német embereket belerángassa egy népirtásba, immár a saját népével szemben.
  Nem vagytok egyedül!
  Most minden rajtunk, polgárokon múlik, mindegy melyik földrészen, melyik országban élünk, hogy mikor állítjuk meg végre saját politikai elitünk ellenünk zajló 2 éves ámokfutását.
  Azt mondják folyamatosan,hogy ez értünk van. DE EZ NEM IGAZ és SOHA NEM IS VOLT AZ!
  Ez kizárólag az ő hatalmukról szól és,hogy elfedjék mi mindent rontottak el akár a világ, akár a nemzeti gazdaságokat nézzük.
  Minden amit tettek és tesznek, nem rólunk és értünk szól, hanem kizárólag az ő rettegésük szülte és szüli,hogy nehogy rájöjjünk,hogy pénzért és hatalomért, elárulták a polgáraikat, kiárusították a nemzeti gazdaságokat és ezzel együtt a világ gazdaságát ismét a tönk szélére sodorták.
  Soha nem volt szó a Te vagy a Mi egészségünkről, ez csak egy álca volt, semmi több.
  Nem arról van szó,hogy nem volt vagy nincsenek vagy nem lesznek vírusok, baktériumok amik veszélyesek lehetnek ránk, de az elmúlt 2 évben semmilyen törekvés nem volt egyetlen országban sem,hogy a már meglévő ismert eszközökkel, terápiákkal gyógyítsák az embereket.
  Nem tettek semmit. Hagyták,hogy emberek ezrei nyomorodjanak meg, vagy halljanak meg egy egyébként jó eséllyel gyógyítható fertőzésben.
  Csak a félelmet, a rettegést gerjesztették és belekényszerítették az embereket egy kétes kimenetelű, génterápiás kísérleti szer használatára, amiről azt állították,hogy értünk van.
  De mára már jól látszik,hogy nemhogy nem értünk van, hanem éppen ellenünkre. Nemhogy nem segít, de éppen beteggé tesz és egy végtelen függésre kényszerít a különféle – Big Pharma – által gyártott “vakcinák”, “gyógyszerek” életünk végéig tartó használatával.
  Ők nem tudják még mindig,hogy a polgároknak mekkora hatalmuk van. Az egyetlen igazi hatalom a Ti, a Mi kezünkben van, mert sokan vagyunk, nagyon sokan. Ők pedig nagyon kevesen és ha nem értünk vannak,hanem ellenünk fordultak,akkor többé nem nevezhetik magukat a Ti, a Mi vezetőinknek,mert az általunk adott hatalmat és bizalmat visszavesszük és megvonjuk Tőlük. És ekkor az ő hatalmuk megszűnik, amit felettünk gyakoroltak eddig.
  Csak rajtunk múlik.
  Hajrá Németország!
  Hajrá Világ!
  Hajrá Emberiség!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük