Korona-világjárvány: Bűnöző pszichológusok müve?

A lakosságot a politika és a félrevezető tudósítások egy valóságon kívüli világba sodorják, és az valóságérzetük=igazságérzetük súlyosan sérül. Ennek eredményeképpen elveszítik a közéleti vagy politikai összefüggések megítélésének képességét is.

https://www.kla.tv/21482

25 thoughts on “Korona-világjárvány: Bűnöző pszichológusok müve?

 1. Anno egy ma is elérhető ám nem frissített Hartgeld.com blogon olvastam ezt, hogy mesterien
  kiképzett pszichológusok tervezték meg az Agenda 2021 bevezetését. Ott olvastam, hogy
  az egész koronavírusnak nevezett dolog nem veszélyesebb egy közönséges influenzánál.
  Ne vegyük komolyan, nehogy beoltassuk magunkat, ezt Zsák Attali már rég pontosan eltervezte.
  A blogoló Walter Eichelburgot egy éve pszichiátriára zárták, mert túl sok igazságot írt meg Merkelről is.

 2. Dr David R. Hawkins neves pszichiáter és tudatkutató megállapította, az emberi elme olyan, mint a számítógép hardvere, a futtatott program pedig a szoftver. Ahogy a számítógép bevesz minden programot, amit csak bele táplálnak, hasonló dolog játszódik le az elmével is. Tudat- és életmentő lehet ezért műveit elolvasni, mert mindegyikben leírja azt a kineziológiai módszert, mellyel mindenki megállapíthatja a valóságot. Mindent, amit tettek, mondtak, vagy gondoltak, örökre nyomot hagy a mindent átfogó tudatmezőben, és bárki számára ellenőrizhető, igaz vagy hamis, függetlenül a témával kapcsolatos előzetes ismeretétől vagy véleményétől. Legelső könyve az ERŐ kontra erő – az igazság kiderítése és a tudatosság szintjei, nem hiába lett alapmű az agykontrollosoknak.
  (Azért még lássuk be, alapvetően a félelem szintjén álló embert könnyebb megijeszteni, mint egy integritással rendelkezőt. Az emberiség kb. 80%-a pedig az integritás szintje alatt él. Egyik kulcs mindenkinek az ebből a helyzetből való felülemelkedésre, hogy mindig és minden körülmények közt az igazat kezdi beszélni és az igazságot képviselni.)

 3. Ha ez igaz : https://www.youtube.com/watch?v=-ktNbvW6AWw
  akkor lehet tényleg bukni fognak és talán még nyerhetünk is, és egy kis ideig fellélegezhetünk. (A végén még vesztem a fogadást 🙂
  DE ! Azért azt ne feledjük, hogyha a csatát megnyertük attól a háborúnak még nincs vége, mert ez egy POLIP aminek számtalan karja van.
  Csak, hogy néhányat említsek a sok közül:
  – újabb vírusok (nem fogják csak úgy annyiban hagyni és kiveszik a fagyasztóból a következő tenyészetet, ami már tényleg veszélyes lehet)
  – klímahiszti felgyorsítása
  – pénzügyi válság, mert a covid alatt csak több lett az érték nélküli nyomtatott papír pénz
  – migráció tovább erőltetése
  – 5G, sőt most már 6G is van
  – LMBTQ tovább erőltetése
  – és már rég pénzelték a különböző terrorista csoportokat
  stb.

  Ja és akiben ott van a grafén-oxid, hát annak meg kb. időzített bomba a saját élete.

  1. Sajnos, attól tartok, hogy igaza van. A háttérhatalmi elit nem adja fel olyan könnyen. Ők is érzik, hogy ha ezt most elveszítik, akkor nekik örökre befellegzett. A vésőkig fognak próbálkozni a “most már mindegy, csak azért is” alapon.
   És ez nagyon szomorú, de az oltottak iránti aggodalma, jövőbeni félelme is megalapozott.

 4. Nem azok a hibásak, akik kitalálták az egészet! Az emberek a hibásak, hogy semmit nem vesznek észre, ostoba, együgyű, megalkuvó, megzsarolható, megfenyegethető emberiség! Buta, mint egy marék föld! Két év elmúltával még mindig félnek, rettegnek, engedelmeskednek, az önnön gondolkodásukat kikapcsolták, bigott alárendeltjei, elszenvedői lettek az eseményeknek, holott nap mint nap gondolkodhatnának, de nem, a szájtátiak még mindig parancsra cselekednek! Ki a hibás? Ki? Aki mindezt kitalálta? A fenéket, az emberek a hibásak! Ezt nagyon nehéz felismerni és kimondani, mert mindenkinek vannak szerettei, kedves rokonai, ismerősei, kollégái, szomszédjai, akik pontosan ilyen ostobák! Egy bizonyos ponton túl nem az a hibás, aki ezt az egészet műveli, hanem az, aki engedelmeskedik, méghozzá anélkül, hogy erre kötelezve lenne!Én nap mint nap úgy kelek fel, hogy ez egy tébolyda,ennek oka pedig az embertársaimban gyökerezik, nem a kitervelőkben és megvalósítókban! Már rég vége kellett volna, hogy legyen az egésznek! Annál nevetségesebb az egész, minél kevesebb ember áll e terv mögött,nagyjából két kézen megszámlálható banda! Velük szemben meg a 8 milliárdos emberiség! Szánalomra méltó emberiség! Nem érdemeltek sajnálatot, csak megvetést, és azt, amibe gondolkodás nélkül taszítjátok magatokat: megnyomorodást, szenvedést, kilátástalanságot! A tisztalelkűeknek üdvösséget! Nincs több mondanivalóm a helyzettel kapcsolatban.

  1. Sine Lege!
   Felülirhatatlan kiváló irás.A sörök közt a kormányinfo és a tv előtt böfögve rettegők magukkal rántják az irreverzibilis testi lelki szuellemi nyomoruságba,enyészetbe minden gondolkodó tiszta elméjü enbertársaikat is. is.

  2. Én is azt tartom, hogy már rég vége volna ennek az egész őrületnek, ha nem lenne annyi engedelmes, birka üzemmódban viselkedő ember. Valójában ők azok, akik erőteljesen hátráltatják, hogy a pozitív változások elkezdődjenek. Éppen azáltal, hogy minden ostoba, egymásnak ellentmondó, zsarnoki intézkedést készségesen, gondolkodás nélkül követnek.
   Azonban nem lehet figyelmen kívül hagyni a tömeghipnózis erejét. Hatalmas rombolást képes végezni. És ilyen esetben nem számít az sem, hogy mennyire intelligens az ember, vagy milyen iskolai végzettséggel rendelkezik az illető. Ami inkább számít, az az egyén tudatossági szintje. Egy magasabb tudatossági szinttel rendelkező egyént nehezebben (vagy egyáltalán nem) lehet befolyásolni.
   Ezért kell megállás nélkül ébresztgetni a még alvókat. Folyamatosan el kell hozzájuk juttatni a valós információkat a hazug kormánypropaganda ellensúlyozására. Mindenkit nyilván nem tudunk meggyőzni, ez függ az agymosás szintjétől. De ha csak néhányukat is sikerül elgondolkodtatni valamelyest, már eredmény.

   A tudás információ, az információ fény, a fény tudatosság, a tudatosság igazság, az igazság ébredés.

 5. Freeman hozzászólásához hozzátenném, hogy most is bölcsen látja át a helyzetet.
  A deep state a Covid-fasizmus által nyíltan hadat üzent a világ népeinek, és nyilván a valódi aduit eddig még ki sem játszotta.
  Bill Gates eközben kiadott egy könyvet amelyben a klíma-fasizmust propagálja, na mert ugye az a fő ürügy a népirtásra.
  Az a sok hülye, már elnézést, pedig képes asszisztálni eme kretén társaság depopulációs tervhez, még saját halálához is, mert jaj, hát meg kell menteni a bolygót.

  Eközben pedig a tisztességes és valóban tudással bíró pénzügyi-gazdasági szakértők közösségi médiákon próbálják elmondani az igazat, de ők nem kapnak szót a tömegmédiákban így nem léteznek.
  Az itt megszólaló szakértő egymagában többet ér mint az összes közgazdász és pénzügyi-banki szakértő együttvéve.
  MERT, ami a valóság, és amit elmond többek közt:
  Nem a “túlnépesedés” okozza a bolygó pusztulását, hanem a szuperelit által birtokolt globális vállalatok etikátlan és felelőtlen praktikái.
  Nem a centralizáció vezet a politikai-gazdasági stabilizációhoz, munkalehetőséghez, és az általános jóléthez, hanem a decentralizáció.
  Nem a GDP-féle statisztikai növekedés ártalmas a bolygónak, hanem az hogy a nagybankok általi pénz-kibocsátás ártalmas célokat szolgál.
  A megoldás az hogy mind a termelés mind a banki tevékenység decentralizált, emberközeli, és átlátható legyen és az egyéni felelősségvállalás bekerüljön a képletbe.

  Minden amit mond alá tudom támasztani, mert én magam is hasonló háttérrel rendelkezem, és én is kritikusan fogadtam amit tanítottak az egyetemen, hisz magam is tapasztaltam hogy a valóság szinte mindennek az ellenkezőjét mutatja, mint amit oktatnak.

  Prof Werner előadásának van egy plusz tanulsága, az hogy mind a médiák, mind az akadémiák hazudnak a tömegeknek, ugyanúgy pénzügyi-gazdasági téren mint éppen az orvostudomány terén, és hogy az orvosok többsége ugyanúgy a Big Pharma gyógyszerügynökei, miként a celeb közgazdászok a globális elit céljait szolgáló gazdaságpolitikát megalapozó hamis közgazdasági-pénzügyi narratíva ügynökei.

  Egyébként pedig nem érdekel senki véleménye akkor amikor az igazságot kell kimondani arról ami volt, van és ami jön Hazánkban.
  Megdöbbent az a mennyiségű ostobaság amit “magyarkodás” címszó alatt művel a tömeg otthon (és többen ezen az oldalon is).

  Mert ha lecseng a járvány-narrativa, az igazi feketeleves csak most jön igazán Hazánkban.
  Mint tudjuk, közeleg az orbán-csürhe eltávolítása a Covid ürügyén, azután pedig jő Freeman által felsorolt elemi csapások listája, akadálytalanul. Plusz még több is. Még mélyebb adósságok, még nagyobb munkanélküliség, még mélyebb gazdasági válság, még magasabb árak és tandíjak, jőnek majd a “reformok”, a megszorítások, a magasabb adók, alacsonyabb bérek, jő a Balaton, Margitsziget, stb eladása a szuperelitnek, meg effélék. A deep state totális kiszolgálása következik. És mindenek előtt, dőlnek majd át a nyitott határon a “migrik” úgy ahogy ma dőlnek Biden alatt be az USA-ba. Többek közt éppen Florida megszállása folyik.
  BREAKING: U.S. TAX MONEY AT WORK IN FLORIDA – MIGRANTS FLOOD IN VIA BUS LOADS
  https://www.bitchute.com/video/DxNHrgI0pkj0/

  Na, és akkor nyugat után szabadon majd jő Magyarország lányai megerőszakolása is.
  Erre a mintára:
  The Rape of Britain
  https://www.bitchute.com/video/ThwmdLzyGq8O/

  Jó lesz? Na, hát csak tapasztaljátok meg a saját bőrötökön azt amire voksoltok. Közben nyugodtan essetek a torkomnak, “nagy magyarok”. Kit érdekel?

  Ha pedig kormány-szerepet akartok, az még jobb, akkor mindennek tetejébe megkapjátok az ultimátumot a deep state-től. Onnantól kezdve, ha nem engedelmeskedtek mindenben amit a deep state akar, sem emészteni, sem aludni nem fogtok. Nem kell nekem hinni, csak ki kell próbálni.

  1. >eme kretén társaság depopulációs tervhez, még saját halálához is,
   Igen, teljesen igazad van.

   Nem fogják fel, hogy ha 500 millió létszámot akarnak akkor az azt jelenti, hogy kevesebb ember kell mindenféléből.
   Tehát kevesebb politikus, kevesebb uzsorás bankár, kevesebb lölőke, kevesebb alkotmánybíró, kevesebb propagandista, kevesebb hírszerkesztő, kevesebb virológus, stb.
   De ha kevesebb ember lesz akkor kevesebb gyár, üzem, autó, közút, kevesebb STADION 🙂 és akik ezeket üzemeltetik és ebből profitálnak ezeknek is menniük kell mert nem lesz rájuk szükség !
   S ha azt hiszik, hogy majd velük kivételezni fognak, akkor esnek majd pofára, hiszen ezek nem értenek semmihez, csak a lopáshoz, élősködéshez, pofázáshoz, hazudozáshoz.
   De akkor ki fog majd dolgozni ?
   Értem én, hogy a robotok mindent megcsinálnak, de addig még hosszú az idő amíg egy robotjavító robot el fog készülni és azt ki fogja megcsinálni ?
   És ha tovább viszem a gondolatot, idővel az A.I. vagy magyarul M.I. ráeszmél arra, hogy az ember micsoda mocsok és azon lesz, hogy hogyan tudna tőle megszabadulni. Lásd Terminator című film. És itt kb. vége is lesz a történetnek.

 6. További gondolatok arról, hogy hogyan lehetne tovább.

  A deep state összes terve ellen, beleértve a great reset, vakcina- és klíma-fasizmust is, egyedül egy alulról építkező nemzetközi összefogással lehetne valamit elérni, nem pedig elszigetelten egy országként, “nagy magyarkodással”. Egy kis ország egymagában Európa közepén nem tud elérni semmit, illetve annak maximumát amit el tud érni a globális pénzügyi óriások által uralt háttérhatalommal szemben, éppen Orbán mutatta meg.

  A megoldás arra hogy Magyarország megmentse jövőjét, jóval komplexebb, mint ahogy azt sokan képzelik – többek közt az alábbiakat igényelné:

  Nemzetközi jogi úton a mélyállam egyénei és intézményei eltávolítása, a megválasztatlan, a mélyállam által kinevezett, EB, és EKB teljes feloszlatása, az EU teljes átalakítása az európai nemzetek közti szabad és decentralizált, laza szövetséggé amelyet bármely tag bármikor felbonthat vagy korlátozhat egyes tagállamokra, az európai nemzetek határai lezárása, az Ensz, a Világbank, az IMF és az összes hasonló bűnöző gittegylet felszámolása, a jegybankok demokratikus-jogi ellenőrzése alá vétele, a nemzetközi pénzügyi, gazdasági, jogi és diplomáciai struktúrák leépítése, ahelyett decentralizáció és új struktúrák kialakítása, beleértve a nagybankok demokratikus állami irányítása alá helyezését (ott ahol egy jegybank privát kézben van, azokét is), a mélyállam/háttérhatalom illetve világ pénzügyeit, gazdaságát, tömeg- és közösségi médiáit és akadémiáit markában tartó elit tagjai felelősségre vonása, stb. Plusz mindaz amit prof Werner az előzőben küldött interjúban megoldásként javasol.

  1. Tisztelt A.Éva!
   ov gyf egypetéjü ikertestvérekMit mutatott meg orbán?Ne azt nézzék mit mondok,hanem,hogy mit teszek.
   Hát alapos volt mit tett.lásd öregotthonok stb stb stb.Oltás oltás hátán végeláthatatlanul.
   M a kutyagumi amiért harsogva szakadatlan orbánról harsogva dicsőiti ezen az oldalon ?

  2. Már megint?
   Szeretném nyomatékosan felhívni a figyelmét, hogy ez az oldal nem politikai hittérítésre való!
   A négy világosan gondolkodó doki a https://orvosokatisztanlatasert.hu weboldalt a hamis járvánnyal kapcsolatos felvilágosítás céljából hozta létre. Ébresztgetés, felvilágosítás, orvosi tanácsadás, nemzetközi orvosi szakirodalom közlése, a helyzet elemzése és a lehetséges megoldások keresése. Ezek a fő témák. A politikát ugyan nem lehet teljesen kizárni, hiszen ez az egész hazug, előre megtervezett “plandémia” és annak kezelése, az intézkedések sokasága is elsősorban politikai indíttatású, ahelyett, hogy egészségügyi megfontolásból történne. Tehát amikor az oldalon szóba kerül a politika, akkor az k i z á r ó l a g a járvánnyal összefüggésben álló rendelkezésekhez kötődik. Hagyjuk a migrációs kérdéseket és a kormányunk egyéb, nem vírussal kapcsolatos intézkedéseit! Bár elismerem, hogy sok mindent jól lát, de ezeknek a megvitatása, akkor sem ide való.
   Tudom, hogy hazánkban április 3-án országgyűlési választások lesznek, és már a kampány időszakában vagyunk. De kérem, hagyja meg ezt az oldalt annak, amire létrehozták, és ne OV dicsőítésére használja fel! Biztosan akadnak jócskán olyan közösségek, ahol vevők erre. Kérem, ott kampányoljon OV és a Fidesz mellett, ezt az oldalt ne árnyékolja be politikai állásfoglalásával! Most az egységre kellene törekednünk, nem pedig az emberek megosztására. (Azt megteszik világszerte az egyes kormányok a diszkriminációs intézkedések meghozásával, amikor szándékosan szembeállítják egymással az oltott és oltatlan embereket.)
   Ezen az oldalon az állandó olvasók inkább az összefogásra vágynak, nem a széthúzásra.

 7. NÉPSZAVAZÁST A KÖTELEZŐ OLTÁS ÉS AZ AZZAL ÖSSZEFÜGGŐ DISZKRIMINÁCIÓ ELLEN!
  EZ A MEGOLDÁS.
  KÉPVISELETI DEMOKRÁCIA HELYETT KÖZVETLEN DEMOKRÁCIÁT!!!

   1. Nehéz azt elcsalni. Voltam szavazóköri megfigyelő/szavazatszámláló, ott nem volt csalás.
    Szörnyű volt látni a saját szememmel, hogy nagy kupac fidész, kisebb kupac möszöpö, még ez a 2faxú kutyapárt is egy csomót x-et kapott, csak azt nem tudom mire ?, a több sörre vagy az egyéb idióta megnyilvánulásra.

    Ha valaki mélyebben beleássa magát a témába akkor láthatja, hogy 2014-ben is 1 szavazaton múlott a 2/3 és azt az egy szavazatot is egy kamu párt döntötte el. 2018-ban is rengeteg kamupárt indult, és most is van jó néhány.
    Pl. a Gődény-féle kamu párt a 2018-ban felvett 180 milliót sem fizette vissza és most a Lendület pártban nyomul, s közben próbál tőkét kovácsolni a covidból is.

    Először én is úgy gondoltam, hogy a fidész meghamisítja az adatokat. Nem hiszem, akkor nem támogatnák annyira a kamupártokat, nem adnának zsák krumplit, tűzifát a szavazatért ! Minek osztanának szét pénzt mikor egyszerű csalással megoldhatnák és a pénzt megtarthatnák maguknak.

    Ha valakit érdekel a kamupártok története, akkor a jutubon rákeresve a kamupártokra és néhány órai videó megnézése után hányingered lesz ettől az országtól és álmatlan éjszakáid , hogy mit művelnek ezek a mocskos politikusok.
    Szóval ha érdekel akkor ezzel kezdd : https://www.youtube.com/watch?v=ymXH4mODDfk

    Egy mazochista társadalomban élünk, megválasztanak maguknak képviselőket, minisztereket, kormányzókat, hogy aztán legyen akik olyan törvényeket, szabályokat, rendeleteket hoznak amikkel a választópolgárokat szopatják.
    El sem tudom képzelni, mi lenne ha nem lennének szopatások. Talán rosszul érezné magát a nép és tüntetnének, hogy zsarnokokat nevezzenek ki a fejünk fölé, mert már úgy megszokták és hiányzik ?!
    Idióta ez a világ. Már várom a végét 🙂

 8. Nagyon várom a fejleményeket… most, hogy aláírta a náci Ausztria a kötelező oltást.

  Az a nagyon érdekes, hogy a volt fasiszta országokban dúl ez covid fasizmus főként, mint Németország, Ausztria, Olaszország és ez a hülye Magyarország, bár itt azért még egészen élhető a dolog.
  Mindegyikben a Klaus Sváb által pénzelt új világrend oktatáson részt vett emberek erőltetik ezt a covid fasizmust, ja kihagytam a francia macront, meg a kanadai justin túrórudit.

  Csak idő kérdése mikor fogja a fasiszta Klaus orbán bábja kitalálni a kötelező oltást itt is.
  Az biztos, hogy a választásokig biztosan nem meri megtenni, mert tuti bukás lenne és a beteges pénzhajhászó mániája jobban számít, mint az oltás.
  Szép estét… Álmodj szépet 🙂

  1. Nálunk, Magyarországon azért élhetőbb egy kicsit a dolog, mert áprilisban országgyűlési választások lesznek. Nem érdeke a kormánynak, hogy előtte súlyos, zsarnoki döntéseket hozzon osztrák és olasz mintára. De mi lesz a választások után?
   OV eddig is arra volt rendkívül büszke, hogy az oltások terén az elsők között vagyunk az Európai Unióban. (Szerencsére ez már múlt idő, nem véletlenül vannak az újabb és újabb oltási akciók.) Azzal is büszkélkedett korábban OV, hogy Magyarország az első Európában, ahol elkezdték a gyerekek oltását. Hát, ez szintén valóban nagy “dicsőség” volt!
   Ne áltassuk magunkat! Ne várjunk túl sokat egy olyan mentalitású kormányfőtől, aki mindenképpen meg akar felelni a háttérhatalmi elit követeléseinek, sőt minden más országon igyekszik túltenni.
   Most van egy kis szünet, kizárólag a saját érdekeire való tekintettel. Ennyi.

 9. Kedves kommentelő barátaim!
  Van amelyikőtökkel maradéktalanul egyet értek és csak ismételni tudnám,amit írtatok. Van akivel nem mindenben.
  DE! egy valamiben biztos vagyok,ha csak fele annyi gondolkodás, gondolkodni akarás, tenni akarás, józan ötlet fogalmazódott volna meg az elmúlt 2 évben polgártársaink, embertársaink fejében,mint amit itt olvasgatok, akkor ennek az eszelős rémálomnak már régen vége lett volna.
  Örülök,hogy olvashatom a kommentjeiteket, örülök,hogy a történelem jó oldalán ennyi értékes és gondolkodó, jobbító szándékú emberrel hozott össze ez az őrület.
  Lehet,hogy e nélkül, nem “találkoztunk” volna. (nézzük az egyetlen pozitív oldalát ennek a 2 évnek)
  Köszönöm nektek.
  Köszönöm,hogy mertek és akartok gondolkodni. Rajtatok múlik most,hogy ezt az eszelős hatalmi elitet megállítsuk.
  A hatalmuk csak addig tart,amíg mi hagyjuk nekik.
  Ettől félnek a legjobban,hogy egyre többen ébrednek rá,hogy nem Istentől felruházott hatalommal bírnak, hanem csak egy Tőlünk ajándékba kapott hatalommal és, ha mi akarjuk ezt vissza is vehetjük tőlük.
  Akkor amikor mi akarjuk!
  Hát tegyük meg,amit meg kell tennünk. Magunkért, a még nem ébredőkért, a családjainkért, az emberiségért. A jővőnkért!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük