Dr. Reiner Füllmich jogi beszámolója

Dr. Reiner Füllmich összegzi a Covid-19 pandémiát elkövetők elleni jogi ügy legújabb fejleményeit. (2021. Szeptember 15.)

https://www.bitchute.com/video/S0R7aqAByfVR/?fbclid=IwAR0iJRkMZNBWbSLY-d_b24IXbtS9ZElqbZF0b-FtyhqXmVefOHICDjxgP3U

Videó felirat nélkül:

https://www.youtube.com/watch?v=V2YZAnKeGmM, https://www.bitchute.com/video/3lBilUfriXk8/

9 thoughts on “Dr. Reiner Füllmich jogi beszámolója

 1. Fantasztikusan letaglózó, a lehető legjobban összeállított, lényegretörő videó Dr. Reiner Füllmich jogi szakemberrel!
  Mindenképpen győzniük kell, az emberiségnek győznie kell a gonosz idióták fölött!!!
  Pont azért mert idióták, sebezhetőek ők is, hibáznak ők is.

 2. A mostani jelenségnek Ez az eddigi legjobb összefoglalása. Győzni fogunk!
  Bárcsak meg lehetne találni a videó szöveges változatát is.

 3. Dr. Reiner Füllmich és kollégái igazán “ütős” anyagot állítottak össze. Tekintve a nemzetközi helyzetet ez igazán egy “Mission impossible” feladat lehetett. Minden elismerés megilleti Őt és elszánt, minden veszéllyel – és sajnos ezt most szó szerint kell értenünk – dacoló kollégáit.
  Remélem, hogy Dr. Füllmich és minden kollégájának – legyenek a világ bármelyik táján is – embert próbáló erőfeszítései eredményt hoznak és akik most sérthetetlennek érzik magukat, abban a biztos hitben,hogy az ő hatalmukat nem ingathatja meg senki és semmi és, hogy “kisded játékaikra” nem derül fény soha, tévednek. Ha az emberek tisztában lennének,azzal, mekkora hatalom van a kezükben, soha nem “termelődhetnének ki” diktátorok és birodalmak. Soha nem következhetne be az a helyzet,mint jelenleg,hogy az általunk választott és általunk hatalommal felruházott “vezetők”, a “mi érdekünkben”, kisajátítsák a jogot,hogy felettünk, helyettünk döntsenek a sorsunkról.
  Nos, emlékeztessük őket, Petőfi Sándor versével arra,hogy bizony tévednek!
  További erőt,kitartást kívánok Dr. Füllmichnek és kollégáinak!

  “Föltámadott a tenger,
  A népek tengere;
  Ijesztve eget-földet,
  Szilaj hullámokat vet
  Rémítő ereje.

  Látjátok ezt a táncot?
  Halljátok e zenét?
  Akik még nem tudtátok,
  Most megtanulhatjátok,
  Hogyan mulat a nép.

  Reng és üvölt a tenger,
  Hánykódnak a hajók,
  Sűlyednek a pokolra,
  Az árboc és vitorla
  Megtörve, tépve lóg.

  Tombold ki, te özönvíz,
  Tombold ki magadat,
  Mutasd mélységes medred,
  S dobáld a fellegekre
  Bőszült tajtékodat;

  Jegyezd vele az égre
  Örök tanúságúl:
  Habár fölűl a gálya,
  S alúl a víznek árja,
  Azért a víz az úr!”
  (Petőfi Sándor)

 4. Nagyon de nagyon jo es reszletes osszefoglalasa a jelenlegi helyzetnek…!Dr.Reiner Fullmich es kis csapata oriasi munkat vegez es a legnagyobb elismeres es tisztelet mindnyajuknak erte ..!De azt meg kellene ertenie mindenkinek vegre mar hogy gyozni csak ugy tudnak ha nem valami karba tett kezzel varjak az emberek toluk a csodat hanem ki amiben tud/ott ahol o van megteszi azt a keveset legalabb amit o is meg tud tenni.
  Ha mast nem tud akkor nem vasarol multi cegektol-olyanoktol akik kotelezik dolgozoikat erre az un . oltasra- -nem fizet bankartyaval-nem rendel meg ujsagot-lemod TV-szolgalltatast – kitart-batorit es segit ahogyan tud masokat …..vagy ha mast nem akkor vesz egy Van Morrison CD …stb…stb…
  Haboru van-ez teny-a legembertelenebb es legaljasabb haboru az emberiseg torteneteben-Nem midenki kepes a harcra /az elso vonalokban valo kuzdesre -de
  legalabb egy passziv ellenallastra -arra azert mindernki kepes .Nem vitas hogy a gonoszsag az bukni fog -Mindenki tegye meg azt amit o meg tud tenni es kitartassal es osszefogassal -a Joisten segitsegevel gyozni fogunk.

 5. Most néztem meg a videót…. elsírtam magam a végén….
  Az Úr Isten áldja meg az ilyen zseniálisan okos, erkölcsös és hitében ilyen erős embereket!
  Ezer köszönet és minden tisztelet az oldalon szereplő-, emberiségért küzdő összes magyar orvosnak is, ez a kitartó, fáradhatatlan küzdelem a részükről már bőven túlmutat az orvostudományon! Remélem, hogy az idő elteltével egyre többen csatlakoznak hozzájuk!

 6. Özvegyen maradtam az eszement zsaroló, és megtévesztő oltáspropaganda miatt. Isten áldja azokat az orvosokat, ügyvédeket, oltást megtagadó embereket, akik kiállnak a tudatos népírtás ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük