Dr. Reiner Füllmich jogi beszámolója

Dr. Reiner Füllmich összegzi a Covid-19 pandémiát elkövetők elleni jogi ügy legújabb fejleményeit. (2021. Szeptember 15.)

https://www.bitchute.com/video/S0R7aqAByfVR/?fbclid=IwAR0iJRkMZNBWbSLY-d_b24IXbtS9ZElqbZF0b-FtyhqXmVefOHICDjxgP3U

Videó felirat nélkül:

https://www.youtube.com/watch?v=V2YZAnKeGmM, https://www.bitchute.com/video/3lBilUfriXk8/

7 thoughts on “Dr. Reiner Füllmich jogi beszámolója

 1. Fantasztikusan letaglózó, a lehető legjobban összeállított, lényegretörő videó Dr. Reiner Füllmich jogi szakemberrel!
  Mindenképpen győzniük kell, az emberiségnek győznie kell a gonosz idióták fölött!!!
  Pont azért mert idióták, sebezhetőek ők is, hibáznak ők is.

 2. A mostani jelenségnek Ez az eddigi legjobb összefoglalása. Győzni fogunk!
  Bárcsak meg lehetne találni a videó szöveges változatát is.

 3. Dr. Reiner Füllmich és kollégái igazán “ütős” anyagot állítottak össze. Tekintve a nemzetközi helyzetet ez igazán egy “Mission impossible” feladat lehetett. Minden elismerés megilleti Őt és elszánt, minden veszéllyel – és sajnos ezt most szó szerint kell értenünk – dacoló kollégáit.
  Remélem, hogy Dr. Füllmich és minden kollégájának – legyenek a világ bármelyik táján is – embert próbáló erőfeszítései eredményt hoznak és akik most sérthetetlennek érzik magukat, abban a biztos hitben,hogy az ő hatalmukat nem ingathatja meg senki és semmi és, hogy “kisded játékaikra” nem derül fény soha, tévednek. Ha az emberek tisztában lennének,azzal, mekkora hatalom van a kezükben, soha nem “termelődhetnének ki” diktátorok és birodalmak. Soha nem következhetne be az a helyzet,mint jelenleg,hogy az általunk választott és általunk hatalommal felruházott “vezetők”, a “mi érdekünkben”, kisajátítsák a jogot,hogy felettünk, helyettünk döntsenek a sorsunkról.
  Nos, emlékeztessük őket, Petőfi Sándor versével arra,hogy bizony tévednek!
  További erőt,kitartást kívánok Dr. Füllmichnek és kollégáinak!

  “Föltámadott a tenger,
  A népek tengere;
  Ijesztve eget-földet,
  Szilaj hullámokat vet
  Rémítő ereje.

  Látjátok ezt a táncot?
  Halljátok e zenét?
  Akik még nem tudtátok,
  Most megtanulhatjátok,
  Hogyan mulat a nép.

  Reng és üvölt a tenger,
  Hánykódnak a hajók,
  Sűlyednek a pokolra,
  Az árboc és vitorla
  Megtörve, tépve lóg.

  Tombold ki, te özönvíz,
  Tombold ki magadat,
  Mutasd mélységes medred,
  S dobáld a fellegekre
  Bőszült tajtékodat;

  Jegyezd vele az égre
  Örök tanúságúl:
  Habár fölűl a gálya,
  S alúl a víznek árja,
  Azért a víz az úr!”
  (Petőfi Sándor)

 4. Nagyon de nagyon jo es reszletes osszefoglalasa a jelenlegi helyzetnek…!Dr.Reiner Fullmich es kis csapata oriasi munkat vegez es a legnagyobb elismeres es tisztelet mindnyajuknak erte ..!De azt meg kellene ertenie mindenkinek vegre mar hogy gyozni csak ugy tudnak ha nem valami karba tett kezzel varjak az emberek toluk a csodat hanem ki amiben tud/ott ahol o van megteszi azt a keveset legalabb amit o is meg tud tenni.
  Ha mast nem tud akkor nem vasarol multi cegektol-olyanoktol akik kotelezik dolgozoikat erre az un . oltasra- -nem fizet bankartyaval-nem rendel meg ujsagot-lemod TV-szolgalltatast – kitart-batorit es segit ahogyan tud masokat …..vagy ha mast nem akkor vesz egy Van Morrison CD …stb…stb…
  Haboru van-ez teny-a legembertelenebb es legaljasabb haboru az emberiseg torteneteben-Nem midenki kepes a harcra /az elso vonalokban valo kuzdesre -de
  legalabb egy passziv ellenallastra -arra azert mindernki kepes .Nem vitas hogy a gonoszsag az bukni fog -Mindenki tegye meg azt amit o meg tud tenni es kitartassal es osszefogassal -a Joisten segitsegevel gyozni fogunk.

 5. Most néztem meg a videót…. elsírtam magam a végén….
  Az Úr Isten áldja meg az ilyen zseniálisan okos, erkölcsös és hitében ilyen erős embereket!
  Ezer köszönet és minden tisztelet az oldalon szereplő-, emberiségért küzdő összes magyar orvosnak is, ez a kitartó, fáradhatatlan küzdelem a részükről már bőven túlmutat az orvostudományon! Remélem, hogy az idő elteltével egyre többen csatlakoznak hozzájuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük