Jens Ahrends képviselő Alsó- Szászország

Németországban a teljes népesség majdnem 70%-a oltva van de az esetszámok rosszabbak mint 2020-ban!

https://www.bitchute.com/video/Ew6zUYJeveKO/


12 thoughts on “Jens Ahrends képviselő Alsó- Szászország

 1. Hát ez már egy régebbi videó. Azóta már el is fogadták a kötelező oltásokat Februártól 🙁

  1. RE: “Azóta már el is fogadták a kötelező oltásokat Februártól”

   Az Új Világrend Nagy Átállítósdi Stasiland (post-?) Merkelisztánban ezidáig még nem (törvénytervezetről van szó, egyelőre) – bár nem kevesen (értsd: control-freak mentális & morális fekete lyuk megvezetett barom tömeg!) valóban erre vágynak…Maga is?

   felettébb bíztató a hozzáállása…

   az osztrákoknál (ellentétben sokakkal, nekem nem ‘sógoraim’) tegnap mondott le a Schallenberg nevű ÖVP véglény, rábízva a zsidó fejlesztésű Covid-méreginjekciózás (1) komcsi-náci piszkos munkáját a belügyes K. Nehammer-re –
   https://www.cbc.ca/news/world/austria-chancellor-resigns-alexander-schallenberg-1.6271274

   ‘mindössze 52 napja van hivatalban, de máris lemondhat, és átadhatja posztját Karl Nehammernek. A koalíciós partner Zöldek állítólag már bele is egyeztek a váltásba.’
   https://www.portfolio.hu/gazdasag/20211202/lemond-alexander-schallenberg-osztrak-kancellar-514218

   propagengszter pressztituált sulykolósdi –

   “Vaccination could become [!] mandatory in Germany from February, Angela Merkel has said, as she announced what her successor as chancellor, Olaf Scholz, described as “a lockdown of the unvaccinated.”
   https://www.theguardian.com/world/2021/dec/02/germany-could-make-covid-vaccination-mandatory-says-merkel

   (1) Árulkodó fénykép: (jud)EU(ssr) chief shiksa U. von der Leyen & the jew ‘medicine man’ A. Bourla from Thessaloniki
   https://antiempire.b-cdn.net/wp-content/uploads/2021/11/11.jpg

   Ugyanitt: Ugur Sahin & Özlem Türeci (BioN)Tech “rokonszenves, cuki pofák” – számomra nem (vö. török-görög (thessaloniki) területről érkező ún. dönme(h) kripto-zsidó) . Egyébként a “miKatink” főnökei…
   ttps://www.atlanticcouncil.org/wp-content/uploads/2021/11/2021-09-17T111301Z_1631877177_DPAF210917X99X255912_RTRFIPP_4_SCIENCE-MEDICINE-1024×576.jpg

   [Albert Bourla – Pfizer], along with BioNTech co-founders Uğur Şahin and Özlem Türeci will receive the Atlantic Council’s Distinguished Business Leadership Award on Wednesday, November 10 [2021].
   https://www.atlanticcouncil.org/blogs/new-atlanticist/pfizers-albert-bourla-on-how-the-pandemic-ends/ 2021.11.09.

   Bourla szerepel még az izraeli Genezis Díj Alapítvány jelöltjei között, olyan túllihegett csepűrágók mellett, mint sacha baron cohen (borat) és scarlett johansson (az idióta marvel agymosósdi franchise natasha romanoff-ja aka ‘fekete özvegy’)…
   https://www.timesofisrael.com/pfizers-bourla-nazi-hunter-klarsfeld-on-shortlist-for-genesis-prize/ 2021.10.21.

   ‘President Vladimir Putin awarded [Alexander] Gintsburg [of Gamelaya Institute] the Order of Alexander Nevsky. The honor was bestowed upon the beloved scientist in recognition of his “years-long dedicated work.”’ TASS – 2021.11.08.
   https://anti-empire.com/big-brain-behind-sputnik-v-receives-fancy-award-from-putin-minutes-after-call-for-apartheid-against-the-unvaxxed/

   https://www.jpost.com/50-most-influential-jews/vying-for-vaccine-642120 2020.09.19.

   https://www.timesofisrael.com/israels-hadassah-says-its-involved-in-development-of-russian-covid-19-vaccine/ 2020.08.11.

    1. Én egyáltalán nem vágyom a kötelező oltásra. Aki szeretné oltassa be magát.
     Mi a véleménye a már Magyarországon is benyújtott nyilatkozatról miszerint legkésőbb február 28-ig tegyék kötelezővé Magyarországon is a kötelező c. oltást!?

     1. Bár nem jelölt meg hivatkozást, de emlékeztem, hogy valahol már olvastam erről –

      Bővebben itt:

      https://www.parlament.hu/irom41/17701/17701.pdf

      https://civilekatisztanlatasert.hu/szekely-sandor-fuggetlen-hazaarulo-es-covid-fasiszta-iromanya/

      https://igenszolidaritas.hu/legyen-kotelezo-a-covid-elleni-oltas 2021.11.25.

      Fejlemények:

      A független parlamenti képviselő a minap határozati javaslatban szorgalmazta a kötelező Covid-oltást. Kiderült, azóta ő és családja is kap fenyegető üzeneteket oltásellenes emberektől [No, persze!]. Székely Sándor rendőrségi feljelentést tett.

      Pártja, [a volt maszopos, brüsszelita alkesz Szanyi Tibor vezette] Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) teljes szolidaritásáról biztosította képviselőjét, jelezte, senkit sem lehet politikai véleményéért következmények nélkül életveszélyesen megfenyegetni. Előzőleg egyébként a párt kérte fel a képviselőt [!] a határozati javaslat benyújtására.

      Miután Rogán Antal miniszter hétfőn jelezte, hogy a kötelező oltás elrendelését a kormány nem tervezi, sajtótájékoztatóján Székely Sándor kedden arról beszélt, hogy egy makacs, oltásellenes csoport tartja fogva a kormányt.
      https://24.hu/belfold/2021/11/30/halalosan-megfenyegettek-az-oltasparti-kepviselot/

      +

      A Polgári Választ alapító politikus arról tájékoztatott a közösségi oldalán, hogy felvette a harmadik vakcinát, továbbá határozati javaslatot nyújtott be az Országgyűlésben, amely minden képviselő számára kötelezővé tenné legalább az első két oltás beadatását.
      “Tudom, hogy képviselőtársaim az elmúlt tíz hónapban túlnyomórészt már felvették a vakcinát. Most azonban itt az ideje, hogy egy jogi aktussal jelképesen is közösséget vállaljunk azokkal a honfitársainkkal, akik a járvány elleni küzdelem során felelősen jártak el, és bátorítsuk a kételkedőket”
      – közölte Bencsik János.
      Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a napokban interjút adott az osztrák Kuriernak, és elmondta: a parlamenti képviselőknek azért nem tették kötelezővé az oltást, mert erről nem dönthetnek alkotmányos okokból kifolyólag. 
      https://index.hu/belfold/2021/11/16/parlamenti-javaslat-keszult-a-kepviselok-kotelezo-oltasarol-bencsik-janos-koronavirus/

      A fenti két véglény (és a mögöttük álló kanális pártocskák) beadványának megvitatására egyelőre, a 2022. áprilisi választásokig nem látok politikai akaratot. Jelenleg tehát ez “vihar egy kávéscsészében” – úgy is állok hozzá.

 2. Kapcsolódó cikk:
  Smoking gun confidential Pfizer document exposes FDA criminal cover-up of VACCINE DEATHS… they knew the jab was killing people in early 2021… three times more WOMEN than MEN
  https://www.naturalnews.com/2021-12-02-smoking-gun-pfizer-document-exposes-fda-criminal-cover-up-of-vaccine-deaths.html

  (Tetten érés: Egy bizalmas Pfizer-dokumentum leleplezi, hogy az FDA (amerikai gyógyszerügynökség) bűnös módon eltitkolta az oltások okozta haláleseteket. Tudták már 2021 elején, hogy az oltások embereket ölnek, háromszor több nőt, mint férfit.)

 3. Nagyon sok az ellentmondás az oltást és a “védettséget” illetően, a józan paraszt ész is azt diktálja h. helyezkedjünk megfigyelő álláspontra. Az én környezetemben az oltottak több mint fele elkapta a koronavírust a vakcina felvételét követően. Én tavaly átestem a fertőzésen enyhe tünetekkel, idén költséget nem kímélve elvégeztettem a T és B sejtes immunitás ill. az antitest vizsgálatot több alkalommal. Előbbi két mutató pozitív lett, sőt! egyre erősödik, viszont antitestek gyakorlatilag már a fertőzés után egy hónappal sem voltak, és több helyen is olvastam, h. az antitest sokkal inkább patológiás mutató mintsem védettségi. Ezt az én esetem is igazolja, ugyanis a párom augusztusban oltottan középsúlyosan megbetegedett covidban, sem én sem a kisfiam nem kaptuk el, holott nem viseltünk maszkot, együtt aludtunk, együtt ettünk napokig, mire kiderült h. nem influenzás hanem covid fertőzött. Értelmes ember még egy egyszerű háztartási eszközt sem vesz meg mielőtt alaposan át nem olvassa más vásárlók véleményét a termékről ill. össze nem veti a paramétereit más termékekkel. Kiváltképp ha az egeszsége a tét…

 4. Vajon nem késő a racionalitást szembefordítani egy technofeudális elit tébolyult ámokfutásával? De lehet nem megtenni? Nagyon alábecsültük a hipnozőrt. Lehetséges-e a metaverzumában élő többséget visszanyerni az ésszerűségnek, amíg a metaverzum a valóság minden jelenségét gépiesen és emberi tudattal érzékelhetetlenül rövid időn belül rögtön átképezi és átértelmezi? Az oltás azért nem működik, … mert nem vetted be a következő adagot, …. mert nem kellő gyakorisággal oltakozol,… mert nem mindenki kellőképpen oltott, …. mert a technológia eme új csodájával szemben még vannak gyanakvó, szubintelligens csoportok…. mert az oltás működik, “csak a hatékonyságát feltételező körülmények nem teljesülnek.”, és miután a “hatékonyságához szükséges körülmények teljesültek”, akkor majd újabb körülmények nem teljesülnek…. tehát az oltás működik, és ha még vannak hiányosságai, akkor is: ez egy új technologia, és kellő körültekintéssel továbbfejlesztett változata mindenképen működik majd… Lehet-e számonkérni bárkitől is, hogy az idő szorításában csak “elnagyoltan tökéletes oltást” (mostly perfect) állított össze? Nem látom, hol lehet áttörni a metaverzum belső koherenciáját, mint ahogy nem lehet és nem szabad áttörni a népmese folyamatát: lehet, illendőségből is, most már hagyni kell, hogy az elbeszélő elbeszélje, – felesleges közbeszólni, hogy hangyák nem beszélnek, és a kövületek nem bizonyítják hétfejű sárkányok létezését. De lehet nem közbeszólni? A mese végén az oltásnak mindenképen győzni kell a csúnya, gonosz vírussárkány felett, akinek, ha levágta egyik fejét, rögtön másik (hét) nőtt a helyébe. Az elbeszélő majd megtalálja a megoldást, előreláthatólag csak kesztyűt vált.

 5. Egy ember hosszabb időre elutazik, és a macskáját a testvérére bízza. Hónapok után hazatér és azonnal felhívja testvérét, hogy becses cicája iránt érdeklődjön.
  – Hogy van az én csacska-macskám?
  – A macska megdöglött.
  Az ember elnémul, majd korholni kezdi testvérét, mert túl részvétlen, érzéketlen és száraz.
  – Lehettél volna sokkal kíméletesebb. Először azt kellett volna mondanod, hogy a macska fent van a háztetőn, és nem akar vagy nem tud lejönni. Másnap ismét hívtalak volna, és akkor azt mondtad volna, hogy leesett a tetőről, és most az állatorvosnál van, talán műtét alatt. Akkor harmadik nap ismét hívtalak volna, és azt mondtad volna, hogy az állat sajnos elpusztult. Így kellett volna.
  A testvére elgondolkodik, majd elnézést kér részvétlensége miatt.
  – Édesanyánk hogy van? – kérdi most enyhültebben emberünk.
  – Fent van a háztetőn, és nem akar lejönni.

  El nem tudom képzelni, hogyan lehet a „vakcina.dogmából” kommunikációs szinten kievickélni. Hasonló, értelmezhetetlen, majdhogynem paródiába illő kijelentésekre számítok.

 6. “Áttörések”?! Ugyan, kérem! Merő eufémizmus és neurolingvisztikai programozás. A méreginjekciótól hullanak az emberek, mint a legyek, nem egy számítógépes program által generált kamuvírustól vagy a média által gerjesztett kamujárványtól.

  Itt TUDATOS ÉS SZÁNDÉKOS NÉPIRTÁS folyik, ezen nincs mit szépíteni! A parancsot a pszichopata politikusok adják ki, a végrehajtók pedig a Big Pharma markában dr. Mengelét játszó “orvosok”.

 7. Jó estét mindekinek, az szeretném kérdezni, hogy hol lehet Ivermektint vásárolni ?
  Tisztelettel, Miki

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük