Joachim Kuhs: Becsaptak, átvertek, hazudtak – a Corona kártyavár összeomlik

Joachim Kuhs költségvetés-politikai szóvivő és az AfD EU-parlamenti delegációjának vezetője az alábbiak szerint kommentálta azt, hogy az EMA elismerte a téves információkat a Covid-19 elleni oltások hatékonyságával, vagy inkább hatástalanságával kapcsolatban:


Kedves kollégák, kedves barátaim!

A múlt hónapban hét kollégámmal levelet írtunk az EMA-nak – az Európai Gyógyszerügynökségnek. Ez nem szokatlan, mert ez a mi feladatunk: rendszeresen írok leveleket a Bizottságnak és osztályainak. Ebben a levélben, amelyet a szöveg alatt linkeltem, komoly aggodalmunkat fejeztük ki a Covid-19 vakcinákkal kapcsolatban. És most jön a meglepetés: mert az EMA megerősíti azt, amit eddig is tudtunk, hogy a vakcinák nem a fertőzések megelőzésére szolgáltak. Csak egyes kiszolgáltatott személyek immunizálására engedélyezték őket.

Kedves barátaim, az a tény, hogy az EMA ezt nyíltan beismeri, szenzáció.

Ez azt jelenti, hogy az orvosnak meg kell határoznia, hogy egy adott személy fokozott kockázatnak van kitéve, ha megkapja a Covidot, és ha a válasz igen, akkor és csak akkor kaphat védőoltást.

Gyakorlatilag senki sem volt 60 év alatti fokozott kockázatnak kitéve. A kockázati csoport bizonyos autoimmun betegségekben szenvedők, éppen kemoterápián átesett emberek és idősek kis csoportja volt. Ennek ellenére a kormányzati hatóságok Európa-szerte – ideértve a Parlamentet is – felszólították az embereket, hogy oltassák be magukat.

És kedves barátaim, valószínűleg még emlékszel az okokra: oltsd be a kollégáidért, tedd meg a szomszédaidért, tedd meg a szüleidért vagy nagyszüleidért.

Így hangzottak azok a Covid-19-reklámok, az egész-oldalas hirdetések és a személyes levelek, amelyek a postaládámban landoltak. A lényeg mindig ugyanaz volt: erkölcsileg kötelesek vagyunk beoltatni magunkat, hogy megóvjunk másokat.

Ennek kikényszerítésére egy QR kódot vezettek be, ami nélkül sehol nem engedték meg a hozzáférést. Sem a munkahelyen, sem a sportklubban, sem a gyerekek úszásoktatásán, sem az étteremben.

Ha most, kedves barátaim, az EMA megerősítései fényében nézzük ezeket a QR-intézkedéseket, azt látjuk, hogy ez is teljes hülyeség volt. Ha valaki csak egy oltást kaphat, hogy megvédje magát, akkor teljesen mindegy, hogy beoltott vagy beoltatlan ember lép be az étterembe, sportklubba. Az oltás nem akadályozza meg a fertőzést. Pont! Bármennyire is polemizál ez ellen Pistorius úr.

Az EMA válaszával hivatalossá vált: az egész Covid-politika nem tényeken alapult. Ezt eddig is tudtuk, és az EMA most megerősítette.

Valójában mindannyiunkat becsaptak a kormányok azzal, hogy kapjuk meg ezt az injekciót.

És mint mindenki tudja, itt nem egy évek óta ismert oltóanyagról volt szó, hanem egy új kísérleti MRNS vakcináról, amelyet nagyon rövid időn belül hoztak piacra, így – láthatjuk: – a közép- és hosszú távú hatásokat senki nem tudhatta.

Világszerte több halálesetet látunk, amelyek állítólag megmagyarázhatatlanok. (KSM: Míg a „covidtól” világszerte „csak” HÉT millióan haltak meg, – mert a nagy vakcinaüzlet sikeréért a WHO-protokoll TILTOTTA a meggyógyításukat, például ivermektinnel, – a „covid-oltásoktól” TIZENHÉT millióan haltak meg!) Ez a többlethalálozás röviddel az oltási programok megkezdése után kezdődött, és még mindig tart.

A turbórák, a hormonális rák, a hormonális problémák, például a meddőség és a vetélések, valamint a szívbetegségek növekedését is tapasztaljuk. Különös egészségügyi problémák teljes listája, amelyek nem sokkal az oltások után kezdődtek… – Csak véletlen egybeesés, ahogy a kormányok el akarják hitetni velünk?

Hihetetlen, polgártársaim, és azt kérdezem magamtól: – Hogyan úszhatják meg a kormányok?

Ha Ön, kedves barátom, bevesz egy egyszerű fájdalomcsillapítót, és elolvassa a betegtájékoztatót, a lehetséges mellékhatások hosszú listáját fogja látni. Miért nem említették az oltási kampányok során az új oltások lehetséges és – mint tudjuk – nagyon jól ismert mellékhatásait? Miért állították a kormányzati weboldalak, és állítják ma is, hogy terhes nőként biztonságos oltást kapni?

Engedjék meg, kedves barátaim, hogy egy kicsit mélyebbre menjek.

Nemzeti és európai szinten is léteznek adatbázisok, amelyekben többek között A gyógyszerek mellékhatásait rögzítik. És ez jó dolog, mert az egyik legfontosabb szempont a polgárok számára, amikor eldöntik, hogy be kell-e szednie a gyógyszert vagy sem, be kell-e oltatnia magát vagy sem, melyek a lehetséges kockázatok és mellékhatások! És minden alkalommal, amikor egy gyógyszert reklámoznak, akkor a következő tájékoztatást kapja: „Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét!”

Most pedig ez kezd izgalmassá válni, mert az EMA a levelében megemlítette, hogy számos bejelentésre számított az oltás alatt vagy röviddel azután bekövetkezett megbetegedésekről. Ez ésszerű megfontolás, mivel a legtöbb allergiás reakció az allergénnel való érintkezést követő 20 percen belül, 2 órán belül jelentkezik. A rendszeres védőoltások mellékhatásai, amelyeket gyermekeink kapnak, általában 1-2 napon belül jelentkeznek!

És most valami nagyon furcsa történik. Bármi, ami az mRNS-oltást követő 14 napon belül történik: mellékhatások, sőt halálesetek tekintetében, nem kerül be az adatbázisba.

Ami még rosszabb: egyszerűen tagadják és elhallgatják; azzal magyarázták, hogy állítólag tíz-tizennégy napba telne, amíg a vakcina tüskefehérjéket termel. (KSM: Maga a tüskefehérje is mérgező, mint már rég bebizonyosodott!) És hogy az oltást kapott személyeket az első 14 napon belül „nem oltottként” kell megjelölni!

Micsoda őrület, de módszeres őrület!

A különböző országokból származó jelentések azt mutatják, hogy sok haláleset következett be az oltást követő két héten belül, de ezeket a jelek szerint helytelenül sorolták be a „be nem oltott halálesetek közé”. Ezért nem végeztek boncolást (KSM: …mert a WHO TILTOTTA!) annak megállapítására, hogy a vakcina felelős-e a halálesetért. Szándékosan félrevezettek minket!

És mi történt a bejelentett mellékhatásokkal az oltást követő első 14 napon belül? – Nem is voltak nyilvántartva. Egyszerűen Covid-tünetként határozták meg őket. Bevezették a Long Covid kifejezést.

És így jön létre a csodálatos hatás: a mellékhatások adatbázisa szinte üres marad. Minden arra utal, hogy az oltás biztonságos. Micsoda hiba!

És kedves barátaim, sajnos. ez még nem minden: – szándékosan becsapnak minket! Lehet, hogy a múlt héten hallotta a hírekben, hogy a VAERS – az Egyesült Államok Kábítószer-mellékhatások Adatbázisa – két nyilvántartással rendelkezik. Az egyik nyilvános, a másik pedig zárt, és csak a nagy gyógyszergyárak és egyes kormányzati szervek számára hozzáférhető. – Ez Európában is előfordul? Németországban? – Nem lennék meglepve. Sajnálatos módon.

És most felteheti magának azt a kérdést, hogy az EMA hogyan tudta fenntartani a vakcinák forgalomba hozatali engedélyét, ha nem történt meg a kockázatok pontos nyilvántartása?

Miért engedték meg a kormányoknak, hogy népszerűsítsék a Covid-oltást a nagy médiakampányokban a covid-terjedés megelőzéséről szóló szlogenekkel, amikor ez tényszerűen hanis?

Kedves barátaim, annyi kérdés merül fel, hogy kollégáimmal úgy döntöttünk, hogy újabb levelet írunk az EMA-nak. Legközelebb részletesebben kifejtem. Le kell leplezni ennek a Covid-botránynak az alapját, és felelősségre kell vonni a felelősöket!

Sok szerencsét kívánunk!

Üdvözlettel: Joachim Kuhs


8 thoughts on “Joachim Kuhs: Becsaptak, átvertek, hazudtak – a Corona kártyavár összeomlik

 1. “Gyakorlatilag senki sem volt 60 év alatti fokozott kockázatnak kitéve. A kockázati csoport bizonyos autoimmun betegségekben szenvedők, éppen kemoterápián átesett emberek és idősek kis csoportja volt. ”
  Ebből az következik, hogy 60 év felett bárkire ráfogható, hogy kiszolgáltatott. Milyen alapon??? Például a 60 év feletti politikusok is az idősek kis csoportjába tartoznak.
  Mi a különbség a politikus és az autoimmun, stb. csoport között? Különösen átfedésnél.
  A kockázatos 60 év feletti autoimmun beteg, ha politikus, akkor nem kockázatos.

  Mire való az oltás? Az oltás túlélése épen-egészségben egy jelentős kockázat, nagyon kicsi a valószínűsége.
  Úgy látom, az oltás funkciójának megértése nagyon lassan történik, már ha szándékoznak erre a kérdésre válaszolni. Akkor is, ha máshol nem kötelező, nem kötelezhető, nem úgy, mint nálunk.
  Az oltási lehetőség mantrázása se kötelező, egy definiálhatatlan “kockázatra” hivatkozva. Sőt.

 2. Féligazság. Ha egy lövés káros bárkire is, márpedig káros. miért kellene megkapnia bármilyen csoportnak is? A másik: miért az orvos döntene, hol van az önrendelkezés joga, bár ehhez pontos tájékoztatás és nem félrevezetés kellene. Oltassuk be magunkat, hogy megvédjük a másikat??? Csak költői: akkor az oltás mitől a f@sztól is védi meg az embert, ha még az oltottakat is nekünk kell(ene) megvédeni?

 3. Hagyjuk már a hazudozást !!!

  Az oltóanyagok kifejlesztői pontosan TUDTÁK, hogy egy többfunkciós BIOFEGYVER kifejlesztésén dolgoznak.
  Egyes tételek konkrátan ÖLTEK. Más tételek nem ölték meg az áldozatokat, de Bluetooth jeleket kibocsátó droidot csináltak belőlük.
  Aki nem hiszi, töltse le a Google Appstore-ból az ElectroSmart és a Bluetooth Scanner alkalmazásokat.
  A listákon megjelenő, a dnschecker.org és a macvendors.com oldalakon nem beazonosítható jeleket bocsátják ki az “oltottak”…
  Esetleg nézze meg ezt a kísérletet: https://comusav.com/BLUETRUTH/
  Minden más csak hazudozás.

 4. Nem csak egyszerűen felszólították az embereket, hogy oltassák be magukat! Hanem megzsarolták, a munkáltatókon keresztül! Mert aki nem oltatott azt kirúgással fenyegették!!! A WHO protokollal pedig szó szerint gyilkoltak!!! És ezt végre hajtották , a kórházakban, ezért volt annyi halott, akkoriban! Ez egy nemzetközi emberiség ellen,, elkövetett bűncselekmény, amit a , kormányok segítségéve hajtottak végre!!! A bűnösöket valóban egy új Nürnbergi eljárásban kell felelősségre vonni!!!

 5. “hogy a vakcinák nem a fertőzések megelőzésére szolgáltak. Csak egyes kiszolgáltatott személyek immunizálására engedélyezték őket.”
  Ha egy vakcina nem előzi meg a fertőzéseket, akkor hogy immunizálna kiszolgáltatott személyeket? Úgy látszik az EMA-nal is “agysebészek, és atomtudósok” dolgoznak….

  1. Az immunizáláshoz:
   -ha megcsíp a macska bolha másodszor, akkor is lesz rá azonos reakció, mint először,
   -ha valaki étel allergiás, azt jelenti, hogy ha ismét eszik az adott ételből, megint allergiás lesz,
   -a romlott ételtől is újra meg újra meg kell szabadulni.
   Nincs tolerancia. A rosszat, a bántást, az ártót nem kell a következő alkalommal se tolerálni.
   Hol van az immunrendszer? Sose volt, nincs. Hülyeség az ‘elmélet’.

  2. “BAKTÉRIUMOK ÉS GOMBÁK IZOLÁLÁSA ARCMASZKOKRÓL A COVID-19 VILÁGJÁRVÁNY IDEJÉN” bejegyzés alatt jelent meg Dr. Cowan gondolatainak átadása a baktérium témával kapcsolatban.

   Leírom, az én logikai szűrőmön keresztül értelmezve a példát, ami eszembe jutott.
   A penészgombák, amiket egyébként alapból nem eszünk meg, megjelenése jelzésértékűen mutatja, hogy valami romlásnak, bomlásnak indult. A bomlásnak indult dolognak nem igazán célszerű a belénk kerülése, és kiüríteni törekedik a test, ha ez megtörténik. Mondjuk egy hasmenéssel, amire pedig azt fogják mondani, hogy coli baktérium fertőzést kaptunk, tehát öljük meg a coli baktériumot is.
   Akkor hogyan toleráljuk az ártót és mi fog ártani?
   Egyébként pont azért “fertőtlenítünk”, főzünk, stb.,hogy az ilyen élve bomló dolog ne kerüljön belénk.

   Nagy hálával és szeretettel kívánok jó pihenést Dr. Cowannak is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük