21 thoughts on “Dr. Szilák László: A vakcina utóhatásai

 1. Csak az első 10 percet bírtam végignézni, mert ez a szakértő nagyrészt a mainstream narratívát szajkózza az állítólagos kovid vírusról – amit bizonyíthatóan számítógépes szoftverrel generáltak ismert DNS-szekvenciákból, és a mai napig nem izoláltak hitelt érdemlően! – meg az általa okozott tünetekről/betegségről. Miközben az úr szakmai zsargonnal kábítja a laikus közönséget (jól bevált marketingfogás), nem veszi, vagy nem akarja észrevenni a nyilvánvalót: az állítólagos kovid és variánsai által okozott tünetek kimondottan az oltásnak becézett méreginjekciók következményei, mert padlóra küldik az immunrendszert!!! Nem véletlenül nő az AIDS (szerzett immunhiányos szindróma!) és az agresszíven terjeszkedő rákos esetek száma robbanásszerűen az oltottak között! Nyilván nagyon sok függ a páciensek egészségi állapotától, korától, és attól is, hogy mit és milyen arányban tartalmazott a beléjük fecskendezett kotyvalék.
  A szakértő úr vegye a fáradságot, és olvassa végig a Pfizer-dokumentumokat, amelyeket a cég 75 évre titkosítani akart – vajon miért? -, és végül bírói végzéssel kötelezték a teljes dokumentáció, sok tízezer oldal közzétételére. Amikor elszánt szakemberek átrágták magukat az eddig publikált többezer oldalon, elborzadtak!

  Tisztelt Szakértő Úr, itt nem kovid van, hanem szintetikus szerekkel végrehajtott transzhumán génmanipuláció, a nürnbergi törvények által tiltott globális emberkísérlet, valamint különböző mérgező anyagok kotyvalékával végzett szándékos népirtás! Sajnos úgy tűnik, minél több tudományos címe van valakinek, annál agymosottabb technokrata, és annál inkább nem veszi észre azt a bizonyos elefántot a nappaliban! Mint azok a bizonyos középkori tudósok, akik arról folytattak vérre menő vitákat, hogy hány angyal fér el egy tű hegyén…

  Nem poszt-kovid klinikákat kell nyitni, hanem az oltáskárosultakat rehabilitáló klinikákat! Nincs helye további mismásolásnak, elkenésnek, kimagyarázásnak! Itt a bőrünkről van szó, az Önéről meg a családjáéról is, tisztelt uram! Ideje lenne végre felébredni a tagadásból és a kognitív disszonanciából, különben valamennyien megyünk a levesbe, tudományos címekre való tekintet nélkül!

  1. Így van! Sajnos úgy néz ki, hogy még mindig nem akarnak a teljes igazság mögé beállni!

 2. Arról nem beszél a doktor úr, hogy ezeknél a szereknél nem a fogékonyságról van szó, hanem arról, hogy valaki placebót kapott, vagy sem! Mivel a cél nem a védelem a nátha ellen, hanem a népességcsökkentése és ezért, hogy ne legyen túlságosan feltűnő az oltás utáni nagyszámú gyors halálozás és bizalmat is kiépítsenek az “oltásokkal” szemben, igen nagy százalékban placebót tartalmaztak a szerek. Az mRNS technológiában eleve az a lényeg, hogy az beépül a sejtmag DNS-ébe és magát a sejtet állítja át az idegen fehérje termelésére, miután kiütötte abban regeneráló programot. Tehát ez nem fogékonyság kérdése, hogy megbetegszem-e és a szervezetem ezt cselekszi-e, hanem az, hogy azt az anyagot kapta-e meg az illető vagy sem. Mivel ugye mindannyian emberek vagyunk és a biológiai működésünk ugyanolyan, ebben az esetben nem érzékenység kérdése. Ráadásul pl a pfizer és a többi mRNS injekciók kutatásait végző független kutatók már azt is kimutatták, hogy ezekben a szerekben a hatóanyagtartalommal is játszottak/kísérleteztek, ami azt jelenti, hogy a tartalmuk 50-100-150-200 mikorogramm (?) hatóanyagot is tartalmaz. Vagyis akik kevesebbet kaptak, azok enyhébb azonnali mellékhatásokkal, akik többet azok súlyosabbakkal találkoztak. Előbbieknél elhúzódik és középtávúvá válik a súlyos, halálos “mellékhatás”, a többieknél rövidtávúvá. Ezenkívül még azt is felfedezték, hogy egyéb súlyosan mérgező anyagokat is tartalmaznak a 3-as sorszámmal ellátott fiolák, amik az oltás utáni néhány napban már halált okoznak.

 3. Jó beszélgetés volt!
  A nagy baj az, hogy nem gyógyító vagy megelőző céllal akarják beoltani az egész emberiséget, hanem pont ellenkezőleg.
  Népesség csökkentő célzattal!
  Ezek a vakcinák tökéletesen alkalmasak a népírtásra!
  De nem azonnal akarják megfelezni vagy meg tizedelni a népességet, hanem majd 2-3-4-5 év elteltével szépen lassan kiírtja az embereket amikor már nem is gondol senki arra hogy ez a vakcinának a következménye lehet.
  Akik meg koentóznak azokkal meg az a baj, hogy mindrn egyes szavát elhiszik a tévéből ránk öntött propagandának és híven vakon követik az utasításokat.
  Nem gondolkodnak egy percet sem és el sem tudják képzelni hogy a háttérhatalmaknak nem a nép érdekeit nézik hanem kizárólag a saját terveik alapján megalkotott folyamat megvalósításának céljait!

 4. Remélem sok oltotthoz eljut ez a nagyon jó beszélgetés, és megosztják az észrevételeiket, habár az interjú alany ellenérdekelt a vírus nem létezésének kommunikálásában.
  A kimaradt részt pótolja a Dr. Tom Cowan április 1-i videó (kommentben csatolva a Biolaborok Ukrajnában videóhoz), a régi „vírus” iskola alapján dolgozók állításainak lereagálása a fiatal szakmabeli szereplők által. Ez a videó is csak egy hozzáadott részlet a Covid-19 titkaihoz.
  A videóban szó esik arról, hogy még egyetlen emberből se sikerült kimutatni vírusokat (izolálni, reprodukálni). Maga az eljárás, amivel az un. vírus elkészítése (kimutatása) készül, érvénytelen tudományos módszerekkel történik, valójában igazolhatatlan belemagyarázás. Annyi műveletet végeznek a sejt anyagokkal (pl. dehidratálás etanollal), és olyan anyagokat adnak a mintákhoz (pl: ólom, mangán, uránium, osmium, tungsten) ami mind-mind megváltoztatja a sejtek térszerkezetét, és egyéb tulajdonságait, annyira, hogy a látható hatásokat nem lehet bizonyíthatóan a kiinduló helyzetnek tulajdonítani.
  (51:24-57) Szó esik arról, hogy Dr. Lanka például bolti élesztő(yeast) sejt töredékekhez adásával (amiben nincs beteg emberi minta) elő tudott állítani egy pontosan olyan sejt állapotot, mint ami a „Covid-19 vírus” hatása. A tudósok a hozzáadott élesztő RNS-ére mondják azt, hogy ez a vírus RNS (a kettő kimutatottan 100%-ban azonos). Egyéb sejtkultúra adalék anyagok és hatásaik: Trypsin- (fehérje lebontó-ennek hatását hívják „spike proteint”-kimutatásnak), Amphotericin-B (vese elégtelenség okozó), Gentamicin (hatása vese pusztulás, ödéma, kiütések és viszketések).
  Azt már nem merem leírni, hogy az oltóanyag szérum miből és hogyan készül, pedig nemcsak Covid oltáshoz használják. (Dr. Lanka interjú)
  Pedig esetleges per indításnál a tájékoztatás hiányát kiegészíthetné (be nem mutatott potenciális mellékhatások eredete).

  1. Zseniális. A vírus-elmélet cáfolatának lényegét legprecízebben és legtömörebben kifejező magyar nyelvű összefoglaló.

   A hivatkozott videó (dr Tom Cowan által vezetett webinar) linkje, azok számára akiket érdekel, de nem találtak rá:
   Anti-Viral or Nonsense – Webinar From April 1st, 2022
   https://www.bitchute.com/video/qhyrm8C6nm2N/

 5. Tisztelt Cassandra !

  Helyettem tetszett leírni, én öt percet sem bírtam ! Jelentem, megpróbáltam, de nem megy.
  Amennyit, és amit hallottam, az bőven elég volt. Nulla !!! Amit Ön írt, meglehetősen pontos ábrázolása, a “tudomány zömének” a hozzáállásáról.
  Poszt-kovid klinikák !!!??? Mint ha valóban valami betegséget kellene gyógyítani ???????????????????
  No comment !

  1. Kedves G.I.!

   Örülök, hogy (ebben is) egyetértünk, és vannak még, akiket nem lehet elkábítani a tudományos szakzsargonnal. Ha valakinek, akkor ennek a szakértőnek mint biotechnológusnak kell(ene) a leginkább tisztában lennie azzal, hogy mi folyik itt. Ha nem teljesen agymosott technokrata, akkor valószínűleg tisztában is van, csak nem akarja kockáztatni az egzisztenciáját, ezért nem áll elő a farbával, hanem “megadja Istennek, ami Istené, a császárnak, ami a császáré”. Szánalmas helyzetkép a “tudomány” képviselőinek mentális és morális állapotáról (is).

   Üdvözlettel: Cassandra

   1. Kedves Cassandra !

    Nem tudom, hogy vissza néz-e ide, de csak leírom, nem feltétlenül válaszul, és nem csak Önnek, de mindenképpen komoly tanulságokkal.
    Időnként visszamenőlegesen is elolvasok kommenteket, illetve megnézem, hogy ki mit ír, mit véleményez ezen a honlapon.

    Számomra felfoghatatlan, hogy az ide írkáló emberek egy jó része, még azon “rágódik”, hogy kell-e oltás, másik nagy részük meg “kovidos volt” mert hát ugye “letesztelték”, és most posztkovid klinikákat keres, posztkovid “gyógyszerekkel”. Ezt ép ésszel egyszerűen nem tudom tolerálni. Ehhez szellemi fogyatékosnak kell lenni, nem feltétlenül alapfokon.

    Ezeknek az embereknek, ha soha nem hallották volna azt a szót, hogy kovid, eszébe nem jutna, hogy ő “kovidos volt”, legfeljebb az, hogy átesett egy nagyon erős, durva influenzán. Pont ! De nem, ők “kovidosak voltak”, és most tele a nadrág, mert “ki kell belőle gyógyulni” ! Abból ami nincs !!!??? Csak “gratulálni” tudok a résztvevőknek mind a két oldalról !!!
    A “betegnek” is, meg a “gyógyítóknak” is !
    Az igazi dögvész az az oltás, ha nem a szerencsések közé tartozik, akik placebót kaptak !? Ebből kivakarni valakit az a tudás, a többi mind csak ködszurkálás. Evvel együtt nem tudom nem megjegyezni újra, hogy aki ezt végig csinálta, annak meglehetősen alacsony az értelmi képessége, legyen felőlem summa cumme laude akár háromszor is bármiből !!!

    Üdvözlettel,: a PorSzem

    1. 2 db Phizer oltas után par hónappal veserákom lett.kivágták.rá fèl èvre ugyanott egy 4 cm-es újra.kivettèk most az egèsz vesèt.izületeim romokban alig tudok mozogni a fájdalmaktól.elötte makk egèszsèges voltam.hogyan tovább?

 6. Az 54 éves Corinne Hirt az oltás után teljesen béna lett. Most a család keményen küzd az oltásnak a mellékhatásának az elísmerése érdekében
  Forrás:
  https://www.srf.ch/wissen/corona/auf-der-suche-nach-anerkennung-nebenwirkung-oder-nicht-covid-geimpfte-im-ungewissen

  A gyereke is beteg lett, de annak az állapota egy kicsit jobb. A család minden tagja oltott, mert számukra a társadalmi szolídarítás nagyon
  fontos volt. A férjnek nincs baja.

  Mi a hölgynek a baja, aki az oltás előtt teljesen egészséges volt ? A szakmája physiotherapás volt.

  Ha pár métert megy, akkor teljesen kimerül és az agy nem kap elég energiát. A lábát fel kell emelni ( stuccolni ) és pihenésre van szüksége.
  Meg erős szívritmus zavarai vannak.

  A nagyokosok ajánlottak neki valami sz’r gyógyszert, de az nagyon rosszat tett a hölgynek. Mert még kórházba is került.
  A család Wald nevü falúban lakik, ami a Kanton Schwyz-hez tartózik.

  A betegpénztár elöször semmit sem fizetett. De most már valamivel hozzájárul a költségekhez.

  A Swissmedic a szokásos játékot üzi, hogy ez egy nagyon ritka mellékhatás. Ezért ezt még nem ismerték el. Meg az embertelen
  Swissmedic-ember a betegségnek a titoktartásával is hülyíti az embereket.

  De Corinne Hirt már megengedte, hogy a hívatalnok már nyílatkozhat a médiákban.
  Ezek a hatóságok azért reagálnak ilyen lassan, hogy az emberek olási hajlandékossága ne sérüljön meg.

 7. Az én párom tavaly febr.21- én kapta meg a második Pfizert márc.18- án meghalt.Megjegyzem 21 évig voltunk együtt és ezalatt az író alatt még egy Algopirint se vett be.46 éves volt.A halál okaként kivérzéses sokkot állapítottak meg.

 8. Meglehetősen érdekes az is, hogy a videó el lett távolítva ? Ez sokkal többet mond, mint ha ott hagyták volna !!!

 9. https://www.pokolafoldon.hu/blog/hackerek-feltortek-a-pfizer-moderna-pfizer-szervereit-az-osszes-oltoanyag-halalozasi-adat-most-mar-nyilvanos
  Hackerek feltörték a Pfizer, Moderna & Janssen szervereit! Az összes oltóanyag halálozási adat most már nyilvános Kiemelt
  Hackerek feltörték a Pfizer, Moderna & Janssen szervereit! Az összes oltóanyag halálozási adat most már nyilvános
  2022 január 12
  0 komment 36407 megtekintés

  Hackerek feltörték a Pfizer, Moderna & Janssen szervereit! Az összes oltóanyag halálozási adat most már nyilvános minden cégtől a hackereknek köszönhetően!

  JÓ HÍREK!!!! A hackerek betörtek az összes gyógyszergyár szervereibe és nyilvánosságra hozták az összes orvosi adatot a vakcinákról, hála Istennek!!!! A nagy ébredés elkezdődött!!! Küldjétek tovább ezt a linket mindenhová!!!!

  **Megjeleníti az egyes tételekhez/tételszámokhoz kapcsolódó halálesetek és fogyatékosságok számát = az egyik tétel/tétel relatív toxicitásának jelzése a másikhoz képest.
  **Senki sem tudja jelenleg az okát annak, hogy egyes kötegek/tételek miért járnak túlzottan sok halálesettel, fogyatékossággal és mellékhatással (akár 50 x). Amíg ezt nem tudjuk, a legjobb, ha óvatosak vagyunk.
  **[“Batch-code” = “Lot Number” = a szám, amelyet az oltási kártyára írnak.]

  Itt van a http://www.howbad.info oldal linkje, ahol az alábbiakban felsorolt élő linkek láthatók. Töltse le és mentse el az összes cikket, ha az oldal leállna!!!

  Nézze meg, ellenőrizze a köteg/tételkódját.
  Ez az oldal lelassulhat a nagy forgalom miatt. Létrejött egy biztonsági mentési webhely – HowBadisMyBatch.com a túlterhelés csökkentése érdekében Köszönjük .

  !! ÚJ: A kötegek/tételek lejárati listája megmutatja, hogy mely tételek biológiailag aktívak a placebóval szemben. Lásd a tétel lejárati dátumai oldalt.

  !! ÚJ: Nemek közötti különbségek a vakcina hatására. Lásd: Nemek szerint

  Adatforrás

  USA-beli adatok: Minden adat a VAERS-től származik, amely több mint 700 000 mellékhatás-jelentést tartalmaz a Moderna, a Pfizer és a Janssen Covid 19 vakcinákról az Egyesült Államokban.

  Külföldi adatok: A VAERS adatbázis immár az Egyesült Államokon kívüli országokban található Moderna, Pfizer és Janssen Covid 19 vakcinák adatait is tartalmazza . Ezek az adatok itt találhatók – Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) – az utolsó felsorolt ​​táblázat. Ezeket a nem hazai adatokat külföldi szabályozó ügynökségek nyújtották be, és körülbelül 1 000 000 mellékhatás-jelentésből állnak.

  Ellenőrizze a kötegkódot (tételszám)

  Moderna kötegkódok
  Pfizer kötegkódok
  Janssen kötegkódok
  Moderna (az USA-n kívül)
  Pfizer (az USA-n kívül)
  Janssen (az USA-n kívül)
  Legfrissebb információk a Boosterekről

  A hónap rossz tételei
  Változás a toxicitásban

  Kumulatív toxicitás az idő múlásával PDF
  VIDEÓ: A toxicitás változása a tételek között
  Halál sorsolás által PDF
  VIDEÓ: Nem GMP-kompatibilis tételek, amelyek halállal és rokkantsággal kapcsolatosak
  VIDEÓ: Team Enigma – Covid Vax Variability
  VIDEÓ: A VAERS szupermérgező tételeket mutat be
  A tételkódok kódolják a toxicitást?

  A Moderna 20A-21A toxicitási osztályozása a Covid-oltásokhoz PDF
  Moderna : Különböző toxicitások alfabetikus címkézése PDF
  Pfizer: Különböző toxicitások alfabetikus címkézése PDF
  VIDEÓ: A Pfizer tételszámai kódolják a toxicitás 1. részét?
  VIDEÓ: A Pfizer tételszámai kódolják a toxicitás 2. részét?
  VIDEÓ: A Moderna tételszámok kódolják a toxicitást?

  VAERS adatbázis

  Covid Tudományos Könyvtár
  Orvosok a VAERS-ről beszélnek
  VaersAnalysis.info

  Célunk, hogy a VAERS adatait hozzáférhető és hamisítatlan formában mutassuk be, amely az alábbi linkek segítségével könnyen ellenőrizhető

  Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS)
  1. oktatóvideó: Rossz kötegadatok kinyerése a VAERS-ből – halálesetek, fogyatékosságok, kórházi kezelések

  Booster Warnings by Month | Moderna | Pfizer | Janssen | Moderna (outside USA) | Pfizer (outside USA) | Janssen (outside USA) | Severe | Symptom | Treatment | Children | Clusters | All or Nothing | Time till onset | Gender | Geography | States | Causality | Japan | Sweden | Video Library | Case Reports | Lot Sizes | Lot Expiry Dates | Whistle Blowers | Data Cleaning | Background | Download Source Code

 10. https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/fauci-dicseri-kina-sanghaji-lezarasat-a-lezarasokat-arra-hasznaljak-hogy-beoltassak-az-embereket
  Fauci dicséri Kína sanghaji lezárását: “A lezárásokat arra használják, hogy beoltassák az embereket”
  Fauci dicséri Kína sanghaji lezárását: "A lezárásokat arra használják, hogy beoltassák az embereket"
  2022 április 15
  1 Komment 742 megtekintés

  Videó: Fauci kijelenti: “Lezárásokat használnak, hogy beoltassák az embereket”

  Anthony Fauci szerdán az MSNBC műsorában megjelent, és elárulta az igazságot a zárlatokról… hogy azok színházi céllal készültek, hogy az embereket rémületbe ejtsék, hogy beoltassák magukat.

  Amikor a műsorvezető Andrea Mitchell a Kínában kibontakozó zárlatos pokoli helyzetről kérdezte, Fauci tulajdonképpen dicsérte a kommunista kormány akcióit.

  Fauci kijelentette: “Kínának számos problémája van, amelyek közül kettő az, hogy a teljes lezárás, ami az ő megközelítésük volt, a legszigorúbb lezárás, amit az Egyesült Államokban soha nem lehetne végrehajtani. Bár ez megakadályozza a fertőzés terjedését, emlékszem, hogy korán azt mondták, és azt hiszem, pontosan, hogy jobban csinálják, mint bárki más”.

  Aztán jött a csattanó, amikor Fauci kijelentette: “A zárlatokat arra használjuk, hogy az embereket beoltassuk, hogy amikor megnyitjuk, ne legyen fertőzéshullám”.

  Teljesen figyelmen kívül hagyva a természetes immunitás fogalmát, Fauci hozzátette: “Mert a vírus immunológiailag naiv populációjával van dolgunk, mivel a zárlat miatt nem voltak kitéve a vírusnak”.

  A továbbiakban kijelentette, hogy a kínai vakcinák nem elég jók.

  “A probléma az, hogy az általuk használt vakcinák közel sem olyan hatékonyak, mint az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, az EU-ban és más helyeken használt vakcinák. Tehát nem rendelkeznek az optimális védettséggel” – állította Fauci.

  Majd így folytatta: “Emellett sok az idősebb lakosság, akik a legveszélyeztetettebbek közülünk, így ez kettős negatívumot jelent. Egyrészt nincsenek védett embereik, másrészt azok, akiknek a legnagyobb szükségük lenne rá, nem kapják meg az oltást. Ez a probléma forrása Kínában”.

  Nézze meg!

  NÉZZE – Fauci dicséri a kommunista Kína drákói zárlatát.

  “Korábban [Kína] azt mondta – és szerintem pontosan -, hogy jobban csinálják, mint bárki más”.

  WATCH — Fauci PRAISES communist China’s draconian lockdowns.

  “Early on, [China] was saying — and I think accurately — that they were doing better than anybody else.” pic.twitter.com/yM4WYAIw34

  — RNC Research (@RNCResearch) April 13, 2022

 11. https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/sanghaj-kaoszba-sullyed-mikozben-a-tajvani-hadsereg-tulelesi-kezikonyvet-osztogat-a-polgaroknak-a-kinai-invaziora-valo-felkeszules-jegyeben
  Sanghaj káoszba süllyed, miközben a tajvani hadsereg túlélési kézikönyvet osztogat a polgároknak a kínai invázióra való felkészülés jegyében
  Sanghaj káoszba süllyed, miközben a tajvani hadsereg túlélési kézikönyvet osztogat a polgároknak a kínai invázióra való felkészülés jegyében
  2022 április 15
  0 komment 839 megtekintés

  A Sanghajból érkező jelentések szerint a kétségbeesett emberek között most zavargások törtek ki, amelyek ellen a rendőrség karantén koncentrációs táborokba kényszeríti az embereket.

  A Sinovac COVID-19 vakcinák szörnyű mellékhatásai miatt az emberek állítólag röviddel az oltás után holtan esnek össze.

  A közeli Tajvanon a hadsereg példátlan intézkedéseket tesz: egy 28 oldalas vészhelyzeti kézikönyvet osztogat, hogy felkészítse polgárait egy közelgő kínai invázió kezelésére. (Forrás.)

  Eközben itt, az Egyesült Államokban a vállalati média továbbra is Ukrajnára koncentrál, míg az alternatív médiában sokan az elmúlt napokban a “kígyóméreggel” foglalkoztak, amely állítólag megfertőzte a városi vízkészleteket.

  Sokan küldtek nekem e-mailt azzal a kéréssel, hogy foglalkozzak ezzel a történettel, de nem csak, hogy nem fogok foglalkozni ezzel a történettel, de még a videókat sem fogom megnézni, mert ez most nem több, mint egy hatalmas figyelemelterelés, mivel mindenkinek fel kellene töltenie az élelmiszer készletét és fel kellene készülnie arra, ami a következő lépés a Nagy Visszaállítás és az Új Világrend megvalósításában, ami a szemünk előtt bontakozik ki Kínában.

  És ha azt hiszik, hogy túlzok, ez volt a címlapon a hét elején egy nagy német kiadványban, amely 23 millió olvasóval és havi 417 millió oldalmegtekintéssel büszkélkedhet. Figyelje meg a címsor pontos méretét és az „Apokalipszis” szó használatát.

  Sanghaj Kína legnagyobb városa és legnagyobb kikötője, és ami ott történik, az hatással van a világ többi részére, különösen az összeomló ellátási lánc tekintetében.

  Íme egy videóriport, amely a Bitchute csatornánkról származik. Az Odysee csatornánkon és a Telegram csatornánkon is megtalálható.

  A lakóházaikba bezárt emberek cserekereskedelmi rendszert alakítanak ki, hogy megpróbálják elkerülni az éhezést.

  Ami Sanghajban történik, annak mindenkinek ébresztőnek kellene lennie, hogy elkezdjenek felkészülni arra, ami ezután következik.

  Tajvan ezt teszi azáltal, hogy információkat osztogat az embereknek, hogy készüljenek fel és készüljenek fel, de úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban az emberek figyelmét most elvonja az információ túláradása, és ha nem koncentrálsz arra, hogy felkészülj valamire, ami olyan mértékű, mint ami Sanghajban történik, az szó szerint az életedbe kerülhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük